Tabi sen biraz daha beklersin canım kıyafet vs. İçin oran verdi mi peki yüzde 80 kız falan gibisinden, benim daha 4 boyutlu mu oluyordu öyle de bakilmadi belki ikili testte bakar ona göre belli olur.Sağlıklı olsunlar da kuzumyine de ben kesin kız gözüyle bakmıyorum doktorum da başta belli olmaz dedi söylemeyecekti bir şey. bebiş çok hareketli baya her açıdan gördük ondan sonra kız olabilir dedi. Ben de şaşırdım
Amin kuzum amin rabbim hepimize sağlıkla sıhhatle kolaylıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
Bir oran vermedi canım ben de çok önemsemedim gerçekten cinsiyeti hiç umrumda değilmiş onu farkettim. O kadar kanamalardan sonra heyecan değil de korkuyla girdim muayeneye beklemiyordum hiç. Sağlıklı olduğunu görünce indi yelkenler suyaTabi sen biraz daha beklersin canım kıyafet vs. İçin oran verdi mi peki yüzde 80 kız falan gibisinden, benim daha 4 boyutlu mu oluyordu öyle de bakilmadi belki ikili testte bakar ona göre belli olur.
Bi daha ne zaman çağırdı peki? Amiin amiin insallah canım
Hakkında hayırlısı olsun canım, benimde aklımda bişey yoktu testlerle ilgili 1 ay sonra gidip büyüdüğünü görünce tabi herseye hı hı dedim geçtim. Tabi ki öyle sağlık herseyden önce gelir ben belki hamilelikten bi sıkıntı yaşamadım ama çok hastalık geçirdim hep içimde bisey olacak hissi vardı. Allah bebislerimizi korusun insallahBir oran vermedi canım ben de çok önemsemedim gerçekten cinsiyeti hiç umrumda değilmiş onu farkettim. O kadar kanamalardan sonra heyecan değil de korkuyla girdim muayeneye beklemiyordum hiç. Sağlıklı olduğunu görünce indi yelkenler suya
13+3 te gideceğim bir daha. Testlere filan daha hiç karar vermedim bakacağız artık.
Oy insallah kuzum sağlıklı olsun daBi kızçe haberi patlatacak gibiyim sanki yavrum sağlıklı sıhhatli olsun inşallah salı günü ne diyecek bakalım günler geçmiyor
Amiin amiin inşallah zorlu yollardan geçtik en büyük isteğim o. Bu aralar çok dışarı çıktık ablam sayesinde, o kıyafetleri gördükçe hepimiz dedik belli olsa da alsak etsek diye ne olacağı hiç önemli değil.Oy insallah kuzum sağlıklı olsun da
ah evet alışveriş yapabilmek için ya bu sabırsızlığımızAmiin amiin inşallah zorlu yollardan geçtik en büyük isteğim o. Bu aralar çok dışarı çıktık ablam sayesinde, o kıyafetleri gördükçe hepimiz dedik belli olsa da alsak etsek diye ne olacağı hiç önemli değil.
Benim en fazla merak ettiğim şey hareketlerini hissetmek o günleri de görürüz inşallah. Sen nasılsın nasıl gidiyor canım diğer kontrol ne zamandı
Aynen öyle canım kim hayalini kuruyorsa Allah bi an önce nasip etsin inşallahah evet alışveriş yapabilmek için ya bu sabırsızlığımızgerçekten çok zorlu yollardan geçtik şuan bunları konuşmak bile müthis duygu Rabbim herkese bu duyguları yaşatmayı nasip etsin
Ah iyi gidiyoruz kuzum acıktığım zaman mide bulantılarım oluyo yanımda sürekli kraker gezdiriyorum veya beyaz leblebi. İlaçta istedim ama henüz kullanmadım iş yerindeyken eğer kötülesirsem o sekilde ilaç alacağım diye düşünüyorum. İnsallah kötüleşmez daha da bu seviyede devam etsin razıyımilk 3 ay ne zormuş ya sen atlattın darısı bana bu cuma gideceğim aşkım benim bebis adet tarihine göre geriden geliyo 3 güncük o yüzden cuma gideceğiz Senin bulantıların yeni mi başladı bu arada cidden
Bebek büyüdüğü için mideye baskı yapabiliyormuş canım belki bu yüzdendir sen yinede sorAynen öyle canım kim hayalini kuruyorsa Allah bi an önce nasip etsin inşallah
Az az sık sık yemek lazım canım normalde de hazimsizlik falan için midem tas gibi şişti valla, bazen siginamiyorum gibi
Benimde öyle yemem lazım ama daha beceremedim.
Insallah daha fazlası olmaz canım, bi an önce azalsın bitsin. Geriden gelmesine de takılma sonradan öne bile geçer hiç sıkıntı olmaz canım, bak göreceksin bu kontrolde cuma günü hayırlı haberlerle gel inşallah
Ben ne oldum anlamadım valla canım havalarda soğuk belki midemi üşütmüşümdür diyorum pek ona da benzemiyor, doktora gidince bi sorucam bakalım bu vakitten sonra da bi garip geldi bana
Seninki nekadar sürdü canım ya da ne kadardır sürüyor
Tabi kii ama her çocuk farklı, ve cocuğun yanında da ilişkiye girilmemeli zaten biraz o aile rahat davranmış. Hassas çocuklarda bu dönem 24 ay olabilir ama hazırsa çocuk daha erkende ayrılabilir zaten bu tamamen o süreçte kendisini belli ediyor zaten :)
Çok teşekkür ederim canım biraz korkuttular hamileler çok çabuk entube oluyor çocuk düşüyor yada kalbi duruyor diye o yüzden şimdi arayışlara girdim inşallah atlatirim sağ salim
Benim kız çıkıyor inşallah tutarçin takvimi tutmayanlarda cokmus
Kendiniz arayıp 12. Haftaya randevu alın geç olmadan tabi ki. Şahsen Kendi doktorumda randevu bulmakta zorlanıyorum sürekli önden randevu almam gerekiyor.Kizlar en son 1 mart gitmistim doktora simdi 9cu haftayi bitirdim 12 haftalik olunca ikili tarama yapalim demisti ama bi sonraki randevuyu vermedi sizce ne zaman tekrar gideyim
Merhaba bende ilaç kullanmadım ıhlamur bal zencefil pekmez vs yedim dinlendim bende de öksürük vardı 4/5 gün sürdü başka bı sorun olmadı şu an 7+4 oldum bir sorun yok gibi görünüyor inşallah hayırlısıyla bu süreci de atlatiriz aklına kötü birşey getirme canımCanım merhaba bende hamileliğin baismdayim 3 haftalık hamileyim şuanda acile gittim ne ilaç ne başka birşey ne vitamin hicbirsey vermediler evde ıhlamur çorbalar meyveler limonlu sularla geçirmeye çalışıyorum fakat 3.gunumdeyim ve aşırı öksürük var korkuyorum düşüğe sebebp olur mu sen nasıl atlattın
Insallah canim bakalim bu hafta daha dikkat etcem.Tamam kalp atışı gozukuyorsa sıkıntı yok. Küçük haftalarda dr lar kalp atisina onem veriyormus sadece boyutu onemli degil sonra gelişiyorlar Allahin izniyle. Ben özel bir sey yapmadim bol su içtim meyve sebze ve protein aldim her zamanki gibi. Ilac kullaniyorsan düzenli almaya çalış hic stres yapma canim❤
Onzyd diye bir ilac canim.Merhaba canım sana hangi ilacı verdi ismi nedir
Ben 5. Haftadayken kanama başladı 9. Haftaya girdim hala devam ediyor
aynı haftada başlamış aynı haftadayız , günlük rutin oldu artık lekelenme bende de
İnşallah canımBakalım zaman çabuk geçiyor az kaldıinsallah sağlıklı olurlar da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?