Öncelikle hayırlı olsunMerhaba ikiz gebeyim 10 haftalık tüp bebek
Dün çok şiddetli kanamam oldu hastanede iğne yapıldı bugün kahverengi şekilde geliyor kese etrafında kanama olmuş
Bu durumu yasayanlar ne zaman nasıl geçiyor
Doktor wc harici kalkmak yasak dedi hastanede iğne yaptırmam gerekiyor gidip gelmem problem olur mu ne yapacağım
Hepimizin yazdığı gibi kesinlikle bir doktora daha görünün lütfendoktora gittim kalp atışı yok dedi .önce karnın nefes alırken çok hareket ettiğinden Yakalayamıyorum tam dedi .sonra vajinal baktı .kalp atışı yok dedi.kese 8-9haftalık bebek 6 haftalık görünüyor anormal zaten dedi .bir an önce kürtaj olman lazım dedi .Daha önce gittiğimde herşey sağlıklı idi .ne yapacağımı bilmiyorum. Kanamam yoktu kese arkasında kanama var dedi ama bende bişey yoktu .10.haftayı beklemelimiyim ne yapacağımı bilmiyorum .benzer durum yaşayıp daha geç kalp atışı gören oldu mu?
Maşallah güzel haberKizlar merhaba bir süredir yoktum bebiş tahminleri bile yapılmış çok heyecanlandım
Bu arada ikili test sonucum normal çıkmış bugün onu öğrendim o yüzden çok mutluyum sizinle de paylaşmak istedim
İki hafta sonra randevum var insallah cinsiyeti öğrenirim bende
Öncelikle hayırlı olsunsonrasında Geçmiş olsun. Maalesef biz kalabalığız baya. Benim de 1 ayı geçti artık saymayı bıraktım.
Genelde 12-14 haftalardan sonra kesiliyor diyorlar. Ama kesilmeyen de olabiliyor dedi doktorum.çaresi istirahat. Progestan fitil ve proluton iğne kullanıyorum ben de. Hastaneye aracınızla ya da taksiyle ulaşım sağlarsanız bi sorun olmaz diye düşünüyorum. Otobüsler çok sarsıcı ve yorucu oluyor.
600 mt mesafede sağlık ocağı var ama ben de eşimi bekliyorum akşam acile gidelim de iğneyi yaptırayım diye
Haftanız ilerlemiş siz istirahat edin Allah’ın izniyle bebekleriniz size tutunur. Kimimizin imtihanı da bu stres yapmamaya çalışın ekstra kendinizi üzmeyin. Allah bağışlasın bebişlerinizi sizedualarım tüm gebelerimiz ile
Hepimizin yazdığı gibi kesinlikle bir doktora daha görünün lütfen
İnşallah canım bakalım rüyamda hep erkek bebek görüyorum ne gelecek acaba . Sen ne yapıyorsun sana kız gibi dedi değil mi doktor
Kızlar gebeliğinizi instagramda ne zaman paylaşmayı düşünüyorsunuz? Annem sağolsun bizim akrabalar konu komşu hep öğrendi zaten.14-16 haftalıkken inşallah nasip olursa bende paylaşırım diyorum artık. Saklamanın da bi manası yok.
Canım vallahi ne yalan söyleyeyim. Şu anda herkes maddi sıkıntı içerisinde az yada çok. Ben o yüzden çilekten falan alacak durumda değilim. Bu aldığım yer de İstanbul da epey bilenen bir yermiş. Kullanıcı yorumlarını falan okudum, epey araştırdım. Babyci bebe diye geçiyor. Meltem mobilyanın ürünlerini satıyorlar. Henüz gelmedi 30-35 gün sürüyor fabrika üretiminden kaynaklı dediler. İçerisinde bebeğin beşiği+yatağı, şifonyeri, dolabı, bebek arabası, puseti, halısı, anne çantası, bir de babynest var. Hepsi 9.750 lira. Görüntü olarak ta gayet güzel. Büyüyünce de kullanabileceği bir oda takımı.
Sizin durum farklı tabi taşınacağın evin durumuna göre falan. Bir de dediğin gibi taşınırken genelde zarar görüyor eşyalar. İşte bende fiyatlar aldı başını gidiyor, her almadığımız gün zarardayız diye düşünerek aldım. Bize bakma ,bizim memuriyet durumumuz olmadığından ev de kendi evimiz. Bir odası da boş. O yüzden her şeyi erkenden alabiliyorum.
Ne diyeyim Allah yardımcınız olsun. Ama bence de şimdilik bir beşik ihtiyacını görür. Sonrasında taşındığın eve göre bir ayarlama yaparsın.
Şimdiki aklım olsa ailemle bile paylaşmazdımKızlar gebeliğinizi instagramda ne zaman paylaşmayı düşünüyorsunuz? Annem sağolsun bizim akrabalar konu komşu hep öğrendi zaten.14-16 haftalıkken inşallah nasip olursa bende paylaşırım diyorum artık. Saklamanın da bi manası yok.
Ah keşke hepimizin yanında yardımcısı olsa. Annem burdaydı pazar günü gitti. Tam azalacak gibi geliyordu yeniden eskisi gibi oldu sanki. İş yapmıyorum da kendime kahvaltı hazırlayıp akşam da uzun süre ayakta durmasam da basit yemekler hazırlıyorum gerisini eşim hallediyor. Sanki gerçekten hep istirahat edebilsem biraz daha hafifleyecek gibiBu lekelenmenin kanamada cidden istirahat etmek çok önemli. Biz hareket ettikce daha cok kasılıyor gibi geliyor bana
Kız ben bebek emzirdiğimi çok gördüm yüzünü de gördüm ama kız mı erkek mi böyle bi bilgim yoktu rüyamdaBüyükler şey diyor görmek değilde eğer hangisini emziriyorsan o oluyor diyeçevremde de erkek cocuk emzirdim diyenin erkek kız cocuk emziriyordum diyeninfe kızı oldu artık denk mi geldi yoksa yaşlıların deneyimimi bilmem
Lütfen başka doktora daha gider misin bir doktorun dediğinle kürtaj olma lütfendoktora gittim kalp atışı yok dedi .önce karnın nefes alırken çok hareket ettiğinden Yakalayamıyorum tam dedi .sonra vajinal baktı .kalp atışı yok dedi.kese 8-9haftalık bebek 6 haftalık görünüyor anormal zaten dedi .bir an önce kürtaj olman lazım dedi .Daha önce gittiğimde herşey sağlıklı idi .ne yapacağımı bilmiyorum. Kanamam yoktu kese arkasında kanama var dedi ama bende bişey yoktu .10.haftayı beklemelimiyim ne yapacağımı bilmiyorum .benzer durum yaşayıp daha geç kalp atışı gören oldu mu?
Aminn insallah sağlıklı doğsunlar da ben bir kız istiyorum bir erkek duygularım karmakarışıkBen bi kere rüyamda doktor erkek diyordu ilk sonra kız çıkıyordu, bi keresinde de doktor erkek dedi rüyamda.
Sadece bu ikisini gördüm ama doktor kıza benziyor dedi bakalım yarın tekrar gidicem sonuçlarımda çıkmış tekrar tahminde bulunurum demişti
Hakkımızda hayırlısı olsun canım
Ama senin iki haftaya temelli kesinleşir artık
Allah razı olsun canım inşallah hep güzel haberler alalımMaşallah güzel habergözün Aydın canım
Allah Allah düşüneyim emziriyor muyum bı emzirmeli rüya gördüm onda beşiz vardıBüyükler şey diyor görmek değilde eğer hangisini emziriyorsan o oluyor diyeçevremde de erkek cocuk emzirdim diyenin erkek kız cocuk emziriyordum diyeninfe kızı oldu artık denk mi geldi yoksa yaşlıların deneyimimi bilmem
İnsan bu haftalara gelince meraklanıyor iyiceAminn insallah sağlıklı doğsunlar da ben bir kız istiyorum bir erkek duygularım karmakarışık
Ben hep sağlıklı mı korkusundan cinsiyet sormak aklıma gelmedi açıkçası ama şimdi çok merak etmeye başladım iki hafta zor beklerim artık
Ayy evet isimleri belirledin mi canım kız olsa da erkek olsa da hazırladım ben şimdi millet isim önerir yok şunun adı bunun adı diyeİnsan bu haftalara gelince meraklanıyor iyice
İlk çocuk değil mi hiç farketmez Allah sağlıklı sıhhatli evlat nasip eylesin
İnsan sadece bisey belli olsada biseyler almaya başlasam diyor
İnşallah benimde bi sıkıntı kalmaz doktorum tekrar kanama yaşarsan büyük ihtimalle bundan daha olumsuz şeyleri konuşabiliriz dedi o yüzden tuvalet harici kalkmıyorum kahverengi akıntı devam ediyor o normalmiş sanırım dua ederek yatarak geçecek inşallah rabbim herkesin bebeğini bağışlasınBende kanama yaşadım 11 inci haftada canım çok şükür geçti korkma doktorun yat dediyse yat birşey olmaz iğneye gidip gelmekten zaten yürümeyeceksin maşallah bebeğin haftası da büyükmüş ben bir hafta sürekli uzandım sonra gittiğimde kanama alanı kalmamıştı o yüzden korkma benim de iki üç gün kahverengi akıntı devam etmişti
Evet iğne sayımı 9.haftada hersey yolunda diyip haftada 1 e düşurmuslerdi şimdi yine 3 günde 1 e çektiler tek iyi gelsinde her gün olmaya razıyımHaftan ileride canım inşallah bir şey olmaz o vuruldugun iğne işe yarıyor cünkü. Dikkat edeceksin sonra kahverengi lekeye dönüyor cünkü
Çok teşekkür ederim sana da geçmiş olsun inşallah bi sıkıntı kalmazÇok geçmiş olsun. Ben de aynı şikayetleri yaşıyorum 6 haftadır. Çok şükür bebekler iyi. Kanama görmek insanı kötü hissettiriyor ama artık haftan ilerlemiş düşük riskin büyük oranda kaybolmuş. Ne zaman geçeceğine dair bir kesinlik yok. Böyle devam eden de varmış. 14 ten sonra kesilen de var.
Ben günde 2 iğne oluyorum progestan onun faydasını gördüm.
İstiharat ve bol su. Yatarken ayaklarına yastık koyup sol tarafına uzan.
Gidip gelmen hiçbir sorun teşkil etmez mecbursun bebeklerin o iğnelere ihtiyacı var. Şifa olsun inş.
Çok teşekkür ederim çok sagolun bana da hastanede pruluton yaptılar ben zaten transferden beri progestan igne fitil kullanıyordum sayıları azaltilmisti sadece bu kanamadan sonra tekrar artirildi inşallah kısa sürede o kanama alanı yok olur o travmayi yaşamak çok kötüydü Allah kimseyi bununla sınamasın inşallahÖncelikle hayırlı olsunsonrasında Geçmiş olsun. Maalesef biz kalabalığız baya. Benim de 1 ayı geçti artık saymayı bıraktım.
Genelde 12-14 haftalardan sonra kesiliyor diyorlar. Ama kesilmeyen de olabiliyor dedi doktorum.çaresi istirahat. Progestan fitil ve proluton iğne kullanıyorum ben de. Hastaneye aracınızla ya da taksiyle ulaşım sağlarsanız bi sorun olmaz diye düşünüyorum. Otobüsler çok sarsıcı ve yorucu oluyor.
600 mt mesafede sağlık ocağı var ama ben de eşimi bekliyorum akşam acile gidelim de iğneyi yaptırayım diye
Haftanız ilerlemiş siz istirahat edin Allah’ın izniyle bebekleriniz size tutunur. Kimimizin imtihanı da bu stres yapmamaya çalışın ekstra kendinizi üzmeyin. Allah bağışlasın bebişlerinizi sizedualarım tüm gebelerimiz ile
Hepimizin yazdığı gibi kesinlikle bir doktora daha görünün lütfen
Şimdiki aklım olsa ailemle bile paylaşmazdıminstagram kullanmıyorum ona bi yorum yapmayayım
Ah keşke hepimizin yanında yardımcısı olsa. Annem burdaydı pazar günü gitti. Tam azalacak gibi geliyordu yeniden eskisi gibi oldu sanki. İş yapmıyorum da kendime kahvaltı hazırlayıp akşam da uzun süre ayakta durmasam da basit yemekler hazırlıyorum gerisini eşim hallediyor. Sanki gerçekten hep istirahat edebilsem biraz daha hafifleyecek gibi
Kız ben bebek emzirdiğimi çok gördüm yüzünü de gördüm ama kız mı erkek mi böyle bi bilgim yoktu rüyamda
Hayır kanamam olmadı hala daha yok bugün karnıma çok bastırdı ondan sonra brz karın agrım oldu ama ultrasonda kanama var demesıne rağmen lekelenme bıle yok . Sadece gebelıgın baslarındakı gıbı kasık agrım olmustu hafıf .en erken pazartesiye randevu bulabildim bir başka doktora daha gidicem .içim içimi yiyorayy canım benim nolursun üzülme. Kanaman veya aşırı bir ağrı birşeyin seni şüphelendirecek herhangi birşey olmadı mı? Başka bir doktora daha gitseydin o da bir baksaydı.
Allah Allah düşüneyim emziriyor muyum bı emzirmeli rüya gördüm onda beşiz vardıo daha çok korku filmi tadında bir rüyaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?