2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ben kaynanamdan, nasıl kaynana olunmayacağını öğrendim şekerim. Gelinime kıymet vereceğim o kadar!

Ah en güzelini yaparsıın. Kaynananı da Allaha havale edelim yazık bir kadının başka kadına böyle davranmasına tahammül edemiyorum

Benim daha kontrolüme çok var. Biraz sabredeyim de doktor daha erken falan demesin

En son mozaikteydi diye hatırlıyorum. Anladım canım. Bende akademiye gidiyorum
Yok isimler karıştı ultrason kağıdına baktınız dimi defne de raziye hanima gidiyorum normalde, bu kağıtta yazan doktoru da daha dün acilde gördüm mozaikte

Ah en güzelini yaparsıın. Kaynananı da Allaha havale edelim yazık bir kadının başka kadına böyle davranmasına tahammül edemiyorum
Ben de Allaha havale ettim bebeğim, dilerim gün yüzü görmesin.
Neyse daha fazla o kadını anmayayım günüm kötü geçer.

O doktorun ismini de duydum eşimin iş yerinden biri gidiyordu, çok iyi doktor diyorlar
Bal gibi bir doktor. Ben onu tanımadan gittim yanına 2015 te. Sebebi ise hastane. Hastane çok iyi diye orayı tercih ettim. Çok doğru bir karar verdiğimi oğlumu doğururken anladım. Melek gibi ebeler hemşireler çalışanlar

Ya sagolasin aklımda bulunsun özellikle süreç geçiren birinden bunu duymak iyi oldu
Banada defne de raziye hanıma iyi dediler ama bilemiyorum bi kere ilaç sormak için mesaj attım 3 gün sonra geri döndü. Bazen gelgitler yaşıyor gibi geliyor

İnşallah zamanla tamamen düzelir canım. İnşallah herkesin bulantısı hafifler düzelir bir an önce.
Ama bak ona rağmen bebişin maşallahı var cok sevindim

Oraya bir kere mecbur kaldım gittim ayrıntılı ultrason İçin. Akademide boş yer yoktu benim de yapmam gerekiyordu. Doktorum oraya yönlendirdi. Sabit fikirli olduğumdan mıdır bilmiyorum ama ısınamadım oraya. Sonra hiç gitmedim. Kadın doktor tercih etmek istiyorsan tam benim doktorumun muayenesi karşısında Çiğdem hanım var o da çok iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…