Canım ultrason kağıdında yazıyor ordan bakabilirsin boyuna, aynen canım insan korkuyor hele tedaviyle değil normal kalındıysa daha geri çıkabiliyor geç döllenme vs. Diye . Hiç canını sıkma hersey yolundadirBenimde 7. haftada 3 gün geri çıkmıştı. Boyunu söylemedi doktor bilmiyorum. Bir dahaki gidişime sorayım bari. Ayy içimi rahatlattın vallahi sağol.Bir şey bilmediğimizde her şeyden pimpirikleniyoruz :)
Normalde ne alerjim var ne de nezleyim. Hamilelikten olması ilginç geldi. Çok sağol cnm denicemBüyük ihtimal hamilelikten, çünkü burun tıkanıklığı hapşurma isteği burun içi damarlarının şişmesinden. Sıcak duşta ve sonrasında isterseniz papatya buharıyla burnunuzu açmaya çalışın.
Canım estrofemi geçen kontrolümde bıraktırdı progestan fitil, duphaston, oksapar, progestan dex, folik asit devam ediyorum ben. Normalde 9+3 ama önceki kontrolüm de 5 gün ileride çıkmıştı bakalım bu kontrolde ne çıkacak. Bende sorsam bile 3 ay sonrası için soracağım. Çok şükür kanama falan yok ama riske atmak istemiyorum o kadar tedavi sürecinden sonraGünaydın tatlım :)
İğneleri de gün aşırıya indirdi. Fitili bıraktırdı ama estrofemi de azalttı ama bitirmedi. Fakat benim 3 kimyasal gebeliğim var, doktor kontrollü gitmeyi tavsiye etti, belki seninki daha çabuk olur. İlişki konusunda benzer durumdayız :) Aralıktan beri kim kime dum duma :)
Hiç mevzusunu dahi etmedim, 3. ayı da doldurayım. Sonra sorarım hiç riske bile atmak istemiyorum inan.
Haklısın doktora o anda eşin de yanındayken bu tarz bişeyi sormak çok kolay değil.
Sen kaçıncı haftadasın?
Bu arada doktor fitili bıraktırdı öyle mutluyum ki anlatamam
Sonunda o pis hissiyattan kurtuldum.
Günaydın canım, benimde cumartesi kontrol var böyle dedin umutlandırdın beni dehem fitil, hem hap hem de iğnelere devam ediyorum ben. Bu arada ben doktora eşimle ilişki olayını sormak istiyorum Aralık ayından beri yasak bize tedavi dolayısıyla bu doktoruma hiç sormadım. Açıkçası eşimde yanımda olduğu için doktorumda erkek çekiniyorum.
Canım benim bir miktar sıkıntılı geçiyor maalesef
7+5 olduk bugün çok şükür
ama kese gördüğümüz muayeneden beri Yaklaşık 5+4 dü sanırım azar azar kanamam oluyor
4 farklı doktora gittin hiç biri kese etrafında kanama odağı görmedi ama düşük tehtidi diyorlar bu kan nereden geliyor hiç biri neT bir şey söylemiyor
Tüp bebeğimi yapan doktor progestan dexi falan kanamayı bildiği halde kesti
Progestan fitil kullanıyorum sadece ve dua ediyorum rabbim yavrumu korusun diye
Bilmiyorum gebeliği böyle kanamalı geçip haftası ilerleyenler de var mı
Sen nasılsın ne yapıyorsun bebiş nasıl Ne kadarlık oldunuz@motherofcatss
O hala devam ediyor canım, 5 günde bir devamDarısıı banabirdee şu prolukton iğneden kurtursam insallah yana yana bir hal oldum geçmiyorda acısıda
Benim de estrofem bıraksaydık iyiydi, çok şişkinlik ve sinir yapıyor bende. Ama ancak 12. hafta dolumunda bıraktıracak bu gidişle. Nasip artık. Ne güzel ileride çıkması, yaklaşık aynı zamanlarda gebeliklerimiz. Benim de 3 gün öndeydi, kanama yok ağrı yok diğer şeyler de gelir geçer artık boşver.Canım estrofemi geçen kontrolümde bıraktırdı progestan fitil, duphaston, oksapar, progestan dex, folik asit devam ediyorum ben. Normalde 9+3 ama önceki kontrolüm de 5 gün ileride çıkmıştı bakalım bu kontrolde ne çıkacak. Bende sorsam bile 3 ay sonrası için soracağım. Çok şükür kanama falan yok ama riske atmak istemiyorum o kadar tedavi sürecinden sonra
O hala devam ediyor canım, 5 günde bir devamİğnelerden ne zaman kurtuluruz kk da arayıp duruyorum ama uzun zamanlar kullanan olduğu için ümidi kestim :)
Ben de estrofem, proluton iğne, progestan iğne, oksapar, fobiol, prograf, dekort bir de corasprin kullanıyorum. Ay yazarken yoruldum.
Benim Kıza uyan fotomda var sanki birde pipi olsa bu haftada o kadar belirgin olmaz sankiAynen bende erkek gibi gördüm. Şöyle iki doğru resimleri göstereyim. 3-4 bebek bu şekilde tahmini doğru çıktı
Bence zaman kaybetme, yaptır bir an önce. Ne testi acaba? Şeker, tsh gibi olabilir mi? Benim doktor kontrollerinde sadece kilo ve tansiyonuma bakılıyor o kadar.Arkadaşlar 6+3te ilk muayeneme gittim. keseye baktık , kalbi dinledik. Herşey güzeldi. Gebelik ile ilgili yaptırman gereken birkaç test var dedi, onları ister burada ister sağlık ocağında yaptır dedi. Henüz ne testinden bahsediyor bilmiyorum o testleri yaptırmadım, çalışıyorum çok yoğunum izin alamıyorum iş yerinden. Şu an 7+1 im . 8+5 te falan yaptırsam bu testleri sorun olur mu ? Doktor ne testi istiyor ? Acil yapılması mı gerekiyor ? Napacağım bilmiyorum off. Siz kendi testlerinizden bahseder misiniz?
olabilir. Siz yaptırdınız mı bunları ? Hiç kan verdiniz mi ? değerlerinize bakıldı mı ? Enfeksiyon , kansızlık , toksoplazma, şeker vs. var mı dye ? Ben daha hiçbir test yaptırmadım. internetten baktım biraz. Acaba bunları mı istiyor ?Bence zaman kaybetme, yaptır bir an önce. Ne testi acaba? Şeker, tsh gibi olabilir mi? Benim doktor kontrollerinde sadece kilo ve tansiyonuma bakılıyor o kadar.
kilo tansiyonuma da bakılmadı yaa benimBence zaman kaybetme, yaptır bir an önce. Ne testi acaba? Şeker, tsh gibi olabilir mi? Benim doktor kontrollerinde sadece kilo ve tansiyonuma bakılıyor o kadar.
Her doktor farklıdır, tarz farklılığı diyelim. İçine sinmiyorsa değiştir doktorunu tabii.kilo tansiyonuma da bakılmadı yaa benim6+3te gittim ilk kez beta da öğrenince hamile olduğumu. Keseye baktı, bebeğe baktı, kalbini dinletti, o dediğim testleri yaptır sonra yine görüşelim dedi okadar. kilon tansiyona falan bakılmadı , benim doktor mu üşengeç acaba?
Benim bebeğim tedaviyle olduğu için transfer öncesinde toksoplazmaya ve kan değerlerime bakıldı, şekerime de tabii. tSH da çok önemli. Hepsi normal çıktı benim. Zaten atıyorum şeker yüksek diyelim, zaten diyet veriyorlar doktorlar. Çünkü keseye dahi zarar verebiliyor şeker, bebeğin gelişimine vs. Tabii TSH da ayrıca önemli. Çünkü hamilelikte yükselme seyrindedir TSH.olabilir. Siz yaptırdınız mı bunları ? Hiç kan verdiniz mi ? değerlerinize bakıldı mı ? Enfeksiyon , kansızlık , toksoplazma, şeker vs. var mı dye ? Ben daha hiçbir test yaptırmadım. internetten baktım biraz. Acaba bunları mı istiyor ?
İnşallah kuzucum rabbim bu günüm hatrına hepimizin yüzünü güldürsün inşallahAy senin benden de önce hadi seni bekliyoruz ilk güzel haberlerini inşallah
Gözün Aydın ben sonsuza kadar kullanacağım sanırımBu arada doktor fitili bıraktırdı öyle mutluyum ki anlatamam
Ben de sürekli hapşırıyorum. Grip filan da değilim aynı senin gibi. Az önce 3 kere hapşırdım peşpeşeKızlar hapşura hapşura bi hal oluyorum. nezle gibi ama nezle de değilim. Burnum tıkalı ve özellikle sabahları üst üste hapşuruyorum. Size hiç böyle bişi oldu mu? Hamilelikten mi çözmeye çalışıyorum
Seni aramızda daha sık görelim lütfenCanım benim bir miktar sıkıntılı geçiyor maalesef
7+5 olduk bugün çok şükür
ama kese gördüğümüz muayeneden beri Yaklaşık 5+4 dü sanırım azar azar kanamam oluyor
4 farklı doktora gittin hiç biri kese etrafında kanama odağı görmedi ama düşük tehtidi diyorlar bu kan nereden geliyor hiç biri neT bir şey söylemiyor
Tüp bebeğimi yapan doktor progestan dexi falan kanamayı bildiği halde kesti
Progestan fitil kullanıyorum sadece ve dua ediyorum rabbim yavrumu korusun diye
Bilmiyorum gebeliği böyle kanamalı geçip haftası ilerleyenler de var mı
Sen nasılsın ne yapıyorsun bebiş nasıl Ne kadarlık oldunuz@motherofcatss
Evet onları istiyorlar. Toksoplazma kızamık, idrar vs gibi testleri sağlık ocağım sağolsun bakmamış. Anca demirdir vitamindir değerlere bakmışlar. Kadın doğum doktorum eksik kalan tüm testleri yaptırdı yeniden. Çok gecikmeden genel takibe başlamanız iyi olur.olabilir. Siz yaptırdınız mı bunları ? Hiç kan verdiniz mi ? değerlerinize bakıldı mı ? Enfeksiyon , kansızlık , toksoplazma, şeker vs. var mı dye ? Ben daha hiçbir test yaptırmadım. internetten baktım biraz. Acaba bunları mı istiyor ?
Seninde yolunda olmasi çok güzel canım bende ilişkiyi sormadım bizdede aralıktan berli yasak alıştık artık geçen eşime dedim soruyum doktora boşuna sorma serbest olsa bile bebeğime bişey olur korkarım dediPcoscum selamlar. Ben de ara ara aklıma geliyordun bu kız nerelerde diye, herşeyin yolunda olmasına sevindim.
Offf bende çok istiyorum ya bir hafta kaldı bırakmama o aktıkça kan sanıyorum hala kıyafet değiştirmekten de bıktımBu arada doktor fitili bıraktırdı öyle mutluyum ki anlatamam
Sen de yakında kullanmayı bırakacaksın :) Az kaldı az. Çamaşırlara özgürlükGözün Aydın ben sonsuza kadar kullanacağım sanırım
Eşin sorsun hani ultrasona aldıgı yer varya sen orda hazırlanırken doktorla baş başa kaldıklarında sorsun eşin o arada
Ne kadar fazlaymış senin ilaçların en azından iğne 5 günde birmiş benim hergün iğneO hala devam ediyor canım, 5 günde bir devamİğnelerden ne zaman kurtuluruz kk da arayıp duruyorum ama uzun zamanlar kullanan olduğu için ümidi kestim :)
Ben de estrofem, proluton iğne, progestan iğne, oksapar, fobiol, prograf, dekort bir de corasprin kullanıyorum. Ay yazarken yoruldum.
Canım ben hamileliğimi sağlık ocağına bildirdiğimde ayrıntılı kan testleri ve idrar testi yaptılar. Doktorum sorduğunda söyleyince tamam dediArkadaşlar 6+3te ilk muayeneme gittim. keseye baktık , kalbi dinledik. Herşey güzeldi. Gebelik ile ilgili yaptırman gereken birkaç test var dedi, onları ister burada ister sağlık ocağında yaptır dedi. Henüz ne testinden bahsediyor bilmiyorum o testleri yaptırmadım, çalışıyorum çok yoğunum izin alamıyorum iş yerinden. Şu an 7+1 im . 8+5 te falan yaptırsam bu testleri sorun olur mu ? Doktor ne testi istiyor ? Acil yapılması mı gerekiyor ? Napacağım bilmiyorum off. Siz kendi testlerinizden bahseder misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?