Senin az kaldı ben daha 9 hafta içindeyim 3 boyutlu ultrasonla baktım bebis aşırı komik ya dur paylaşasım geldi çok ilginç kolları ayakları fındık kadar cinsiyeti ne olcak aşırı merak içindeyim
Ah bu konuda çok benziyoruz ben de 27’yim ama öğrencilerimden daha küçük gösteriyorum çok hoş. Bana iki defa sigara satmadılar migrosta biliyor musun? Kimlik gösterdim eşim hala dalga geçer bu yüzden.
Boyun kaaç 1.55 falan mı? Bayılıyorum minnacık kadınlara çok tatlı.
1.60 kiloya hep 55 dim ama evlendiğimin ilk 3 ayı 52 ye düştüm her şeyim terstir benim ay benide beşiktaşta bi mekana almamışlardı 22 yaşımda kimlik göstermiştim artık ülke ülke gezmez hayal oldu ben en son eur 7 olduğunda irlandadaydım zirvede bıraktım ondan sonra zaten hayal oldu balayına bile gidemedik bu kış gitcektik o da fiyatlar malum kaldı
1.60 kiloya hep 55 dim ama evlendiğimin ilk 3 ayı 52 ye düştüm her şeyim terstir benim ay benide beşiktaşta bi mekana almamışlardı 22 yaşımda kimlik göstermiştim artık ülke ülke gezmez hayal oldu ben en son eur 7 olduğunda irlandadaydım zirvede bıraktım ondan sonra zaten hayal oldu balayına bile gidemedik bu kış gitcektik o da fiyatlar malum kaldı
Hakikaten tersmiş ben evlendiğimde 48’dim. Bazen yaşını göstermediğine sevinsin mi üzülsün mü bilemiyor insan değil mi?
Ya yanına kâr kalmış minnoş gezip gördüğün ülkeler, sefan olsun. şuna bak biz daha kendi ülkemizi bile tamamen gezip göremedik.
Ahhahahaha bende bu olayı yeni öğrendim zaten ama dikkat ettim bazıları farklı yönlerde ultrasonda gözüküyor belki bi anlamı vardır dedim ama bilemiyorum
Hakikaten tersmiş ben evlendiğimde 48’dim. Bazen yaşını göstermediğine sevinsin mi üzülsün mü bilemiyor insan değil mi?
Ya yanına kâr kalmış minnoş gezip gördüğün ülkeler, sefan olsun. şuna bak biz daha kendi ülkemizi bile tamamen gezip göremedik.
Ben ankara sonrasına gitmedim ama 9 ülke gezdim dedim kocamlada türkiyeyi gezerim pandemisi pahalılık şimdi bebiş ama ben Allah izin verirse bebek 8-9 aylıkken şimdiden dedim tatile gitcez diye balayı hayallerimiz çöp.
Bu arada annemle konuştuk bugün anne yanı hiç almıcam ben annem yatağıma alıp memedeyken uyumamdan korkuyor bizim odaların arası 5 adım yatağında yatırcam ama odaya bu açılır kapanır tekli koltuk alcam hasta olduğunda orda yatarım ama bende memedeyken uyurum filan diye korkup yatağıma ilk etapta 2 saatte bir giderim annem diyorki huylu çocuk olursa 3-4 aydan sonra uykuları düzelicek zaten diyor
Ben ankara sonrasına gitmedim ama 9 ülke gezdim dedim kocamlada türkiyeyi gezerim pandemisi pahalılık şimdi bebiş ama ben Allah izin verirse bebek 8-9 aylıkken şimdiden dedim tatile gitcez diye balayı hayallerimiz çöp.
Bu arada annemle konuştuk bugün anne yanı hiç almıcam ben annem yatağıma alıp memedeyken uyumamdan korkuyor bizim odaların arası 5 adım yatağında yatırcam ama odaya bu açılır kapanır tekli koltuk alcam hasta olduğunda orda yatarım ama bende memedeyken uyurum filan diye korkup yatağıma ilk etapta 2 saatte bir giderim annem diyorki huylu çocuk olursa 3-4 aydan sonra uykuları düzelicek zaten diyor
İnternette doktorlar 2 ye bölünmüş yanınıza alcaksanız bile 3. Ayda ayırın diyen hiç almayın yada 2 yaşına kadar alan diye yurtdışında direk odasında yatırıyorlar annem bile öle yapmış aman ben evdeyim zaten kalsın yatağında
İnternette doktorlar 2 ye bölünmüş yanınıza alcaksanız bile 3. Ayda ayırın diyen hiç almayın yada 2 yaşına kadar alan diye yurtdışında direk odasında yatırıyorlar annem bile öle yapmış aman ben evdeyim zaten kalsın yatağında
Amin canım sağolasın. Duphaston hapı 12. haftada, progestan dex iğneyi de kutusu bitince bırakacağım. Fitil ve oksapar iğneye devam folik asittin de kutusu bitene kadar sonrasında başka vitamin verdi
Sagolasin canım ama benim bulantilarim yeni başladı desem herseyim tersine gidiyor bu aralar mide bulantim çok sık olmaya başladı hayırlara vesile olsun
Haydi çıkın çıkın gelin bekliyorumm
Salı günü de belki ilk cinsiyeti söyleyebilirim
Kalp atisi varmis 5+5de doktor var dedi ama dinletmedi bu haftada kucuk diye zorlamadi, haftaya dinletcekmis.yani 7+5de.umarim hizlica buyur.ben de yedigime ictigime daha cok dikkat etcem.sen ayrica bisey yapmismiydon canim
Tamam kalp atışı gozukuyorsa sıkıntı yok. Küçük haftalarda dr lar kalp atisina onem veriyormus sadece boyutu onemli degil sonra gelişiyorlar Allahin izniyle. Ben özel bir sey yapmadim bol su içtim meyve sebze ve protein aldim her zamanki gibi. Ilac kullaniyorsan düzenli almaya çalış hic stres yapma canim❤
Gebelik paketi için çok geç artık ama ben 1000 TL’ye diyetisyen paketi aldım en azından muayeneler yüzde elli indirimli oluyor hemde 6 seans diyetisyen hakkım var
Kalınlıklara bakmadı henüz 13+3 e randevu bulabildim o zaman gidince bakacak.
Başta cinsiyeti göremeyebiliriz suan zor dedi 3 boyutlu ultrasonla da baktı baya kız olma ihtimali yüksek dedi ben bel bağlamıyorum şuan ama ihtimal duymak bile cok iyi geldi
Canım arkadaşım öyle sevindim ki herşeyin yolunda olmasına
Bebeğinin cinsiyeti de görünmüş, bir güzellik geliyor desene maşallah
Benim de Perşembe günü randevum hocayla.