Aynen kuzum benimde öyle artınca korktum ama bugün iyiyim rüyamda bir kız bebek gördüm mavi gözlü
Çin takviminin doğruluk payı var mı kızlar ne diyorsunuzmeraktan heryere sardık
Canım merhaba bende hamileliğin baismdayim 3 haftalık hamileyim şuanda acile gittim ne ilaç ne başka birşey ne vitamin hicbirsey vermediler evde ıhlamur çorbalar meyveler limonlu sularla geçirmeye çalışıyorum fakat 3.gunumdeyim ve aşırı öksürük var korkuyorum düşüğe sebebp olur mu sen nasıl atlattın
Seninki nekadar sürdü canım ya da ne kadardır sürüyorBilmiyorum değiştirmek gibi değilde için rahat edecekse farklı bir doktora daha gözük istersen. Yada doktoruna tekrar git durumunu anlat kafam karıştı benim bi doktor kullan diğer kullanma dedi diye
Ben de bursadayım çekirge doruk hastanesi Dilek Doğan Başa başladım henüz 2 defa gittim şimdilik memnunum hastane küçük fln öyle büyük beklentiye girme gideceksen :) ama doğumda oda süsleme fotoğraf paketi vs varmış
ben hamile kalmadan önce hayat hastanesi ve esentepe hastanesinde doktorlara gittim gebelik tedavisi için hayattan hiç memnun kalmadım sözde özel ama hizmet devlet hastanesi gibi esentepe den ve doktordan memnun kalmıştım sanırım oraya gideceğimCanım bende bursadaym jimer medicana falan 10 binlerde..
Doruk hastanesi hayat hastanesiyle konuşabilirsin orayla anlasmali doktorları bul doktorlar takviminden yorumlarını oku hangisi daha iyiyse ona gidersin bu hastaneler daha uygun olur..
Tabi kii ama her çocuk farklı, ve cocuğun yanında da ilişkiye girilmemeli zaten biraz o aile rahat davranmış. Hassas çocuklarda bu dönem 24 ay olabilir ama hazırsa çocuk daha erkende ayrılabilir zaten bu tamamen o süreçte kendisini belli ediyor zaten :)Ya ben kuzenlerimin çocukları 2 yaşına kadar filan yatırdı hep yanlarında da aynı yatakta değil anne yanında bu seferde çocuklar değişik hareketler sergilemeye başladı. Nasıl diyim işte eniştem kuzenime yaklaşınca çocuk git diye bağırmaya başlıyordu filan. Çocuk uyuyor sanıp ilişkiye girince işte çocuk artık baba anneye nasıl davranıyor diye kafasında kodladıysa. Bilmiyorum bence çocuklar bir şeyi anlamaya başladığı an ayırmakta fayda var. Hem bebeklerin sağlığı için hemde eşlerimizle olan karı koca sağlığı için. Tabi ki bu süreç herkeste çok çok farklı ilerliyor. Bi arkadaşım var çocugu yatağına alıştırdı şimdi baba içerde uyuyor çocukla annesi aynı yatakta 3 yaşında çocuk. Bu konuda güzelde araştırmak lazım kitaplar youtube videoları artık kim nasıl bir süreç yaşamak istiyorsa o iç güdüyle yaklaşacak işte
Evet kuzum çocuktan çocuğa değişiyor zatenSedoş benide annem 4 yaşında ayırmış ve sancısız bir süreçti hatırlıyorum o yıl kardeşim olmasına rağmem umarım bizimde kolay olur
Rica ederimYok onu hiç düşünmüyorum gerek de yok kendi yatağı varken, inşallah herşey gönlümüzdeki gibi olurçok teşekkür ederim bilgi için
maşallah canım ne güzel haberAllah’ıma şükürler olsun
Çocuğum kıpır kıpır günüyle uyumlu taklalar atıyor ve kız olma ihtimali yüksek
Allahım hepimizin yüzünü güldürsün
Çok teşekkür ederim canım biraz korkuttular hamileler çok çabuk entube oluyor çocuk düşüyor yada kalbi duruyor diye o yüzden şimdi arayışlara girdim inşallah atlatirim sağ salimBen covid geçirdiğimde hamile oldugumu öğrendiği 3+5tim. Doktoru aradım bana ateşine çok dikkat et dedi. Ateşinize dikkat edin yemek sağlam yiyin vitaminli şeyler bol c vitamini tüketin. Rabbim şifa versin inşallah en yakın zamanda toparlanın
Canım merak işte bende gönderdim erkek dedi. Herkes erkek diyor zaten eşimin tarafında da çocuklar hep erkek ama umudumu kaybetmedimOlur inşallahdün gece Bebeğinizin Cinsiyetini Erkenden Söyleyim
Bu konuya eski ultrason görüntülerimi gönderdim o da prenses gibi görünüyor yazmıştıbeklerken heyecan yaratmak istersen yolla gitsin sen de
Ben pazartesi gidicem söylerim benimde o civarlar olmuş olurkızlar 11+2 de gittiğimde doktor cinsiyet tahmini yapar mı acaba vajinal ultrasonla bakıyor ya bebiş çok net gözüküyor erkekse diyorum pipi filan gözükür şansa belki kızsa erken belli olmaz heralde
Baştan beri senin hep kız hissediyordum maşallah canım :)Allah’ıma şükürler olsun
Çocuğum kıpır kıpır günüyle uyumlu taklalar atıyor ve kız olma ihtimali yüksek
Allahım hepimizin yüzünü güldürsün
Çin takvimine göre erkek çıktı bendeÇin takviminin doğruluk payı var mı kızlar ne diyorsunuzmeraktan heryere sardık
Canım ben doktora sordum sağ sol yok diyor ortada olur bebek diyorÇin takvimine göre erkek çıktı bendekarnımdan ultrasonlada bakıldığında sol tarafta gözüküyor sol taraf erkek mi oluyordu
Benim kız çıkıyor inşallah tutarÇin takvimine göre erkek çıktı bendekarnımdan ultrasonlada bakıldığında sol tarafta gözüküyor sol taraf erkek mi oluyordu
Canım bugün 11+0 dım ve doktor kız olma ihtimali üzerinde cok durdu hiç beli olmaz görünürsekızlar 11+2 de gittiğimde doktor cinsiyet tahmini yapar mı acaba vajinal ultrasonla bakıyor ya bebiş çok net gözüküyor erkekse diyorum pipi filan gözükür şansa belki kızsa erken belli olmaz heralde
Sağlıklı olsunlar yeter kiCanım merak işte bende gönderdim erkek dedi. Herkes erkek diyor zaten eşimin tarafında da çocuklar hep erkek ama umudumu kaybetmedim
Ay çiçeğim olacak galiba ya :) valla hep kız isterdim erkek olmasa aklımda erkek de kalacakBaştan beri senin hep kız hissediyordum maşallah canım :)
Bugün görenlerin hepsine maşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?