2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...


  • Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Merhabalar bulantı ve kusmam çok yoğun olduğu için doktor prilam dr verdi. Folik asite devam dedi. Forumda gördümki bazı doktorlar prilam içiyorsan folik asite gerek yok demiş. Prilam iiince folik asit kesen oldu mu aranızda ?
 
Prilam başka bir şey folik asit başka bir şey. tabiki folik asite devam edilecek. prilam sadece bulantı için.
 
Kızlar bugün 9+5im. dün pembe lekelenme yine başladı ne güzel 15 gündür yoktu. Duphaston kullanıyorum lekelenmeyi kesmişti. Dün hafif lekelenmeydi fakat bu sabah adet oldum sandım renk pembe sadece. Doktora bugün 15.50de randevu bulabildim. Sanki bir şeyler yolunda değil gibi çok korkuyorum. Dua edin olur mu.
 
Allah vesveselerden uzak etsin inşallah. Herşey yolundadır ve inşallah hayırlısıyla güzel haberlerle gelirsin canım.
 
O iki ilacın alakası bile yok birbiriyle, sakın kesme folik asidi.
 
Canım senin için çok sevindim inşallah 2 gün sonra doktorun çok daha güzel haberler verir sana.

Kızlar bir şey sorcam ben şu an 5+5 teyim yani 6 haftalık mı oluyor bende

Bende daha çözemedim ama evet 6 diye geçiyormuş. Banu çiftçinin uygulamasında öyle. 6. Hafta (5+0-5+6) şeklinde yazıyor
@murphyrivera ve hope2022 kızlar yüzyıl hesabı gibi düşünün. Şu an 2022 deyiz ama 21. yy dayız. Hafta da içinde olduğun zamana +1 ekliyorsun öyle hesaplanıyor.
Açıklama azmime kaç puan?
 
Tatlım Allah’ın izniyle ciddi bir şey yoktur inşallah. Benim 1 ayı geçti hiç kesilmedi daha ama bebiş çok iyi maşallah.
Bi kaç hafta daha dinlenmeye çalış ağır kaldırma istirahat et muhakkak. Kötü bir haberle gelmeyeceğini hissediyorum

Kızlar benden duanızı eksik etmeyin 15.30 da randevum var
Ayy kendi randevum gibi heyecanlandım hatırlayınca hadi bakalım güzel haberlerle inşallah
 
Cumartesi kontrolüm vardı 8+0 çıktı kalp atışını da duyduk Tarih 19.03.2022
 
Ben listeye kendimi yazdırmayı unutmuşum :) yaş 29. son adet tarihi 26.01.2022. Beklenen doğum 01.11.2022. 1. çocuk ve kese ve kalp tarıhi 12.03.2022
 
Teşekkür ederim canım inşallah. Ekim anneleri olarak çoğumuz kanamayla geçiriyoruz bu süreci. 2.trimestere geçelim artık.
 
Canım sakin olmaya çalış İnan benim kadar araştırmamışsındır bu kanamayı insanlar adet göre göre doğuruyor korkma inşallah bebeğin seninledir rahatlamaya çalış ayalarının altına yastık koy ve yat 3 e kadar güzel haberlerini bekliyoruz
 
Hığmmmm anladım doğum günü gibi mantık o yani 10/10 dkkgkglfkc
 
7+6 haftadayken en son doktora pembe lekelenme için gittim. Bu haftada beklenen bir durum değil dedi. Korka korka ultrasonda baktı ve bebek iyiydi kanama alanı görmedi. duphaston verdi sabah akşam içiyorum. 15 gündür kanama yoktu iyiydim tekrar başladı ve daha fazla oldu bu kez. Doktorun olmaması gerekir demesi beni çok korkutuyor. Yıllardır tanıdığım güvendiğim bir doktor. Grupta kanaması olup her şey yolunda olan bir sürü kişi var. şuan sadece bunu düşünüp yalnız değilim diyebiliyorum sadece. İnşallah güzel haberle gelebilirim.
 
Dinleniyor musun peki bol bol istirahat et ve bol bol su içmeliymişiz bu durumlarda inşallah hiçbir sorun yoktur önemli olan bebeğin gelişmesi diyor bütün doktorlar
 
Dinleniyor musun peki bol bol istirahat et ve bol bol su içmeliymişiz bu durumlarda inşallah hiçbir sorun yoktur önemli olan bebeğin gelişmesi diyor bütün doktorlar
Çalışıyorum ama yorucu bir işim yok. Doktor çalışmaya devam edebilirsin demişti. Bakalım az kaldı randevu saatine inşallah her şey yolundadır canım. Su içmeye de dikkat edeceğim teşekkür ederim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…