2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ben de öyle düşünüyorum günlük karşıladığı miktarlar yazıyor zaten içinde. Kontrol edebilirsin gayet de.
İnşallah normal ve kolay bir hamilelik süreci bizleri bekliyordur Tuttuk nefesimizi bekliyoruz hepbirlikte

Selam güzel premses kızların güzel anneleri size de slm erkk anneleri bugün sağ kasık ağrısından dolayı dr a görüneyim dedim öncesinde sağlık ocağında kan verdim tsh 2ye düşmüş 25 mg devam, sağlık ocağında ferritin d vitamini düşük diye hap verdi doktorum gerek yok ilk üç ay ben takviye vermiyorum dedi bebe zıppıırık bişeydi şunun tipe bak bi de zıplıyo dedi kajshsjdj gitmeden patates kızartması yemiştim ondan mı bilmem 3d görüntü açtı kol bacak göz baya çıkmışlar :) 1 ay sonra gel cinsiyeti görürüz dedi öyle işte

Regl sancısı çekiyorum iyice ağırlaştı gece de uyutmadı, geçmiyor.
Regl haftam falan da değil her hafta böyle, normal dedim geçtim ama abarttı ya.

Ne? Ne demek 5? Biz bir gün arayla gitmedik mi?
Bence 1 ay diyecek bebeğim ama üç haftadan fazla beklemem, söyleyeceğim bunu da.
Sana 2 hafta sonra gel dedi bana 1 yavrum ondan dolayı. Sen 10. Haftada gittin ben 11. Haftada ya o yüzden öyle oldu sanırım
Bazı doktorlar cinsiyet için 1 2 hafta sonra gel tekrar bakalım falan diyorlar ya ondan dedim

Regl sancısı çekiyorum iyice ağırlaştı gece de uyutmadı, geçmiyor.
Regl haftam falan da değil her hafta böyle, normal dedim geçtim ama abarttı ya.
Yavrum bende gecen hafta gittim ya acile çok fenaydim, bi sor doktoruna bir iki kere magnezyum kullandım iyi geldi

Sana 2 hafta sonra gel dedi bana 1 yavrum ondan dolayı. Sen 10. Haftada gittin ben 11. Haftada ya o yüzden öyle oldu sanırım
Bazı doktorlar cinsiyet için 1 2 hafta sonra gel tekrar bakalım falan diyorlar ya ondan dedim
Ayy doğru Diloşum sen benden bir hafta on gün falan öndesin unuttum bir an.
Yaşadık öyleyse, iki hafta sonra yine çağırır.

Bir de üşüttüm mü ne oldu bilmem, öyle batmalarım var ki, hançer saplanıyor sanki vajinamdan. Bu bahaneyle p.tesi gitsem mi?
Ay bu vajina ağrısı ne bende bilmiyorum arada öyle bi giriyor ki anam anam. Sormayı da unuttum tabii, valla sen bilirsin yavrum sıklaşırsa erteleme yine de aklında kalacağına

İnşallah çağırır yavrum tek temennim o ama cagirmazsa da bu sefer ben giderim gibi bahane hıhh
Ay bu vajina ağrısı ne bende bilmiyorum arada öyle bi giriyor ki anam anam. Sormayı da unuttum tabii, valla sen bilirsin yavrum sıklaşırsa erteleme yine de aklında kalacağına
Keşke kontrol süresi 15 gün olsaydı, her gidişimizde bayıldığımız muayene parasına üzülüyorum. Ama üç haftada bir gideceğim ben bir ay olmaz olamazz.

Sorma çığlık attırıyor bazen valla, ben gittiğimde söyledim ama çok normal tepkiler verdi, nedenini sormadım hemen içeri geçtim. Üşütüyor muyuz acaba biz?

Keşke ya ondan sonra artık ayda 1 diyecekler beklemesi çok zor geliyor
Bende ablama sormuştum bende de oluyordu dedi, cok değişik bisey hiç yasamamistim normaldir herhalde diye düşünüyorum canım üşütme de olabilir zaten vücut her yönden daha da hassaslasıyor

Hepsini yazmışım ağrı sebebini yazmamışım magvital magnezyum verdi bol kalsiyum da al dedi magnezyumu daha bi kere içtim resmen ağrı hafifledi

Uykusuz geceler kısmı daha zor olacak.

İnşallah normaldir minnoşum, şiddetli olunca korkutuyor ister istemez.

Bursa da olan arkadaşlarım hangi doktora gidiyorsunuz? Ben tüp bebek doktoruma devam ediyorum hala 10 haftalığız artık 11+2 de kontrolüm var ne zaman yolları ayrırız bilmiyorum daha konuşmadık doktor konusunda çok kararsız ve tedirginim tüp bebek doktoruma çok güveniyorum aslında ama doğum yaptırıyor mu yoksa belli haftadan sonra takibi bırakıyor mu bilmiyorum yaptırıyorsa bile hangi hastanelerle anlaşmalı olduğu da önemli bir doğuma 10 bin tl verecek bütçem yok doğum için esentepe hastanesi ya da hayat hastanesi düşünüyorum doğum fiyatları 5 6 küsürdü sanırım

Oy maşallahh 3d görüntü cok farklı ya. Siyah beyaztansa. Bana kalp atısını 3d renkli göstermişti çok ilginc gelmişti

Bundan sonra buralardayım sık sık görüşürüz inşallah iyi haberlerle Sağlıkçıyım diye vermiyolar bu süreçte herşey ol sağlıkçı olma

İnşallah canım benim valla moral oldunuz bugün Bana Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…