2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ooo süper şanslısın valla bize pek kimseden bi şey gelmeyecek sanırım altın bile zor bu devirde artık yavaş yavaş ne yaparsak anneme indirimdeki filan küçük şeyleri aldırıyorum sadece kendim çıkamadığım için dediğin gibi şu kışa denk gelme olayı bebek arabası konusunda beni de düşündürüyor
Oto koltuğu konusunda paslaşalım o zaman o elzem

Kızlar pantolon işini naptınıız. Pantolonlarım sıkıyor artık beni hamilelik pantolonu için çok erken daha tahmini 6 ayda baslarız gibi. Şurda havalar ısınsa bi 1 ay sonra yaz işte yazın gene beli lastikli kumaş vs oluyor ya onlara gececem ama şu 1 ayı idare etmeye pantolon bulamadım resmen

Ya bende göbeğim çıktı diyorum beni görmeyelenlere. Kimse bana inanmıyor Daha 2,5 aylık ne karnı diyorlar :) Tamam kabul ediyorum kendi göbeğimde var kiloluyum zaten 80 kiloyum ama vallahi karnım çıktı :) Göbeğimi bebek mi sanıyorum acaba diye düşünüyordum ama sizde çıktı diyorsunuz yanılmıyorum o zaman

Ara dönem sıkıntı ben aldım hamile pantalonundan oda yazın zamlanir diye bi tane 40beden tayt aldım bol bol onu giyiyorum şimdi bendekiler 36 olmuyor hamile De büyük geliyor diye bi tane 40 beden aldm waikikide var

Ben böyle çok yakın olmayan akrabalara söylemedim geçen oturmaya gittik teyze anladı bebek mi şişlik mı dedi belli oluyor artık karınlar şişti 3 ay bitiyor

Kilolarımız yakın bende öyleyim zaten kendi göbeğim var. Göbeğim cıktı gibi değilde hani böyle adet öncesi hiç bir pantolona sığamazsıın şişersin böyle öyle bir rahatsız pantolon sıkıyor bugün bi tane pantolonumla terziye gitcem yanlarına lastik ekletcen bakalım yapabilirse şu 1 ay beni idare etsin mağazalarda beli lastikli bol paça pantolon yok resmen ya. Hani hamile pantolonuna da bakayım dedim de onun için erken ya

Ara dönem sıkıntı ben aldım hamile pantalonundan oda yazın zamlanir diye bi tane 40beden tayt aldım bol bol onu giyiyorum şimdi bendekiler 36 olmuyor hamile De büyük geliyor diye bi tane 40 beden aldm waikikide var

Bende kiloda var dün lcw hamile pantolonuma baktım ben normal de kalıba göre pantolonu 46-48 beden arası değişiyor. Dün baktım hamile pantolonuna en son beden 46 diyordu ben 5-6. Ayımda onlara sığamam ki

Bende kiloda var dün lcw hamile pantolonuma baktım ben normal de kalıba göre pantolonu 46-48 beden arası değişiyor. Dün baktım hamile pantolonuna en son beden 46 diyordu ben 5-6. Ayımda onlara sığamam ki
ee ne yapıcaksın ben waikikkden büyük beden başka yerde görmedim

Dün birisi yazmıştı lens rahatsız ediyor gözlerde kuruluk vs var diye. Happy mom uygulaması yazmış annede olabilecek durumu

Eklentiler

• 0CB88D5E-0E7A-443B-9698-3AF2E1EC59FC.webp
    43,4 KB · Görüntüleme: 46
valla ebebekte 6 al 5 öde vardı beyaz çıtçıtlı bodylerde onları aldırdım anama zaten her şeyi bi anda alıp depoda gibi beklemesinin anlamı yok evet fiyat artıyor ama seneye ne olcağımızı bilmiyoruz belki elimiz daha bollaşır ogünün şartlarına göre puset alırız benim eşim yürümediği için hep çocuğu kucağında yada araba koltuğunda taşıcaz ben bahar ve yaz için kendim istiyorum gezmeye çıkarırız diye. Bende bir karyola bi şifonyer aldırcam başkaaa öle oda takımları filan almam 6-7 yaşına gelince tutturcak oda takımı die zaten

ee ne yapıcaksın ben waikikkden büyük beden başka yerde görmedim

Ya yazın beli lastikli kumaş tarzı pantolonlar varya onlara geçiş yaparım elbise giyerim bir şekilde bulcam da bedenime uygun şeyler aman bebek sağlıklı olsun da baktım mağazalarda hiç bir şey bulamıyorum terziye giderim 2-3 tane bir şey ayarlarım artık döndürüp döndürüp giyerim ben 5 aydır tedavi görüyorum 5 ayda 10 kiloya yakın kilo alacağımı hesaba katmadım

Cnm ben butiklerden triko pantolonlardan aldım kalın bide hamile taytı giyiyorum ama çok elbise aldım giyinemem valla o sıcakta

Canım ben hm den ve kotondan almistim hani bu esnek İspanyol paça oluyor ya nasıl tarif edeceğimi bilemedim ama pantolon değil. O tarzda iki tane var suan onlar en büyük kurtarıcım öyle bisey alabilirsin bak tayt gibi diyelim ama İspanyol paça tabi ustlerde çok dar degil

Sen doktora gittin mii yakın zamanda yada gidecek misin
Evet inşallah artık gidicem siz 3ledin doktora gidişleri ben kalp atışından sonra bi daha gitmedim meraktan çatlıyorum. Nisan 8 9 gibi gidicem haftaya.

Bu arada ilk kalp atışı için gittiğim doktoru degistircem sanırım çünkü biraz böyle açıklayıcı değil ben daha sahiplenici bi doktor arıyorum bi tane buldum bakalım ona gidicem 13 haftalık oluyoruz haftaya işte bakalım inşallah büyümüştür.

Bide çok şükür kanama vs yok bide ekstra bi halsizlik vs de yok iyiyim biraz beklemek istedim belki cinsiyeti tahmin eder 11de gitsem hiç bişey söylemicekti

Bende en son 7 de gittim. Önümüzde ki hafta gidecektik fakat eşimin işi çıktı bir sonra ki hafta gitcez bizde daha 2 hafta var. Onsuz gitmek istemediim bir yanım deli gibi merak ederken bir yanımda nokta gibi bir şeydi en son gördüğümüzde şimdi herşeyi oluşmuş bir bebek görcez o anı oda görsün istiyorum. Bizede belki yapar cinsiyet tahminii

Ben oralarda bulamam diye bakmadım hiç bakayım bi avm gittiğim zaman

Ben boynerin sitesinden fabrika ve selen marka pantolon aldım beli lastikli hem çok rahat hem de fiyatları pahalı değildi. Oraya bakabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…