2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Allah Allah bi enteresan sen bir de özele gidiyorsun. Sen de deseydin ya benim içim rahat etmedi az daha bakın falan diye. Bana da gösterin falan deseydin. Ben anlamıyorum bazı doktorlar böyle. Benimki de çok aceleci yaa bazen içim rahat etmiyo. Şehir hastanesindeki doktor çok güzel ilgilendi mesela belli olmuyor işte.

Ohh süper çok yakın değerler birbirine. Diloş bizim herşey beraber gidiyo. İstermisin benim ki de oğlana dönsün şimdi

Oooo bak unutma bu lafımı seninki çok havalı ve yakışıklı bi oğlancık olcak. Hayırlı uğurlu olsun annesi tekrardan. Sağlıkla gelsin inşallah

Kızlar merhaba benim vucudum çok kaşınıyor var mı sizde böyle Bi şikayet.

Kuzum bende 5. Haftamda olmustu artık kaşınmaktan kötü olmustum. Ben ama covid geçirdiğim zamanı öğrendim hamileliğimi. Doktorum covidden olabilir, hormonlardan olabilir o zamanlar bebek daha kücük oldugu için sadece cilt yüzeyine sürülen krem vermişti. Sanırım kaşınmaya çok bir şey yapamıyorum bana soğuk duş iyi geliyordu

Ben acayip kurudum kızlar bacaklarım pul pul dökülüyor ki hiç kuru değilimdir normalde böyle olanlar nasıl çözüm buldunuz katkısız bir nemlendirici kullanmamız lazım sanırım .

Valla canım eğer denemek istersen hindistan cevizi yağını kullan nemlendirici olarak. Ben süreçte krem kullanamıyorum yada ben çok pimpirikliyim hani tenimize cildiğimize sürdüğümüz her şey dolaşıma katılıyor sonucta o yüzden bende hindistan cevizi yağını tercih ediyorum

Ben başladım hindistan cevizi yağına ama acayip sert sürerken çok zorlanıyorum ben daha sıvı zeytinyağı formunda bişey arıyorum ama hindistan cevizi yağı güzel sadece hemen emiyor gibi

Elinde biraz ısıtman lazım onu. Birde havalar ısınıyor ya yavaştan çözülmeye baslar yağlar

Ben alt ast değerinden biraz tedirginim canım cuma randevum var doktoruma sorarım artık

Hanımlar size tavsiye veriyim bundan kesin alın ben iki set aldım 12 tane isterseniz bir set alın hastane doğum çantasına kendinizin ve çocuğun bütün kıyafetlerini ayrı ayrı koyun Ben bi tanesine hemşireye verilecekler diye yazarım mesela diğerine bezler diye yazarım bi tanesine hastane çıkışı falan diye o hengamede kolay bulsunlar diye

Eklentiler

• E7D0DE5D-5F07-4AA2-8D72-4FAE8ECA68DA.webp
    99,2 KB · Görüntüleme: 83
Kızlar karnım buyumeden sürmeye başlayayım diyorum. Bio oil mi hindistan cevizi yağı mı yoksa lierac mı? Lierac kullananlar gerçekten verdiğiniz paraya değdi mi?

Canım bende araştırma içindeyim hangisinden alacaksın

Diloş takip edemediim kesinleştii mi erkek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…