2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Allah sabrını verir inşallah iyi düşünmeye çalış inşallah bebeğin tutunur sana

Çok çok üzüldüm inşallah Allah yarın sana mucizelerini gösterir. Çok geçmiş olsun.

Canım sen daha gitmeden mi yeni randevuyu oluşturuyorsun? Valla şimdiden baksam mı diye düşünmeye başladım
Artık öyle yapmaya başladım yoksa bulamıyorum randevu benim randevular suan genelde 15 günde bir olduğu için doluyor hemen. Yine istediğim gibi bulamadım da neyse

Canım üzülme sağlıklıysa sana tutunacaktır inşallah ne zaman bakılcak anlamadım

Bence stres yapma. Hemen karından görülmüyor zaten. Benim iki ayrı ultrosonum da vajinal oldu. İyi düşün iyi olsun inşallah.

Fotoğrafı var mı acaba merak ettim kız İçin erken geldi bana da 7 yıl önce oğlumu 11. Haftada söyledi doktor sonra hiç değişmedi şimdi bakıyorum ne kadar çok değişen var cinsiyet gruplarda okuyorum kardeşimin de öyle oldu koskoca Prof önce erkek dedi sonra kız çıktı şaka gibi teknoloji ilerledi oysa ki

Kokulu akıntısı olan var mı? ben de hala kontrole gitmedim 12. Haftayı bekliyorum bir hafta sonra gideceğim kısmet olursa

Kırmızıya dönmediği sürece doktorum sorun yok dedi. Bebişler iyi olsunda artık napalım biz kendimize dikkat etcez hareketlerimizi bir süre kısıtlayacağız
Benim doktorda aynı söyledi 10 gün rapor verdi evdeyken hiç lekelenme olmadı 2 gün oldu işe başlayalı gene oldu lekelenme. Bugün evdeyim olmadı. Kafayı yicem artık gene mi rapor alsam ne yapsam

Benim doktorda aynı söyledi 10 gün rapor verdi evdeyken hiç lekelenme olmadı 2 gün oldu işe başlayalı gene oldu lekelenme. Bugün evdeyim olmadı. Kafayı yicem artık gene mi rapor alsam ne yapsam
Ayakta mi calisiyorsunuz genelde? Eğer yorucu geciyorsa ve lekelenme artiyorsa alin bence rapor. Allah sifalar versin kesilsin lekelenmeler insallah

10+1 iz dün ve bugün ara ara sağ kasığıma ağrı giriyor hafif hafif inşallah bebek büyüdüğü içindir en ufak ağrıdan endişeleniyorum
Benim hep kasık ağrısıyla geçiyor ilk haftalara göre şuan daha fazla uygulamada falan bu haftalarda daha sık yaşarsınız yazıyordu canım agrilari

Benim hep kasık ağrısıyla geçiyor ilk haftalara göre şuan daha fazla uygulamada falan bu haftalarda daha sık yaşarsınız yazıyordu canım agrilari
Ben de 10+3 üm bende de var benzer ağrılar. Rahmimde sızı oluyo önce sonra kasık ağrısı başlıyor
evet evet hamileliğin neredeyse her haftasında ağrılar normalmiş önemli olan sıklığı ve şiddetli olmaması diyor doktorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…