Minnoşum benim de sarı akıntım var hep, sordum bu gidişimde, vajinanın florası sürekli değiştiği için akıntı çok normal dedi, vajinal batmalar için de rahim kasılmalarını sebep gösterdi. İçim rahat etsin diye idrar testi istedim temiz çıktı. Tabii sen yine de iyice anlat, test de iste için rahat etsin, aklını meşgul edip durmasın.Benim gece ayaklarımı çok açıyorum ondan olmuş olabilir ama yani benfe eskiden beri çok kolay oluyorum enfeksiyon içime de korku düştü bişey var mı yok mu diye
Canım mantara nasıl bakıyorlar hiiç bilmiyorum ama sanırım onun için ayrı örnek mi ne alıyorlardıMantar falan varsaidrar tahlilinde çıkıyor değil mi canım
Minnoşum benim de sarı akıntım var hep, sordum bu gidişimde, vajinanın florası sürekli değiştiği için akıntı çok normal dedi, vajinal batmalar için de rahim kasılmalarını sebep gösterdi. İçim rahat etsin diye idrar testi istedim temiz çıktı. Tabii sen yine de iyice anlat, test de iste için rahat etsin, aklını meşgul edip durmasın.
annem bana hamile taytı ve hamile eşofmanı aldıçok rahat oluyor tavsiye ederim nasılsa üstüne kalçamı kapatacak şeyler giydiğim için hamile şeysi olduğu da belli olmuyor
Ay içim rahatladı insallah benim de öyle der baksın da en azından içim rahatlasin diye düşündüm bugün birde ağrı oluncaMinnoşum benim de sarı akıntım var hep, sordum bu gidişimde, vajinanın florası sürekli değiştiği için akıntı çok normal dedi, vajinal batmalar için de rahim kasılmalarını sebep gösterdi. İçim rahat etsin diye idrar testi istedim temiz çıktı. Tabii sen yine de iyice anlat, test de iste için rahat etsin, aklını meşgul edip durmasın.
Hayırlısı bakalım bir kontrol etsin de canım inşallah birşey çıkmaz cumartesiCanım mantara nasıl bakıyorlar hiiç bilmiyorum ama sanırım onun için ayrı örnek mi ne alıyorlardı
Canım bende aldım randevuyu cumartesi gününe gideyim ya en azından aklımda kalmasın korkuyorum çünkü yani enfeksiyon da yok gibi az su içiyorum ondan mı oluyor sarı akıntı oluyor bazen ama çok çok az bir hafta daha bekleyemeyecegim
Canım aynı şeyleri bende yaşıyorum 1 haftadır falan bende hissediyorum.Ama çok erken ben gaz sancıyla falan karıştırıyorum diyorum ama gazım da yok.Bildiğin tekmeler gibi hareketler bende bilemedimKizlar selam bu benim 4 cu hamileligim ve ben galiba bebegi hissetmeye basladim nasil anlatsam ki zaten zayif biriyim karnim biraz buyudu artik sakin otururken pit diye bsy oluyor cok hafif ama hissediyorum yinede haftaya ikili taramaya giricem ozaman doktorumada sorucam mumkun mu diye ama oncesinde size danismak istedim acaba hissediyormuyum yoksa aklim bana oyun mu oynuyor
İnşallah yoktur bebeğim, ağrıdan gerçekten hareket ederken bağırıyorum bazen o kadar acıyor ki, kasık ağrılarım hiç geçmedi hele adet sancısı… Ama normal demek ki, bebitolar halinden memnun.Ay içim rahatladı insallah benim de öyle der baksın da en azından içim rahatlasin diye düşündüm bugün birde ağrı olunca
Bende dun büyüyen beşik ve dolap aldım ilk gittiğimize göre bile fiyatlar artmış sürekli artıyor. Bu milletimiz firsatciliktan başka bisey yapmıyor artık
Normal bebekcide sorduğum büyüyen beşik ve dolaba içinde hiç bisey yok 11500 dedilerbaşka yerlerde de aynı adam diyor ki daha artacak bu ay
Bizde çilege gittik uyku seti yatağı hepsi içinde 9600e aldık. Suanlik dükkanda kalacak tayin olursak demonte şekilde alicaz
Anne yanına bakayım dedim o bebekcilerde 1500den aşağı değil sabır yarabbim en son ablam 150 tlye almisti
Küçük bi yer yasadigimiz yer memleket ama farkettim ki oralarda sanki daha ucuz
Keşke bulup getirme fırsatım olsaydı
Yani aslında uzanıyorum genellikle canım ama gece ben ayaklarımı çok açıyorum ve uyandığımda buz gibi oluyor ondan dolayı olduğunu düşündüm dün birde yürüyüş yaptım uzun zamandır çıkmıyorum belki de ondan mı oldu bilmiyorumCanım oturmana filan dikkat ediyor musun. Ben böyle nasıl anlatsam hafif alçak koltukta oturursan dizlerinle karnın kasıklara baskı yapar ya öyle oturuyum azıcık kasıklarımda aşırı bi ağrı oluyor. Ve 2 gün filan hissediyorum o ağrıyı. Bebekler büyüyor artık onları da sıkıştırmamak lazım. Doktora gittiğinde içini rahatlatacak en güzel cevabı o verir
Ben de diyorum ki ben bu bilgiyi nerden edinmiştim burdanmışinternette de diyodu ay aman bozulmayan yerimiz kalmıyo gebelikte
Ben de gardrop aldım şimdi nisan da gelip kurulacak bekliyoruzbi de anne yanı alırsam mobilya ihtiyacım bitiyor.
gardrop gelince saklama yerim artıyo o zaman gör sen stok işini
Dediğin gibi ilerde gerekecek oda takımı ben de kiradayım hiç o kadar yerleşmeye niyetim yok bakarız ilerde duruma göre
Ayy inşallah bende iki hafta önce görmüştüm en son inşallah bu hafta da büyümüş halini göreyim sağlıklı olsunlar da ağrıya razıyız artıkİnşallah yoktur bebeğim, ağrıdan gerçekten hareket ederken bağırıyorum bazen o kadar acıyor ki, kasık ağrılarım hiç geçmedi hele adet sancısı… Ama normal demek ki, bebitolar halinden memnun.
Hayırlı uğurlu olsun canım inşallah sağlıkla büyüt içindeBende dun büyüyen beşik ve dolap aldım ilk gittiğimize göre bile fiyatlar artmış sürekli artıyor. Bu milletimiz firsatciliktan başka bisey yapmıyor artık
Normal bebekcide sorduğum büyüyen beşik ve dolaba içinde hiç bisey yok 11500 dedilerbaşka yerlerde de aynı adam diyor ki daha artacak bu ay
Bizde çilege gittik uyku seti yatağı hepsi içinde 9600e aldık. Suanlik dükkanda kalacak tayin olursak demonte şekilde alicaz
Anne yanına bakayım dedim o bebekcilerde 1500den aşağı değil sabır yarabbim en son ablam 150 tlye almisti
Küçük bi yer yasadigimiz yer memleket ama farkettim ki oralarda sanki daha ucuz
Keşke bulup getirme fırsatım olsaydı
Vallahi aklim sasti artik ama hissediyorum ya gercekten pit pit birsey ayni yerde oynuyor resmenCanım aynı şeyleri bende yaşıyorum 1 haftadır falan bende hissediyorum.Ama çok erken ben gaz sancıyla falan karıştırıyorum diyorum ama gazım da yok.Bildiğin tekmeler gibi hareketler bende bilemedim
Bazen bende içimde pıt pit bişey hissediyorum acaba bebiş mi o zaman bende 13+3 deyimVallahi aklim sasti artik ama hissediyorum ya gercekten pit pit birsey ayni yerde oynuyor resmenilk gebeligim olsa muhtamelen bende gaz fln sanardim ama bu 4cu gebeligim artik resmen minnak icerde ben buradayim annecigim diyor
İnşallah çıkmaz canım sen yine de hatırlat doktora bazen unutuyorlar sanırım kalabalıktan falanHayırlısı bakalım bir kontrol etsin de canım inşallah birşey çıkmaz cumartesi
Evet muhakkak onun için geldigimi söyleyeceğim zaten canım yoksa haftaya gidecektim dayanamadımİnşallah çıkmaz canım sen yine de hatırlat doktora bazen unutuyorlar sanırım kalabalıktan falan
Ayy hadi hayırlısı olsun bebitom guzel başlangıç yapmışsınTeyzelerii ben minik’ma döviz hesabı açtım bugün. Şimdilik sadece 5 doları var, damlaya damlaya göl olmasını diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?