Yaa takvime kimi doğru diyor kimi yanlış diyor. Bende kan değişimine göre test sanırım diğer adı rus takvimi, çin takvimi filan hep erkek diyor 12. Haftada doktorum görürsem söylüycem dedi bakalım o zaman anlıycaz
Canım merhaba bende hamileliğin baismdayim 3 haftalık hamileyim şuanda acile gittim ne ilaç ne başka birşey ne vitamin hicbirsey vermediler evde ıhlamur çorbalar meyveler limonlu sularla geçirmeye çalışıyorum fakat 3.gunumdeyim ve aşırı öksürük var korkuyorum düşüğe sebebp olur mu sen nasıl atlattın
Ben covid geçirdiğimde hamile oldugumu öğrendiği 3+5tim. Doktoru aradım bana ateşine çok dikkat et dedi. Ateşinize dikkat edin yemek sağlam yiyin vitaminli şeyler bol c vitamini tüketin. Rabbim şifa versin inşallah en yakın zamanda toparlanın
Bilmiyorum değiştirmek gibi değilde için rahat edecekse farklı bir doktora daha gözük istersen. Yada doktoruna tekrar git durumunu anlat kafam karıştı benim bi doktor kullan diğer kullanma dedi diye
Ben de bursadayım çekirge doruk hastanesi Dilek Doğan Başa başladım henüz 2 defa gittim şimdilik memnunum hastane küçük fln öyle büyük beklentiye girme gideceksen :) ama doğumda oda süsleme fotoğraf paketi vs varmış
Doruk hastanesi hayat hastanesiyle konuşabilirsin orayla anlasmali doktorları bul doktorlar takviminden yorumlarını oku hangisi daha iyiyse ona gidersin bu hastaneler daha uygun olur..
ben hamile kalmadan önce hayat hastanesi ve esentepe hastanesinde doktorlara gittim gebelik tedavisi için hayattan hiç memnun kalmadım sözde özel ama hizmet devlet hastanesi gibi esentepe den ve doktordan memnun kalmıştım sanırım oraya gideceğim
Ya ben kuzenlerimin çocukları 2 yaşına kadar filan yatırdı hep yanlarında da aynı yatakta değil anne yanında bu seferde çocuklar değişik hareketler sergilemeye başladı. Nasıl diyim işte eniştem kuzenime yaklaşınca çocuk git diye bağırmaya başlıyordu filan. Çocuk uyuyor sanıp ilişkiye girince işte çocuk artık baba anneye nasıl davranıyor diye kafasında kodladıysa. Bilmiyorum bence çocuklar bir şeyi anlamaya başladığı an ayırmakta fayda var. Hem bebeklerin sağlığı için hemde eşlerimizle olan karı koca sağlığı için. Tabi ki bu süreç herkeste çok çok farklı ilerliyor. Bi arkadaşım var çocugu yatağına alıştırdı şimdi baba içerde uyuyor çocukla annesi aynı yatakta 3 yaşında çocuk. Bu konuda güzelde araştırmak lazım kitaplar youtube videoları artık kim nasıl bir süreç yaşamak istiyorsa o iç güdüyle yaklaşacak işte
Tabi kii ama her çocuk farklı, ve cocuğun yanında da ilişkiye girilmemeli zaten biraz o aile rahat davranmış. Hassas çocuklarda bu dönem 24 ay olabilir ama hazırsa çocuk daha erkende ayrılabilir zaten bu tamamen o süreçte kendisini belli ediyor zaten :)
Ben covid geçirdiğimde hamile oldugumu öğrendiği 3+5tim. Doktoru aradım bana ateşine çok dikkat et dedi. Ateşinize dikkat edin yemek sağlam yiyin vitaminli şeyler bol c vitamini tüketin. Rabbim şifa versin inşallah en yakın zamanda toparlanın
Çok teşekkür ederim canım biraz korkuttular hamileler çok çabuk entube oluyor çocuk düşüyor yada kalbi duruyor diye o yüzden şimdi arayışlara girdim inşallah atlatirim sağ salim
kızlar 11+2 de gittiğimde doktor cinsiyet tahmini yapar mı acaba vajinal ultrasonla bakıyor ya bebiş çok net gözüküyor erkekse diyorum pipi filan gözükür şansa belki kızsa erken belli olmaz heralde
Olur inşallah dün gece Bebeğinizin Cinsiyetini Erkenden Söyleyim
Bu konuya eski ultrason görüntülerimi gönderdim o da prenses gibi görünüyor yazmıştı beklerken heyecan yaratmak istersen yolla gitsin sen de
kızlar 11+2 de gittiğimde doktor cinsiyet tahmini yapar mı acaba vajinal ultrasonla bakıyor ya bebiş çok net gözüküyor erkekse diyorum pipi filan gözükür şansa belki kızsa erken belli olmaz heralde
Canım bugün 11+0 dım ve doktor kız olma ihtimali üzerinde cok durdu hiç beli olmaz görünürse Taklalar atarken bir ara tam bacak arasını da açtı öyle tahmin edebildi sanırım. Albeni yiyip bol su içtim girerken
Sağlıklı olsunlar yeter ki bunlar tatlı heyecanlarımız İşte bizim. Rabbim sağlıklı ve kolay bir hamilelik süreciyle kucağımıza almayı nasip etsin yeter ki
Ay çiçeğim olacak galiba ya :) valla hep kız isterdim erkek olmasa aklımda erkek de kalacak seçim yapamıyorum hemen kucağıma almak istiyorum daha çok tüm ihtimaller çok heyecanlandırıyor beni rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize