2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Tesekkur ederim dualarin icin calistigim icin sigortam ve is yerimin sagladigi ozel saglik sigortam da var ama burada ozel hastane yok. parasini vereyim istedigim doktora gideyim sistemi yok malesef. Aile doktoru seni uzmana yonlendirecekte , acil degilse 2-3 ay da anca seni arayip randevu veriyorlar .
Kanama oldugu icin boyle hemen ertesi gune ultroson verdiler . yoksa onuda en az 1-2 ay sonrasina veriyorlar normalde

Çıkınca bize güzel haberleri verirsin inşallah Rabbim yardımcın olsun

Güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah bugün

Çıkınca bize güzel haberleri verirsin inşallah Rabbim yardımcın olsun

Güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah bugün
Az once ciktim . Vajinal ultroson ile bebegi ve kesesini gorduk ama haftasina gore kucuk dedi .
Burada malesef teknisyenler bakiyor ultrosonlara , cok bilgi vermiyorlar . “ saglikli mi ? dogru yere mi tutunmus ? herhangi bir kan var mi etrafinda “ gibi bir suru sordum ama aile doktoruma rapor yollayacaklarmis 2 is gunu icinde . Aile hekiminle gorusursun dedi .

En azindan ilk defa ultroson da gormus oldum . Insallah saglikla buyur tutundugu yerde

Yüzük testi yaptim kizlar erkek cikti benim Allah hayirlisini sagliklisini versin inşallah
Peki 1 2 kere niyet edip tekrar yapsana bakalım yine erkek mi ben durup durup ilk çocuğum ikinci çocuğum diye diye yapıyorum hep aynı çıkıyor mesela 3. Çocuk diyince yüzük duruyor sanki ne dersem anlıyor gibi bide elimide hareket ettirmiyorum hiç

YA bak güzel haber işte. Küçük olmasına aldırma henüz cok ufaklar ölçümler yanıltabiliyor. Geri kalsa bile yakalayabiliyor gününü. İmkanın varsa istirahat et
Allah’ın izniyle hiçbir şey olmaz inşallah.

Canım bak gördün mü küçük daha haftasına takılma o sana tutunacak çok zor süreç senin için biz istediğimizde görüyoruz sabret bak raporda güzel gelicek görüceksin

Kızlar ikili test için 3 hafta içinde gel dedi doktorum şuan 10+4’ teyim. Sizce ne zaman gitmem iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…