2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

Acile gitsen aslında orda da bakarlar bu duruma

Canım randevulu değilde acilden gitsen özele filan 3 gün çok uzun bence bi git

Prilam kullanıpta bir nebze rahatlayan arkadaşlar vardı burda. Bulantısı yoğun olanlardan fikir almak daha iyi ama bence ilaç iyi gelecekse kullananın. Bu süreçte bebek için olmasa bile kendiniz için yemek içmek önemli güçten düşmemekte fayda var

Bence de ben içtim bi müddet ama benim reflüden kaynaklı olduğunu çözdük bulantının akşam yemeğinden sonra başlayan ve boğazımı yakıyor diyince prilamı bıraktık bak içini rahatlatıyım içinde bile sadece hamileler için hazırlanmıştır diyor hiç korkma bebeğe etkisi yok

Dün 1 tane ictim cok bi faydası olmadı ama bulantı varsa kalp atışı var durumunu kontrol ediyorum devamli biraz kesilse acaba bi sorunmu oldu diye düsünmekten alamiyorum kendimi

Tesekkur ederim

Allah hepimize şifa versin. Ümitsizliğe kapılma lütfen. ben içten içe 12. Haftayı görebileceğimi düşünmüyordum bile. Ama Allah nasip etmiş. Yine Nasip ederse inşallah sağlıkla kolaylıkla kucağımıza alalım hepimiz tek dileğim bu şimdi
Senin bişeyin kalmadı öğrenmeyee azcık daha sabrett
Yaaaa ilk tahmini aldık kız diye ama içten içe sonra erkek der diye endişe duyuyorum. Erkek olmasına sevinirim ama kızım da olmuyor diye üzülürüm böyle de bi garip his ikisini de aynı anda istiyorum insan seçim yapamıyooo
Vajinal bile bakılmamış… sen acil den de giriş yapıp bi kadın doğumcuya görünebilirsin bak bu endişeyle geçmez haftasonu

Dün 1 tane ictim cok bi faydası olmadı ama bulantı varsa kalp atışı var durumunu kontrol ediyorum devamli biraz kesilse acaba bi sorunmu oldu diye düsünmekten alamiyorum kendimi
O ilaç bulantıyı tamamen kesmiyor korkma hani bıçak gibi olmayacak ince sızı gibi bulantın kalcak kendine eziyet etme anlıyorum kaybın var ama o çocuk yaşayacaksa zaten Allah ömür verdiyse yaşayacak yoksa ömrü sen buna bir şey yapamazdın dua edicez Allahım bana bağışla die ama bu psikolojiden çıkaralım seni mide bulantısı 1 ay sürenler var bebek gittikten sonra bile lütfen kendini rahatlat ilacını iç bebişlerimizi kucağımızı alıcağımız günleri hayal et

Rabbim hepimize sağlıklı bir şekilde doğum yapıp sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Canım randevulu değilde acilden gitsen özele filan 3 gün çok uzun bencek
Vajinal bakıldı .pazartesiye kadar beklemem suan bi kanamam olmamasına ragmen tehlıke olusturur mu ?

Gece uyurken reflü yastıklarını deneseniz aslında yada yastıgı biraz daha dik tutun daha rahat uyursunuz

Streste çok etken ama her şey yoluna girecej kendimize dikkat etcez bol bol dua edip Rabbime emanet etcez başka yolumuz yokki

Gece uyurken reflü yastıklarını deneseniz aslında yada yastıgı biraz daha dik tutun daha rahat uyursunuz
Ben bu ara hiç uyuyamıyorum 3-4 saatlik uykular magnezyumu ağrım yok diye içmiyordum son 2 gündür bacaklarım kopuyor sanki delircem

Prilam hamile kadınlar için üretilmiş bir ilaçtır, bebeğe zararı olmaz. Bir tane fayda etmez gece yatmadan önce iki adet içmeniz gerekir. Bulantıyla kalp atışının da bir bağlantısı yok bilginiz olsun. Bulantıma etki etmese de kusmayı dizginliyor kullanmanızı tavsiye ederim.

Vajinal bakıldı .pazartesiye kadar beklemem suan bi kanamam olmamasına ragmen tehlıke olusturur mu ?

Gebelik zehirlenmeleri vs ileri ki zamanlarda başlıyorda. Rabbim esirgesin eğer o doktorun dediği gibi bir şey varsa 3 gün stresten mahvolursun bence. Acaba mı değil mi diye diye. Farklı bir doktordan görüş alırsan en azından ona göre hareket edersin. Rabbim yardımcın olsun inşallah korktuğuna uğratmasın

Ben bu ara hiç uyuyamıyorum 3-4 saatlik uykular magnezyumu ağrım yok diye içmiyordum son 2 gündür bacaklarım kopuyor sanki delircem

Üst bacak mı? Benim de bacaklarıma uyuşma ve ağrı giriyor. Magnezyum almak mı iyi gelir

Tamam cok tesekkur ederim deneyecegim bugun yine

hope2022 ile aynı şekilde düşünüyorum.
Karnıma bastırdı diyince vajinal de bakmadı sandım. Bu görünürlükler cihaza göre de değişebiliyor .

İnsallah allah razı olsun... Cok tesekkur ederim rabbim bağışlasın miniklerimizi bize allaha emanet hepsi önüne gecemeyiz dogru soyluyorsunuz cok ama cok tesekkur ederim allaha emanet olun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…