2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bende elbise bakcam havalar biraz daha ısınsın bide önümüzde 2 tane bayram var. Bayramlara güzel elbiseler alırız
Ben elbise aldım şimdiden 330 tiydi internetten aldım bol bol yaza full onu giyerim artık zaten şimdiden alın yazın elbiselerde 500 tl olur artık herşey uçmuş

Bende 1 saate gireceğim kızlar dua edin geçen hafta gördük ama duramıyoruz yine geldik Bakalım büyümüş mü minnak 10. Haftada hareket eder mi önceki kalp durmasında şimdi kıpır kıpır olması gerekirdi demişti doktor siz gördünüz mü?

Kızlar kasık ağrınız var mı bende kaç gündür yoktu bugün var normal midir acaba

Vücut alıştıkca belirtler kayboluyor diyorlar. Ya Rabbim esirgesin diyelim bir şey oldu belirtileri yaşamaya devam edip doktor kontrolünde öğrenenler varmıs. İçin rahat etmiyorsa bi doktora git iyi oldugunu görünce rahatlarsın. Rabbime emanet miniklerimiiz sağlıkla büyüsünler iyi olsunlar

Ay artık korkuyorum ya böyle bı Ağrı var sabahtan beri neden anlamadım sol tarafımda
Benim ne ağrılarım oldu canım hepsinde normal dendi artık bende düşünmemeye çalışıyorum. Özellikle hapsirirken öksürürken öyle bi ağrı saplanıyor ki kıvranıyorum. Gün için de bazen sabah oluyor akşam kesiliyor veya akşama kadar sürüyor
Bir de dün doktor idrar tahlili istedi benden mide bulantim başladı diyince, bu haftalarda pek görülmez enfeksiyon olabilir dedi. Bende ağrılarım o yüzden mi oluyor acaba diye düşünüyordum ama e nabizdan baktığıma göre onlarda normal çıkmış. Senin enfeksiyon vardı sanki dimi canım?

annem bana hamile taytı ve hamile eşofmanı aldı çok rahat oluyor tavsiye ederim nasılsa üstüne kalçamı kapatacak şeyler giydiğim için hamile şeysi olduğu da belli olmuyor

Yani ben gitmedim doktora acaba gitsem mi diye düşünüyorum

Dün birisi yazmıştı lens rahatsız ediyor gözlerde kuruluk vs var diye. Happy mom uygulaması yazmış annede olabilecek durumu
Ben de diyorum ki ben bu bilgiyi nerden edinmiştim burdanmış internette de diyodu ay aman bozulmayan yerimiz kalmıyo gebelikte
Ben de gardrop aldım şimdi nisan da gelip kurulacak bekliyoruz bi de anne yanı alırsam mobilya ihtiyacım bitiyor.
gardrop gelince saklama yerim artıyo o zaman gör sen stok işini
Dediğin gibi ilerde gerekecek oda takımı ben de kiradayım hiç o kadar yerleşmeye niyetim yok bakarız ilerde duruma göre

Yani ben gitmedim doktora acaba gitsem mi diye düşünüyorum
İçinde kalmasın bi gidip sorabilirsin belki başka sebeplerdende ağrı olabilir ya da sadece rahim büyüdüğü için
Benim sağ tarafta kist var diye o kismimda çok ağrıyordu sordum iki doktorda kist şuan agri yapmaz artık dediler bende bi sonuç bulamadım artık

Canım bende aldım randevuyu cumartesi gününe gideyim ya en azından aklımda kalmasın korkuyorum çünkü yani enfeksiyon da yok gibi az su içiyorum ondan mı oluyor sarı akıntı oluyor bazen ama çok çok az bir hafta daha bekleyemeyecegim

Bende dun büyüyen beşik ve dolap aldım ilk gittiğimize göre bile fiyatlar artmış sürekli artıyor. Bu milletimiz firsatciliktan başka bisey yapmıyor artık
Normal bebekcide sorduğum büyüyen beşik ve dolaba içinde hiç bisey yok 11500 dediler başka yerlerde de aynı adam diyor ki daha artacak bu ay
Bizde çilege gittik uyku seti yatağı hepsi içinde 9600e aldık. Suanlik dükkanda kalacak tayin olursak demonte şekilde alicaz
Anne yanına bakayım dedim o bebekcilerde 1500den aşağı değil sabır yarabbim en son ablam 150 tlye almisti
Küçük bi yer yasadigimiz yer memleket ama farkettim ki oralarda sanki daha ucuz
Keşke bulup getirme fırsatım olsaydı

Benim öyle bi akintim yok canım da belli olmaz ve çok su içiyorum hep böyleydi sende içmeye çalış
İnşallah bi sorun çıkmaz da yine de tahlilini yaptırmış olursun aklında kalmaz

Benim öyle bi akintim yok canım da belli olmaz ve çok su içiyorum hep böyleydi sende içmeye çalış
İnşallah bi sorun çıkmaz da yine de tahlilini yaptırmış olursun aklında kalmaz
Aynen öyle ya bı yaptirayim tahlil ben çok su da içemiyorum ondan olabilir

Aynen öyle ya bı yaptirayim tahlil ben çok su da içemiyorum ondan olabilir
Olabilir canım insallah bi sıkıntı çıkmaz diyelim ama ağrı konusuna cok takılma gaz rahim büyümesi üşütme her türlü ağrı daha çok tetikleniyor sanki gebelikte daha hassaslastigimi farkettim yani uzun süre soğuk yere bassam bile ağrım oluyor

İnşallah her şey yolundadır yavrum, seni görünce taklalar atsın da aşk sarhoşu olup da dön.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…