- 10 Şubat 2016
- 1.267
- 1.241
- 133
Ya benim en önemli kriterlerimden biri doktorla rahat konuşabilmek istediğini sorabilmek oradan mutlu ve rahat bir şekilde ayrılabilmek. Özkan Yılmaz hiçbir şey sormama gerek bırakmıyor diye içimi rahatlatıyor. Çok pimpirikliyimdir.Ya sagolasin aklımda bulunsun özellikle süreç geçiren birinden bunu duymak iyi oldu
Banada defne de raziye hanıma iyi dediler ama bilemiyorum bi kere ilaç sormak için mesaj attım 3 gün sonra geri döndü. Bazen gelgitler yaşıyor gibi geliyor
İşte bana ilk raziye hanımı söylediler defnede bir senedir gidiyordum, bazen ısınamıyorum nedense. Özkan beye ben bi kere rahim filmi cektirmistim orda görmüştüm iyi bi doktora benziyordu. Çiğdem hanım hakkında bile arada kötü yorumlar okudum ama özkan bey hakkında hiç okumadım. Bende bu sıralar memleketime gidicem 2 ay yokum belki dogumum bile orda olabilir o yüzden kafam çok karışıkOraya bir kere mecbur kaldım gittim ayrıntılı ultrason İçin. Akademide boş yer yoktu benim de yapmam gerekiyordu. Doktorum oraya yönlendirdi. Sabit fikirli olduğumdan mıdır bilmiyorum ama ısınamadım oraya. Sonra hiç gitmedim. Kadın doktor tercih etmek istiyorsan tam benim doktorumun muayenesi karşısında Çiğdem hanım var o da çok iyi.
Bana diyor ki bana bugün 1. Trimester döneminiz sona erdi
Ama lekelenme tam gaz devam
Ah inşallah bi an önce biter gider insallahBana diyor ki bana bugün 1. Trimester döneminiz sona erdi
Ama lekelenme tam gaz devam
Aynen öyle benim gittiğim yerde çok kalabalık muayene olurken diğer hasta sekreterin orda bekliyorYa benim en önemli kriterlerimden biri doktorla rahat konuşabilmek istediğini sorabilmek oradan mutlu ve rahat bir şekilde ayrılabilmek. Özkan Yılmaz hiçbir şey sormama gerek bırakmıyor diye içimi rahatlatıyor. Çok pimpirikliyimdir.
teşekkür ederim canım amin umarım hepimiz bir an önce dıpçıkk gibi kalkarız ayağa ve enerji ile dolarızİnşallah zamanla tamamen düzelir canım. İnşallah herkesin bulantısı hafifler düzelir bir an önce.
Ama bak ona rağmen bebişin maşallahı var cok sevindim
Yani inşallah öyle olmaz..Hızlı hızlı geçiin bizde peşinizden gelelim hadiikuzum inşallah senin öyle olmaz da ama ben hamileliğin ilerleyen zamanında lekelenme olan duydum. Geçecek inşallah içerdeki minik sağlıklı olsun daa önemli olan on
İnşallah kuzucum yaAh inşallah bi an önce biter gider insallah
En büyük dualarım sizinle Allah bir daha yaşatmasın birden kesilsin inşallahYani inşallah öyle olmaz..
İnşallah kuzucum ya
Gel sarılalım daha tek sayılara düşemedimYa benim şafak daha 14sizin şafakları görünce ağlayasıım geliyor
Cinsiyet belli olduktan sonra instagramda paylaşmayı düşünüyorum ben :)Kızlar gebeliğinizi instagramda ne zaman paylaşmayı düşünüyorsunuz? Annem sağolsun bizim akrabalar konu komşu hep öğrendi zaten.14-16 haftalıkken inşallah nasip olursa bende paylaşırım diyorum artık. Saklamanın da bi manası yok.
Canım vallahi ne yalan söyleyeyim. Şu anda herkes maddi sıkıntı içerisinde az yada çok. Ben o yüzden çilekten falan alacak durumda değilim. Bu aldığım yer de İstanbul da epey bilenen bir yermiş. Kullanıcı yorumlarını falan okudum, epey araştırdım. Babyci bebe diye geçiyor. Meltem mobilyanın ürünlerini satıyorlar. Henüz gelmedi 30-35 gün sürüyor fabrika üretiminden kaynaklı dediler. İçerisinde bebeğin beşiği+yatağı, şifonyeri, dolabı, bebek arabası, puseti, halısı, anne çantası, bir de babynest var. Hepsi 9.750 lira. Görüntü olarak ta gayet güzel. Büyüyünce de kullanabileceği bir oda takımı.O nasil oluyormuş canım hepsi bir arada ilk defa duydum? Nereden aldın? Bende çilekten büyüyen beşik ve dolap olarak sordum şifonyer hariç, iyi de fiyat vermişti bi tanesine almak çok istiyorum çünkü gerçekten pahalanıyor ama tayin işi var işte bizim. Nasıl yaparız bilemedim burdan giderken zarar görsün de istemiyorum. Nereye gideceğimizde belli değil tam bebis doğduktan sonra gidicez öyle denk geldi. Artı tam olarak hangi ayda gidecegimizde belli değil Ekim kasım gibi tahmini. O yüzden kafamız çok karışık gittiğimizde alsak 2 bin kesin koyar üstüne. Malum fiyatlar yerinde bi durmuyor ki. Bende bi bebek arabasını aldım geçende indirimde
Bende kanama yaşadım 11 inci haftada canım çok şükür geçti korkma doktorun yat dediyse yat birşey olmaz iğneye gidip gelmekten zaten yürümeyeceksin maşallah bebeğin haftası da büyükmüş ben bir hafta sürekli uzandım sonra gittiğimde kanama alanı kalmamıştı o yüzden korkma benim de iki üç gün kahverengi akıntı devam etmiştiMerhaba ikiz gebeyim 10 haftalık tüp bebek
Dün çok şiddetli kanamam oldu hastanede iğne yapıldı bugün kahverengi şekilde geliyor kese etrafında kanama olmuş
Bu durumu yasayanlar ne zaman nasıl geçiyor
Doktor wc harici kalkmak yasak dedi hastanede iğne yaptırmam gerekiyor gidip gelmem problem olur mu ne yapacağım
Ay masallahh gözün aydın canım benim beni yakalamışsın geçmişsin bileDilos6342 Dilooşş ben geldim. Ancak girebildim dünden beri buraya.O kadar yoğun bir zamandan geçiyorum ki. Allahım çalışan hamile olmak ne kadar zormuş Dün sabah gittim ya 2 li taramaya. Bebişi de gördük bir görsen kollar bacaklar yerinde durmuyor hiç. Baştan bize poposunu dönmüş uyuyordu. Sonra doktor bakmaya devam edince döndü bi hareketler sorma Sonucunu beklemedim. Kendi doktorum sen testi yaptır ben buradan göreceğim sonuçları dedi. Pazartesi sonucumu göstericem şimdi kendi doktoruma. Bu doktora sordum ama cinsiyet tahmini yapmak bu haftalarda doğru değil dedi. Bak bebişin resmini koyuyorum. 5 gün de ileride kendi gününden. Ne kadar hızlı büyüyorlar ya
Merhaba ikiz gebeyim 10 haftalık tüp bebek
Dün çok şiddetli kanamam oldu hastanede iğne yapıldı bugün kahverengi şekilde geliyor kese etrafında kanama olmuş
Bu durumu yasayanlar ne zaman nasıl geçiyor
Doktor wc harici kalkmak yasak dedi hastanede iğne yaptırmam gerekiyor gidip gelmem problem olur mu ne yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?