- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.477
- 548
Benim gece ayaklarımı çok açıyorum ondan olmuş olabilir ama yani benfe eskiden beri çok kolay oluyorum enfeksiyon içime de korku düştü bişey var mı yok mu diyeOlabilir canım insallah bi sıkıntı çıkmaz diyelim ama ağrı konusuna cok takılma gaz rahim büyümesi üşütme her türlü ağrı daha çok tetikleniyor sanki gebelikte daha hassaslastigimi farkettim yani uzun süre soğuk yere bassam bile ağrım oluyor
O zaman baktir canım içinde kalmasın yani hem bebisini görmüş olursun için rahat ederBenim gece ayaklarımı çok açıyorum ondan olmuş olabilir ama yani benfe eskiden beri çok kolay oluyorum enfeksiyon içime de korku düştü bişey var mı yok mu diye
Güle güle kullanın kuzumBende dun büyüyen beşik ve dolap aldım ilk gittiğimize göre bile fiyatlar artmış sürekli artıyor. Bu milletimiz firsatciliktan başka bisey yapmıyor artık
Normal bebekcide sorduğum büyüyen beşik ve dolaba içinde hiç bisey yok 11500 dedilerbaşka yerlerde de aynı adam diyor ki daha artacak bu ay
Bizde çilege gittik uyku seti yatağı hepsi içinde 9600e aldık. Suanlik dükkanda kalacak tayin olursak demonte şekilde alicaz
Anne yanına bakayım dedim o bebekcilerde 1500den aşağı değil sabır yarabbim en son ablam 150 tlye almisti
Küçük bi yer yasadigimiz yer memleket ama farkettim ki oralarda sanki daha ucuz
Keşke bulup getirme fırsatım olsaydı
Belki cinsiyet de tahmin ederO zaman baktir canım içinde kalmasın yani hem bebisini görmüş olursun için rahat eder
Canım dün doktora gittim elle hep kasıklarımı muayene etti çok kasık çekmem ve ağrım var die ultrasonlada baktı bende kist filan olmadığı için anlam veremedi rahmin çekmesinden olabilir her şey düzgün dediKızlar kasık ağrınız var mı bende kaç gündür yoktu bugün var normal midir acaba
Bir tek filesi yok yarın bulamazsak Burdan alalımHanımlar biliyorsunuz yarın BİM’e katlanır küvet filan gelecek. Takım olarak alınca 251 e geliyor.
Bu ürün ise 252 den 238 e düşmüş. Ben almadım henüz ama bi düşündüm şimdi sizin de bilginiz olsun düşünürseniz hem eve teslim. Kalitesi hakkında bilgim yok ama cok yorum varSepetkitchen Katlanabilir Banyo Seti- Gri - Fiyatı, Yorumları
Sepetkitchen Katlanabilir Banyo Seti- Gri yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Allah Allah demek ki oluyor canım bende de bugün başladı yine korkuyorum kanama falan mı olacak diye enfeksiyon mu var anlamadımCanım dün doktora gittim elle hep kasıklarımı muayene etti çok kasık çekmem ve ağrım var die ultrasonlada baktı bende kist filan olmadığı için anlam veremedi rahmin çekmesinden olabilir her şey düzgün dedi
Sagolasin canım, benim gozlemledigime göre kesinlikle almalısın çünkü hersey çok zamlaniyor hemde sürekli.Güle güle kullanın kuzum
Hemen kurdurmamak mantıklı taşınırken zor
Ben de anne yanını daha da zamlanmadan alsam iyi olacak.
bende katalogda görünce araştırmıştım. Bime gelen de hobby life marka bu satıcınınki de aynı marka kalite farkı olmadığı için bende trendyoldan alacağım.Hanımlar biliyorsunuz yarın BİM’e katlanır küvet filan gelecek. Takım olarak alınca 251 e geliyor.
Bu ürün ise 252 den 238 e düşmüş. Ben almadım henüz ama bi düşündüm şimdi sizin de bilginiz olsun düşünürseniz hem eve teslim. Kalitesi hakkında bilgim yok ama cok yorum varSepetkitchen Katlanabilir Banyo Seti- Gri - Fiyatı, Yorumları
Sepetkitchen Katlanabilir Banyo Seti- Gri yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Canım benim hiç kendini zorlama suanlik oruç için iyi olsan bile çünkü zaten uzun zamandır bulantı çektiğin için şuan vücut direncin düşmüştür. Ben ilk başlarda yaşadım enfeksiyon olduğu için 10 gün hayatım kaydı gözümü açamıyordum seni düşünemiyorum rabbim yardımcın olsun. Ayva iyi geliyor diyorlar ama bilmiyorum ilaç bile fayda etmiyor diyorsun
Sen artık Allahin izniyle bulantin geçerse güzelce beslenmeye bakacaksın ki vücudun toplansın. Yardımcı olacak ailen falan var mı yanında kızın için en azından anlıyorum seni insanın kafasını kaldıracak hali olmuyor
Canım benim hiç kendini zorlama suanlik oruç için iyi olsan bile çünkü zaten uzun zamandır bulantı çektiğin için şuan vücut direncin düşmüştür. Ben ilk başlarda yaşadım enfeksiyon olduğu için 10 gün hayatım kaydı gözümü açamıyordum seni düşünemiyorum rabbim yardımcın olsun. Ayva iyi geliyor diyorlar ama bilmiyorum ilaç bile fayda etmiyor diyorsun
Sen artık Allahin izniyle bulantin geçerse güzelce beslenmeye bakacaksın ki vücudun toplansın. Yardımcı olacak ailen falan var mı yanında kızın için en azından anlıyorum seni insanın kafasını kaldıracak hali olmuyor
Ben de napsam bilemedim kayinpederim hırdavatci ve bunun kovasından gelmiş o da bize yollamış hahaHanımlar biliyorsunuz yarın BİM’e katlanır küvet filan gelecek. Takım olarak alınca 251 e geliyor.
Canım ağrı kısımlarını okudum bence çok sıkıntı etme rahim büyüdüğü için 13. Haftada kasıklarda yuvarlak bağ ağrısı gibi bir şeyden bahsediyodu Kağan Kocatepe. Sen yine tahlillerini kontrollerini yaptır suyuna dikkat et üşütme bi de ben yere terliksiz bastığım an kasığıma batma oluyor patik giyiyorum ekstra çorabın üstüne düşünBir tek filesi yok yarın bulamazsak Burdan alalımbirde e bebekte 400 lira bu
Çok cok kötü geçmişti benim kötü kötü şeyler bile geçti o ara aklımdan al canımı kurtulayım diye o kadar kötü olmuştum allahim kimseye yaşatmasınCanım bende ilk başta oldum bağırsak enfeksiyonu Af edersin çıkamadım lavobadan sonra bitti derken bulantı başladı bitmek bilmedi maalesef benimde ailm yok tüm sülale bu şehirde ama annem babam iş dolayısıyla başka il de kardeşim de baska ilde ee onlar olmayınca kimse den fayda yok malum bende gurbet kusuyum maalesef
Bilemedim ki canım bu hafta bende duymadım Allah hepimize Şafi İsmi hürmetine şifa versinÇok cok kötü geçmişti benim kötü kötü şeyler bile geçti o ara aklımdan al canımı kurtulayım diye o kadar kötü olmuştum allahim kimseye yaşatmasın
Sende benim gibi gurbetcisin Allahim yardımcın olsun bi an önce inşallah, benim de bulantilarim yeni başladı sürekli ogurme afedersin doktor da bu haftalarda bulantı olmaz diyor
Aynen canım tahmin edebilir aynı günlerimiz zaten ama sen yine de benim gibi hemen kendini kaptırmaBelki cinsiyet de tahmin eder
Aramızda 3 gün var canım doktorun dediğine göre yok ama çektiğimiz nedir. Vallahi anlamadım sonradan başlaması daha da garipBilemedim ki canım bu hafta bende duymadım Allah hepimize Şafi İsmi hürmetine şifa versin
Evet canım benim böyle üsuyunce sarı akıntım olurdu hamilelikten önce de bazen şimdi korkuyorum ama bişey varmı diye en azından doktora sormuş olurum . Bir taraftan sürekli hadtaneye girmeyeyim diyorum diğer taraftan da artık huzursuz oldum mantar flaan mi var diye onun için idrar tahlili alır sanırımCanım ağrı kısımlarını okudum bence çok sıkıntı etme rahim büyüdüğü için 13. Haftada kasıklarda yuvarlak bağ ağrısı gibi bir şeyden bahsediyodu Kağan Kocatepe. Sen yine tahlillerini kontrollerini yaptır suyuna dikkat et üşütme bi de ben yere terliksiz bastığım an kasığıma batma oluyor patik giyiyorum ekstra çorabın üstüne düşünhayatımda patik giymedim anneme çeyizime koyuyo diye kızıyordum
Heh file kısmına gelince katılıyorum ne kadar iyi bilinmez e bebekten ilerde daha düzgünlerini gördüm ama başlangıç için Bimdeki alınır bence de . Yeterli olabilir bize de.
E bebek te 400 mü
Mantar falan varsaidrar tahlilinde çıkıyor değil mi canımAynen canım tahmin edebilir aynı günlerimiz zaten ama sen yine de benim gibi hemen kendini kaptırma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?