2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
çok sağol canım, galiba doktorumun geçen hafta yazdığı vitaminler işe yaradı kocaman olmuş..
ölçtü aslında doktor da öğleden sonra kan sonucunla değerlendirelim dedi ben beklemedim o yüzden de öğrenemedim. Kendi doktorum ölçer herhalde gittiğimde. 2 güne çıkar çıkınca gel demişti. öyle de oldu. Senin de çıkmış olması lazım bu zamana kadar..
Benim sonucum çıkmış bu sabah e-nabızdan gördüm. Yazıyor değerler ama normal mi diye bakmaya korktum Evham yapmamak için, araştırmadım google dan. En korkunçlu yazılar başta çıkıyor, bilirsin :)

Hiç benim etrafımda öyle bi yer yok ki bakayım canım. Ben kesin olarak aslında alfemonun kalitesini gördüm ablam kullanıyor gercekten sağlam, birde arkadaşımız çilekten almisti o da 4 senedir kullanıyor hiç biseyi yok. Aslında benim tecrübe ettiğim şeylerden biri de ben şehir içinde bir kez taşındım, eger mobilya iyi değilse zaten hiç dayanmıyor. Ben yatak odasını doğtaştan aldım teşhir ürünü, yabancı şehirdeyim zamanım kısıtlı diye acele şekilde almistim eşyalarımı. Evden eve taşındım burda mesafe yakın. Yatak odası takımı o kadar kötü oldu ki, zaten başında bekliyorduk bildiğin sunta ve dandik dolabında ki malzemeler. Adamlar sökeyim diyor vidaları dolaptan ufak ufak parçalar düşüyor. Nerden aldınız ben ömrümde bu kadar dandik bisey görmedim, bi dahaki tasinmanizda gider bu dedi. Hakikaten de öyle olacak herhalde sapları falan elimde kalıyor, başka yerine bisey oluyor falan. Uzun oldu biraz neyse, o yüzden az ve sağlam eşya istiyorum bende. Ve tasindigimda da eşyaları aldığım yere kurdurucam, bisey olursa garanti var diyorlar ya kendileri görsünler en azından. O yüzden ben çok kararsızım, suanlik anne yanı idarelik uygun bisey alicam. Tasindigimiz yerde de duruma göre bakicam canım
Ama sen gerçekten iyi fiyata almışsın keşke etrafımda olsa da bende baksam, bu sefer kesin anlayan biriyle giderim

Canım naptın gittin mi doktora inşallah duymuşsundur
doktora gittim kalp atışı yok dedi .önce karnın nefes alırken çok hareket ettiğinden Yakalayamıyorum tam dedi .sonra vajinal baktı .kalp atışı yok dedi.kese 8-9haftalık bebek 6 haftalık görünüyor anormal zaten dedi .bir an önce kürtaj olman lazım dedi .Daha önce gittiğimde herşey sağlıklı idi .ne yapacağımı bilmiyorum. Kanamam yoktu kese arkasında kanama var dedi ama bende bişey yoktu .10.haftayı beklemelimiyim ne yapacağımı bilmiyorum .benzer durum yaşayıp daha geç kalp atışı gören oldu mu?

Canım benim bazen e nabiza düşmüyor düşmemiş yine. Protokol numarası aldım hastanede çıkmış dediler, sayfada girmiyor bi türlü bakamadım benimde 3 gün oldu işte.
Maşallah kuzuya benimde dün yine sanırım zorla ölçtü doktor acilde 12+6 günüyle uyumlu çıktı, bu sıralar çok baş ağrım var bakalım nolucak

Hay Allah yaa gerçekten kötü olmuş. Bir de teşhir ürünü de olsa doğtaş sonuçta bu kadar kötü olmasını beklemezdim. Şans işi birazda bu ev eşyası olayı biliyomusun. Bir de taşınma olayları olduğunda ister istemez hasar oluyor. Olsun canımız sağ olsun. İyice parçalanana kadar kullan atıverirsin :)
Bende de senin için en mantıklısı o şuan.
Bana bakma bende kumar oynadım bi nevi, garantili falan dediler 5 yıl. Gelsin de memnun kalırsam resmini çeker atarım sana da :)

Canım burda biz doktor değiliz verdiğimiz öneriler doğru olmaz başka bir doktora git muhakkak lütfen geç kalma

Çok geçmiş olsun. Ben de aynı şikayetleri yaşıyorum 6 haftadır. Çok şükür bebekler iyi. Kanama görmek insanı kötü hissettiriyor ama artık haftan ilerlemiş düşük riskin büyük oranda kaybolmuş. Ne zaman geçeceğine dair bir kesinlik yok. Böyle devam eden de varmış. 14 ten sonra kesilen de var.
Ben günde 2 iğne oluyorum progestan onun faydasını gördüm.
İstiharat ve bol su. Yatarken ayaklarına yastık koyup sol tarafına uzan.
Gidip gelmen hiçbir sorun teşkil etmez mecbursun bebeklerin o iğnelere ihtiyacı var. Şifa olsun inş.

Maşalahh minnoşa, çok sevindim :)
Allah Allah enteresan gerçekten. Olsun doktorundan öğrenirsin direkt. Az kaldı zaten dimi senin de..
Ben bu aralar iyiyim çok şükür. bazen gece bulantısı oluyor o da geç saatlerde gidip uyuyuveriyorum. Sabaha birşeyim kalmıyor. Senin belirtiler sonradan coştu hayrolsun. Çok dayanamayacak gibi olursan parol kullan bari

ayy canım benim nolursun üzülme. Kanaman veya aşırı bir ağrı birşeyin seni şüphelendirecek herhangi birşey olmadı mı? Başka bir doktora daha gitseydin o da bir baksaydı.

Aynen gercekten şans işi canım inşallah bi taşınmayı daha kaldırır diyorum yoksa hersey uçmuş bi de yatak odası çıkmasın başımıza
Insallah iyi bisey çıkar canim belli olmaz, fiyatta gayet iyi bazen marka adı altında alıyoruz işte böyle oluyor. Garantisi de varsa direk muhatap olursun, ben çok sorun yaşayacağını düşünmedim.
Doktor sonuç çıkınca gel demişti yarın gidelim dedik bizde ama içim içimi kemiriyor tabi bi baksaydım diye o da açılmadı
Sorma valla 3 gündür baş ağrım kesilmiyordu parol içtim bana mısın demiyor, üstüne gece afedersin kusma zaten. Ne oluyor valla anlamadım, gerçekten tersine gidiyorum, ben biraz tansiyondan da süphelendim de 13 çıktı hastane de insallah yükselme durumu olmaz.
Valla senin adına çok sevindim, balayı dönemi başlıyor artık inşallah güzel güzel geçirirsin gebeliğini

Mutlaka başka bi doktor görüşü de al inşallah dendiği gibi çıkmaz

Maşallah canım çok çok sevindim insallah gösterir bebis ama 2 hafta sonrasına daha net olur diye düşünüyorum gözün aydinn

Canim diger arkadaslarinda dedigi gibi, baska doktora goster brnce de. Insallah yanlis gormustur, anlayamamistir doktor. Okumustum bu sitede, kurtaj dedi doktor ben apar topar ciktim yaptirmadim suan bebegim benle saglikli falan yazmistu biri.
Dualarimizdasin sakin olmaya calis

ayy Allah korusun vallahi yanlışlıkla bir masraf çıkacak diye çok korkuyorum. Maaşlar para değil pul oldu. Bizim bebişler de herşeyin en pahalı olduğu zamana denk geldi. Canları sağolsun yeter ki ne diyelim. Şu aralar tek para harcadığım yer evin masrafı ve bebeğin ihtiyaçları zaten.
İnşallah ben de senin gibi düşündüm bakalım nasip. Ben evlenirken de markalı almadım mobilyalarımı biliyor musun. Ama o kadar güzel çıktılar ki, çok komik bir rakama almıştım hem de. Gören inanamıyor o fiyata aldığımı :) Nasip işte..
İnsan meraklanıyor dimi :) Olsun yarına ne kaldı ki. Güzel haberleri getir de. Artık sıra detaylı ultrason taramasına gelsin :) O daha heyecanlı en az yarım saat renkli ultrasonda inceleyecekmişler bebeleri bizde merakımızı güzelce yeneriz inşallah herşeyleri tam sağlıklı olsunlar da..
Hayy Allahım üzüldüm yaa çok geçmiş olsun inşallah atlatırsın biran evvel. Evet ailede tansiyon varsa 16. haftadan sonra tetikte ol demişti bana ebe. Sen o konunun üzerine düş.
Çok teşekkür ederim canım benim, başlasın balayı dönemi çok bekledim yoksa işi gücü bırakıp istifamı vericem çok zorlanıyordum
Hepimiz çok güzel geçirelim hamileliklerimizi, hayalimizdekinden de güzel olsun. Sağlıkla alalım kucaklarımıza tombalaklarımızı aminn :)

Bende korkuyorum valla canim özellikle şu dönemde. Doğru düzgün bakmaya fırsatım olmamıştı buraya geldik 1 haftada evi bulduk nikahi kiydik evi düzüp gittik sen düşün :) İnşallah idare ettiği yere kadar etsin bakalım öyle dua ediyorum:)
Sonuç normaldir diyorum inşallah canım bakalım akşama tekrar denicem şansımı, site de bi problem var.
Inan 20. Haftadaki detaylı ultrasonu bende çok merak ediyorum nasıl oluyor diye o kadar uzun görmek tabi şaşırtır bizi
İnşallah bütün sıkıntılar biterde rahatça çalışmış olursun canım insallahh

Maşallah canım çok çok sevindim insallah gösterir bebis ama 2 hafta sonrasına daha net olur diye düşünüyorum gözün aydinn
İnşallah canım bakalım rüyamda hep erkek bebek görüyorum ne gelecek acaba . Sen ne yapıyorsun sana kız gibi dedi değil mi doktor

Bu konu hakkında yorum yapamayızda bence acil başka bir doktora daha git iki farklı görüş al

İnşallah canım bakalım rüyamda hep erkek bebek görüyorum ne gelecek acaba . Sen ne yapıyorsun sana kız gibi dedi değil mi doktor
Ben bi kere rüyamda doktor erkek diyordu ilk sonra kız çıkıyordu, bi keresinde de doktor erkek dedi rüyamda.
Sadece bu ikisini gördüm ama doktor kıza benziyor dedi bakalım yarın tekrar gidicem sonuçlarımda çıkmış tekrar tahminde bulunurum demişti
Hakkımızda hayırlısı olsun canım
Ama senin iki haftaya temelli kesinleşir artık

Rabbim sağlıkla tutunmaları nasip etsiin Sizinde mi ikiz gebelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…