Valla canım bi kaç haftadır benim sık sık oluyor bazen yatakta dönerken falan öyle bi ağrı giriyor ki bağırıyorum yani. Sormayı da unuttum salı günü sorucam insallah
Valla canım bi kaç haftadır benim sık sık oluyor bazen yatakta dönerken falan öyle bi ağrı giriyor ki bağırıyorum yani. Sormayı da unuttum salı günü sorucam insallah
Ya hiç endişelenmene gerek yok. Rahim büyüdüğü ve bebek yerleştiği için oluyor sancılar. Benim sürekli sol kasığıma bıçak gibi ağrı saplanıyordu. Hatta idrar kültürü felan yapıldı. Doktor gerek yok demişti ama işte insan huylanıyor. Normal olduğunu söyledi.
Benim doktorda aynı söyledi 10 gün rapor verdi evdeyken hiç lekelenme olmadı 2 gün oldu işe başlayalı gene oldu lekelenme. Bugün evdeyim olmadı. Kafayı yicem artık gene mi rapor alsam ne yapsam
12. Haftaya kadar ne kadar çok dikkat edersek o kadar yararlı bizim için. Bende evdeyim sürekli iş vs yapmıyorum ama dışarıya cıktıgımda bir şeyler yaptıgımda biraz yürüdüğümde vs başlıyor lekelenme. Almanda fayda var yeniden rapor. 10. Haftana gireceksin zaten 15-20 günlük alabilirsen senin için daha sağlıklı olur
Happy mom uygulaması yüklü olmayanlar varsa yükleyin kızlar yada günlük takip edin. Orda hem bebek hemde anne hakkında bilgi veriyor ya beni o kadar rahatlatıyor ki anne kısmı. Tam bir şey hissediyorum içimden böyle acaba niye böyle oldu ki diyorum uygulamaya girdiğim an haftama uyumlu yasadıklarımı görünce rahatlıyorum. Tavsiye ederim
Kızlar allah aşkına yüzük testi yapsanıza meraktan catlicam sürekli yapıyorum ve kız çıkıyor. Sizde yapsanıza doğruysa bakalım doğru çıkıcak mı hepimizin.
Alyansinizi alıp ipe geçirin uzanıp gobeginize koyun alyansı karninizdaki bebek için baktığınıza niyet edin yuvarlak çizerse kız ileri geri erkek diyolar 2 3 kez yaptım hep aynı cıktı
Kızlar allah aşkına yüzük testi yapsanıza meraktan catlicam sürekli yapıyorum ve kız çıkıyor. Sizde yapsanıza doğruysa bakalım doğru çıkıcak mı hepimizin.
Alyansinizi alıp ipe geçirin uzanıp gobeginize koyun alyansı karninizdaki bebek için baktığınıza niyet edin yuvarlak çizerse kız ileri geri erkek diyolar 2 3 kez yaptım hep aynı cıktı
şey var bir de canım annemler çok yapar hamile kadının kafasına tuz döküyorlar tabi kadın anlamadan. sonra ilk ağzına dokunursa erkek burnuna dokunursa kız idi sanırım yanlış hatırlıyo olabilirim. annem bana pat diye senin oğlun olcak dedi dedim kafama tuz döktün dimi.
şey var bir de canım annemler çok yapar hamile kadının kafasına tuz döküyorlar tabi kadın anlamadan. sonra ilk ağzına dokunursa erkek burnuna dokunursa kız idi sanırım yanlış hatırlıyo olabilirim. annem bana pat diye senin oğlun olcak dedi dedim kafama tuz döktün dimi.
Ya onu duymadım ama şu yüzük testini duydum forumda okudum çoğunun tutmuş hatta hamileyken yapmışlar bazıları kendilerine yine tutmuş şimdi yaptım bende 2 kere kız cıktı gobegimin üstünde sallandı sizleri merak ettim acaba tutar mı
Guzel mesajlariniz icin cok tesekkur ederim
zar zor biraz uyuyabildim . Suan burada pazar sabah 8.50 . aradilar ultrosona 11 de gidecegim . Insallah hersey yolundadir
zaten kanamam da , dunku gelen bir damla disinda suan hicbirseyim yok .
Ama göbeğine koyup öyle mi sallandirdin bide içinden şimdiki bebeğin için diceksin bide avucuna koyup içinden ilk çocuk sonra 2. Çocuk sonra 3 diye yapılıyor bide ay nasıl farklı cıktı ikiniz farklı şeymi sordunuz içinizden
Ama göbeğine koyup öyle mi sallandirdin bide içinden şimdiki bebeğin için diceksin bide avucuna koyup içinden ilk çocuk sonra 2. Çocuk sonra 3 diye yapılıyor bide ay nasıl farklı cıktı ikiniz farklı şeymi sordunuz içinizden
hiç bilmediğim için video bile izledim ama öyle yok o çocuk yok bu çocuk diye teferruat bildirmedim ahahah.
Valla kız çıktı ama ben erkek hissediyorum beybisi. İçimde bir tosun var gibi.
hiç bilmediğim için video bile izledim ama öyle yok o çocuk yok bu çocuk diye teferruat bildirmedim ahahah.
Valla kız çıktı ama ben erkek hissediyorum beybisi. İçimde bir tosun var gibi.
Guzel mesajlariniz icin cok tesekkur ederim
zar zor biraz uyuyabildim . Suan burada pazar sabah 8.50 . aradilar ultrosona 11 de gidecegim . Insallah hersey yolundadir
zaten kanamam da , dunku gelen bir damla disinda suan hicbirseyim yok .
Ben Kanada dayim , 11 saat geriden geliyorum Turkiye ye gore .
Evet zaten normalde ilk ultrosonum bu cuma . Iyice buyusun ki karindan gorelim derdindeler . bekletiyorlar 9. haftaya kadar .
Eşimde 5 sene kadar Kanada da kaldı hastanır evde geçirirdi çok pahalı olduğunu söylerdi çok zorlandı Allah yardımcın olsun inşallah bebeğin seninlerdir seni tanımıyorum ama sana dua ettim az önce Allah sana bağışlasın bebeğini