2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
İnşallah güzel haberlerle gelirsin yanımıza inşallah

İnşallah canım Rabbim sana bağışlasıın içini ferah tut kötü bir şey olsa söylerdi sanırım orda. Bol bol dinlen ağır kaldırma eğilme uzanma inşallah bir şey olmaz

Beni 12+3te çağırdı doktor bebek 11+4 çıktığında güzel görüntü yakalayabilseydi o zaman bakacaktı. En ortalama zaman 12. Hafta sanırım

Benide 11+4 gibi çağırdı bende 12 de mi gitsem ki 3-4 gün daha bekleyip. Aslında bıraksalar her hafta giderim dee artık zorda olsa frenliyorum kendimii

Benide 11+4 gibi çağırdı bende 12 de mi gitsem ki 3-4 gün daha bekleyip. Aslında bıraksalar her hafta giderim dee artık zorda olsa frenliyorum kendimii
İkili test için dimi canım. Belki senin bebiste bir iki gün ileri çıkar, 11+2 idi normalde 2 gün ilerde çıktı. Görüntü içinde ilk bebis hareket etmeden yatıyordu son dk hareketlendi o yüzden bakmadı sanirim

İkili testi ense kalınlığına göre karar vercem ben canım. Ense kalınlığına doktor bir baksında eğer sıkıntı görürse yaptırmayı planlıyorum. Onda da işte 12 hafta daha iyi olur sanırım daha net görür

Himm anladım şimdi canım. Benimde bakti tabi ben hı hı derken bebeğe bakarken, ense 1.13 dedigini duydum bi burnuna bakmadı ikili teste çağırdı işte

Üzülme hiç arkadaşım da hamile aynı senin gibi 8 haftalık aynı gün iki doktora gitti kalp atışı duymadı ölmüş bebek dediler ağladı ertesi gün gitti duyuldu haftasına göre küçüktü 1 haftada 2 haftalık büyüme kaydetmiş dedi doktor bir anda büyüyorlar canım bazen az bazen çok

Himm anladım şimdi canım. Benimde bakti tabi ben hı hı derken bebeğe bakarken, ense 1.13 dedigini duydum bi burnuna bakmadı ikili teste çağırdı işte

Hayırlı sonuçlar çıksınn insallah güzel güzel Ense den belli ediyormus zaten bir sıkıntı da yok inşallahta olmaz

Canım bak gördün mü küçük daha haftasına takılma o sana tutunacak çok zor süreç senin için biz istediğimizde görüyoruz sabret bak raporda güzel gelicek görüceksin

İnşallah güzel haberlerle gelirsin yanımıza inşallah

İnşallah canım Rabbim sana bağışlasıın içini ferah tut kötü bir şey olsa söylerdi sanırım orda. Bol bol dinlen ağır kaldırma eğilme uzanma inşallah bir şey olmaz

Cok tesekkur ederim herkese , iyi ki varsiniz
Evet kucuk olabilir , bir sonraki ultroson da dediginiz gibi gelisme gosterebilir .
oldugu yere simski tutunsun da , saglikla buyur zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…