2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Benim gece ayaklarımı çok açıyorum ondan olmuş olabilir ama yani benfe eskiden beri çok kolay oluyorum enfeksiyon içime de korku düştü bişey var mı yok mu diye

Güle güle kullanın kuzum
Hemen kurdurmamak mantıklı taşınırken zor
Ben de anne yanını daha da zamlanmadan alsam iyi olacak.

Hanımlar biliyorsunuz yarın BİM’e katlanır küvet filan gelecek. Takım olarak alınca 251 e geliyor.

Bu ürün ise 252 den 238 e düşmüş. Ben almadım henüz ama bi düşündüm şimdi sizin de bilginiz olsun düşünürseniz hem eve teslim. Kalitesi hakkında bilgim yok ama cok yorum var

Kızlar kasık ağrınız var mı bende kaç gündür yoktu bugün var normal midir acaba
Canım dün doktora gittim elle hep kasıklarımı muayene etti çok kasık çekmem ve ağrım var die ultrasonlada baktı bende kist filan olmadığı için anlam veremedi rahmin çekmesinden olabilir her şey düzgün dedi

Kizlar selam bu benim 4 cu hamileligim ve ben galiba bebegi hissetmeye basladim nasil anlatsam ki zaten zayif biriyim karnim biraz buyudu artik sakin otururken pit diye bsy oluyor cok hafif ama hissediyorum yinede haftaya ikili taramaya giricem ozaman doktorumada sorucam mumkun mu diye ama oncesinde size danismak istedim acaba hissediyormuyum yoksa aklim bana oyun mu oynuyor

Bir tek filesi yok yarın bulamazsak Burdan alalım birde e bebekte 400 lira bu

Allah Allah demek ki oluyor canım bende de bugün başladı yine korkuyorum kanama falan mı olacak diye enfeksiyon mu var anlamadım

Güle güle kullanın kuzum
Hemen kurdurmamak mantıklı taşınırken zor
Ben de anne yanını daha da zamlanmadan alsam iyi olacak.
Sagolasin canım, benim gozlemledigime göre kesinlikle almalısın çünkü hersey çok zamlaniyor hemde sürekli.
Özellikle büyük eşyalar bebek arabası beşik vs. Kıyafet diğer ufak şeyler her türlü alınır.
Bizde karta böldürdük nakit üstünden iyi oldu zaten dolap gerekliydi bizim için çünkü yatak odasını alırken gardrobuna hiç dikkat etmemişim sürekli askılık var raf çok az. O yüzden bebek eşyalarını koyacak yer yok ve zaten gördüğüm kadarıyla o kadar çok çeşit eşya oluyor ki hangi birini nereye koyacaksın.
Büyüyen beşik 3500 TL idi düşündüm park yatak alsam içine yatak vs. Derken aynı fiyata denk gelecek en azından diğerini büyütüp daha uzun süre kullanırız dedim ve gittiğimiz yere kurdurursak 4 sene kadar öyle kalacak.
Ama iste uygun fiyatlı anne yanı arıyorum zaten çok uzun süre kullanmayacak ve fiyatlar çok artıyor tam nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama bence ilçedeki fiyatlar bebekcilerde daha uygun olabilir ya da bu internetten falan indirimde denk getirmek lazim

bende katalogda görünce araştırmıştım. Bime gelen de hobby life marka bu satıcınınki de aynı marka kalite farkı olmadığı için bende trendyoldan alacağım. Bekliyorum Ramazan başında trendyolda güzel indirimler olacak kuponda yakalarsam hemen kaparım

Canım bende ilk başta oldum bağırsak enfeksiyonu Af edersin çıkamadım lavobadan sonra bitti derken bulantı başladı bitmek bilmedi maalesef benimde ailm yok tüm sülale bu şehirde ama annem babam iş dolayısıyla başka il de kardeşim de baska ilde ee onlar olmayınca kimse den fayda yok malum bende gurbet kusuyum maalesef

Ben de napsam bilemedim kayinpederim hırdavatci ve bunun kovasından gelmiş o da bize yollamış haha sonra bi baktım bebek için kullanılıyor dedim bimden tek tek alsam zaten kovası var uyguna mi gelir.
Ama bunlar hangi gün geliyor cuma mı salı mı?
bu arada civilde gordum 300 liraydisanirim seti

Bir tek filesi yok yarın bulamazsak Burdan alalım birde e bebekte 400 lira bu
Canım ağrı kısımlarını okudum bence çok sıkıntı etme rahim büyüdüğü için 13. Haftada kasıklarda yuvarlak bağ ağrısı gibi bir şeyden bahsediyodu Kağan Kocatepe. Sen yine tahlillerini kontrollerini yaptır suyuna dikkat et üşütme bi de ben yere terliksiz bastığım an kasığıma batma oluyor patik giyiyorum ekstra çorabın üstüne düşün hayatımda patik giymedim anneme çeyizime koyuyo diye kızıyordum

Heh file kısmına gelince katılıyorum ne kadar iyi bilinmez e bebekten ilerde daha düzgünlerini gördüm ama başlangıç için Bimdeki alınır bence de . Yeterli olabilir bize de.
E bebek te 400 mü

Çok cok kötü geçmişti benim kötü kötü şeyler bile geçti o ara aklımdan al canımı kurtulayım diye o kadar kötü olmuştum allahim kimseye yaşatmasın
Sende benim gibi gurbetcisin Allahim yardımcın olsun bi an önce inşallah, benim de bulantilarim yeni başladı sürekli ogurme afedersin doktor da bu haftalarda bulantı olmaz diyor

Bilemedim ki canım bu hafta bende duymadım Allah hepimize Şafi İsmi hürmetine şifa versin

Bilemedim ki canım bu hafta bende duymadım Allah hepimize Şafi İsmi hürmetine şifa versin
Aramızda 3 gün var canım doktorun dediğine göre yok ama çektiğimiz nedir. Vallahi anlamadım sonradan başlaması daha da garip
Ama sen uzun süredir çekiyorsun bu perşembe gecesi hürmetine akşam bol bol dua edicem bütün sıkıntısı olanlar sikintisindan kurtulsun insallah

E Evet canım benim böyle üsuyunce sarı akıntım olurdu hamilelikten önce de bazen şimdi korkuyorum ama bişey varmı diye en azından doktora sormuş olurum . Bir taraftan sürekli hadtaneye girmeyeyim diyorum diğer taraftan da artık huzursuz oldum mantar flaan mi var diye onun için idrar tahlili alır sanırım

Evet yani yıkama şeyinin çok kaliteli olmasına gerek yok bence ya 160 lira fark çok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…