merhabalar ben de grubunuza ucundan dahil oluyorum galiba. Beklenen doğum tarihi 27 ekim haftası görünüyor ikinci gebeliğim oluyor inşallah.şu an 8. Haftadayım haftaya kalp atışını duymak işin doktora gideceğim inşallah her şey yolunda gider
Kızlar tansiyon yükselince baş ağrısı nasıl oluyor? Hiçte bilmiyorum, geçmiyor başımın ağrısı bi hafifler gibi oluyor tekrar şiddetleniyor acile mi gitsem bi dedim tansiyon aleti de yok
Bende doktorumu anlamadım en son 8 de görüştük böyle 7+5 filandı daha doğrusu bana 1 ay sonra gel dedi. 12 ye kadar cogu doktor 2 haftada bir çağırıyor ama
Bende doktorumu anlamadım en son 8 de görüştük böyle 7+5 filandı daha doğrusu bana 1 ay sonra gel dedi. 12 ye kadar cogu doktor 2 haftada bir çağırıyor ama
Kızlar tansiyon yükselince baş ağrısı nasıl oluyor? Hiçte bilmiyorum, geçmiyor başımın ağrısı bi hafifler gibi oluyor tekrar şiddetleniyor acile mi gitsem bi dedim tansiyon aleti de yok
Yavrum onu tam bilmiyorum ama kayınpederim yüksek tansiyon hastası. Bol bol turunçgil ve limonlu su cok iyi geliyor. bol bol su içer.
Ama tansiyonun düşüyor da olabilir emin olmadan yapmanı istemem. Bence yakınsa bi acile git baktır. Ya da sabah aile hekimine uğra onlar baksın.
merhabalar ben de grubunuza ucundan dahil oluyorum galiba. Beklenen doğum tarihi 27 ekim haftası görünüyor ikinci gebeliğim oluyor inşallah.şu an 8. Haftadayım haftaya kalp atışını duymak işin doktora gideceğim inşallah her şey yolunda gider
Kızlar günlük soru hakkımı kullanıyorum beni
Çok rahatsız eden beyazlarım çıktı ben dip boya hiç yapmadım bu yaşıma kadar (34) diplere sürmeden çıkan beyazlarımı kapıyordum doktor 3 aydan sonra diplere çok gelmeden yap dedi bende diyorum ki organik boyayla nezaman yapsam?
Bana kırmızıya dönmediği sürece gelmene gerek yok dedi. Ay bende çok evham yapmak istemiyorum açıkcası şu kanama olayları zaten yeteri kadar yıprattı kendi kendime de vesveseye sokmak istemiyorum. Bekliyim 2 hafta daha minnoşumu o zaman görürüm hem gittiğimde kocaman olmus olur
Yeni yeni mi başladı baş ağrısı. Migren var diye sabah konusmustunuz o mu tetikliyor ki acaba. Tansiyon yükselse veya düşse beniö bildiğim baş dönmesi de oluyor
Bana kırmızıya dönmediği sürece gelmene gerek yok dedi. Ay bende çok evham yapmak istemiyorum açıkcası şu kanama olayları zaten yeteri kadar yıprattı kendi kendime de vesveseye sokmak istemiyorum. Bekliyim 2 hafta daha minnoşumu o zaman görürüm hem gittiğimde kocaman olmus olur
Benim ama kahverengi akıntının içinde kocaman pıhtı vardır aklımız gitmişti yoksa bende pıhtı olmasa gitmezdim kan olmadan gelme demişti kendi hemen çağırdı fotosunu atmıştı çok şükür bidaha olmadı