2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Öncelikle hayırlı olsun sonrasında Geçmiş olsun. Maalesef biz kalabalığız baya. Benim de 1 ayı geçti artık saymayı bıraktım.
Genelde 12-14 haftalardan sonra kesiliyor diyorlar. Ama kesilmeyen de olabiliyor dedi doktorum.çaresi istirahat. Progestan fitil ve proluton iğne kullanıyorum ben de. Hastaneye aracınızla ya da taksiyle ulaşım sağlarsanız bi sorun olmaz diye düşünüyorum. Otobüsler çok sarsıcı ve yorucu oluyor.
600 mt mesafede sağlık ocağı var ama ben de eşimi bekliyorum akşam acile gidelim de iğneyi yaptırayım diye
Haftanız ilerlemiş siz istirahat edin Allah’ın izniyle bebekleriniz size tutunur. Kimimizin imtihanı da bu stres yapmamaya çalışın ekstra kendinizi üzmeyin. Allah bağışlasın bebişlerinizi size dualarım tüm gebelerimiz ile
Hepimizin yazdığı gibi kesinlikle bir doktora daha görünün lütfen

Maşallah güzel haber gözün Aydın canım

Bu lekelenmenin kanamada cidden istirahat etmek çok önemli. Biz hareket ettikce daha cok kasılıyor gibi geliyor bana

İnşallah canım bakalım rüyamda hep erkek bebek görüyorum ne gelecek acaba . Sen ne yapıyorsun sana kız gibi dedi değil mi doktor

Büyükler şey diyor görmek değilde eğer hangisini emziriyorsan o oluyor diye çevremde de erkek cocuk emzirdim diyenin erkek kız cocuk emziriyordum diyeninfe kızı oldu artık denk mi geldi yoksa yaşlıların deneyimimi bilmem

İlla paylaşmam da hani olurda karnım belliyken ne biliyim eşimle bi fotoğrafım hoşuma giderse filan

İnstagram adresi filan var mı o sayfanın. Bizde baksak bi

Şimdiki aklım olsa ailemle bile paylaşmazdım instagram kullanmıyorum ona bi yorum yapmayayım
Bu lekelenmenin kanamada cidden istirahat etmek çok önemli. Biz hareket ettikce daha cok kasılıyor gibi geliyor bana
Ah keşke hepimizin yanında yardımcısı olsa. Annem burdaydı pazar günü gitti. Tam azalacak gibi geliyordu yeniden eskisi gibi oldu sanki. İş yapmıyorum da kendime kahvaltı hazırlayıp akşam da uzun süre ayakta durmasam da basit yemekler hazırlıyorum gerisini eşim hallediyor. Sanki gerçekten hep istirahat edebilsem biraz daha hafifleyecek gibi
Kız ben bebek emzirdiğimi çok gördüm yüzünü de gördüm ama kız mı erkek mi böyle bi bilgim yoktu rüyamda

Lütfen başka doktora daha gider misin bir doktorun dediğinle kürtaj olma lütfen

Aminn insallah sağlıklı doğsunlar da ben bir kız istiyorum bir erkek duygularım karmakarışık
Ben hep sağlıklı mı korkusundan cinsiyet sormak aklıma gelmedi açıkçası ama şimdi çok merak etmeye başladım iki hafta zor beklerim artık

Allah Allah düşüneyim emziriyor muyum bı emzirmeli rüya gördüm onda beşiz vardı o daha çok korku filmi tadında bir rüyaydı

İnsan bu haftalara gelince meraklanıyor iyice
İlk çocuk değil mi hiç farketmez Allah sağlıklı sıhhatli evlat nasip eylesin
İnsan sadece bisey belli olsada biseyler almaya başlasam diyor

İnsan bu haftalara gelince meraklanıyor iyice
İlk çocuk değil mi hiç farketmez Allah sağlıklı sıhhatli evlat nasip eylesin
İnsan sadece bisey belli olsada biseyler almaya başlasam diyor
Ayy evet isimleri belirledin mi canım kız olsa da erkek olsa da hazırladım ben şimdi millet isim önerir yok şunun adı bunun adı diye bilirsin bayılırlar karışmaya

İnşallah benimde bi sıkıntı kalmaz doktorum tekrar kanama yaşarsan büyük ihtimalle bundan daha olumsuz şeyleri konuşabiliriz dedi o yüzden tuvalet harici kalkmıyorum kahverengi akıntı devam ediyor o normalmiş sanırım dua ederek yatarak geçecek inşallah rabbim herkesin bebeğini bağışlasın
Haftan ileride canım inşallah bir şey olmaz o vuruldugun iğne işe yarıyor cünkü. Dikkat edeceksin sonra kahverengi lekeye dönüyor cünkü
Evet iğne sayımı 9.haftada hersey yolunda diyip haftada 1 e düşurmuslerdi şimdi yine 3 günde 1 e çektiler tek iyi gelsinde her gün olmaya razıyım
Çok teşekkür ederim sana da geçmiş olsun inşallah bi sıkıntı kalmaz
İğneler fitiller hepsine devam ediyorum wc harici kalkmıyorum inşallah bu günlerde geçecek
Çok teşekkür ederim çok sagolun bana da hastanede pruluton yaptılar ben zaten transferden beri progestan igne fitil kullanıyordum sayıları azaltilmisti sadece bu kanamadan sonra tekrar artirildi inşallah kısa sürede o kanama alanı yok olur o travmayi yaşamak çok kötüydü Allah kimseyi bununla sınamasın inşallah
Bulunduğum yerde perinatalog yok en yakın 1 saat mesafede şuan yolculuk kesinlikle onermiyorlar o yüzden güvendiğim bi doktora gidiyorum inşallah aksilik çıkmaz

Nolur bana bi el atın bişi yapın hic birsey yiyemiyorum herşey kokuyo kızlar yedigimi cikariyorum ağzımın ici tükürük doluyor açım ama canım hic birsey istemiyor su dahi içemiyorum bi oda dan baska odaya geçemiyorum heryer hersey kokuyo igrenc kokuyor hemde prilam verdi sabah aksam diye doktor ama icmek istemiyorum bulantımın oldugunu bilmek beni rahatlatıyor onceki kayıplarım sebebi ile agzımın hic tadı yok siZde durumlar ne ne yapiyorsunuz bu gibi durumlar icin

Senin bişeyin kalmadı öğrenmeyee azcık daha sabrett

ayy canım benim nolursun üzülme. Kanaman veya aşırı bir ağrı birşeyin seni şüphelendirecek herhangi birşey olmadı mı? Başka bir doktora daha gitseydin o da bir baksaydı.
Hayır kanamam olmadı hala daha yok bugün karnıma çok bastırdı ondan sonra brz karın agrım oldu ama ultrasonda kanama var demesıne rağmen lekelenme bıle yok . Sadece gebelıgın baslarındakı gıbı kasık agrım olmustu hafıf .en erken pazartesiye randevu bulabildim bir başka doktora daha gidicem .içim içimi yiyor eşimle ilk kez kalp atışını duyarız diye birlikte gittik ve ikimizde yıkıldık şok olduk Allah kimseye böylesi bir üzüntü yaşatmasın ilk gebeliğimdi

Allah Allah düşüneyim emziriyor muyum bı emzirmeli rüya gördüm onda beşiz vardı o daha çok korku filmi tadında bir rüyaydı

Ayy o rüy birazcık öyleymişş benim arkadaşımın ikizleri vardı kendimi sütaş ineği gibi hissediyorum her ikisine birden süt yetişsin diye diyordu 3-4-5 onları düşünemiyoruum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…