2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ay evet bende catlicam meraktan
Senin az kaldı ben daha 9 hafta içindeyim 3 boyutlu ultrasonla baktım bebis aşırı komik ya dur paylaşasım geldi çok ilginç kolları ayakları fındık kadar cinsiyeti ne olcak aşırı merak içindeyim

Eklentiler

• 2A64C9F1-DD30-4286-AAB0-E8BF4062FF22.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 119
1.60 kiloya hep 55 dim ama evlendiğimin ilk 3 ayı 52 ye düştüm her şeyim terstir benim ay benide beşiktaşta bi mekana almamışlardı 22 yaşımda kimlik göstermiştim artık ülke ülke gezmez hayal oldu ben en son eur 7 olduğunda irlandadaydım zirvede bıraktım ondan sonra zaten hayal oldu balayına bile gidemedik bu kış gitcektik o da fiyatlar malum kaldı

Hakikaten tersmiş ben evlendiğimde 48’dim. Bazen yaşını göstermediğine sevinsin mi üzülsün mü bilemiyor insan değil mi?
Ya yanına kâr kalmış minnoş gezip gördüğün ülkeler, sefan olsun. şuna bak biz daha kendi ülkemizi bile tamamen gezip göremedik.

Balayı benim de kanayan yaram ya öff.

Ahhahahaha bende bu olayı yeni öğrendim zaten ama dikkat ettim bazıları farklı yönlerde ultrasonda gözüküyor belki bi anlamı vardır dedim ama bilemiyorum
Aynen hatta ben aynayı gösterip simetrisine bakıyordum dhkgkfkdkdld doktor dalga geçer gibi benle dedi

Ben ankara sonrasına gitmedim ama 9 ülke gezdim dedim kocamlada türkiyeyi gezerim pandemisi pahalılık şimdi bebiş ama ben Allah izin verirse bebek 8-9 aylıkken şimdiden dedim tatile gitcez diye balayı hayallerimiz çöp.

Bu arada annemle konuştuk bugün anne yanı hiç almıcam ben annem yatağıma alıp memedeyken uyumamdan korkuyor bizim odaların arası 5 adım yatağında yatırcam ama odaya bu açılır kapanır tekli koltuk alcam hasta olduğunda orda yatarım ama bende memedeyken uyurum filan diye korkup yatağıma ilk etapta 2 saatte bir giderim annem diyorki huylu çocuk olursa 3-4 aydan sonra uykuları düzelicek zaten diyor

Yaa ben de plan yaptım bebek 11 aylıkken falan Sapanca’da bir yer buldum inşallah hayal olmaz bakalım.

Ben de ondan çok korkuyorum işte inşallah yaşanmaz böyle şeyler Allah korusun.

Yaa ben de plan yaptım bebek 11 aylıkken falan Sapanca’da bir yer buldum inşallah hayal olmaz bakalım.

Ben de ondan çok korkuyorum işte inşallah yaşanmaz böyle şeyler Allah korusun.
İnternette doktorlar 2 ye bölünmüş yanınıza alcaksanız bile 3. Ayda ayırın diyen hiç almayın yada 2 yaşına kadar alan diye yurtdışında direk odasında yatırıyorlar annem bile öle yapmış aman ben evdeyim zaten kalsın yatağında

Her anne bebeğinin iyiliğini ister. Bebek için de sizin için de hangisi daha iyi olacaksa o olsun tabii minnoş.

Doktorlar maşallah her konuda karşıt fikirlere sahipler.

Amin canım sağolasın. Duphaston hapı 12. haftada, progestan dex iğneyi de kutusu bitince bırakacağım. Fitil ve oksapar iğneye devam folik asittin de kutusu bitene kadar sonrasında başka vitamin verdi
Ne güzel haberler canım benim darısı bize inşallah iğneler azalsın rahat edelim hayırlısıyla

Hadi inşallah bakalım tahminlerimiz doğru çıkacak mı
Benim 1.5 hafta kadar bulantım oldu bitti belki senin de kısa süreli olur geçer.

Kalp atisi varmis 5+5de doktor var dedi ama dinletmedi bu haftada kucuk diye zorlamadi, haftaya dinletcekmis.yani 7+5de.umarim hizlica buyur.ben de yedigime ictigime daha cok dikkat etcem.sen ayrica bisey yapmismiydon canim
Tamam kalp atışı gozukuyorsa sıkıntı yok. Küçük haftalarda dr lar kalp atisina onem veriyormus sadece boyutu onemli degil sonra gelişiyorlar Allahin izniyle. Ben özel bir sey yapmadim bol su içtim meyve sebze ve protein aldim her zamanki gibi. Ilac kullaniyorsan düzenli almaya çalış hic stres yapma canim❤

Gebelik paketi için çok geç artık ama ben 1000 TL’ye diyetisyen paketi aldım en azından muayeneler yüzde elli indirimli oluyor hemde 6 seans diyetisyen hakkım var
Arkadaşlar 6+3 Ken gittiğimde sadece kese var demişti şimdi 8+3 oldum bebek olusmusmudur kalp atışını duyabilir miyim yoksa beklemem mi lazim
Çok rahat duyarsınız eli kolu bile belli oluyor 8. Haftada

Canım arkadaşım öyle sevindim ki herşeyin yolunda olmasına
Bebeğinin cinsiyeti de görünmüş, bir güzellik geliyor desene maşallah
Benim de Perşembe günü randevum hocayla.

Kızlar bu da benim minnoşum kız veya erkek pek birşey hissetmiyorum ama tahmininz varsa alırız. 6+4 burda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…