2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Canım ne yazıkki kötü haberler aldı ezmagila arkadaşımız kürtaj oldu o da İnşallah bir an önce de hamile kalır tekrardan

Canım bende araştırma içindeyim hangisinden alacaksın
Canım Daha araştırıyorum not alıyorum ama Lansinoh - wee - mamajoo yu öneriyorlar elektrikli olanlarda. Normal de ise mochi herkes bu markayı söylüyor. Kafam çok karışık. Bir yandan da İndirimlerini takip etmek gerekiyor. Neyse ki zamanımız var daha. Avent en pahalısı. Bu yazdığım üç ürünün içerisinde de Lansinoh en pahalı olanı ama en çok ondan memnun kalmış kullananlar tereddütsüz tavsiye etti. Henüz karar veremedim yani.

Amin canim, cok tesekkur ederim. Benim de kahverengi lekelenmeye dondu cok sukur. Insallah bir daha olmaz hicbirimizin

Benim lekelenmeler kesildiği için rahat bıraktım yarın kontrole gidince söylerim bıraktığımı. Normalde 10. Haftaya kadar kullandırıyorum demişti sen 12. Haftaya kadar kullan demişti ama ben kendim bile artık fazla geldiğini anladım sürekli uyku hali oluştu başta böyle bişey yoktu iyice arttı demek ki progesteron değerim
Takviye yazar mı bana bilmiyorum ama ben değerlerime tekrar baktırmak istiyorum ondan sonra yazsın. Öyle ağrılarım falan olmuyor boşuna içmek istemiyorum şişiriyor onlar da

Ama bu takviye folik asitin devamı bebiş için kullanmak gerekli. Yokse diğerlerini ben de istemem. Gına geldi gerçekten. İnşallah gerek kalmaz.

Ya sorma bi de kalabalık tamam ama mesela benim sıram 2 8. Siradakini öne alıyor veya tanıdık biri var ona 10da gel diyor sekreter sinirim bozuldu. 2 ay sonra başka doktora gitmeyi düşünüyorum gerçekten.
Valla bilmiyorum kii hiç belli olmaz Hahaha erkeğe de dönebilir aynı gidiyor sonuçta zaten ben geçen hafta kız gibi dediğinde gördüğümde bacak arası boştu sonradan nerden çıktı bu pipi anlamadım
Çok artistik olup başımıza iş çıkarmasın haa hiç oğlan anası olacağımı düsünmezdim

Evet memlekete gittiğinde minnoş bir doktora görünürsün detaylıca gösterir gıcık oldum zaten bu kadına.
Sorma bende bugün tasdikledim. 250 TL verip icerde 2 buçuk dk kalmakta hoş değil yani. Eşim videoyu bi açtı kapattı, çıktım zaten. O fa hareketlenmedi biraz uğraştı o. Yürüyüp geldim karnıma koymasiyla çekmesi bir oldu erkek kesin dedi bu kadar

Ama sen başından beri çok rahat edemedin o doktorda. Araştır bari yeni bir doktor. Öyle olmaz ya devlet hastanesi mi orası. Kalabalıksa bakabileceği kadar hasta kabul etsin.

Heheheh birden belirdi desene Onun nasibiymiş hayata gelmek şekerim yapacak bir şey yok. Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.

Valla bilemiyorum artık senin oğlanı kızlar paylaşamıyomuş falan Alışırsın zamanla, sen kız olsun çok istiyodun ya. İyice adapte oldun doktor da kız deyince ondan oldu. Şoku atlattın en azından artık :)

Ama bu takviye folik asitin devamı bebiş için kullanmak gerekli. Yokse diğerlerini ben de istemem. Gına geldi gerçekten. İnşallah gerek kalmaz.
İnşallah canım. Bakalım multivitamin veriliyor genelde belki ondan verir. Bu arada aramızda bi gün varmış sadece sen ne zaman gideceksin kontrole ense ölçümü için?

İnşallah canım. Bakalım multivitamin veriliyor genelde belki ondan verir. Bu arada aramızda bi gün varmış sadece sen ne zaman gideceksin kontrole ense ölçümü için?
Ben pazartesi günü gittim. Ense kalınlığı 1.2 çıktı. Kan da verdim 15 gün sonra tekrar çağırdı. Sonuç için. Ayrıntılı USG için de şimdiden randevu aldım Haziran ayı için.

Bu işi severek yaptığını düşünmüyorum o doktorun.

Aynen canim sıkıntıda orda aslında. Eğer memlekette doğum yaparsam burda pek önemli değil diyordum ama sinirim bozuldu.
Erkek fikrine de alıştım tek şeyim kadın çok acele baktığı için yine değişip değişmeyeceği
O yüzden biraz daha büyümesini bekliyorum bisey almam suanlik
Ayy bilmiyorum artık nasıl olur haha ama tek temennim hayırlı sağlıklı bi evlat olması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…