- 15 Ocak 2014
- 5.992
- 5.203
- 398
Amin amiin güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım gerçekten çok zormuş 13+2 olduk biter dedim bitmedi üçüncü kutuya geçtik bulantı hapinin psikolojik olarak da yoruldum evden çıkamıyorum sadece kızımı okula getir götür ona bile keşke gitmese diyorum O kadar istuyrumki oruç tutmak ama bu bulantilarla imkansız yapacak bir şey yok bekliyorum artık bari 14 de bitse amin Allahım nolurİnşallah Allah gönlüne göre versin canim. Bir an önce de şu bulantilarin geçsin inşallah hep aklımdasınız Allah yardımcınız olsun da bi an önce bitsin bulantilarin
Yine iyiyi yapıyor canım çünkü ondan öncesinde karışıklık olabiliyor cinsiyette. Bi dahaki gittiğinde artık kesinleşmiş olur bebisinde 16. Haftada cinsiyet organları tamamlanıyor diyordu bi yerde. O yüzden erken söylememekte daha iyi sanırım Allah gönlüne göre versin bi an önce hamileliğin balayı dönemine geç insallahh
Yazmışım gönder tuşuna basmamışımPasha22 Canim gebelikte SMA testi ilk defa senin doktorundan duydum. Benim arkadasimin cocugu sma olunca onun israri sonucu hamilelik oncesi sma genetik tasiyicilik testi yaptirmistim ama doktorunun suan senden bu testi istemesi garip geldi, acaba yanlis anlamis olabilir misin ki
Canım benim hiç kendini zorlama suanlik oruç için iyi olsan bile çünkü zaten uzun zamandır bulantı çektiğin için şuan vücut direncin düşmüştür. Ben ilk başlarda yaşadım enfeksiyon olduğu için 10 gün hayatım kaydı gözümü açamıyordum seni düşünemiyorum rabbim yardımcın olsun. Ayva iyi geliyor diyorlar ama bilmiyorum ilaç bile fayda etmiyor diyorsunAmin amiin güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım gerçekten çok zormuş 13+2 olduk biter dedim bitmedi üçüncü kutuya geçtik bulantı hapinin psikolojik olarak da yoruldum evden çıkamıyorum sadece kızımı okula getir götür ona bile keşke gitmese diyorum O kadar istuyrumki oruç tutmak ama bu bulantilarla imkansız yapacak bir şey yok bekliyorum artık bari 14 de bitse amin Allahım nolur
Arka iki tekerleğin daha büyük olanları öneriliyor canım. Ama tek elle katlanması cok iyi. Tekerlekler daha önemli ama sen yine biraz daha araştır canımKızlar ebebek e gittik bugün kesinlikle bu eklediğim hem çok hafif hem tek elle kapanıyor kabin boy oluyor
Bizim bu tedirginliklerimiz doğurana kadar bitmez vallahi :) Hep bir diken üstündeyiz hepimiz. Benimde 3 hafta geçti son kontrolümün üzerinden kendimi yiyiyorum :) Ama bulantılar bitiş bence bu çok güzel birşey bence gayet sağlıklı birşeyiniz yok. Benim hiç bulantım yok :)Kizlarr iyi aksamlar.. 11. Haftam bitmek üzere. Belirtiler kramplar fln bianda kesildi bikac gundur. Benim gibi belirtileri biten var mı insan bi tedirgin oluyor kac haftadir her gün baska bisey yasiyorken bi anda kaybolunca.en son 23 ünde gitmistim kontrole gayet iyiydi ama iste gelde bana anlat. Bi sonraki kontrol taa 18 nisanda
Benimde bugün 17. Gün hasret bitiyor görücem bebişi. İnşallah hareketlenir ya çok istiyorum öyle görmekAynen bana bahane olsun. Bir aydır görememiştim
Ay çok heyecanlı. Karnın tok olsun bol su iç. Ben iki kere girdim bu yüzden bı saat bekledim miniği.Benimde bugün 17. Gün hasret bitiyor görücem bebişi. İnşallah hareketlenir ya çok istiyorum öyle görmek
erken yaptırınca yanlış çıkma olasılığı fazlaymış ben de öyle duydum o yüzden 12. haftada yaptırmayı düşünüyorum bakalım artıkYazmışım gönder tuşuna basmamışım
Bebeğin de bu hastalığa sahip olup olmadığına bakıyorlar ama onun fiyatı da 1000-1500 TL arası değişiyor. Fakat doğruluk payı %30 dediler lab.da çalışan bir tanıdığımız. Önermedi bile.
Çok su içersem doktor kilo almışsın der sjdjdjdjAy çok heyecanlı. Karnın tok olsun bol su iç. Ben iki kere girdim bu yüzden bı saat bekledim miniği.
Doktorum atıyorum 1 ay sonra gel diyor. Sonra mhrs den her gün 16:00 da yeni randevular açılıyor. alıyorum sıramı gidiyorum. Tam saatinde de muayenemi olup çıkmış oluyorum,hiç beklemeden. Zaten ilçede yaşadığım için burada bir tane özel hastane var. Ondan da kimse memnun değil. Tabiki acil gitmek istersem ya da bebeği merak edersem özelden o zaman randevu alıyorum :) Oraya da daha bir kez gittim. Keseyi bile göremedi :)) Bu şekilde halletmiş oluyorum. Hiç zorlanmadım başından beri bu şekilde gidiyorNasıl sıra geliyorben özelde yarım günde zor hallediyorum randevulu olduğumuz halde doktorumuz çok yoğun devlette 2 gün falan sürer zannediyorum
Ben de ona doğru yönelicem galiba. Kampanya takip etmemiz lazım çookk :)Kime sorssm lansinoh diyolar canım galiba bende lansinoh alırım
Bebek kucakta yeniden kolayca açılabiliyor mu canım ? Puset de takılabiliyormuş ay bi de katlanınca minicik tam bizlikKızlar ebebek e gittik bugün kesinlikle bu eklediğim hem çok hafif hem tek elle kapanıyor kabin boy oluyor
Canım kadın erkek farketmez yeter ki işlerini güzel yapsınlar, canımızı emanet ediyoruz sonuçta..Aynen canim sıkıntıda orda aslında. Eğer memlekette doğum yaparsam burda pek önemli değil diyordum ama sinirim bozuldu.
Erkek fikrine de alıştım tek şeyim kadın çok acele baktığı için yine değişip değişmeyeceği
O yüzden biraz daha büyümesini bekliyorum bisey almam suanlik
Ayy bilmiyorum artık nasıl olur haha ama tek temennim hayırlı sağlıklı bi evlat olması
Canım tekerlekleri büyük olanların hepsi çok ağır arabanın bagajını kaplıyor ben çok güçsüzümdür ve orda bile dedim minik kucağımda bile bunu kapar kaldırırım yani bu olmasada bu formatta bir şey bakın puset takılıyor canım o özelliği çok iyi sürüşü çok rahat ay o travel sistemleri kullandım inan normal araba kullanmak daha kolayBebek kucakta yeniden kolayca açılabiliyor mu canım ? Puset de takılabiliyormuş ay bi de katlanınca minicik tam bizlikbagaj için mükemmel.
Bir de çok aktif kullanacaksan arka tekerleklerin büyük olması önemli diyolla ya
Valla güzelmiş ya ben de denemiştim bir kaç tane dediğin gibi cok zor kullanmak. Yeniden açması kolay mı peki ?Canım tekerlekleri büyük olanların hepsi çok ağır arabanın bagajını kaplıyor ben çok güçsüzümdür ve orda bile dedim minik kucağımda bile bunu kapar kaldırırım yani bu olmasada bu formatta bir şey bakın puset takılıyor canım o özelliği çok iyi sürüşü çok rahat ay o travel sistemleri kullandım inan normal araba kullanmak daha kolay
Oda aynı şekilde nasıl kapatıyorsan o şekilde açılıyor bi dene muhakkak indirimde şuan ben almıcam zaten Allah nasip ederse zaten eylül sonu doğurursam o çocuk palazlanana kadar mart sonu olcak ozaman puset lazım olcak bana birden her şeyi almama kararı aldık ozaman her şeyi alınmış olcağı için elimiz rahatlamış olcak istediğimizi alırız dedik ama gitmişken baktık çünkü oto koltuğunu alıcaz o hep lazım, kamerası filan odasını sanırım halamlar yapcakValla güzelmiş ya ben de denemiştim bir kaç tane dediğin gibi cok zor kullanmak. Yeniden açması kolay mı peki ?
Erken yaptırmanın anlamı yok zaten 11. haftadan sonra öneriliyor bu testler, kan sulandırıcı kullanıyorsanız o gün testten sonra uygularsınız.erken yaptırınca yanlış çıkma olasılığı fazlaymış ben de öyle duydum o yüzden 12. haftada yaptırmayı düşünüyorum bakalım artık
Ben de öyle göbüşüm küçük olsun diye çok yemedim içmedim. Kerata hareket etmedi. Beni aç susuz bırakma mesajını güzelce verdi şimdidenÇok su içersem doktor kilo almışsın der sjdjdjdj
Ben iyi yedim bugün ama maalesef midemde bişey kalmadıBen de öyle göbüşüm küçük olsun diye çok yemedim içmedim. Kerata hareket etmedi. Beni aç susuz bırakma mesajını güzelce verdi şimdiden
Başka şeylere yönel canım kıyafet her türlü alınır daha erken zaten bi belli olsun iyice alınır o zaman. Sen kendine yönelik şeylere de bakabilirsin dediğin gibi göğüs pompası, kullanacağın ekstra başka şeyler gibiCanım kadın erkek farketmez yeter ki işlerini güzel yapsınlar, canımızı emanet ediyoruz sonuçta..
Alma alma senden bana ders oldu bende kıyafet vs. almıyorum :) Bez biriktirmeye karar verdim, Bir de göğüs pompasıyla ateşölçer alıcam onları araştırıyorum şu sıralar.
Önemli olan o tabiki, bizim derdimiz kız erkek olması değildi ki meraktandı işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?