Ay evet bende catlicam meraktanAynen canım valla benim için hiç farketmez ya sağlıklı olsunda ama insan merak ediyor yinede
Senin az kaldı ben daha 9 hafta içindeyimAy evet bende catlicam meraktan
1.60 kiloya hep 55 dim ama evlendiğimin ilk 3 ayı 52 ye düştüm her şeyim terstir benimAh bu konuda çok benziyoruz ben de 27’yim ama öğrencilerimden daha küçük gösteriyorum çok hoş.Bana iki defa sigara satmadılar migrosta biliyor musun? Kimlik gösterdim eşim hala dalga geçer bu yüzden.
Boyun kaaç 1.55 falan mı?Bayılıyorum minnacık kadınlara çok tatlı.
Yaa ama ülke ülke gezmek.Keşkee, çok isterim.
Hakikaten tersmiş ben evlendiğimde 48’dim.1.60 kiloya hep 55 dim ama evlendiğimin ilk 3 ayı 52 ye düştüm her şeyim terstir benimay benide beşiktaşta bi mekana almamışlardı 22 yaşımda kimlik göstermiştim artık ülke ülke gezmez hayal oldu ben en son eur 7 olduğunda irlandadaydım zirvede bıraktım ondan sonra zaten hayal oldu balayına bile gidemedik bu kış gitcektik o da fiyatlar malum kaldı
Aynen hatta ben aynayı gösterip simetrisine bakıyordum dhkgkfkdkdld doktor dalga geçer gibi benle dediAhhahahaha bende bu olayı yeni öğrendim zatenama dikkat ettim bazıları farklı yönlerde ultrasonda gözüküyor belki bi anlamı vardır dedim ama bilemiyorum
Ben ankara sonrasına gitmedim ama 9 ülke gezdim dedim kocamlada türkiyeyi gezerim pandemisi pahalılık şimdi bebiş ama ben Allah izin verirse bebek 8-9 aylıkken şimdiden dedim tatile gitcez diye balayı hayallerimiz çöp.Hakikaten tersmiş ben evlendiğimde 48’dim.Bazen yaşını göstermediğine sevinsin mi üzülsün mü bilemiyor insan değil mi?
Ya yanına kâr kalmış minnoş gezip gördüğün ülkeler, sefan olsun.şuna bak biz daha kendi ülkemizi bile tamamen gezip göremedik.
Balayı benim de kanayan yaram ya öff.
Yaa ben de plan yaptım bebek 11 aylıkken falan Sapanca’da bir yer buldumBen ankara sonrasına gitmedim ama 9 ülke gezdim dedim kocamlada türkiyeyi gezerim pandemisi pahalılık şimdi bebiş ama ben Allah izin verirse bebek 8-9 aylıkken şimdiden dedim tatile gitcez diye balayı hayallerimiz çöp.
Bu arada annemle konuştuk bugün anne yanı hiç almıcam ben annem yatağıma alıp memedeyken uyumamdan korkuyor bizim odaların arası 5 adım yatağında yatırcam ama odaya bu açılır kapanır tekli koltuk alcam hasta olduğunda orda yatarım ama bende memedeyken uyurum filan diye korkup yatağıma ilk etapta 2 saatte bir giderim annem diyorki huylu çocuk olursa 3-4 aydan sonra uykuları düzelicek zaten diyor
İnternette doktorlar 2 ye bölünmüş yanınıza alcaksanız bile 3. Ayda ayırın diyen hiç almayın yada 2 yaşına kadar alan diye yurtdışında direk odasında yatırıyorlar annem bile öle yapmış aman ben evdeyim zaten kalsın yatağındaYaa ben de plan yaptım bebek 11 aylıkken falan Sapanca’da bir yer bulduminşallah hayal olmaz bakalım.
Ben de ondan çok korkuyorum işte inşallah yaşanmaz böyle şeyler Allah korusun.
Her anne bebeğinin iyiliğini ister.İnternette doktorlar 2 ye bölünmüş yanınıza alcaksanız bile 3. Ayda ayırın diyen hiç almayın yada 2 yaşına kadar alan diye yurtdışında direk odasında yatırıyorlar annem bile öle yapmış aman ben evdeyim zaten kalsın yatağında
Ne güzel haberler canım benimAmin canım sağolasın. Duphaston hapı 12. haftada, progestan dex iğneyi de kutusu bitince bırakacağım. Fitil ve oksapar iğneye devam folik asittin de kutusu bitene kadar sonrasında başka vitamin verdi
Sagolasin canım ama benim bulantilarim yeni başladı desem herseyim tersine gidiyorbu aralar mide bulantim çok sık olmaya başladı hayırlara vesile olsun
Haydi çıkın çıkın gelin bekliyorumm
Salı günü de belki ilk cinsiyeti söyleyebilirim
Daha güzel yaparsınız inşallah bu tatiliniziAaaahh ahh hem pandemiye denk geldi hem de eşyalarımızı zor aldık nasıl gidelim be minnoş? Artık balayımızı bebeğimizle yapacağız ne yapalım.
İnşallaaah, bebitom ve minnak mayosuyla size havuzdan fotoğraf atarız, yazarken bile heyecanlandımm.Daha güzel yaparsınız inşallah bu tatilinizi
Tamam kalp atışı gozukuyorsa sıkıntı yok. Küçük haftalarda dr lar kalp atisina onem veriyormus sadece boyutu onemli degil sonra gelişiyorlar Allahin izniyle. Ben özel bir sey yapmadim bol su içtim meyve sebze ve protein aldim her zamanki gibi. Ilac kullaniyorsan düzenli almaya çalış hic stres yapma canim❤Kalp atisi varmis 5+5de doktor var dedi ama dinletmedi bu haftada kucuk diye zorlamadi, haftaya dinletcekmis.yani 7+5de.umarim hizlica buyur.ben de yedigime ictigime daha cok dikkat etcem.sen ayrica bisey yapmismiydon canim
İnşallah yaİnşallaaah, bebitom ve minnak mayosuyla size havuzdan fotoğraf atarız, yazarken bile heyecanlandımm.
Gebelik paketi için çok geç artık ama ben 1000 TL’ye diyetisyen paketi aldım en azından muayeneler yüzde elli indirimli oluyor hemde 6 seans diyetisyen hakkım var
Çok rahat duyarsınız eli kolu bile belli oluyor 8. HaftadaArkadaşlar 6+3 Ken gittiğimde sadece kese var demişti şimdi 8+3 oldum bebek olusmusmudur kalp atışını duyabilir miyim yoksa beklemem mi lazim
Canım arkadaşım öyle sevindim ki herşeyin yolunda olmasınaKalınlıklara bakmadı henüz 13+3 e randevu bulabildim o zaman gidince bakacak.
Başta cinsiyeti göremeyebiliriz suan zor dedi 3 boyutlu ultrasonla da baktı baya kız olma ihtimali yüksek dediben bel bağlamıyorum şuan ama ihtimal duymak bile cok iyi geldi
Amin inşallah canımNe güzel haberler canım benimdarısı bize inşallah iğneler azalsın rahat edelim hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?