2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Benimde 7. haftada 3 gün geri çıkmıştı. Boyunu söylemedi doktor bilmiyorum. Bir dahaki gidişime sorayım bari. Ayy içimi rahatlattın vallahi sağol. Bir şey bilmediğimizde her şeyden pimpirikleniyoruz :)
Canım ultrason kağıdında yazıyor ordan bakabilirsin boyuna, aynen canım insan korkuyor hele tedaviyle değil normal kalındıysa daha geri çıkabiliyor geç döllenme vs. Diye . Hiç canını sıkma hersey yolundadir

Normalde ne alerjim var ne de nezleyim. Hamilelikten olması ilginç geldi. Çok sağol cnm denicem

Canım estrofemi geçen kontrolümde bıraktırdı progestan fitil, duphaston, oksapar, progestan dex, folik asit devam ediyorum ben. Normalde 9+3 ama önceki kontrolüm de 5 gün ileride çıkmıştı bakalım bu kontrolde ne çıkacak. Bende sorsam bile 3 ay sonrası için soracağım. Çok şükür kanama falan yok ama riske atmak istemiyorum o kadar tedavi sürecinden sonra

Eşin sorsun hani ultrasona aldıgı yer varya sen orda hazırlanırken doktorla baş başa kaldıklarında sorsun eşin o arada

Rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah Yatmaya devam edeceğiiz onlar iyi olsunda. Bende bugün 8+3 oldum ve 5. Haftanın ortalarından beri kanamam var geçen haftaya kadar kanama alanım yoktu ama geçen hafta doktorum kanama alanı olusmus dedi 2 mm lik bir alan korkulacak bir şey yok ama ilaçlarımıza devam edeceğiz ve yatmaya devam etcez dedi. Korkma ilerliyor Allahın izniyle hiç bir şey olmaz. Biz tedbirimizi alalım takdir Rabbime kalmış bu mübarek günde bol bol dua edeceğiz Rabbim hamile kalan herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hamile kalamayan aylarca yıllarca deneyen herkese de bu duyguyu tattırsın kimsenin kucağını boş bırakmasın

Darısıı bana birdee şu prolukton iğneden kurtursam insallah yana yana bir hal oldum geçmiyorda acısıda
O hala devam ediyor canım, 5 günde bir devam İğnelerden ne zaman kurtuluruz kk da arayıp duruyorum ama uzun zamanlar kullanan olduğu için ümidi kestim :)
Ben de estrofem, proluton iğne, progestan iğne, oksapar, fobiol, prograf, dekort bir de corasprin kullanıyorum. Ay yazarken yoruldum.

Benim de estrofem bıraksaydık iyiydi, çok şişkinlik ve sinir yapıyor bende. Ama ancak 12. hafta dolumunda bıraktıracak bu gidişle. Nasip artık. Ne güzel ileride çıkması, yaklaşık aynı zamanlarda gebeliklerimiz. Benim de 3 gün öndeydi, kanama yok ağrı yok diğer şeyler de gelir geçer artık boşver.

Bebişler sağlıklı olsunda insallah napalım artıkk kullancaz

Arkadaşlar 6+3te ilk muayeneme gittim. keseye baktık , kalbi dinledik. Herşey güzeldi. Gebelik ile ilgili yaptırman gereken birkaç test var dedi, onları ister burada ister sağlık ocağında yaptır dedi. Henüz ne testinden bahsediyor bilmiyorum o testleri yaptırmadım, çalışıyorum çok yoğunum izin alamıyorum iş yerinden. Şu an 7+1 im . 8+5 te falan yaptırsam bu testleri sorun olur mu ? Doktor ne testi istiyor ? Acil yapılması mı gerekiyor ? Napacağım bilmiyorum off. Siz kendi testlerinizden bahseder misiniz?

Bence zaman kaybetme, yaptır bir an önce. Ne testi acaba? Şeker, tsh gibi olabilir mi? Benim doktor kontrollerinde sadece kilo ve tansiyonuma bakılıyor o kadar.

Bence zaman kaybetme, yaptır bir an önce. Ne testi acaba? Şeker, tsh gibi olabilir mi? Benim doktor kontrollerinde sadece kilo ve tansiyonuma bakılıyor o kadar.
olabilir. Siz yaptırdınız mı bunları ? Hiç kan verdiniz mi ? değerlerinize bakıldı mı ? Enfeksiyon , kansızlık , toksoplazma, şeker vs. var mı dye ? Ben daha hiçbir test yaptırmadım. internetten baktım biraz. Acaba bunları mı istiyor ?

kilo tansiyonuma da bakılmadı yaa benim 6+3te gittim ilk kez beta da öğrenince hamile olduğumu. Keseye baktı, bebeğe baktı, kalbini dinletti, o dediğim testleri yaptır sonra yine görüşelim dedi okadar. kilon tansiyona falan bakılmadı , benim doktor mu üşengeç acaba?

Her doktor farklıdır, tarz farklılığı diyelim. İçine sinmiyorsa değiştir doktorunu tabii.

Benim bebeğim tedaviyle olduğu için transfer öncesinde toksoplazmaya ve kan değerlerime bakıldı, şekerime de tabii. tSH da çok önemli. Hepsi normal çıktı benim. Zaten atıyorum şeker yüksek diyelim, zaten diyet veriyorlar doktorlar. Çünkü keseye dahi zarar verebiliyor şeker, bebeğin gelişimine vs. Tabii TSH da ayrıca önemli. Çünkü hamilelikte yükselme seyrindedir TSH.

Ay senin benden de önce hadi seni bekliyoruz ilk güzel haberlerini inşallah
İnşallah kuzucum rabbim bu günüm hatrına hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Bu arada doktor fitili bıraktırdı öyle mutluyum ki anlatamam
Sonunda o pis hissiyattan kurtuldum.
Gözün Aydın ben sonsuza kadar kullanacağım sanırım
Ben de sürekli hapşırıyorum. Grip filan da değilim aynı senin gibi. Az önce 3 kere hapşırdım peşpeşe
Seni aramızda daha sık görelim lütfen Ben de dahil bir kaç kişinin kanamalı ve lekelenmeli devam ediyor süreci. Allah nasip ettiyse bize sağlıkla kolaylıkla kucağımıza alacağız inşallah
Evet onları istiyorlar. Toksoplazma kızamık, idrar vs gibi testleri sağlık ocağım sağolsun bakmamış. Anca demirdir vitamindir değerlere bakmışlar. Kadın doğum doktorum eksik kalan tüm testleri yaptırdı yeniden. Çok gecikmeden genel takibe başlamanız iyi olur.
Benim doktorum tansiyonuma sadece ilk gidişte baktı ama ben evde düzenli kilo tansiyon takibi yaptığım için takılmıyorum ona şahsen

Pcoscum selamlar. Ben de ara ara aklıma geliyordun bu kız nerelerde diye, herşeyin yolunda olmasına sevindim.
Seninde yolunda olmasi çok güzel canım bende ilişkiyi sormadım bizdede aralıktan berli yasak alıştık artık geçen eşime dedim soruyum doktora boşuna sorma serbest olsa bile bebeğime bişey olur korkarım dedi
Bu arada doktor fitili bıraktırdı öyle mutluyum ki anlatamam
Sonunda o pis hissiyattan kurtuldum.
Offf bende çok istiyorum ya bir hafta kaldı bırakmama o aktıkça kan sanıyorum hala kıyafet değiştirmekten de bıktım

Eşin sorsun hani ultrasona aldıgı yer varya sen orda hazırlanırken doktorla baş başa kaldıklarında sorsun eşin o arada
Ahh canım keşke sorsa o benden daha çok çekiniyor o konularda
Ne kadar fazlaymış senin ilaçların en azından iğne 5 günde birmiş benim hergün iğne
Canım ben hamileliğimi sağlık ocağına bildirdiğimde ayrıntılı kan testleri ve idrar testi yaptılar. Doktorum sorduğunda söyleyince tamam dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…