Normal hamile kıyafeti değil ama çok rahat göbek büyüse de baya idare ederBen oralarda bulamam diye bakmadım hiç bakayım bi avm gittiğim zaman
Ben elbise aldım şimdiden 330 tiydi internetten aldım bol bolBende elbise bakcam havalar biraz daha ısınsın bide önümüzde 2 tane bayram var. Bayramlara güzel elbiseler alırız
Ben boynerin sitesinden fabrika ve selen marka pantolon aldım beli lastikli hem çok rahat hem de fiyatları pahalı değildi. Oraya bakabilirsin.
Normal hamile kıyafeti değil ama çok rahat göbek büyüse de baya idare eder
Kizlarr iyi aksamlar.. 11. Haftam bitmek üzere. Belirtiler kramplar fln bianda kesildi bikac gundur. Benim gibi belirtileri biten var mı insan bi tedirgin oluyor kac haftadir her gün baska bisey yasiyorken bi anda kaybolunca.en son 23 ünde gitmistim kontrole gayet iyiydi ama iste gelde bana anlat. Bi sonraki kontrol taa 18 nisanda
Benim hep oluyor canım kasık ağrısıKızlar kasık ağrınız var mı bende kaç gündür yoktu bugün var normal midir acaba
Ay artık korkuyorum ya böyle bı Ağrı var sabahtan beri neden anlamadım sol tarafımdaBenim hep oluyor canım kasık ağrısı
Benim ne ağrılarım oldu canım hepsinde normal dendi artık bende düşünmemeye çalışıyorum. Özellikle hapsirirken öksürürken öyle bi ağrı saplanıyor ki kıvranıyorum. Gün için de bazen sabah oluyor akşam kesiliyor veya akşama kadar sürüyorAy artık korkuyorum ya böyle bı Ağrı var sabahtan beri neden anlamadım sol tarafımda
annem bana hamile taytı ve hamile eşofmanı aldıKızlar pantolon işini naptınıız. Pantolonlarım sıkıyor artık benihamilelik pantolonu için çok erken daha tahmini 6 ayda baslarız gibi. Şurda havalar ısınsa bi 1 ay sonra yaz işte yazın gene beli lastikli kumaş vs oluyor ya onlara gececem ama şu 1 ayı idare etmeye pantolon bulamadım resmen
Yani ben gitmedim doktora acaba gitsem mi diye düşünüyorumBenim ne ağrılarım oldu canım hepsinde normal dendi artık bende düşünmemeye çalışıyorum. Özellikle hapsirirken öksürürken öyle bi ağrı saplanıyor ki kıvranıyorum. Gün için de bazen sabah oluyor akşam kesiliyor veya akşama kadar sürüyor
Bir de dün doktor idrar tahlili istedi benden mide bulantim başladı diyince, bu haftalarda pek görülmez enfeksiyon olabilir dedi. Bende ağrılarım o yüzden mi oluyor acaba diye düşünüyordum ama e nabizdan baktığıma göre onlarda normal çıkmış. Senin enfeksiyon vardı sanki dimi canım?
Ben de diyorum ki ben bu bilgiyi nerden edinmiştim burdanmışDün birisi yazmıştı lens rahatsız ediyor gözlerde kuruluk vs var diye. Happy mom uygulaması yazmış annede olabilecek durumu
Ben de gardrop aldım şimdi nisan da gelip kurulacak bekliyoruzvalla ebebekte 6 al 5 öde vardı beyaz çıtçıtlı bodylerde onları aldırdım anamazaten her şeyi bi anda alıp depoda gibi beklemesinin anlamı yok evet fiyat artıyor ama seneye ne olcağımızı bilmiyoruz belki elimiz daha bollaşır ogünün şartlarına göre puset alırız benim eşim yürümediği için hep çocuğu kucağında yada araba koltuğunda taşıcaz ben bahar ve yaz için kendim istiyorum gezmeye çıkarırız diye. Bende bir karyola bi şifonyer aldırcam başkaaa öle oda takımları filan almam 6-7 yaşına gelince tutturcak oda takımı die zaten
İçinde kalmasın bi gidip sorabilirsin belki başka sebeplerdende ağrı olabilir ya da sadece rahim büyüdüğü içinYani ben gitmedim doktora acaba gitsem mi diye düşünüyorum
Canım bende aldım randevuyu cumartesi gününe gideyim ya en azından aklımda kalmasın korkuyorum çünkü yani enfeksiyon da yok gibi az su içiyorum ondan mı oluyor sarı akıntı oluyor bazen ama çok çok az bir hafta daha bekleyemeyecegimİçinde kalmasın bi gidip sorabilirsin belki başka sebeplerdende ağrı olabilir ya da sadece rahim büyüdüğü için
Benim sağ tarafta kist var diye o kismimda çok ağrıyordu sordum iki doktorda kist şuan agri yapmaz artık dediler bende bi sonuç bulamadım artık
Bende dun büyüyen beşik ve dolap aldım ilk gittiğimize göre bile fiyatlar artmış sürekli artıyor. Bu milletimiz firsatciliktan başka bisey yapmıyor artıkBen de diyorum ki ben bu bilgiyi nerden edinmiştim burdanmışinternette de diyodu ay aman bozulmayan yerimiz kalmıyo gebelikte
Ben de gardrop aldım şimdi nisan da gelip kurulacak bekliyoruzbi de anne yanı alırsam mobilya ihtiyacım bitiyor.
gardrop gelince saklama yerim artıyo o zaman gör sen stok işini
Dediğin gibi ilerde gerekecek oda takımı ben de kiradayım hiç o kadar yerleşmeye niyetim yok bakarız ilerde duruma göre
Benim öyle bi akintim yok canım da belli olmaz ve çok su içiyorum hep böyleydi sende içmeye çalışCanım bende aldım randevuyu cumartesi gününe gideyim ya en azından aklımda kalmasın korkuyorum çünkü yani enfeksiyon da yok gibi az su içiyorum ondan mı oluyor sarı akıntı oluyor bazen ama çok çok az bir hafta daha bekleyemeyecegim
Aynen öyle ya bı yaptirayim tahlil ben çok su da içemiyorum ondan olabilirBenim öyle bi akintim yok canım da belli olmaz ve çok su içiyorum hep böyleydi sende içmeye çalış
İnşallah bi sorun çıkmaz da yine de tahlilini yaptırmış olursun aklında kalmaz
Olabilir canım insallah bi sıkıntı çıkmaz diyelim ama ağrı konusuna cok takılma gaz rahim büyümesi üşütme her türlü ağrı daha çok tetikleniyor sanki gebelikte daha hassaslastigimi farkettim yani uzun süre soğuk yere bassam bile ağrım oluyorAynen öyle ya bı yaptirayim tahlil ben çok su da içemiyorum ondan olabilir
İnşallah her şey yolundadır yavrum, seni görünce taklalar atsın da aşk sarhoşu olup da dön.Bende 1 saate gireceğim kızlar dua edin geçen hafta gördük ama duramıyoruz yine geldikBakalım büyümüş mü minnak 10. Haftada hareket eder mi önceki kalp durmasında şimdi kıpır kıpır olması gerekirdi demişti doktor siz gördünüz mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?