2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Hayırlı uğurlu olsun canım inşallah sağlıkla büyüt içinde

Evet muhakkak onun için geldigimi söyleyeceğim zaten canım yoksa haftaya gidecektim dayanamadım
Sagolasin canım benim amiin inşallah
Aynen canım hatırlat çünkü ben farkediyorim genelde kalabalıktan sanırım akıllarına gelmiyor için rahatlayacak bisey olmadığını göreceksin Allahin izniyle

Ayy hadi hayırlısı olsun bebitom guzel başlangıç yapmışsın benimde aklımda o Allahin izniyle şu eşya işlerini bi halledelim borçları benimde aklımda
3 5 demeden yatırıp alacağım bebeğim. Ya eşya konusunda bu adamla anlaşamıyoruz. Yani bunlar illaki alınacak birkaç aya sıkıştırmadan yavaş yavaş almak lazım ama yok anlatamıyorum, bıraktım vazgeçtim.

Bende seyirme oluyor arada ama sanırım o rahimle alakalı

Kullanmıyorsanız eğer Finansbankın enpara hesabı var kredi kartı ile aylık 3bin liraya kadar 3 harcamayı ücretsiz 6 taksit yapabiliyorsunuz. Aklınızda bulunsun bu süreçte yardımı olur bazı yerler taksit için vade farkı koyuyor cünkü. Üstelik enparada hiçbir işlem için ücret yoktur. EFT ödemeler gibi ücretsizdir her zaman.
Bak sen şey alabilirsin salıncaklar var ya hem çok portatif hem cok ucuz ve kolay taşınır şehirler arası da götürürsün madem büyüyen beşik aldın oraya geçene kadar seni çok rahat idare eder
Ben de yatağı Alıcam canım yakın zamanda olmazsa durduğumuz yerde zarar ediyoruz yok yere
Aaa evet kız aynı markaymış :) bana artık hiç kupon gelmiyor
Tek ürün olarak alınca daha uyguna gelmiş oluyor her türlü. Canım katalog yayınlanmıştı bunlar 1 nisan ürünü yarın gelecek BİM’lere sabah bi uğra
Şey yapabilirsin bence devlette rutin olarak aylık idrar tahlili yaptır istersen. Ben geçen iğne için gittim gitmişken idrar tahlili istedim acilden. Şükür temiz çıktı bende de az az yanma vardı geçti şimdi yokmuş bi şey demek ki:) sen de kontrol aksatma da yine de temkinli ol tabi her şeye

Yıkama filelerinde hemen yırtılma ya da bi kaç kullanımda filesi uzamaya başlama gibi problemler oluyormuş. Ondan bu daha cafcaflılar beni de bi cezbetmedi değil ama cok paraaa
Teyzelerii ben minik ’ma döviz hesabı açtım bugün. Şimdilik sadece 5 doları var, damlaya damlaya göl olmasını diliyorum.
Hayırlı uğurlu bereketli olsun kuzum biz de altın hesabı açtık deli fişeğe yarınkisi gün altın bi çakıldı da sakin kalmaya çalışıyorum neyseki gelecek için
Bütün her şey birbirine girdi resmeen burdan mı okuyorum uygulamadan mı yoksa internet mi hepsi hepsi birbirine girdii
Heeeh işte sen bensiiiin

Bende de oluyor o bende damar atıyor sanıyorum genisliyor falan diye

Biliyosun yavrum benimki artık çözüyor biseyleri yavaş yavaş baktı sürekli fiyatlar artıyor o alalım dedi daha çok. Birde nakit fiyatına taksit iyi geldi başka yer yapmıyor.
Sen onla bi gezintiye çık iyi olduğun zaman fiyatları görsün bi de sürekli arttığını görsün senden önce gidecek bak gör.
Çünkü her yerde ayni fiyatlar hiç sabit kalmıyor geçen ayın fiyatı şuan yok şaka gibi

O tarz şeylerdendir korkma. Sarı akıntıyı ben doktora sordum koku kaşıntı yanma yoksa sıkıntı yok demişti. Su içmene dikkat et ama bizim en az 2,5 lt su içmemiz lazım

Hayırlı uğurlu bereketli olsun kuzum biz de altın hesabı açtık deli fişeğe yarınkisi gün altın bi çakıldı da sakin kalmaya çalışıyorum neyseki gelecek için
Teşekkür ederiiiim. Sizinkine de bol bereket minnoşumm. Bu işler sinir bozucu o yüzden takılma, ilerde bebeler düşünsün, para onların parası.

Bu hamak gibi olanlar dimi canım? Onları mi diyorsun?
Kuzum bizim için en önemli büyük eşyalardan bebek arabası ve oda vardı arabayı peşin aldik odayı da vakifbanktan yediye böldü vade farksız ama diğer yerlerde yapmıyorlardi o iyi oldu
Suanlik düşünüyorum pek yüksek fiyatli bisey kalmadı gibi ama aklımda olsun

10. Haftada misiniz ? Ama daha bebis için çok erken ki, çünkü eli kolu yeni oluştu bilemiyorum zayıf insanlarda daha çabuk hissedildiğini okumuştum ama yine de doktor daha iyi cevap verir

İnternet üzerinden takip ediyorum, ona da gösteriyorum biliyor. Bugün ablasıyla kıyas yaptı cinlerim tepeme çıktı, o çocuklarına bim bezleri kullanıyormuş, ulan ben senin ablan mıyım köfte!

O sırada haysiyetsiz annesi aradı telefonda adını gördüm ya böyle gözlerim döndü. Allahım bana sabır, boşanmamak için kendimi zor tutuyorum, sırf bu kadın anası diye boşamak istiyorum.

Bende de oluyor o bende damar atıyor sanıyorum genisliyor falan diye
Canım o damar atması var ya sağ ve solda hissediyordum ben pıt pıt belli damar atması ama garip olan şu 1 haftadır elimi koymadan hissetmeye başladım bebis değil biliyorum nabız gibi atıyor hatta karnım titriyor gibi oluyor görüyorum
Ay bi an sinirlerim bile bozuldu dur artık diye seninde oyle oluyor mu

10. Haftada misiniz ? Ama daha bebis için çok erken ki, çünkü eli kolu yeni oluştu bilemiyorum zayıf insanlarda daha çabuk hissedildiğini okumuştum ama yine de doktor daha iyi cevap verir
Cumartesi 11 bitiyor
Dogrusunu artik doktordan orenirim haftaya cuma gicem

Amin canım amin herkes dua etsin nolur hamiliyiz biri kabul olacak illaki Allahım tüm hastalara şifa versin hepimize içindede bana amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…