- 15 Ocak 2014
- 5.992
- 5.203
- 398
4 muVallahi aklim sasti artik ama hissediyorum ya gercekten pit pit birsey ayni yerde oynuyor resmenilk gebeligim olsa muhtamelen bende gaz fln sanardim ama bu 4cu gebeligim artik resmen minnak icerde ben buradayim annecigim diyor
İnşallah kuzucumTeşekkür ederiiiim. Sizinkine de bol bereket minnoşumm.Bu işler sinir bozucu o yüzden takılma, ilerde bebeler düşünsün, para onların parası.
Bak ekliyorum aşağıda. Soldakinden cok benziyor eşimin kuzeni kullandı 2. Çocuğu büyütüyor içinde valla. 2 aylığına annesine gittiler yanında götürdü filan. Çok estetik duranlar hamak gibi olanlar pek portatif değil uzun ömürlü görünmedi bana bu bildiğin beşik gibi :)Bu hamak gibi olanlar dimi canım? Onları mi diyorsun?
Kuzum bizim için en önemli büyük eşyalardan bebek arabası ve oda vardı arabayı peşin aldik odayı da vakifbanktan yediye böldü vade farksız ama diğer yerlerde yapmıyorlardi o iyi oldu
Suanlik düşünüyorum pek yüksek fiyatli bisey kalmadı gibi ama aklımda olsun
Ayyy o karşılaştırma sorma bak içimden bisey kopuyor sinirdenİnternet üzerinden takip ediyorum, ona da gösteriyorum biliyor. Bugün ablasıyla kıyas yaptı cinlerim tepeme çıktı, o çocuklarına bim bezleri kullanıyormuş, ulan ben senin ablan mıyım köfte!
O sırada haysiyetsiz annesi aradı telefonda adını gördüm ya böyle gözlerim döndü. Allahım bana sabır, boşanmamak için kendimi zor tutuyorum, sırf bu kadın anası diye boşamak istiyorum.
He evet görmüştüm bunu kuzucum ben doğumu memlekette yaparsam zaten bisey alamicam babynest miydi onlardan kullanırım olmadı dedim. 1 ay orda kalsam geri döndüğümde de şöyle bisey olsa çok çok iyi olur banaİnşallah kuzucumev almaya kalkarsak bozarım ama dinlemem çocuğun başını sokacak yuvası sonuçta gerçi bu zamanda bu da hayaaal oldu ama neysss
Bak ekliyorum aşağıda. Soldakinden cok benziyor eşimin kuzeni kullandı 2. Çocuğu büyütüyor içinde valla. 2 aylığına annesine gittiler yanında götürdü filan. Çok estetik duranlar hamak gibi olanlar pek portatif değil uzun ömürlü görünmedi bana bu bildiğin beşik gibi :)
Ay iyi bari yaa sevindim artık bir şeyleri taksitsiz almak cok zor maalesef
Amiin amiin inşallah senin çektiklerini okuyunca içimden biseyler kopuyorAmin canım amin herkes dua etsin nolur hamiliyiz biri kabul olacak illaki Allahım tüm hastalara şifa versin hepimize içindede bana amin
Benimde 2. Gebelik gaz sancım bojke olmuyo benim bu aynı senin dediğin gibi aynı yerde hareket ediyo benim bebek sürekli solda duruyo ne zaman doktora gitsem ordan bakıyo dokhor ve karnımjn sol tarafında sertlik var biliyorum eminim solda olduğunave hareketler hep o olduğu yerde oluyorVallahi aklim sasti artik ama hissediyorum ya gercekten pit pit birsey ayni yerde oynuyor resmenilk gebeligim olsa muhtamelen bende gaz fln sanardim ama bu 4cu gebeligim artik resmen minnak icerde ben buradayim annecigim diyor
Çok güzeldi tatlişimm ya büyümüş biraz daha hareket etmedi ama tam gördükİnşallah her şey yolundadır yavrum, seni görünce taklalar atsın da aşk sarhoşu olup da dön.
Bu ablalar, eltiler, kuzenler hiç bitmez kıyas listesi.İnternet üzerinden takip ediyorum, ona da gösteriyorum biliyor. Bugün ablasıyla kıyas yaptı cinlerim tepeme çıktı, o çocuklarına bim bezleri kullanıyormuş, ulan ben senin ablan mıyım köfte!
O sırada haysiyetsiz annesi aradı telefonda adını gördüm ya böyle gözlerim döndü. Allahım bana sabır, boşanmamak için kendimi zor tutuyorum, sırf bu kadın anası diye boşamak istiyorum.
Altına imzaBu ablalar, eltiler, kuzenler hiç bitmez kıyas listesi.
Keşke herkesin kendi kararları, zevkleri olduğunu anlasalar... Sanki ablasından istiyorsunuz parasını. Erkeklerin kendilerine ait aileleri olduğu fikrine alışmaları 2-3 senelerini net alıyor. Ancak anlıyorlar eş ne demek çocuk ne demek yuva ne demek...
26 yasindayim 22de anne oldum oglum simdi 3 yasinda 8 aylik 2ciyi 6ci ayda erken dogumla kaybettim 3cuyude 6ay once kaybettik dogumdan 2 3 saat sonra vefat etti cunku 7 aylik erken dogum yapmistim ne diyim bu 4cu gebelik hayirlisi rabbim hayirlisini nasip etsin verende o alanda o4 muvalla maşallah size ben ikinci de üzerimden tir geçmiş gibiyim sorun bende galiba
Bir de hiç anlamayanlar var. Allah öyle insanlarla karşılaştırmasın diyelim, insallah anlarlar diyelimBu ablalar, eltiler, kuzenler hiç bitmez kıyas listesi.
Keşke herkesin kendi kararları, zevkleri olduğunu anlasalar... Sanki ablasından istiyorsunuz parasını. Erkeklerin kendilerine ait aileleri olduğu fikrine alışmaları 2-3 senelerini net alıyor. Ancak anlıyorlar eş ne demek çocuk ne demek yuva ne demek...
İşin içine ev girerse ben de acımam.İnşallah kuzucumev almaya kalkarsak bozarım ama dinlemem çocuğun başını sokacak yuvası sonuçta gerçi bu zamanda bu da hayaaal oldu ama neysss
Ben en son gittigimden bebek 5 gun ileriden geliyordu ben biraz bunada yoruyorum simdi 10+5 erken gibi geliyor ama ileriden geldigini dusununce neden olmasin diyorumBenimde 2. Gebelik gaz sancım bojke olmuyo benim bu aynı senin dediğin gibi aynı yerde hareket ediyo benim bebek sürekli solda duruyo ne zaman doktora gitsem ordan bakıyo dokhor ve karnımjn sol tarafında sertlik var biliyorum eminim solda olduğunave hareketler hep o olduğu yerde oluyor
Bu ablalar, eltiler, kuzenler hiç bitmez kıyas listesi.
Kiiz ben ev hayali bile kuramıyorumİşin içine ev girerse ben de acımam.Evet şarka gidince ev alır, sonra satar batıya gider orda ev alırız diyorduk. Avucumuzu yalarız artık.
Yumuş yumuş oldunuz değil miiii?Çok güzeldi tatlişimm ya büyümüş biraz daha hareket etmedi ama tam gördükilaçlarımı 2 haftaya bıraktıracakmış ve ikili testide o zaman yaparız dedi
Evet işte o böyle gobegimin sağında oluyo genelde pıt pıt atıyor 2 3 kez sonra duruyor ama ben bebek olduğunu düşünmüyorum yaaCanım o damar atması var ya sağ ve solda hissediyordum ben pıt pıt belli damar atması ama garip olan şu 1 haftadır elimi koymadan hissetmeye başladım bebis değil biliyorum nabız gibi atıyor hatta karnım titriyor gibi oluyor görüyorum
Ay bi an sinirlerim bile bozuldu dur artık diyeseninde oyle oluyor mu
Ülke bizim gibiler için pişmanlıklar ülkesine döndü maalesef. Ama umudumu yitirmiyorum bizim de vardır bir nasibimiz kuzum. Radarları kapamayın belki uygun bir şey denk gelir belli mi olur? Bebiş de kısmetiyle gelir derler nasip bu İşte:) Allah güzel olanı hayırlı eylesin diyorum hepimiz içinİşin içine ev girerse ben de acımam.Evet şarka gidince ev alır, sonra satar batıya gider orda ev alırız diyorduk. Avucumuzu yalarız artık.
Maalesef minnoşum, ama bunun ailesi zaten yoktu, onlar aile değillerdi. Ben gelince kıymete bindiler yüzlerine bile bakmaz, aramaz sormazdı. Aradan çekilesim var yesinler birbirlerini. Bunu da sömürmeye devam etsinler. Müstahak.Bu ablalar, eltiler, kuzenler hiç bitmez kıyas listesi.
Yok yok bende bebek olduğunu düşünmüyorum benim dediğim sürekli atıyor zaten nabız gibi o damar atmasıEvet işte o böyle gobegimin sağında oluyo genelde pıt pıt atıyor 2 3 kez sonra duruyor ama ben bebek olduğunu düşünmüyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?