Bendede korku var ama ben üste çıkamıyorum hala mesela bide kasıyorum korkudan eşler bence ilişki olmadıkça isteksizlesiyor o yüzden adamlara kendimizi unutturmamak gerekKızlar ilişki yasağı olmayan arkadaşlara sorucam ya ilişki sırasında korku oluyor mu ve ya ilişki aralarını ne şekilde yapıyorsunuz benim ilşkiden sonra hem kasık ağrım artıyor hem akıntım eşimde çok istekli değil hamileyim die korkuyor
Hmm teşekkür ederim şimdiye kadar öyle bi sıkıntım olmadı ama yinede dikkat ederimMerhaba yazışmaları okuyordum denk geldim size. Akşam yatmadan süt içmeyi pek önermiyorlar. Sabah kahvaltıda içsen daha iyi akşam mide için iyi gelmiyormuş. Reflü yada gastrite neden olduğunu biliyorum
Hmmm oda kötü biraz konuşman lazım bence oda bu sefer başka sıkıntılar yapmasın ben sınır falan koymadım eskisi gibi rutinimize devam edicem 3 4 hafta ara vermiştik o bile etkiledi benim eşimi tabi herkes eşini kendi bilirYa zaten bende sıkıntı yokki eşim çok korkuyor yani gözünde hissediyorum bunu
aynen bende ya ,Bak hep o rüya işini unuttum. Çok karışık rüyalar ve olumsuz rüyalar çok görmeye başladım. Bir gecede bir sürü Rüya görülür mu
Ellerimiz derken beybisi onu anlamadım.Ah bunları ellerimiz de anlasa .. korkuyorlar
Tek elle kapanabilecek birsey bak bence. Bunlar 3 parca oluyor o yuzden bana kullanışsiz geldiŞimdi şöyle bir durum var benim için dediğin gibi puset önemli ama ben yazlık yerde yaşıyorum yaşadığım yer baştan başa pusetle yarım saat sürer bide eşimin kendi işi olduğundan hayatım gel poşet var diyorum geliyor hem bütçeye uygun hem var mı var olayı olcak benim için böyle ikili daha avantajlı oluyor ebebekten dediğin gibi bakmadan alınmaz ama sence bu kullanışlımı?
Tövbeye:) neyden oluyor acaba. Bir kaç gündür gördüğü. Rüyaları da hatırlamıyorum ama çok karışık görüyorum. Bunun sebebi ne acaba :)aynen bende ya ,
bu gece mesela bizim eski eve gemi carpiyordune alaka arkadas , kirsalda bir yer , denize bir saat uzaklikta fln
biz bekliyoruz 12. haftaya kadar ,Bendede korku var ama ben üste çıkamıyorum hala mesela bide kasıyorum korkudan eşler bence ilişki olmadıkça isteksizlesiyor o yüzden adamlara kendimizi unutturmamak gerek
ayhic bilmiorum kiTövbeye:) neyden oluyor acaba. Bir kaç gündür gördüğü. Rüyaları da hatırlamıyorum ama çok karışık görüyorum. Bunun sebebi ne acaba :)
O kadar haklısınız ki, bu arada biraz geriden geliyorumFiyatı güzelz 3 rengin de bütün yorumlarına baktım. Herkes 6 aydan büyük bebelere almış anladığım kadarıyla. Bel desteği yok yazılmış yorumlarda.
Şimdi bu 0-36 ların şöyle bir problemi oluyor. Arkaya dönüyor evet biraz daha çok yatıyor her şey iyi güzel ama düzleşmiyor yenidoğan için bel oyuntusu cok fazla. İnternette daha pahalı ürünler için Bile 6 aylık olana kadar koyamadık içimiz rahat etmedi oyuntusu cok diyen var. Alttan baya desteklemek gerekir belini ama ne kadar sağlıklı efektif olur bilemedim.
Benim aklıma şöyle bir fikir geliyor. İlk 6 ay kış gibi olacak zaten, bu yenidoğan pusetlernden ucuz bi şey alıp 6 aylığına arabada kullanıp, sonrası için oto koltuğu olarak 9-36 ay olanlardan almak daha mı mantıklı olur sanki. Diğer ufak puset sonrasında dolapta filan satılır hemen. Zaten ucuz oluyorlar hatta çoğu zaman bebek arabalarının yanında dahil satılıyor.
Allah’ım gene düşünmekten başıma ağrı girdi
Kazıklanıcaz diye ödüm kopuyo böyle bi geniş ürün yelpazesi olamaz yaaa
Ay olur valla hantal bi şey olsun istemiyorum genel olarak 6 aylık olana kadar kış yaşayacağız zaten. Bakalım neler olacak.
Aslında önemli olan vücudu kurutmamak yağlı tutmak, ve genetik ben hiç bir şey kullanmadım mustela almıştım ama son aylarda hiç sürmedim bile zaten yağlı vücudum var tek bir çatlağım yok, bu sefer ne olur bilemem tabiKız benim ilk gebelik
Ergenlikte aldığım kilolardan çatladım hep
Ters bi hareket mi yaptın kiYok yavrum tutulma değil, bir yastık koyup yaslamazsam oturamıyorum bile değişik bir ağrı, sızlama gibi de olabilir tarif edemiyorum ama tutulma değil.
Çok teşekkür ederim sağolasınız .çok şükür operasyonu atlattım .ama ilk annelik heyecanıma ilk sevincime ilk bebeğime veda etmek çok zor oldu . Bunları yaşamam gerekiyormuş demek kibana acımda korkumda destek olan herkese çok teşekkür ederim. İnsanı en iyi belki de bu süreçleri yaşamış kişiler anlayabiliyor ama dileğim o ki kimse yaşamasın yine de . Bu gruptaki tüm arkadaşlara sağlıcakla bebişlerini kucaklarına almaları için tek duam . Ben ne yazık ki artık bu gruptan ayrılıyorum .İsterdim ki daha çok şey paylaşabileyim çok şey sorabileyim ya da güzel haberler paylaşayım ama olmadı .nasip böyleymiş sağlıcakla kalın arkadaşlar
O kadar haklısınız ki, bu arada biraz geriden geliyorumbebek arabası, puset aslında tamamen kullanımınızla ilgili ve nerede kullanacağınız da çok önemli, ben kızımda casual quatro kullandım puseti içinde ve puset bebek arabasına da takılıyordu, arabaya da, ilk 7-8 ay sadece puset kullandım manevrası kullanımı harika ev içinde bile çok rahat kullanılabiliyor (ne alaka demeyin kolik bebek olunca ) ben daha çok avm gibi düz yollarda kullandım, eğer sokakta daha çok kullanılacaksa tekerleri hiç uygun değildi, ve arabada çok yer kaplıyordu uzak yere gidenler için çok sıkıntı valizlere yer kalmıyor, yani tamamen kendi ihtiyacınızı belirleyip ona göre almak daha mantıklı özellikle oto koltuğu ben ilk yıl gerek duymadım pusetler genelde 12 kiloya kadar idare ediyor ve 2 yaşa kadar arkaya dönük olmalı, oto koltuğu özellikle tek başına araba kullanacaklar için ihtiyaç şimdiden almak en iyisi, yoksa ilerde de alınabilir bence
Bende 6 gibi yiyorum ama akşam illa meyve csrez falan yiyorum sabahta 10 11 gibi kahvaltı ediyorum yemekten sonra 9 gibi biseyler atıştıran iyi olur sankiArkadaşlar akşam yemeğini saat 7 gibi yiyip başka birşey yemeden gece yatıyorum.sabah 11-12 gibide kahvaltı yapıyorum.uzun süre aç kaldığımı farkettim internette araştırdım Açlık iyi değil diyor ama iştahım yok.şimdide içime bi kurt düştü bebişte bi sıkıntı oldu mu acaba diye.sizde nasıl öğünler
Arkadaşlar akşam yemeğini saat 7 gibi yiyip başka birşey yemeden gece yatıyorum.sabah 11-12 gibide kahvaltı yapıyorum.uzun süre aç kaldığımı farkettim internette araştırdım Açlık iyi değil diyor ama iştahım yok.şimdide içime bi kurt düştü bebişte bi sıkıntı oldu mu acaba diye.sizde nasıl öğünler
Sağlamlık açısından çok iyi sapasağlam duruyor inş bu bebeğimi de büyütür rahatlıkla, bana göre en büyük eksisi bu tür bebek arabaları biraz ağır olması, özellikle bebek arabasının büyük olması tabi bir avantajı da bebek uyurken yatak moduna alınabiliyor ve çok rahat uyuyor, kızım şu an 3 yaşını geçti şimdi bile avm de kullanıyoruz otururken rahat sığıyor, ama yine de şimdi alacak olsam kabin boy tarzı bakardım daha pratikler bence ama sanırım hepsinin bir eksisi var
Evet bizim ihtiyaçlarımız sizinkiyle örtüşüyor baya. Favoriye attım söylediğiniz arabaya da baktım şimdi. Duruyor mu sizin bebek arabanız peki kullanılabilir durumda hala değil mi ?
E ekim1903 ekimcim bak doğru söylüyor tekerlek mevzusu da önemli. Sizin zaten yazlık lokasyon hep dışarda olursunuz bebek arabası tekerleği önemli. Bazı bebek arabalarında 1 senede tekerlekler pert oldu tarzı yorumlar görmüştüm. İyi bi deneme yapmak lazım almadan.
Bulantı yok ama iştahsızlık var bendede bütün gün yemesem açıkmıyorum.arkadaşımında çok şiddetlibulantısı oldu 4. Aydan sonra hiçbirşy kalmadıArkadaşlar mide bulantısı durumlarınız ne alemde bi benim mi geçmiyor bu yav
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?