2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ayt bende öleyim özeliklr sabahları kendimi grip gibi hissediyorum. Hapşur hapşur hasta oluyorum sanıyorum hep

Sen de yakında kullanmayı bırakacaksın :) Az kaldı az. Çamaşırlara özgürlük
Yok kız valla bıraktırmayacak lekelenmelerin de kesildiği yok zaten anlamadım bu kadar kan nerde birikti, ak ak bitmiyor
Bu arada bel bacak ağrıların devam ediyor mu? Doktoruna soracaktın kalsiyum magnezyum durumunu sorabildin mi ?

K

Vitamin değerlerine vs bakıyor sağlık ocağında da yapılıyor ya. Birde doktorum benden kızamık, işte bu sebzelerden meyvelerden geçen bir parazit varya onun testini istedi oda özelde yapılıyormuş

Aslında doktorlar söylüyor. Biz hiç sormadan bir sonraki gelişinize kadar ilişki yasak bir sonraki gelişinizde bakcaz duruma dedi doktorunda söylemesi lazım

Aslında doktorlar söylüyor. Biz hiç sormadan bir sonraki gelişinize kadar ilişki yasak bir sonraki gelişinizde bakcaz duruma dedi doktorunda söylemesi lazım
Tüp bebek tedavimi yapan doktorda kendi söylüyordu. Bakalım bu doktorda 2. Kontrolüm olacak belki söyler.
Benimki de çekiniyor ağzını bıçak açmıyor ama ben her şeyi konuşuyorum doktorumla, yanında kendimi çok iyi ve rahat hissediyorum, benim canım daktırım o yüzden çekinmiyorum sanırım.
Tüp bebek tedavisinden sonra bu doktora yeni gitmiştim. İlk muayene biraz tanışma gibi oldu bundan sonraki süreç inşallah iyi ilerler

Evet büyük ihtimalle onlar eğer çalışıyorsanız hemen doktorunuzda kan verip yaptirabilirsiniz o size sonucları atar

Canım benim de doktorum geçen hafta gittiğimde istemişti testleri. toksoplazma, şeker, tsh vs bakacak. iki hasta sonra kontrole gel, kontrolden önce yaptırmış olsan yeter orada konuşuruz testleri demişti. Tahminimce onları istemiştir ben de yarın kan verip haftaya gideceğim bakalım doktora.

Öyleyse çok normal biz iki senedir görüşüyoruz, zamanla alışırsanız enerjiniz de tutarsa süreç de güzel ilerler.

Anladım doğumlarımız birlikte. O zaman en azından 1 hafta daha var gibi. Haftaya yaptırayım artık o zmaan bir şekilde başka çare yok. Teşekkür ederim.

Canım öncelikle merhaba. Ben o testleri 5+4te kese görününce yaptırdım. Ya bu hafta ya önümüzdeki haftalarda demişti doktor. Heeseye bakılıyor, idrarda enfeksiyon vs. Kanda ise kızamıkçık, aids, vitamin değerlerin, tiroid değerlerin falan bakılıyor. Tiroid tehlikeli olabilir yüksek vs. Olursa çok geciktirmeden hastanede yaptirmani öneririm

Topiğimizin sorunu :) İnşallah bakalım haftaya bırakır rahat günlere erersin. Regl hissiyatıyla yaşamak rezil bişey.

Ne kadar fazlaymış senin ilaçların en azından iğne 5 günde birmiş benim hergün iğne
Progestan ilk zaman her gündü, proluton 5 günde birdi; şimdi doktor progestanı 2 günde bire indirdi proluton 5 günde bir devam...
Maalesef ilaçlar çok, yoruldum aslında ilaç kullanımından. Kısmet nasip ya.

Ya ben bebişin hareketlerini görünce unuttum sormayı magnezyum ve kalsiyumu. Bel ağrılarım devam ama önemsemiyorum artık dinlenince azalıyor. Havalar düzelseydi yürüyüşe başlayacaktım nasip olmadı.

Ben not defterine bir sürü soru kaydettim unutmam inşallah ona rağmen
Benim tavsiyem ufak bi kutu al dene kendini. Benim su an ağrım sancım 0. İnşallah güzel haberdir. Yatmama rağmen bel ağrım da yok hiç. Ben tamamen kalsiyum magnezyuma bağlıyorum.
Allahım o yürüyüşler bana da nasip olcak mı olsun lütfennnn

biz de yarın 10 haftalık olacağız canım maşallah senin bebişin de büyümüş burada kanaması olupta gebeliği sağlıkla devam eden arkadaşlarımız var korkma rabbim korusun miniğini inşallah haftalar ilerledikçe daha da rahat nefes alacağız biraz daha sabır

9.haftaya girdiğimden beri benim de bel ağrılarım var arkadaşlar doktora sordum son muayenede rahim genişlediği için bel ağrıları normal dedi ama ben anladım ki yatış şeklimden kaynaklı ağrıyor sanırım belimiz sırtımız daha hassas bu dönemde yanlış bi pozisyonda yattığımda hemen ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…