2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Tabi sen biraz daha beklersin canım kıyafet vs. İçin oran verdi mi peki yüzde 80 kız falan gibisinden, benim daha 4 boyutlu mu oluyordu öyle de bakilmadi belki ikili testte bakar ona göre belli olur.
Bi daha ne zaman çağırdı peki? Amiin amiin insallah canım

Bir oran vermedi canım ben de çok önemsemedim gerçekten cinsiyeti hiç umrumda değilmiş onu farkettim. O kadar kanamalardan sonra heyecan değil de korkuyla girdim muayeneye beklemiyordum hiç. Sağlıklı olduğunu görünce indi yelkenler suya
13+3 te gideceğim bir daha. Testlere filan daha hiç karar vermedim bakacağız artık.

Hakkında hayırlısı olsun canım, benimde aklımda bişey yoktu testlerle ilgili 1 ay sonra gidip büyüdüğünü görünce tabi herseye hı hı dedim geçtim. Tabi ki öyle sağlık herseyden önce gelir ben belki hamilelikten bi sıkıntı yaşamadım ama çok hastalık geçirdim hep içimde bisey olacak hissi vardı. Allah bebislerimizi korusun insallah

Oy insallah kuzum sağlıklı olsun da
Amiin amiin inşallah zorlu yollardan geçtik en büyük isteğim o. Bu aralar çok dışarı çıktık ablam sayesinde, o kıyafetleri gördükçe hepimiz dedik belli olsa da alsak etsek diye ne olacağı hiç önemli değil.
Benim en fazla merak ettiğim şey hareketlerini hissetmek o günleri de görürüz inşallah. Sen nasılsın nasıl gidiyor canım diğer kontrol ne zamandı

ah evet alışveriş yapabilmek için ya bu sabırsızlığımız gerçekten çok zorlu yollardan geçtik şuan bunları konuşmak bile müthis duygu Rabbim herkese bu duyguları yaşatmayı nasip etsin
Ah iyi gidiyoruz kuzum acıktığım zaman mide bulantılarım oluyo yanımda sürekli kraker gezdiriyorum veya beyaz leblebi. İlaçta istedim ama henüz kullanmadım iş yerindeyken eğer kötülesirsem o sekilde ilaç alacağım diye düşünüyorum. İnsallah kötüleşmez daha da bu seviyede devam etsin razıyım ilk 3 ay ne zormuş ya sen atlattın darısı bana bu cuma gideceğim aşkım benim bebis adet tarihine göre geriden geliyo 3 güncük o yüzden cuma gideceğiz Senin bulantıların yeni mi başladı bu arada cidden

Aynen öyle canım kim hayalini kuruyorsa Allah bi an önce nasip etsin inşallah
Az az sık sık yemek lazım canım normalde de hazimsizlik falan için midem tas gibi şişti valla, bazen siginamiyorum gibi
Benimde öyle yemem lazım ama daha beceremedim.
Insallah daha fazlası olmaz canım, bi an önce azalsın bitsin. Geriden gelmesine de takılma sonradan öne bile geçer hiç sıkıntı olmaz canım, bak göreceksin bu kontrolde cuma günü hayırlı haberlerle gel inşallah
Ben ne oldum anlamadım valla canım havalarda soğuk belki midemi üşütmüşümdür diyorum pek ona da benzemiyor, doktora gidince bi sorucam bakalım bu vakitten sonra da bi garip geldi bana

Bebek büyüdüğü için mideye baskı yapabiliyormuş canım belki bu yüzdendir sen yinede sor yok kuzum hiç takılmıyorum 3 güncükten bisey olmaz doktor hiç yorum bile yapmadı 3 gün geriden geliyor miniğimiz dedi sakince bir ses tonuyla sjsjsj o yüzden hiç kaygılanmadım biraz zaman geçsin belki o arayı kapatır dediğin gibi insallah kuzum güzel haberlerle birbirimize geri dönüşlerde bulunuruz

Kizlar en son 1 mart gitmistim doktora simdi 9cu haftayi bitirdim 12 haftalik olunca ikili tarama yapalim demisti ama bi sonraki randevuyu vermedi sizce ne zaman tekrar gideyim

İyi bir gözlemci olmakta fayda var bebek konusunda

Çok teşekkür ederim canım biraz korkuttular hamileler çok çabuk entube oluyor çocuk düşüyor yada kalbi duruyor diye o yüzden şimdi arayışlara girdim inşallah atlatirim sağ salim

Rabbim şifa versiin kendinizi takip edin işte aksi bir şey hissederseniz zaten hastaneye gidersiniz

Kizlar en son 1 mart gitmistim doktora simdi 9cu haftayi bitirdim 12 haftalik olunca ikili tarama yapalim demisti ama bi sonraki randevuyu vermedi sizce ne zaman tekrar gideyim
Kendiniz arayıp 12. Haftaya randevu alın geç olmadan tabi ki. Şahsen Kendi doktorumda randevu bulmakta zorlanıyorum sürekli önden randevu almam gerekiyor.

Merhaba bende ilaç kullanmadım ıhlamur bal zencefil pekmez vs yedim dinlendim bende de öksürük vardı 4/5 gün sürdü başka bı sorun olmadı şu an 7+4 oldum bir sorun yok gibi görünüyor inşallah hayırlısıyla bu süreci de atlatiriz aklına kötü birşey getirme canım

Insallah canim bakalim bu hafta daha dikkat etcem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…