Hayır kanamam olmadı hala daha yok bugün karnıma çok bastırdı ondan sonra brz karın agrım oldu ama ultrasonda kanama var demesıne rağmen lekelenme bıle yok . Sadece gebelıgın baslarındakı gıbı kasık agrım olmustu hafıf .en erken pazartesiye randevu bulabildim bir başka doktora daha gidicem .içim içimi yiyoreşimle ilk kez kalp atışını duyarız diye birlikte gittik ve ikimizde yıkıldık şok olduk Allah kimseye böylesi bir üzüntü yaşatmasın ilk gebeliğimdi
Canım randevulu değilde acilden gitsen özele filan 3 gün çok uzun bence bi gitHayır kanamam olmadı hala daha yok bugün karnıma çok bastırdı ondan sonra brz karın agrım oldu ama ultrasonda kanama var demesıne rağmen lekelenme bıle yok . Sadece gebelıgın baslarındakı gıbı kasık agrım olmustu hafıf .en erken pazartesiye randevu bulabildim bir başka doktora daha gidicem .içim içimi yiyoreşimle ilk kez kalp atışını duyarız diye birlikte gittik ve ikimizde yıkıldık şok olduk Allah kimseye böylesi bir üzüntü yaşatmasın ilk gebeliğimdi
Nolur bana bi el atın bişi yapın hic birsey yiyemiyorum herşey kokuyo kızlar yedigimi cikariyorum ağzımın ici tükürük doluyor açım ama canım hic birsey istemiyor su dahi içemiyorum bi oda dan baska odaya geçemiyorum heryer hersey kokuyo igrenc kokuyor hemde prilam verdi sabah aksam diye doktor ama icmek istemiyorum bulantımın oldugunu bilmek beni rahatlatıyor onceki kayıplarım sebebi ile agzımın hic tadı yok siZde durumlar ne ne yapiyorsunuz bu gibi durumlar icin
Bence de ben içtim bi müddet ama benim reflüden kaynaklı olduğunu çözdük bulantının akşam yemeğinden sonra başlayan ve boğazımı yakıyor diyince prilamı bıraktık bak içini rahatlatıyım içinde bile sadece hamileler için hazırlanmıştır diyor hiç korkma bebeğe etkisi yokPrilam kullanıpta bir nebze rahatlayan arkadaşlar vardı burda. Bulantısı yoğun olanlardan fikir almak daha iyi ama bence ilaç iyi gelecekse kullananın. Bu süreçte bebek için olmasa bile kendiniz için yemek içmek önemli güçten düşmemekte fayda var
Dün 1 tane ictim cok bi faydası olmadı ama bulantı varsa kalp atışı var durumunu kontrol ediyorum devamli biraz kesilse acaba bi sorunmu oldu diye düsünmekten alamiyorum kendimiPrilam kullanıpta bir nebze rahatlayan arkadaşlar vardı burda. Bulantısı yoğun olanlardan fikir almak daha iyi ama bence ilaç iyi gelecekse kullananın. Bu süreçte bebek için olmasa bile kendiniz için yemek içmek önemli güçten düşmemekte fayda var
Tesekkur ederimBence de ben içtim bi müddet ama benim reflüden kaynaklı olduğunu çözdük bulantının akşam yemeğinden sonra başlayan ve boğazımı yakıyor diyince prilamı bıraktık bak içini rahatlatıyım içinde bile sadece hamileler için hazırlanmıştır diyor hiç korkma bebeğe etkisi yok
Allah hepimize şifa versin. Ümitsizliğe kapılma lütfen. ben içten içe 12. Haftayı görebileceğimi düşünmüyordum bile. Ama Allah nasip etmiş. Yine Nasip ederse inşallah sağlıkla kolaylıkla kucağımıza alalım hepimiz tek dileğim bu şimdiİnşallah benimde bi sıkıntı kalmaz doktorum tekrar kanama yaşarsan büyük ihtimalle bundan daha olumsuz şeyleri konuşabiliriz dedi o yüzden tuvalet harici kalkmıyorum kahverengi akıntı devam ediyor o normalmiş sanırım dua ederek yatarak geçecek inşallah rabbim herkesin bebeğini bağışlasın
Evet iğne sayımı 9.haftada hersey yolunda diyip haftada 1 e düşurmuslerdi şimdi yine 3 günde 1 e çektiler tek iyi gelsinde her gün olmaya razıyım
Çok teşekkür ederim sana da geçmiş olsun inşallah bi sıkıntı kalmaz
İğneler fitiller hepsine devam ediyorum wc harici kalkmıyorum inşallah bu günlerde geçecek
Çok teşekkür ederim çok sagolun bana da hastanede pruluton yaptılar ben zaten transferden beri progestan igne fitil kullanıyordum sayıları azaltilmisti sadece bu kanamadan sonra tekrar artirildi inşallah kısa sürede o kanama alanı yok olur o travmayi yaşamak çok kötüydü Allah kimseyi bununla sınamasın inşallah
Bulunduğum yerde perinatalog yok en yakın 1 saat mesafede şuan yolculuk kesinlikle onermiyorlar o yüzden güvendiğim bi doktora gidiyorum inşallah aksilik çıkmaz
Yaaaa ilk tahmini aldık kız diye ama içten içe sonra erkek der diye endişe duyuyorum. Erkek olmasına sevinirim ama kızım da olmuyor diye üzülürüm böyle de bi garip his ikisini de aynı anda istiyorumSenin bişeyin kalmadı öğrenmeyee azcık daha sabrett
Vajinal bile bakılmamış… sen acil den de giriş yapıp bi kadın doğumcuya görünebilirsin bak bu endişeyle geçmez haftasonuHayır kanamam olmadı hala daha yok bugün karnıma çok bastırdı ondan sonra brz karın agrım oldu ama ultrasonda kanama var demesıne rağmen lekelenme bıle yok . Sadece gebelıgın baslarındakı gıbı kasık agrım olmustu hafıf .en erken pazartesiye randevu bulabildim bir başka doktora daha gidicem .içim içimi yiyoreşimle ilk kez kalp atışını duyarız diye birlikte gittik ve ikimizde yıkıldık şok olduk Allah kimseye böylesi bir üzüntü yaşatmasın ilk gebeliğimdi
O ilaç bulantıyı tamamen kesmiyor korkma hani bıçak gibi olmayacak ince sızı gibi bulantın kalcak kendine eziyet etme anlıyorum kaybın var ama o çocuk yaşayacaksa zaten Allah ömür verdiyse yaşayacak yoksa ömrü sen buna bir şey yapamazdın dua edicez Allahım bana bağışla die ama bu psikolojiden çıkaralım seni mide bulantısı 1 ay sürenler var bebek gittikten sonra bile lütfen kendini rahatlat ilacını iç bebişlerimizi kucağımızı alıcağımız günleri hayal etDün 1 tane ictim cok bi faydası olmadı ama bulantı varsa kalp atışı var durumunu kontrol ediyorum devamli biraz kesilse acaba bi sorunmu oldu diye düsünmekten alamiyorum kendimi
İnşallah benimde bi sıkıntı kalmaz doktorum tekrar kanama yaşarsan büyük ihtimalle bundan daha olumsuz şeyleri konuşabiliriz dedi o yüzden tuvalet harici kalkmıyorum kahverengi akıntı devam ediyor o normalmiş sanırım dua ederek yatarak geçecek inşallah rabbim herkesin bebeğini bağışlasın
Evet iğne sayımı 9.haftada hersey yolunda diyip haftada 1 e düşurmuslerdi şimdi yine 3 günde 1 e çektiler tek iyi gelsinde her gün olmaya razıyım
Çok teşekkür ederim sana da geçmiş olsun inşallah bi sıkıntı kalmaz
İğneler fitiller hepsine devam ediyorum wc harici kalkmıyorum inşallah bu günlerde geçecek
Çok teşekkür ederim çok sagolun bana da hastanede pruluton yaptılar ben zaten transferden beri progestan igne fitil kullanıyordum sayıları azaltilmisti sadece bu kanamadan sonra tekrar artirildi inşallah kısa sürede o kanama alanı yok olur o travmayi yaşamak çok kötüydü Allah kimseyi bununla sınamasın inşallah
Bulunduğum yerde perinatalog yok en yakın 1 saat mesafede şuan yolculuk kesinlikle onermiyorlar o yüzden güvendiğim bi doktora gidiyorum inşallah aksilik çıkmaz
Canım randevulu değilde acilden gitsen özele filan 3 gün çok uzun bencek
Vajinal bakıldı .pazartesiye kadar beklemem suan bi kanamam olmamasına ragmen tehlıke olusturur mu ?Allah hepimize şifa versin. Ümitsizliğe kapılma lütfen. ben içten içe 12. Haftayı görebileceğimi düşünmüyordum bile. Ama Allah nasip etmiş. Yine Nasip ederse inşallah sağlıkla kolaylıkla kucağımıza alalım hepimiz tek dileğim bu şimdi
Yaaaa ilk tahmini aldık kız diye ama içten içe sonra erkek der diye endişe duyuyorum. Erkek olmasına sevinirim ama kızım da olmuyor diye üzülürüm böyle de bi garip his ikisini de aynı anda istiyoruminsan seçim yapamıyooo
Vajinal bile bakılmamış… sen acil den de giriş yapıp bi kadın doğumcuya görünebilirsin bak bu endişeyle geçmez haftasonu
Bence de ben içtim bi müddet ama benim reflüden kaynaklı olduğunu çözdük bulantının akşam yemeğinden sonra başlayan ve boğazımı yakıyor diyince prilamı bıraktık bak içini rahatlatıyım içinde bile sadece hamileler için hazırlanmıştır diyor hiç korkma bebeğe etkisi yok
Dün 1 tane ictim cok bi faydası olmadı ama bulantı varsa kalp atışı var durumunu kontrol ediyorum devamli biraz kesilse acaba bi sorunmu oldu diye düsünmekten alamiyorum kendimi
Ben bu ara hiç uyuyamıyorum 3-4 saatlik uykular magnezyumu ağrım yok diye içmiyordum son 2 gündür bacaklarım kopuyor sanki delircemGece uyurken reflü yastıklarını deneseniz aslında yada yastıgı biraz daha dik tutun daha rahat uyursunuz
Prilam hamile kadınlar için üretilmiş bir ilaçtır, bebeğe zararı olmaz. Bir tane fayda etmez gece yatmadan önce iki adet içmeniz gerekir. Bulantıyla kalp atışının da bir bağlantısı yok bilginiz olsun. Bulantıma etki etmese de kusmayı dizginliyor kullanmanızı tavsiye ederim.Dün 1 tane ictim cok bi faydası olmadı ama bulantı varsa kalp atışı var durumunu kontrol ediyorum devamli biraz kesilse acaba bi sorunmu oldu diye düsünmekten alamiyorum kendimi
Vajinal bakıldı .pazartesiye kadar beklemem suan bi kanamam olmamasına ragmen tehlıke olusturur mu ?
Ben bu ara hiç uyuyamıyorum 3-4 saatlik uykular magnezyumu ağrım yok diye içmiyordum son 2 gündür bacaklarım kopuyor sanki delircem
Tamam cok tesekkur ederim deneyecegim bugun yinePrilam hamile kadınlar için üretilmiş bir ilaçtır, bebeğe zararı olmaz. Bir tane fayda etmez gece yatmadan önce iki adet içmeniz gerekir. Bulantıyla kalp atışının da bir bağlantısı yok bilginiz olsun. Bulantıma etki etmese de kusmayı dizginliyor kullanmanızı tavsiye ederim.
Vajinal bakıldı .pazartesiye kadar beklemem suan bi kanamam olmamasına ragmen tehlıke olusturur mu ?
Gebelik zehirlenmeleri vs ileri ki zamanlarda başlıyorda. Rabbim esirgesin eğer o doktorun dediği gibi bir şey varsa 3 gün stresten mahvolursun bence. Acaba mı değil mi diye diye. Farklı bir doktordan görüş alırsan en azından ona göre hareket edersin. Rabbim yardımcın olsun inşallah korktuğuna uğratmasın
Rabbime emanet zaten nasip rabbim vereceksede önune birsey gecemez vermeyeceksede herseyiyle allaha emanet miniklerimizStreste çok etken ama her şey yoluna girecej kendimize dikkat etcez bol bol dua edip Rabbime emanet etcez başka yolumuz yokki
İnsallah allah razı olsun... Cok tesekkur ederim rabbim bağışlasın miniklerimizi bize allaha emanet hepsi önüne gecemeyiz dogru soyluyorsunuz cok ama cok tesekkur ederim allaha emanet olun...O ilaç bulantıyı tamamen kesmiyor korkma hani bıçak gibi olmayacak ince sızı gibi bulantın kalcak kendine eziyet etme anlıyorum kaybın var ama o çocuk yaşayacaksa zaten Allah ömür verdiyse yaşayacak yoksa ömrü sen buna bir şey yapamazdın dua edicez Allahım bana bağışla die ama bu psikolojiden çıkaralım seni mide bulantısı 1 ay sürenler var bebek gittikten sonra bile lütfen kendini rahatlat ilacını iç bebişlerimizi kucağımızı alıcağımız günleri hayal et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?