2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
canım bende oluyor ama benim çok şeye alerjim var hamilelikte alerjilerimi tetikledi 4.haftadan beri çekiyorum doktora sordum ilk 3 ay ilaç veremiyoruz dedi eczaneden okyanus suyu alıp kullanabilirmişim burun tıkanıklığı için bugün eşim alacak hatta inşallah faydası olur

Amin canım inşallah
Benim de bi sonraki kontrolüm ayın 30 unda inşallah sağlıkla ilerler rabbim şu mübarek gecenin hürmetine yavrularımızı bize bağışlasın
1 hafta rapor alabildim ama sağlık personeliyim diye fazlasını da vermiyorlar napıcam bilmiyorum

Progestan ilk zaman her gündü, proluton 5 günde birdi; şimdi doktor progestanı 2 günde bire indirdi proluton 5 günde bir devam...
Maalesef ilaçlar çok, yoruldum aslında ilaç kullanımından. Kısmet nasip ya.
Bende her gün 2 igne 2 fitil. Gerçekten cok yoruldum. Umarim bir an önce kurtuluruzz.. Kandil günü rabbim hepimize kolayliklar sabirlar güc kuvvet saglik ve saglam psikoloji nasip etsin insallah.. Anne olmak zor derler olmaya calismak bile zor

Son zamanlar o kadar keyfim yoktu ki bu kanama yüzünden girip kimsenin canını buralarda sıkmak istemedim açıkcası
Bebeklerimize bişey olmasın da kanama olsa da sorun değil ama düşük tehtidi diyorlar insan üzülüyor ister istemez
Benim tüm ilaçlarımı da kestiler bi progestan fitil kullanıyorum

Maşallah
Sağlıkla devam etsin inşallah
Herbirimizinki , Allah sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin
Ne bileyim etrafta örnek çok kanama olup da doğum yapan vs ama işte endişeleniyor insan yine de ...
her gün az da olsa leke de olsa kan görmek tedirgin ediyor beni ..
Zaten zar zor bulduk

Bir girseydin de görseydin sıra sıra mesajlarımızı
Canımız elimizde değil sıkılıyor tabi birbirimizin haline üzülüyoruz dualar, iyi dilekler diliyoruz. Yalnız olmadığını bilmek bile iyi hissettirebiliyor.
Doktorunun takiplisiysen bir bildiği vardır herhalde kesmesinin. Bir de daha uzun rapor alma ihtimalin yok mu 1 hafta bu süreçte az gibi geldi

Amin tatlım önemli olan kafa rahatlığı. Şükür bugünümüze diyelim, basit şeyler fitiller iğneler sonrasında kafamız rahat mı, önemli olan o.

tedirgin olmadan bir günümüz geçmiyor ki hele de dediğin gibi biz zor bulunca daha da tedirgin oluyoruz ama burada neredeyse hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz sağ salim bebişlerimizi kucağımıza alacağız allahın izniyle

Şafak 5 kuzum
Bu sefer beklemesi daha kolay
Bi dahakinde 1 ay mı bekleyecegiz acaba yine yoksa cinsiyet bahanesine gidebilir miyiz
Ne? Ne demek 5? Biz bir gün arayla gitmedik mi?
Bence 1 ay diyecek bebeğim ama üç haftadan fazla beklemem, söyleyeceğim bunu da.

Aldım da gelmesini bekliyorum hain kargo getiremedi gitti :)
Sonuçta bir zararı yok tamamen takviye. O yüzden başlamakta bir maruzat görmedim.
Olacak olacak yürüyüşler bakacaksın herşey normale dönmüş.
Şu altın çağ denen 2. trimester artık gelsin yahu.

Progestan ilk zaman her gündü, proluton 5 günde birdi; şimdi doktor progestanı 2 günde bire indirdi proluton 5 günde bir devam...
Maalesef ilaçlar çok, yoruldum aslında ilaç kullanımından. Kısmet nasip ya.
Sorma canım Aralık ayından bu yana hem ilaçlar hem iğneler bende çok yoruldum. Sonuç güzel olunca bir şekilde katlanıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…