2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

Bende tedavi oldugum doktorumu çok seviyordum ama doğuma girmiyorum artık. Takipte yapmıyorum enerjimi olmayanlara harcamak istiyorum diyince başka doktora yöneldik. Bu gittiğim doktorda iyi de ilk doktorumun ayrı bir enerjisi vardı pozitif rahattı. Umarım hem maddi hem manevi içine sinen bir doktor hastane bulursun

Uykusuz geceler kısmı daha zor olacak.

İnşallah normaldir minnoşum, şiddetli olunca korkutuyor ister istemez.
Sabırsız halimizle zaman geçsin diye bekliyoruz ama pişman olmayız inşallah
Bende salı günü gittiğimde bi sorayım yavrum bakalım ne dicek

Hepsini yazmışım ağrı sebebini yazmamışım magvital magnezyum verdi bol kalsiyum da al dedi magnezyumu daha bi kere içtim resmen ağrı hafifledi
Aha bak Birbasak
Buralarda dilimde tüy bitti ağrılardan ölüyordum diyordum kalsiyum magnezyum tablet kullanmaya başladım kalmadı bir şey. Alın kullanın kız bir şey olmaz günlük karşıladığı miktarlar filan hep yazıyor 1 er tablet içersin yüksek doz yapma ihtimali yoook.
Bu doğum fiyatları öğrenirken hastanelerin kendi telefonlarından ya da direkt başvurarak doğum paketleri var mı öğrenmenizi tavsiye ederim. Benim doktorumun doğum ücretini 12500 dediler ama doğum paketi için 14000 fiyat verdiler. Bir araştırın derim. Paketlere muayeneler, doğum filan dahil oluyor.
Bundan sonra buralardayım sık sık görüşürüz inşallah iyi haberlerle Sağlıkçıyım diye vermiyolar bu süreçte herşey ol sağlıkçı olma
Allah allah çok sinir oldum ama bu ekstrem bir durum gerçekten kötü olmuş 1 hafta nedir. Umarım tüm rahatsızlıklarımız kaybolur gider kuzum
Bol bol güzel haberler bekliyoruz inşallah

Yavrum geçen sefer konuşacaktım bunu doktorumla, ona danışmadan kullanmam çünkü, ağlayacağım diye hiçbir şey konuşamadım.
Şimdi not ekledim, eşimi de tembihledim artık alsam iyi olacak.

Valla canım yardım eden olursa pek olmayız, ama ben genelde yalnız kalacağım için bana bay bay olabilir
Ederim mutlaka yavrum
Ben de yalnız olacağım maalesef çiçeğim. Bir süreliğine yemek ve temizlik yapması için bir yardımcı mı araştırsak dedim, sonra masrafları düşündüm vazgeçtim. Geliriz üstesinden evelallah.

Yemek değilde eğer o zaman masraflardan çok sıkışmazsak, doğumdan önce falan temizliği bende düşünüyorum yavrum

Yemek değilde eğer o zaman masraflardan çok sıkışmazsak, doğumdan önce falan temizliği bende düşünüyorum yavrum
Amaan doğumdan önce eşim yapar ben sonrasından korkuyorum vakit kalacak mı? Doğumdan önce eşin de izne çıkmış olur bebeğim, o yardım eder. Çocuğun rızkını elleme!

Amaan doğumdan önce eşim yapar ben sonrasından korkuyorum vakit kalacak mı? Doğumdan önce eşin de izne çıkmış olur bebeğim, o yardım eder. Çocuğun rızkını elleme!
Aman yavrum kafalar nasıl karışık bi bilsen yok evde mi kalayım memlekete mi gideyim, yok görev ne zamana denk gelecek vs. ohoo kafam dopdolu ve hiç bisey belli değil
O yüzden hiç bi plan kuramıyorum

Hiç sorma valla aynı siniri hışmı biz de yaşıyoruz ailecek , İnşallah gerek kalmaz da çalışırız yine napalım
tez zamanda Tüm sıkıntılarımızdan kurtulalım inşallah Canlarım
Bu arada hepinize hayırlı kandiller

Aman yavrum kafalar nasıl karışık bi bilsen yok evde mi kalayım memlekete mi gideyim, yok görev ne zamana denk gelecek vs. ohoo kafam dopdolu ve hiç bisey belli değil
O yüzden hiç bi plan kuramıyorum
Kıyamam sana düşünüp düşünüp yorma o zaman kendini bebeğim, zamanla belli olur Allahın izniyle her şey yoluna girer.

Kıyamam sana düşünüp düşünüp yorma o zaman kendini bebeğim, zamanla belli olur Allahın izniyle her şey yoluna girer.
Insallah bi an önce yoluna girer yavrum belirsizlik, sürekli bi orda bi burda olup bi düzeninin olmaması düşündükçe içim daralıyor

Ayran icebiliyorsan gel ayran içelim milli içecek
Şaka maka gece 2 de 2 bardak ayran icen ben
Çok iyi olur da çok üşeniyorum ya, canım da istemedi değil soğuk soğuk.
Sen onu rakı niyetine mi içiyorsun kız? Gece 2’de olunca… Dertler derya olmuşş dırırırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…