2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
kızlar 11+2 de gittiğimde doktor cinsiyet tahmini yapar mı acaba vajinal ultrasonla bakıyor ya bebiş çok net gözüküyor erkekse diyorum pipi filan gözükür şansa belki kızsa erken belli olmaz heralde
Canim ben 11+3 um, Yurtdisinda yasiyorum, nipt test yaptirip turkiyeye geldim ve bi perinatolog goreyiim dedim. Detayli bakti ve cinsiyet tahmini kiz dedi. Onun disinda kalp odacik sayisi, ense kalinligi, yuz acisi, burun kemigi uzunlugu, bacak uzunlugu, mesane, mide falanda bakti… yuz acisi biraz sinirda cikti 90. Daha yuksek tehlikeliymis, nipt sonuc bekliyelim dedi. Sizlere de bilgi vereyim dedim, baktirmak falan isterseniz diye, sonucu da ekliyorum.

Eklentiler

• CC50CE22-85A3-4FC1-BBAF-5189B6E477A7.webp
    73,4 KB · Görüntüleme: 103
Son düzenleme:
Canım arkadaşım öyle sevindim ki herşeyin yolunda olmasına
Bebeğinin cinsiyeti de görünmüş, bir güzellik geliyor desene maşallah
Benim de Perşembe günü randevum hocayla.
Teşekkür ederim canım benim bakalım belki belli olmaz değişme ihtimaline karşı kesin gözüyle bakmıyorum biraz daha büyüsün deli fişek :) bak yolda proteinli süt içtim normalden 1 buçuk saat önce vardık. Beklerken arada albeni çaklıt yedim bi de cok su içtim çocuğu fişek yaptı herhalde eğiliyor bükülüyor bi kaç kere zıpladı bildiğin yA senin etin ne budun ne o kadar zıplayabiliyorsun çıldırdık izlerken çene tipi resmen bana benziyor
Çok memnun kalacağından eminim ya beni genelde kendi odasındaki değil perinatoloji deki ultrasonla kontrol ediyor kanamalı ve riskli devam ettiği için. O da aşırı güzel net görüntüler veriyor tanıştıktan sonra seni de o kısma alır muhtemelen. Senin randevun 29 unda değil mi ? Benim diğeri 28 iydi o doktor izinli olduğu için iptal oldu 5 nisana kaldı mecbur

Bu tam olarak ne testi diye geçiyor ? İkili mi ?
Geçmiş olsun inşallah sonuçlarınız tertemiz çıkar

Bu 12 hafta obstetrik detayli anomali taramasi. Ben 10+3 dum sonra hollanda da 11+1 e atladi persembe gunu nasi oluyosa, bugunde (ctesi)11+5 dedi istanbul da erken dollenme dedi. Yok nipt yaptirdigim icin ikiliye gerek yok dedi.

Uuuiiiiiii cinsiyeeeet hadi bakalımmmmm merakla bekliyorum haberini diloşum

Süper insan hareketlerini görünce gerçekten çok şaşırıyor. Minnacık bir varlığın böyle hareketli olmasına
Yok canım 24ünde saat 15.00 randevusu tek bulduğum saate aldım
Sana nifty testi önerdi mi doktor bu arada?

Valla ben bugüne kadar en yüksek kilomla hamile kaldım. Ve maalesef 2.5 kilo aldım. Memnun değilim bu durumdan ama hayırlısı böyleymiş. İnsanın 6. Tedavisi olunca böyle koyvermişlik olabiliyor…

Bu 12 hafta obstetrik detayli anomali taramasi. Ben 10+3 dum sonra hollanda da 11+1 e atladi persembe gunu nasi oluyosa, bugunde (ctesi)11+5 dedi istanbul da erken dollenme dedi. Yok nipt yaptirdigim icin ikiliye gerek yok dedi.
Bizde bu haftalarda sadece ikili test ve nifty var diye biliyordum ben. Detaylı ultrason diye geçen 18-24 haftalar arası yapılıyor. Ama çok anlaşılır bi sonuç kağıdı var elinizde şaşırdım güzelmiş
Gerçekten insanın Allah’a olan inancı tazeleniyor şükürler olsun
Bi form verdi tüm testler hakkında bilgilendirmeler yazıyor. Net Fiyat bilgisi almadım ama nifty testler 6000 gibi dedi döviz kurlarından dolayı. Videolarımı da izlersin bilgi edinirsin dedi. Sonuçta ikili testin kesin olmadığı, nifty testin %99 sonuç verdiği ama onun bile yanılma payı olabildiği gibi seyler konuştuk genel olarak. Olmazsa hastaneyi arayıp ikili testler ve detaylı için fiyat alacağım. Nifty için anlaşmalı olduğu biri varmı diye sorarım düşünürsek, bilemedim. Zaten yarım saat sürdü kontrol de. Sen direkt nifty için bildiğiniz biri var mı diye sorarsın olmazsa, ben hazırlıksız yakalandım heyecandan

Valla ben bugüne kadar en yüksek kilomla hamile kaldım. Ve maalesef 2.5 kilo aldım. Memnun değilim bu durumdan ama hayırlısı böyleymiş. İnsanın 6. Tedavisi olunca böyle koyvermişlik olabiliyor…
tabiki de. ben de kiloyu dış görünüş takıntısından vs değil sağlık açısından biraz takıyorum doktorlar kontrolsüz kilo almamızı pek istemiyorlar. ama yapacak bir şey yok doğumdan sonra zaten emzirmeyle bebeğin peşinde koşmayla veriliyor.

Benim şu ilaçlar da çok tetikliyor kiloyu. Şükür bir sağlık sorunum yok ama şimdiden bu kadar şişmek de iyi değil hayırlısı…

Teşekkür ederim canım bakalım o zamana kadar sorularımı netlerim artık. tekrar tekrar hayırlı olsun güzel sonuçların

Merhaba canım sana hangi ilacı verdi ismi nedir

Grubun başındayım diye ilk cinsiyet haberi benden gelir diye yazmıştım kuzum ama nasip sanaymis ama şaşırdım ilk defa 11 de kız diye söylemelerine hep erkekleri erkenden söylüyorlar diye biliyordum
Benimkine baktı bi ama bisey söylemedi bacak arası boş gibiydi 11+4 çıktığında salı günü inşallah bende öğrenebilirim
Hadi gözün aydın tekrardan kuzum sağlıkla gelsin minik kızçee

Hadi inşallah bakalım tahminlerimiz doğru çıkacak mı
Benim 1.5 hafta kadar bulantım oldu bitti belki senin de kısa süreli olur geçer.
Bence çıkacak gibi geliyor ama bakalım canım
Anlamadım valla özellikle maske falan taktigimda oluyor veya yemekten sonra bugün daha şiddetliydi bu saatten sonra da nasıl devam eder bilmem

Sağlıklı olsunlar da kuzum yine de ben kesin kız gözüyle bakmıyorum doktorum da başta belli olmaz dedi söylemeyecekti bir şey. bebiş çok hareketli baya her açıdan gördük ondan sonra kız olabilir dedi. Ben de şaşırdım
Amin kuzum amin rabbim hepimize sağlıkla sıhhatle kolaylıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…