Valla canım bi kaç haftadır benim sık sık oluyor bazen yatakta dönerken falan öyle bi ağrı giriyor ki bağırıyorum yani. Sormayı da unuttum salı günü sorucam insallahevet evet hamileliğin neredeyse her haftasında ağrılar normalmiş önemli olan sıklığı ve şiddetli olmaması diyor doktorlar
canım senin daha öncede olmuştu doktora gitmiştin bebiş iyiydi kistim var demiştin sanırım büyük ihtimal ondan da kaynaklı oluyordurValla canım bi kaç haftadır benim sık sık oluyor bazen yatakta dönerken falan öyle bi ağrı giriyor ki bağırıyorum yani. Sormayı da unuttum salı günü sorucam insallah
Sadece o kısımdan da olmuyor canım diger taraftan da oluyorcanım senin daha öncede olmuştu doktora gitmiştin bebiş iyiydi kistim var demiştin sanırım büyük ihtimal ondan da kaynaklı oluyordur
Ya hiç endişelenmene gerek yok. Rahim büyüdüğü ve bebek yerleştiği için oluyor sancılar. Benim sürekli sol kasığıma bıçak gibi ağrı saplanıyordu. Hatta idrar kültürü felan yapıldı. Doktor gerek yok demişti ama işte insan huylanıyor. Normal olduğunu söyledi.10+1 iz dün ve bugün ara ara sağ kasığıma ağrı giriyor hafif hafif inşallah bebek büyüdüğü içindir en ufak ağrıdan endişeleniyorum
Benim doktorda aynı söyledi 10 gün rapor verdi evdeyken hiç lekelenme olmadı 2 gün oldu işe başlayalı gene oldu lekelenme. Bugün evdeyim olmadı. Kafayı yicem artık gene mi rapor alsam ne yapsam
şey var bir de canım annemler çok yaparKızlar allah aşkına yüzük testi yapsanıza meraktan catlicam sürekli yapıyorum ve kız çıkıyor. Sizde yapsanıza doğruysa bakalım doğru çıkıcak mı hepimizin.
Alyansinizi alıp ipe geçirin uzanıp gobeginize koyun alyansı karninizdaki bebek için baktığınıza niyet edin yuvarlak çizerse kız ileri geri erkek diyolar 2 3 kez yaptım hep aynı cıktı
Ya onu duymadım ama şu yüzük testini duydum forumda okudum çoğunun tutmuş hatta hamileyken yapmışlar bazıları kendilerine yine tutmuş şimdi yaptım bende 2 kere kız cıktı gobegimin üstünde sallandı sizleri merak ettim acaba tutar mışey var bir de canım annemler çok yaparhamile kadının kafasına tuz döküyorlar tabi kadın anlamadan. sonra ilk ağzına dokunursa erkek burnuna dokunursa kız idi sanırım yanlış hatırlıyo olabilirim. annem bana pat diye senin oğlun olcak dedi dedim kafama tuz döktün dimi.
Hiç inanmadığım halde denedim. Ben tuttum kız, eşim tuttu erkek çıktı. Hadi bakalım.Kızlar allah aşkına yüzük testi yapsanıza meraktan catlicam sürekli yapıyorum ve kız çıkıyor. Sizde yapsanıza doğruysa bakalım doğru çıkıcak mı hepimizin.
Alyansinizi alıp ipe geçirin uzanıp gobeginize koyun alyansı karninizdaki bebek için baktığınıza niyet edin yuvarlak çizerse kız ileri geri erkek diyolar 2 3 kez yaptım hep aynı cıktı
Ben Kanada dayim , 11 saat geriden geliyorum Turkiye ye gore .Canım üzülme sağlıklıysa sana tutunacaktır inşallah ne zaman bakılcak anlamadım
Evet zaten normalde ilk ultrosonum bu cuma . Iyice buyusun ki karindan gorelim derdindeler . bekletiyorlar 9. haftaya kadar .Bence stres yapma. Hemen karından görülmüyor zaten. Benim iki ayrı ultrosonum da vajinal oldu. İyi düşün iyi olsun inşallah.
evlenmeden öncede kahve fincanı versiyonu var yaKızlar allah aşkına yüzük testi yapsanıza meraktan catlicam sürekli yapıyorum ve kız çıkıyor. Sizde yapsanıza doğruysa bakalım doğru çıkıcak mı hepimizin.
Ama göbeğine koyup öyle mi sallandirdin bide içinden şimdiki bebeğin için diceksin bide avucuna koyup içinden ilk çocuk sonra 2. Çocuk sonra 3 diye yapılıyor bideHiç inanmadığım halde denedim. Ben tuttum kız, eşim tuttu erkek çıktı. Hadi bakalım.
Oha içinden ne dedinevlenmeden öncede kahve fincanı versiyonu var yakaç yasında evlencem diye
Deniyim dediim 3 kez tekrarladım 1 sefer kız 2 sefer erkek çıktııee şimdi hangisii
hiç bilmediğim için video bile izledim ama öyle yok o çocuk yok bu çocuk diye teferruat bildirmedim ahahah.Ama göbeğine koyup öyle mi sallandirdin bide içinden şimdiki bebeğin için diceksin bide avucuna koyup içinden ilk çocuk sonra 2. Çocuk sonra 3 diye yapılıyor bideay nasıl farklı cıktı ikiniz farklı şeymi sordunuz içinizden
Popon büyüdümühiç bilmediğim için video bile izledim ama öyle yok o çocuk yok bu çocuk diye teferruat bildirmedim ahahah.
Valla kız çıktı ama ben erkek hissediyorum beybisi. İçimde bir tosun var gibi.
Hiçbir yerim büyümedi, her yerim olduğu gibi duruyor.Popon büyüdümüo zaman kız diyorlar
Eşimde 5 sene kadar Kanada da kaldı hastanır evde geçirirdi çok pahalı olduğunu söylerdi çok zorlandı Allah yardımcın olsun inşallah bebeğin seninlerdir seni tanımıyorum ama sana dua ettim az önce Allah sana bağışlasın bebeğiniGuzel mesajlariniz icin cok tesekkur ederim
zar zor biraz uyuyabildim . Suan burada pazar sabah 8.50 . aradilar ultrosona 11 de gidecegim . Insallah hersey yolundadir
zaten kanamam da , dunku gelen bir damla disinda suan hicbirseyim yok .
Ben Kanada dayim , 11 saat geriden geliyorum Turkiye ye gore .
Evet zaten normalde ilk ultrosonum bu cuma . Iyice buyusun ki karindan gorelim derdindeler . bekletiyorlar 9. haftaya kadar .
Bende erkek çıktı yüzük testinde bakalım yarın doktor ne dicekKızlar allah aşkına yüzük testi yapsanıza meraktan catlicam sürekli yapıyorum ve kız çıkıyor. Sizde yapsanıza doğruysa bakalım doğru çıkıcak mı hepimizin.
Aaa senin yarın belli olur mu sat kaçtı seninBende erkek çıktı yüzük testinde bakalım yarın doktor ne dicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?