Benim ama kahverengi akıntının içinde kocaman pıhtı vardır aklımız gitmişti yoksa bende pıhtı olmasa gitmezdim kan olmadan gelme demişti kendi hemen çağırdı fotosunu atmıştı çok şükür bidaha olmadı
Atlatacaksın tabi her şey çok güzel olcak minikleri kucağımıza aldığımız gün yazıcaz burayaÇok şükür canım. Tehlikeyi atlanttın sen çok şükür bende 2 haftadan sonra atlatcam sonrası insallah dedikleri gibi balayıdır
yuksek tansiyon uzmanlik alanimKızlar tansiyon yükselince baş ağrısı nasıl oluyor? Hiçte bilmiyorum, geçmiyor başımın ağrısı bi hafifler gibi oluyor tekrar şiddetleniyor acile mi gitsem bi dedim tansiyon aleti de yok
Benim doktor video çekmişti geçen. Organik boya ile atış serbestKızlar günlük soru hakkımı kullanıyorumbeni
Çok rahatsız eden beyazlarım çıktı ben dip boya hiç yapmadım bu yaşıma kadar (34)diplere sürmeden çıkan beyazlarımı kapıyordum doktor 3 aydan sonra diplere çok gelmeden yap dedi bende diyorum ki organik boyayla nezaman yapsam?
Aaa Tamamdır yarın ekleyeyim canım şimdi uyku vakti-Sunshine bu arada bende kendimi tabloya ekletmemişim bilgilerimi hemen yazıyorum
Yaş 26
son adet tarihi 11 Ocak
beklenen doğum tarihi 18 Ekim
ilk çocuk
kese görme tarihi 21 Şubat
Kalp atışı 4 Mart
Şehir İzmir
Öğretmeniiimyuksek tansiyon uzmanlik alanim
Basin agrir hemde agri enseden kafaya dogru gelir cogu zaman . Eger suphen varsa mutlaka bir tansiyon aleti al evde olc duzenli .
Video yu gönderir misin canımBenim doktor video çekmişti geçen. Organik boya ile atış serbest
Aaa Tamamdır yarın ekleyeyim canım şimdi uyku vakti
Tamamdırrr iyi gecelerBenim doktor video çekmişti geçen. Organik boya ile atış serbest
Aaa Tamamdır yarın ekleyeyim canım şimdi uyku vakti
:)))ÖğretmeniiimBenim de başımın solundan vuruyor ve sürekli başım dönüyor. Neyim var öğretmenim?
Aletini mi alsam ne yapsam, zaten ileri haftalarda sürekli takip etsek iyi olur, bana da düşüyor gibi geliyor beybisi. Yarın baktırayım.:)))
Bence sende bir takip et canim. Belirtiler uyuyor ama dusuk tansiyon da bas donemesi yapar.
Bencede al , 20.haftadan sonra zaten cok iyi takip etmek gerekiyor ama simdiden dusuk tansiyon sorunuda olabilir.Aletini mi alsam ne yapsam, zaten ileri haftalarda sürekli takip etsek iyi olur, bana da düşüyor gibi geliyor beybisi. Yarın baktırayım.
7 tane miii?Bencede al , 20.haftadan sonra zaten cok iyi takip etmek gerekiyor ama simdiden dusuk tansiyon sorunuda olabilir.
Bana doktorum ilk 3-4 ay dusuk tansiyon olabiliyor gebelikte demisti ama benim hep yukseksuan gunde 7 tane tansiyon ilaci iciyorum
Aslında gün saymayıp günü dolu dolu geçirme planları yapınca daha hızlı geçiyor. Yarın şunu yapiyim öbür gün suraya gidiyim vs vs.Ay zaman geçmiyor gibi resmen bende durdu yasağlıklı sağlıklı büyüsünler de insallah
Aslında gün saymayıp günü dolu dolu geçirme planları yapınca daha hızlı geçiyor. Yarın şunu yapiyim öbür gün suraya gidiyim vs vs.bu benim taktiğim kendimi yoğunlaştırmaya calisiyorum sürekli iş cıkararak
evet benim kronik , aslinda 4 tane iciyordum ama dusmedi tansiyonum sonra yavas yavas cogalttilar.7 tane miii?Kıyamam sana kronik mi yoksa? Çok değil mi bu kadar ilaç, dikkat et sen üzülme sinirlenme hep huzurlu olman lazım, ay bunlar da çok zor öf.
Gittim canim ilk devlete orda 13 çıktı sonra başka hastaneye gittim orda normal dediler yemekten sonra limonlu su içmiştim ama igne attırıp geldimYavrum onu tam bilmiyorum ama kayınpederim yüksek tansiyon hastası. Bol bol turunçgil ve limonlu su cok iyi geliyor. bol bol su içer.
Ama tansiyonun düşüyor da olabilir emin olmadan yapmanı istemem. Bence yakınsa bi acile git baktır. Ya da sabah aile hekimine uğra onlar baksın.
Migren var mi yok mu bilmiyorum canım 3 gündür geçmiyordu bi hastane de 13 çıktı birinde normal dediler limonlu su içmiştim ama. Annem falan da yüksek tansiyon hastası biraz kafamın tepesi de ağrıyordu da ondan endişelendim iğne attırdım geldim inşallah geçerYeni yeni mi başladı baş ağrısı. Migren var diye sabah konusmustunuz o mu tetikliyor ki acaba. Tansiyon yükselse veya düşse beniö bildiğim baş dönmesi de oluyor
Benim annem de yüksek tansiyon hastası senelerdir. Biraz kafamın tepesi de ağrıdı ondan şüphelendim. 13 çıktı bi hastanede sonda başka hastaneye gittim orda normal dediler. Genellikle alın kismim ağrıyor ama geçmedi 3 gündüryuksek tansiyon uzmanlik alanim
Basin agrir hemde agri enseden kafaya dogru gelir cogu zaman . Eger suphen varsa mutlaka bir tansiyon aleti al evde olc duzenli .
Allah korusun tansiyon çok önemli çok dikkatli ol bebeğim, gerçi oluyorsundur, takibini falan hiç aksatma.evet benim kronik , aslinda 4 tane iciyordum ama dusmedi tansiyonum sonra yavas yavas cogalttilar.
Bu yuzden bebege yeteri kadar kan akisi gitmemisse ondan da haftasi geri olabilir. Yarin ki ultrosonla belli olur hersey.
Ben resmen stress queen im . Hele bu gebelik sureci iyice bozdu sinirlerimi.
Hamile kalabiliyorum ama bebegin yasamasi icin vucumda olmasi gereken seyler olmazsa , cok uzulurum.
Filmlerde ne guzel herkes ilk geceden hamile. 9. ay da bebek kucaklarinda
İçime su serptiniz inşallah öyledirDaha cok erken canım kese hemen gözükmez benim 4+5 günlükken nokta kadar mı ne çıkmıştı kese. Olumsuz düşünme değerin iki katı artıyorsa sorun yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?