Tesekkur ederim dualarin icinEşimde 5 sene kadar Kanada da kaldı hastanır evde geçirirdi çok pahalı olduğunu söylerdi çok zorlandı Allah yardımcın olsun inşallah bebeğin seninlerdir seni tanımıyorum ama sana dua ettim az önce Allah sana bağışlasın bebeğini
Tahmin eder diye düşünüyorum öyle demişti zaten nifty yapılcak yarın %100 10 gün sonra söylenir ama ben erkek hissediyorum baştan beriAaa senin yarın belli olur mu sat kaçtı seninbenim 1 ocak ay o kadar yaklastimi yahuu
Tesekkur ederim dualarin icincalistigim icin sigortam ve is yerimin sagladigi ozel saglik sigortam da var ama burada ozel hastane yok. parasini vereyim istedigim doktora gideyim sistemi yok malesef. Aile doktoru seni uzmana yonlendirecekte , acil degilse 2-3 ay da anca seni arayip randevu veriyorlar .
Kanama oldugu icin boyle hemen ertesi gune ultroson verdiler . yoksa onuda en az 1-2 ay sonrasina veriyorlar normalde
Popon büyüdümüo zaman kız diyorlar
Güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah bugünTesekkur ederim dualarin icincalistigim icin sigortam ve is yerimin sagladigi ozel saglik sigortam da var ama burada ozel hastane yok. parasini vereyim istedigim doktora gideyim sistemi yok malesef. Aile doktoru seni uzmana yonlendirecekte , acil degilse 2-3 ay da anca seni arayip randevu veriyorlar .
Kanama oldugu icin boyle hemen ertesi gune ultroson verdiler . yoksa onuda en az 1-2 ay sonrasina veriyorlar normalde
Benim rüyam,yüzük testi,çin takvimi erkek diyor bakalım her şeyi yıkıp kız olcak mıYüzük testi yaptim kizlar erkek cikti benimAllah hayirlisini sagliklisini versin inşallah
Rus takvimide yapBenim rüyam,yüzük testi,çin takvimi erkek diyor bakalım her şeyi yıkıp kız olcak mı
Ahahaha rus takviminde kız çıktıRus takvimide yapçin takvimini hangi sayfadan yapıyorsunuz ya benimki bir yaş ekleyen sitede kız, normal yasımda erkek diyor
Her iki takvimde de, yüzük testinde de kız çıktı. Fakat ben pipili hissediyorum pipiliii.Ahahaha rus takviminde kız çıktı
Yarın söyler mi acaba yaa sağlık haberini alayımda ama insanda merak etmiyor değil cinsiyetiniHer iki takvimde de, yüzük testinde de kız çıktı. Fakat ben pipili hissediyorum pipiliii.
Niye dedin bana bunu niye dedin şimdi senin pipili yüzünden ben uyuyamayacağım çok meraklandım.Yarın söyler mi acaba yaa sağlık haberini alayımda ama insanda merak etmiyor değil cinsiyetini
Çıkınca bize güzel haberleri verirsin inşallahRabbim yardımcın olsun
Az once ciktim . Vajinal ultroson ile bebegi ve kesesini gorduk ama haftasina gore kucuk dedi .Güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah bugün
Peki 1 2 kere niyet edip tekrar yapsana bakalım yine erkek miYüzük testi yaptim kizlar erkek cikti benimAllah hayirlisini sagliklisini versin inşallah
YA bak güzel haber işte. Küçük olmasına aldırma henüz cok ufaklar ölçümler yanıltabiliyor. Geri kalsa bile yakalayabiliyor gününü. İmkanın varsa istirahat etAz once ciktim . Vajinal ultroson ile bebegi ve kesesini gorduk ama haftasina gore kucuk dedi .
Burada malesef teknisyenler bakiyor ultrosonlara , cok bilgi vermiyorlar . “ saglikli mi ? dogru yere mi tutunmus ? herhangi bir kan var mi etrafinda “ gibi bir suru sordum ama aile doktoruma rapor yollayacaklarmis 2 is gunu icinde . Aile hekiminle gorusursun dedi .
En azindan ilk defa ultroson da gormus oldum . Insallah saglikla buyur tutundugu yerde
Yarın 15.30 ay bende çok heyecanlıyım uykusuz bir gece sanırım beni bekliyor gidiyimde ayran içiyim uykum gelsinNiye dedin bana bunu niye dedin şimdi senin pipili yüzünden ben uyuyamayacağım çok meraklandım.
Canım bak gördün mü küçük daha haftasına takılma o sana tutunacak çok zor süreç senin için biz istediğimizde görüyoruz sabret bak raporda güzel gelicek görüceksinAz once ciktim . Vajinal ultroson ile bebegi ve kesesini gorduk ama haftasina gore kucuk dedi .
Burada malesef teknisyenler bakiyor ultrosonlara , cok bilgi vermiyorlar . “ saglikli mi ? dogru yere mi tutunmus ? herhangi bir kan var mi etrafinda “ gibi bir suru sordum ama aile doktoruma rapor yollayacaklarmis 2 is gunu icinde . Aile hekiminle gorusursun dedi .
En azindan ilk defa ultroson da gormus oldum . Insallah saglikla buyur tutundugu yerde
İstediğin kadar iç, uyutmaz bu heyecanYarın 15.30 ay bende çok heyecanlıyım uykusuz bir gece sanırım beni bekliyor gidiyimde ayran içiyim uykum gelsin
Bence 12+2 gibi git canımKızlar ikili test için 3 hafta içinde gel dedi doktorum şuan 10+4’ teyim. Sizce ne zaman gitmem iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?