2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Vallahi aklim sasti artik ama hissediyorum ya gercekten pit pit birsey ayni yerde oynuyor resmen ilk gebeligim olsa muhtamelen bende gaz fln sanardim ama bu 4cu gebeligim artik resmen minnak icerde ben buradayim annecigim diyor
4 mu valla maşallah size ben ikinci de üzerimden tir geçmiş gibiyim sorun bende galiba

Teşekkür ederiiiim. Sizinkine de bol bereket minnoşumm. Bu işler sinir bozucu o yüzden takılma, ilerde bebeler düşünsün, para onların parası.
İnşallah kuzucum ev almaya kalkarsak bozarım ama dinlemem çocuğun başını sokacak yuvası sonuçta gerçi bu zamanda bu da hayaaal oldu ama neysss
Bak ekliyorum aşağıda. Soldakinden cok benziyor eşimin kuzeni kullandı 2. Çocuğu büyütüyor içinde valla. 2 aylığına annesine gittiler yanında götürdü filan. Çok estetik duranlar hamak gibi olanlar pek portatif değil uzun ömürlü görünmedi bana bu bildiğin beşik gibi :)
Ay iyi bari yaa sevindim artık bir şeyleri taksitsiz almak cok zor maalesef

Eklentiler

• BD6CFF06-EA41-4F49-909C-3E801925C243.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 58
Ayyy o karşılaştırma sorma bak içimden bisey kopuyor sinirden
Bi kaç kere iş yerinden yok şu bunu almış şu fiyata yok arabayı ucuza almış zart zurt sus be dedim banane kim ne aldıysa. Sonra sırayla haklı yerlerden konuşunca bi güzel sustu. Sen abudik gubudik harcarken iyi ben bebeğe iyi bisey almaya kalkınca ama o şunu almış. Bak yine sinirler bozuldu.
Biliyorum ben öyle adamları da tövbe yarabbim şey yapmak istemiyorum ama evdekilere gram bisey almazlar bakmazlar uzağa gittiler mi her boku yerler evdekileri düşünen kim. O yüzden sinir oluyorum öyle bisey duyduğumda, bir de o tiplerden karşılaştırma yapıldığında.

Annesi ne diyor artık haberi var mıydı şuan bebekten? Bakalım bi bebe doğsun hepsi de iyi olmuyor yani. Pişik vs yapmasa bile sizdiriyor baska sorun oluyor

He evet görmüştüm bunu kuzucum ben doğumu memlekette yaparsam zaten bisey alamicam babynest miydi onlardan kullanırım olmadı dedim. 1 ay orda kalsam geri döndüğümde de şöyle bisey olsa çok çok iyi olur bana
Aynen kuzum çok zor bi de vade farksız diyelim o açıdan çok iyi oldu

Vallahi aklim sasti artik ama hissediyorum ya gercekten pit pit birsey ayni yerde oynuyor resmen ilk gebeligim olsa muhtamelen bende gaz fln sanardim ama bu 4cu gebeligim artik resmen minnak icerde ben buradayim annecigim diyor
Benimde 2. Gebelik gaz sancım bojke olmuyo benim bu aynı senin dediğin gibi aynı yerde hareket ediyo benim bebek sürekli solda duruyo ne zaman doktora gitsem ordan bakıyo dokhor ve karnımjn sol tarafında sertlik var biliyorum eminim solda olduğunave hareketler hep o olduğu yerde oluyor

Bu ablalar, eltiler, kuzenler hiç bitmez kıyas listesi.
Keşke herkesin kendi kararları, zevkleri olduğunu anlasalar... Sanki ablasından istiyorsunuz parasını. Erkeklerin kendilerine ait aileleri olduğu fikrine alışmaları 2-3 senelerini net alıyor. Ancak anlıyorlar eş ne demek çocuk ne demek yuva ne demek...

Altına imza atılır valla

4 mu valla maşallah size ben ikinci de üzerimden tir geçmiş gibiyim sorun bende galiba
26 yasindayim 22de anne oldum oglum simdi 3 yasinda 8 aylik 2ciyi 6ci ayda erken dogumla kaybettim 3cuyude 6ay once kaybettik dogumdan 2 3 saat sonra vefat etti cunku 7 aylik erken dogum yapmistim ne diyim bu 4cu gebelik hayirlisi rabbim hayirlisini nasip etsin verende o alanda o

Bir de hiç anlamayanlar var. Allah öyle insanlarla karşılaştırmasın diyelim, insallah anlarlar diyelim

İnşallah kuzucum ev almaya kalkarsak bozarım ama dinlemem çocuğun başını sokacak yuvası sonuçta gerçi bu zamanda bu da hayaaal oldu ama neysss
İşin içine ev girerse ben de acımam. Evet şarka gidince ev alır, sonra satar batıya gider orda ev alırız diyorduk. Avucumuzu yalarız artık.

Ben en son gittigimden bebek 5 gun ileriden geliyordu ben biraz bunada yoruyorum simdi 10+5 erken gibi geliyor ama ileriden geldigini dusununce neden olmasin diyorum

Kesinlikle haklısıın. Bizim bebek arabasını kayınbabam alacak. Eltimde hamile şimdi onlarada kayınbabam aldı alalı da 4 ay oluyor her geçen gün zamlanan bir şey zaten. Bende krafttan model beğendim en son 5.900 dedi satıcı bana birde 1000 TL hediye çeki varmıs ama bitiyor sanırım bu ay. ama kardeşim 4000 aldı dedi. O laftan sonra sinirim attı. Daha üst model arabalara bakıyorum artıkk çok içine battıysa arada ki farkı kendisi ödesin

İşin içine ev girerse ben de acımam. Evet şarka gidince ev alır, sonra satar batıya gider orda ev alırız diyorduk. Avucumuzu yalarız artık.
Kiiz ben ev hayali bile kuramıyorum
Memlekette küçük bi ilçe düşünün evler 800 bin olmuş, desteksiz başladık birde bu yola, kendi açımdan diyorum. Ev almak hayalimde bile yok artık hiç düşünmüyorum bile

Çok güzeldi tatlişimm ya büyümüş biraz daha hareket etmedi ama tam gördük ilaçlarımı 2 haftaya bıraktıracakmış ve ikili testide o zaman yaparız dedi
Yumuş yumuş oldunuz değil miiii?
10haftalıkken gittiğimizde bizimki de hiç kıpırdamamıştı, bir dahakine yakalarsınız beybisi, iyi olsun da.

Evet işte o böyle gobegimin sağında oluyo genelde pıt pıt atıyor 2 3 kez sonra duruyor ama ben bebek olduğunu düşünmüyorum yaa

Ülke bizim gibiler için pişmanlıklar ülkesine döndü maalesef. Ama umudumu yitirmiyorum bizim de vardır bir nasibimiz kuzum. Radarları kapamayın belki uygun bir şey denk gelir belli mi olur? Bebiş de kısmetiyle gelir derler nasip bu İşte:) Allah güzel olanı hayırlı eylesin diyorum hepimiz için

Maalesef minnoşum, ama bunun ailesi zaten yoktu, onlar aile değillerdi. Ben gelince kıymete bindiler yüzlerine bile bakmaz, aramaz sormazdı. Aradan çekilesim var yesinler birbirlerini. Bunu da sömürmeye devam etsinler. Müstahak.

Evet işte o böyle gobegimin sağında oluyo genelde pıt pıt atıyor 2 3 kez sonra duruyor ama ben bebek olduğunu düşünmüyorum yaa
Yok yok bende bebek olduğunu düşünmüyorum benim dediğim sürekli atıyor zaten nabız gibi o damar atması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…