2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Aynen kuzum benimde öyle artınca korktum ama bugün iyiyim rüyamda bir kız bebek gördüm mavi gözlü

Yaa bende 3 gün önce beyaz tenli koyu kahve iri gözlü kız çocugu gördüm çok güzelldii amaa kızlarımız olacak sanırıım

KİZLAR MERHABA LAVENTİN LEKE KREMİ KULLANAN VAR MI? HAMİLELİK SÜRECİNDE KULLANİLABİLİR Kİ ACABA BİTKİSEL İCERİKLİ DENİLİYOR AMA İLLAKİ KİMYASAL OLABİLİR BİLGİSİ OLAN YAZARSA SEVİNİRİM

Çin takviminin doğruluk payı var mı kızlar ne diyorsunuz meraktan heryere sardık

Yaa takvime kimi doğru diyor kimi yanlış diyor. Bende kan değişimine göre test sanırım diğer adı rus takvimi, çin takvimi filan hep erkek diyor 12. Haftada doktorum görürsem söylüycem dedi bakalım o zaman anlıycaz

Ben covid geçirdiğimde hamile oldugumu öğrendiği 3+5tim. Doktoru aradım bana ateşine çok dikkat et dedi. Ateşinize dikkat edin yemek sağlam yiyin vitaminli şeyler bol c vitamini tüketin. Rabbim şifa versin inşallah en yakın zamanda toparlanın

Bilmiyorum değiştirmek gibi değilde için rahat edecekse farklı bir doktora daha gözük istersen. Yada doktoruna tekrar git durumunu anlat kafam karıştı benim bi doktor kullan diğer kullanma dedi diye
Seninki nekadar sürdü canım ya da ne kadardır sürüyor

ben hamile kalmadan önce hayat hastanesi ve esentepe hastanesinde doktorlara gittim gebelik tedavisi için hayattan hiç memnun kalmadım sözde özel ama hizmet devlet hastanesi gibi esentepe den ve doktordan memnun kalmıştım sanırım oraya gideceğim

Tabi kii ama her çocuk farklı, ve cocuğun yanında da ilişkiye girilmemeli zaten biraz o aile rahat davranmış. Hassas çocuklarda bu dönem 24 ay olabilir ama hazırsa çocuk daha erkende ayrılabilir zaten bu tamamen o süreçte kendisini belli ediyor zaten :)

Sedoş benide annem 4 yaşında ayırmış ve sancısız bir süreçti hatırlıyorum o yıl kardeşim olmasına rağmem umarım bizimde kolay olur
Evet kuzum çocuktan çocuğa değişiyor zaten bizim bebislerle de umarım bu dönemi kolay atlatırız

Çok teşekkür ederim canım biraz korkuttular hamileler çok çabuk entube oluyor çocuk düşüyor yada kalbi duruyor diye o yüzden şimdi arayışlara girdim inşallah atlatirim sağ salim

kızlar 11+2 de gittiğimde doktor cinsiyet tahmini yapar mı acaba vajinal ultrasonla bakıyor ya bebiş çok net gözüküyor erkekse diyorum pipi filan gözükür şansa belki kızsa erken belli olmaz heralde

Eklentiler

• BC49742C-D1F2-49AB-A065-4EEE1E6ABE16.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 54
Allah’ıma şükürler olsun
Çocuğum kıpır kıpır günüyle uyumlu taklalar atıyor ve kız olma ihtimali yüksek
Allahım hepimizin yüzünü güldürsün
Baştan beri senin hep kız hissediyordum maşallah canım :)
Bugün görenlerin hepsine maşallah :)

kızlar 11+2 de gittiğimde doktor cinsiyet tahmini yapar mı acaba vajinal ultrasonla bakıyor ya bebiş çok net gözüküyor erkekse diyorum pipi filan gözükür şansa belki kızsa erken belli olmaz heralde
Canım bugün 11+0 dım ve doktor kız olma ihtimali üzerinde cok durdu hiç beli olmaz görünürse Taklalar atarken bir ara tam bacak arasını da açtı öyle tahmin edebildi sanırım. Albeni yiyip bol su içtim girerken
Canım merak işte bende gönderdim erkek dedi. Herkes erkek diyor zaten eşimin tarafında da çocuklar hep erkek ama umudumu kaybetmedim
Sağlıklı olsunlar yeter ki bunlar tatlı heyecanlarımız İşte bizim. Rabbim sağlıklı ve kolay bir hamilelik süreciyle kucağımıza almayı nasip etsin yeter ki
Baştan beri senin hep kız hissediyordum maşallah canım :)
Bugün görenlerin hepsine maşallah :)
Ay çiçeğim olacak galiba ya :) valla hep kız isterdim erkek olmasa aklımda erkek de kalacak seçim yapamıyorum hemen kucağıma almak istiyorum daha çok tüm ihtimaller çok heyecanlandırıyor beni rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…