2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kalp atisi varmis 5+5de doktor var dedi ama dinletmedi bu haftada kucuk diye zorlamadi, haftaya dinletcekmis.yani 7+5de.umarim hizlica buyur.ben de yedigime ictigime daha cok dikkat etcem.sen ayrica bisey yapmismiydon canim

ayyy çok heyecanlı ben daha hiçbir şey almadım bebişime bi 14 haftalık filan olsun diye bekliyorum cinsiyeti de belli olsun

kızlar kilo alımınız ne durumda? tedavi boyunca ben 64 idim 64 ile hamile kaldım 7.hafta kontrolünde baktılar 65 çıktım 9.hafta kontrolünde 66 çıktım 10.hafta bugün tartıldım 68 çıktım 12.haftaya
70 ile giricem bu gidişle

Ben cok aldım 10 günde iki kilo geldi bana şu an frenliyorum kendimi

Ben hiç kilo almadım 1 e yakındır herhalde ama ben çok dikkatli yemek yiyorum sıfır ekmek 2 öğün ve arada meyveleri doğrayıp yoğurtluyorum çok hamur işi yediysen olmuştur

Ben hiç kilo almadım 1 e yakındır herhalde ama ben çok dikkatli yemek yiyorum sıfır ekmek 2 öğün ve arada meyveleri doğrayıp yoğurtluyorum çok hamur işi yediysen olmuştur
yok hamur işi yemiyorum aslında ama ağzım boş durmuyor ben sigara içiyordum çünkü hamile olduğumu öğrenince birden bıraktım ondan illa ağzım oyalansın diye ya bir şey yiyorum ya içiyorum

yok hamur işi yemiyorum aslında ama ağzım boş durmuyor ben sigara içiyordum çünkü hamile olduğumu öğrenince birden bıraktım ondan illa ağzım oyalansın diye ya bir şey yiyorum ya içiyorum
Ozaman ceviz kavrulmamış badem ceviz ye canım,meyve ye verilir bir şekilde kilo bebişlerimiz sağlıklı olsunda ama yinede dikkat etmek zorundayız kaç yaşındasın? Metabolizma belli yaştan sonra yavaşlıyor bide son 2 ay o hamilelik çökcek üzerimize bide kilo olursa moral bozukluğu ama 10-13 kilo ile doğuma gidince vermesi en fazla 3-5 ay sürer

56 ile başladım aynı kilo ile ilerliyorum bir hafta daha dişimi sıkıp 3.ayı bu kiloyla bitirmeliyim.

bakalım bende bekliyorum doktor ne zaman azarlayacak diye her gittiğimde hemşire dosyaya yazıyor 24 buçuğum ben evlenene kadar hep çok zayıftım 45 kiloyu geçmezdim evlendim 2 sene sonra 60 kilo oldum pandemiden de kaynaklı evde hapis olunca çok kilo aldım ama dediğiniz gibi metabolizma da yavaşlıyor yaşla birlikte

Daha yaşın çok küçükkk hiç dert etme verirsin abartmadan yaşa amann ben 34 yaşındayım ben düşüneyim 55 kiloyla kaldım bende 56 yım bende max 65 hedefim

Ah bu konuda çok benziyoruz ben de 27’yim ama öğrencilerimden daha küçük gösteriyorum çok hoş. Bana iki defa sigara satmadılar migrosta biliyor musun? Kimlik gösterdim eşim hala dalga geçer bu yüzden.

Boyun kaaç 1.55 falan mı? Bayılıyorum minnacık kadınlara çok tatlı.

Yaa ama ülke ülke gezmek. Keşkee, çok isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…