2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

Çok şükür canım. Tehlikeyi atlanttın sen çok şükür bende 2 haftadan sonra atlatcam sonrası insallah dedikleri gibi balayıdır

Kızlar tansiyon yükselince baş ağrısı nasıl oluyor? Hiçte bilmiyorum, geçmiyor başımın ağrısı bi hafifler gibi oluyor tekrar şiddetleniyor acile mi gitsem bi dedim tansiyon aleti de yok
yuksek tansiyon uzmanlik alanim
Basin agrir hemde agri enseden kafaya dogru gelir cogu zaman . Eger suphen varsa mutlaka bir tansiyon aleti al evde olc duzenli .

Benim doktor video çekmişti geçen. Organik boya ile atış serbest
Aaa Tamamdır yarın ekleyeyim canım şimdi uyku vakti

Basin agrir hemde agri enseden kafaya dogru gelir cogu zaman . Eger suphen varsa mutlaka bir tansiyon aleti al evde olc duzenli .
Öğretmeniiim Benim de başımın solundan vuruyor ve sürekli başım dönüyor. Neyim var öğretmenim?

Aletini mi alsam ne yapsam, zaten ileri haftalarda sürekli takip etsek iyi olur, bana da düşüyor gibi geliyor beybisi. Yarın baktırayım.
Bencede al , 20.haftadan sonra zaten cok iyi takip etmek gerekiyor ama simdiden dusuk tansiyon sorunuda olabilir.
Bana doktorum ilk 3-4 ay dusuk tansiyon olabiliyor gebelikte demisti ama benim hep yuksek suan gunde 7 tane tansiyon ilaci iciyorum

Bencede al , 20.haftadan sonra zaten cok iyi takip etmek gerekiyor ama simdiden dusuk tansiyon sorunuda olabilir.
Bana doktorum ilk 3-4 ay dusuk tansiyon olabiliyor gebelikte demisti ama benim hep yuksek suan gunde 7 tane tansiyon ilaci iciyorum
7 tane miii? Kıyamam sana kronik mi yoksa? Çok değil mi bu kadar ilaç, dikkat et sen üzülme sinirlenme hep huzurlu olman lazım, ay bunlar da çok zor öf.

Ay zaman geçmiyor gibi resmen bende durdu ya sağlıklı sağlıklı büyüsünler de insallah
Aslında gün saymayıp günü dolu dolu geçirme planları yapınca daha hızlı geçiyor. Yarın şunu yapiyim öbür gün suraya gidiyim vs vs. bu benim taktiğim kendimi yoğunlaştırmaya calisiyorum sürekli iş cıkararak

Çalısma hayatına ara verdim sanırım onunda etkisi üniversite biter bitmez iş hayatına başladım hiç evde durmayınca bu zamana kadar o da çok bunaltıyor. Rutin belliydi sonucta

7 tane miii? Kıyamam sana kronik mi yoksa? Çok değil mi bu kadar ilaç, dikkat et sen üzülme sinirlenme hep huzurlu olman lazım, ay bunlar da çok zor öf.
evet benim kronik , aslinda 4 tane iciyordum ama dusmedi tansiyonum sonra yavas yavas cogalttilar.
Bu yuzden bebege yeteri kadar kan akisi gitmemisse ondan da haftasi geri olabilir. Yarin ki ultrosonla belli olur hersey.
Ben resmen stress queen im . Hele bu gebelik sureci iyice bozdu sinirlerimi.
Hamile kalabiliyorum ama bebegin yasamasi icin vucumda olmasi gereken seyler olmazsa , cok uzulurum.

Filmlerde ne guzel herkes ilk geceden hamile. 9. ay da bebek kucaklarinda

Gittim canim ilk devlete orda 13 çıktı sonra başka hastaneye gittim orda normal dediler yemekten sonra limonlu su içmiştim ama igne attırıp geldim

Yeni yeni mi başladı baş ağrısı. Migren var diye sabah konusmustunuz o mu tetikliyor ki acaba. Tansiyon yükselse veya düşse beniö bildiğim baş dönmesi de oluyor
Migren var mi yok mu bilmiyorum canım 3 gündür geçmiyordu bi hastane de 13 çıktı birinde normal dediler limonlu su içmiştim ama. Annem falan da yüksek tansiyon hastası biraz kafamın tepesi de ağrıyordu da ondan endişelendim iğne attırdım geldim inşallah geçer

Benim annem de yüksek tansiyon hastası senelerdir. Biraz kafamın tepesi de ağrıdı ondan şüphelendim. 13 çıktı bi hastanede sonda başka hastaneye gittim orda normal dediler. Genellikle alın kismim ağrıyor ama geçmedi 3 gündür

Allah korusun tansiyon çok önemli çok dikkatli ol bebeğim, gerçi oluyorsundur, takibini falan hiç aksatma.

Hangimizin sinirlerini bozmadı ki stres queen’im hepimiz bir miktar delirdik. Gebeliğin devamı beni de çok endişelendiriyor malum. İnşallah sonu mutlu bitecek.

Keşkeee, dizilerde falan iki kere midesi bulanıyor hopp hamile olduğunu öğreniyor ve hoop bitti bütün belirtiler, güle oynaya doğumaa. Sinir oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…