2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Nasıl sıra geliyor ben özelde yarım günde zor hallediyorum randevulu olduğumuz halde doktorumuz çok yoğun devlette 2 gün falan sürer zannediyorum

Ayy evet olabilir katı halide zor olur onun amann deneyeyim bunu bakayım sağol kuzum

Kızlar ebebek e gittik bugün kesinlikle bu eklediğim hem çok hafif hem tek elle kapanıyor kabin boy oluyor

Eklentiler

• 7269D772-69C5-434B-908C-893D5ED44A3A.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 79
  • C0D2FBC3-A6EE-48D2-8D12-839559003635.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 81
Minnoş kendine doğru çevirebiliyor musun? Benim için çok önemli, bebitomla göz göze gezmeliyiz.
Bebişim ya inan onu sormadım ama öbür travel mıdır sistem olanlar nasıl ağır tek elle kapamayı geç 2 elle kapatıp kaldıramadım kocaman yer kaplıyor bunu tek elle kapayıp kaldırdım kuş gibi yani çocuk kucağımdaykende bunu kapatıp taşıyabilirim

E süpermiş, incecik bileklerimle ben nasıl süreceğim diye düşünüyorum. Çocuk da ağırlaşacak zamanla.

Çok mantıklı olur böyle diloş sevindim geçen bir abladan kapsamlı kan testi istediler bende kulak misafiri oldum 650 tl dedim yandık
İşte canım hastaneden hastaneye değişiyor başka hastanede 550 lira isteyebiliyorlar mesela
En iyisi arayıp sormak, 650 de çok ya

Yoğun bakımda neden yattınız benim de kusmalarım şiddetlendi, korkuyorum
Diyabet hastasiyım kusmaktan sekerim cok düsmûs bayilınca evde hastaneye goturmusler acilde de yukseltemeyince yoğunbakıma almislar orda toparladım ancak hic birsey yiyemedigimden yediklerimide cıkartınca vurduğum iğne sekerimi düsürmüs yukseltemedik o nedenle

Kizlarr iyi aksamlar.. 11. Haftam bitmek üzere. Belirtiler kramplar fln bianda kesildi bikac gundur. Benim gibi belirtileri biten var mı insan bi tedirgin oluyor kac haftadir her gün baska bisey yasiyorken bi anda kaybolunca. en son 23 ünde gitmistim kontrole gayet iyiydi ama iste gelde bana anlat. Bi sonraki kontrol taa 18 nisanda

Kime sorssm lansinoh diyolar canım galiba bende lansinoh alırım

Ayy darısı bana canım malum hamileliğim aşırı zor geçiyor daha çocuk düşünmüyorum Allah nasip ederse bir kızım var buda oğlan olursa benim için güzel olur gercu iki kız da harika full sigorta benim Dr çok garantici maalesef tahmin yürütmedi haftaya gidecem inşallah o zaman da mide bulantısı geçerde mutlu mutku görürüm bebeğimi dua bekliyorum

İnşallah Allah gönlüne göre versin canim. Bir an önce de şu bulantilarin geçsin inşallah hep aklımdasınız Allah yardımcınız olsun da bi an önce bitsin bulantilarin
Yine iyiyi yapıyor canım çünkü ondan öncesinde karışıklık olabiliyor cinsiyette. Bi dahaki gittiğinde artık kesinleşmiş olur bebisinde 16. Haftada cinsiyet organları tamamlanıyor diyordu bi yerde. O yüzden erken söylememekte daha iyi sanırım Allah gönlüne göre versin bi an önce hamileliğin balayı dönemine geç insallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…