Amin canım amin ilk bebek de bende çok kız istedim havalara uçtum ikinci de De farkli olsun istiyorum
beni sorarsan halimi ne sor ne ben söyleyim dermanım kalmadı psikolojik olarak çöktüm pazartesi Dr a gideceğim gerekirse psikologa bile gitmeyi düşünüyorum çünkü aklımdan kötü kötü şeyler geçiyor allaha sığınıyorum sen nasıl oldun canım
Bende durumlar aynı bebeğim sadece kusmalar artık bitti şükür, bulantı ve öğürmeler devam, ağrılar epey arttı.
Yorgunum çok yorgunum sen daha da ağır geçiriyorsun belli, bu yorgunluk sinir bozucu psikolojik düşüşler çok normal, hafta olarak ileridesin ama hala azalmaması çok tuhaf. Bu beni de ürkütmüyor değil.
İnşallah doktor sana iyi gelecek bir çare düşünür, ne kadar dayanılmaz olduğunu tahmin edebiliyorum. Tez vakitte şifa diliyorum sana.
Senin güzel düsünceni kullanabilecek insanlar da var Allah öyleleriyle karşılaştırmasın. O anki durumumuzu Allah bilir tabiki ama benim düşüncem küçüklükten ufak ufak birikimini yapmak. Amiiin amiin yüreği güzel insanlarla karsilassinlar insallah
Ay Allah korusun, öff iyiysen de hep kötüler çıkıyor yoluna. Çıkartmasın inşallah. Bunları düşününce tedirgin oluyorum. Dualarımıza sığınacağız, amin amin minnoşum.
Ay Allah korusun, öff iyiysen de hep kötüler çıkıyor yoluna. Çıkartmasın inşallah. Bunları düşününce tedirgin oluyorum. Dualarımıza sığınacağız, amin amin minnoşum.
Aynen öyle bu dünya yoksa nasil devam ederdi.. Bizde karşısına iyi çıkan insanlardan oluruz inşallah, Allah yavrularımızı korusun, onlarda hayirli insan olsunlar amiin
Aynen öyle bu dünya yoksa nasil devam ederdi.. Bizde karşısına iyi çıkan insanlardan oluruz inşallah, Allah yavrularımızı korusun, onlarda hayirli insan olsunlar amiin
Ya aslında biliyorum bu işin anlaşma işi olduğunu. Ben diğer taraftan 4500 TL ücret aldım. Alet aynı alet neticede. Bilmiyorum doktor bekleyecek zamanın olmadığının altını çizdi hatta bana yarın kararını ver yaptır diyor. Erkeğe benziyor dedi bilemedim. topiğin ilk erkek anası olabilirim
Canim sadece kan aliniyor kolundan. 2 tup alindi benden, heralde hep aynidir. 11 dolunca yaptiripmasini istiyor doktorlarki eger bi risk cikarsa kesinlik icin ileri incelemeleri yapmaya vakit kalsin diye.
Ama hollanda da bana 15 e kadar yaptirabilirsin sorun yok demisti cunku eger bir hastalik durumunda aldirmayi dusunurseniz 24 haftaya kadar burda yapiliyor dedi. Muhtemelen turkiyede bu sure daha kisadir.
Hic bu kisimlari dusunmeyelim, pozitif dusunelim en kisa surede guzel sonuclarimizi alalim
Cihaza göre, vajinal ultrason olmasına göre Bile değişebiliyor kese görünürlüğü. Daha henüz erken dönemler sonradan görünme ihtimali de olabilir. İnşallah iç gebeliktir 2 gün sonra yeniden gitmenizi tavsiye ederim. 3000 değerinde benim doktorum vajinal ultrasonla zor bulmuştu keseyi.
Eşimin işi halen ne zaman belli değil kız zaten şu nifty için stres doluyum bide sonuç uzarsa tek telkinim ense kalınlığının iyi çıkması ve doktorun dedikleri ay bugün düşündümde anne olmak boşuna dememişler daha rahme düşer düşmez endişelenmekmiş artık bütün hayatımız bebeğimiz
Eşimin işi halen ne zaman belli değil kız zaten şu nifty için stres doluyum bide sonuç uzarsa tek telkinim ense kalınlığının iyi çıkması ve doktorun dedikleri ay bugün düşündümde anne olmak boşuna dememişler daha rahme düşer düşmez endişelenmekmiş artık bütün hayatımız bebeğimiz