2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bendede korku var ama ben üste çıkamıyorum hala mesela bide kasıyorum korkudan eşler bence ilişki olmadıkça isteksizlesiyor o yüzden adamlara kendimizi unutturmamak gerek

Merhaba yazışmaları okuyordum denk geldim size. Akşam yatmadan süt içmeyi pek önermiyorlar. Sabah kahvaltıda içsen daha iyi akşam mide için iyi gelmiyormuş. Reflü yada gastrite neden olduğunu biliyorum
Hmm teşekkür ederim şimdiye kadar öyle bi sıkıntım olmadı ama yinede dikkat ederim

Ya zaten bende sıkıntı yokki eşim çok korkuyor yani gözünde hissediyorum bunu
Hmmm oda kötü biraz konuşman lazım bence oda bu sefer başka sıkıntılar yapmasın ben sınır falan koymadım eskisi gibi rutinimize devam edicem 3 4 hafta ara vermiştik o bile etkiledi benim eşimi tabi herkes eşini kendi bilir

Tek elle kapanabilecek birsey bak bence. Bunlar 3 parca oluyor o yuzden bana kullanışsiz geldi

aynen bende ya ,
bu gece mesela bizim eski eve gemi carpiyordu ne alaka arkadas , kirsalda bir yer , denize bir saat uzaklikta fln
Tövbeye:) neyden oluyor acaba. Bir kaç gündür gördüğü. Rüyaları da hatırlamıyorum ama çok karışık görüyorum. Bunun sebebi ne acaba :)

Bendede korku var ama ben üste çıkamıyorum hala mesela bide kasıyorum korkudan eşler bence ilişki olmadıkça isteksizlesiyor o yüzden adamlara kendimizi unutturmamak gerek
biz bekliyoruz 12. haftaya kadar ,
ilk dusugum de iliskiden sonra kanama baslamisti ama ben hamile oldugumu bilmiyordum ,nazik bir sevisme hayatimiz yoktur doktor o sebep olmustur vs bisi demedi ama biz smdilik erteliyoruz korktugumuzdan
Tövbeye:) neyden oluyor acaba. Bir kaç gündür gördüğü. Rüyaları da hatırlamıyorum ama çok karışık görüyorum. Bunun sebebi ne acaba :)
ayhic bilmiorum ki

O kadar haklısınız ki, bu arada biraz geriden geliyorum bebek arabası, puset aslında tamamen kullanımınızla ilgili ve nerede kullanacağınız da çok önemli, ben kızımda casual quatro kullandım puseti içinde ve puset bebek arabasına da takılıyordu, arabaya da, ilk 7-8 ay sadece puset kullandım manevrası kullanımı harika ev içinde bile çok rahat kullanılabiliyor (ne alaka demeyin kolik bebek olunca) ben daha çok avm gibi düz yollarda kullandım, eğer sokakta daha çok kullanılacaksa tekerleri hiç uygun değildi, ve arabada çok yer kaplıyordu uzak yere gidenler için çok sıkıntı valizlere yer kalmıyor, yani tamamen kendi ihtiyacınızı belirleyip ona göre almak daha mantıklı özellikle oto koltuğu ben ilk yıl gerek duymadım pusetler genelde 12 kiloya kadar idare ediyor ve 2 yaşa kadar arkaya dönük olmalı, oto koltuğu özellikle tek başına araba kullanacaklar için ihtiyaç şimdiden almak en iyisi, yoksa ilerde de alınabilir bence

Kız benim ilk gebelik
Ergenlikte aldığım kilolardan çatladım hep
Aslında önemli olan vücudu kurutmamak yağlı tutmak, ve genetik ben hiç bir şey kullanmadım mustela almıştım ama son aylarda hiç sürmedim bile zaten yağlı vücudum var tek bir çatlağım yok, bu sefer ne olur bilemem tabi genetik yatkınlık varsa belki yağlayıp daha az çatlaması sağlanabilir bence çok para dökmeye gerek yok

Rabbim acını hafifletip en yakın zamanda sağlıklı bir şekilde hamilelik nasip edip sağlıkla kucağına almayı nasip etsiin. Rabbim yardımcın olsun

Evet bizim ihtiyaçlarımız sizinkiyle örtüşüyor baya. Favoriye attım söylediğiniz arabaya da baktım şimdi. Duruyor mu sizin bebek arabanız peki kullanılabilir durumda hala değil mi ?
E ekim1903 ekimcim bak doğru söylüyor tekerlek mevzusu da önemli. Sizin zaten yazlık lokasyon hep dışarda olursunuz bebek arabası tekerleği önemli. Bazı bebek arabalarında 1 senede tekerlekler pert oldu tarzı yorumlar görmüştüm. İyi bi deneme yapmak lazım almadan.

Arkadaşlar akşam yemeğini saat 7 gibi yiyip başka birşey yemeden gece yatıyorum.sabah 11-12 gibide kahvaltı yapıyorum.uzun süre aç kaldığımı farkettim internette araştırdım Açlık iyi değil diyor ama iştahım yok.şimdide içime bi kurt düştü bebişte bi sıkıntı oldu mu acaba diye.sizde nasıl öğünler

Bende 6 gibi yiyorum ama akşam illa meyve csrez falan yiyorum sabahta 10 11 gibi kahvaltı ediyorum yemekten sonra 9 gibi biseyler atıştıran iyi olur sanki

Aksam ara öğünü yap canım. 9-9.30 gibi ara öğün yaparsan daha iyi olur

Sağlamlık açısından çok iyi sapasağlam duruyor inş bu bebeğimi de büyütür rahatlıkla, bana göre en büyük eksisi bu tür bebek arabaları biraz ağır olması, özellikle bebek arabasının büyük olması tabi bir avantajı da bebek uyurken yatak moduna alınabiliyor ve çok rahat uyuyor, kızım şu an 3 yaşını geçti şimdi bile avm de kullanıyoruz otururken rahat sığıyor, ama yine de şimdi alacak olsam kabin boy tarzı bakardım daha pratikler bence ama sanırım hepsinin bir eksisi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…