evet tekli ve çiftli arasında en fazla 200 lira oynuyor. Ben de lansinoh un çiftlisinden alacağım ama acayip pahalı. İndirime girmesini bekliyorum, bütün alışveriş sitelerinden favoriledim. Eğer sizin de gözünüze çarparsa kampanya falan haberdar edelim buradan birbirimizi inşallah
Canım benim çok geçmiş olsun öncelikle.
Bebeginde bi sıkıntı olmamasına çok sevindim. İnşallah bir an önce gelir gider şu kanamalar. Çok yoruldunuz, tam biterken tekrar etti ama inanıyorum hepsi geçecek. Özellikle şu 13 14. Haftadan sonra
Allah şifa versin insallah bi daha da yaşanmasın canım sen kendine çok çok dikkat et
Sağolasıın canımm. Bitecek bitecek inanıyorum bende bizim bebişler birazcık nazlı çıktıı haftaya kendi doktoruma gitcem inşallah daha detaylı bir bilgi alırım ondan. Ona gidene kadar da yatmaya devam ederim geçer gider inşallah
Sen böyle diyince ben de güneş e daha çok yakınlaştım
Eşim zaten hüma ismini beğenmemişti daha önce söylediğimde, daha modeeerreen isimler istiyordu beyimiz
Tatlım vallahi eşine katılıyorum ben de hüma ismini pek sevmedim ama güneşin anlamı bile güzel, hayatımıza güneş gibi doğdun der gibi bir anlamı var :) Soyadınla da uyumluysa daha ne olsun :)
Haha o kadar kaynanalara laf ettikten sonra ben de bir kaynana olacağım aklıma gelmezdi.
Evett minik kankiler hepsii
Valla özellikle erkek ismi olarak pek bisey bulamadık, tek tük isim geliyor insanın aklına bi de soyadimizda uzun karmankarisik olmasın diye sade isim daha hoş oluyor. Minik kankiler adaş olsun bir de
Valla soyadınız uzunsa kısa isimler seç derim. Ege Efe can Ali isimleri de güzel ama dersen ki sen neden düşünmedin eşim beğenmedi cins Demir ismini de düşünebilirsin doruk zaten sen de sevmişsin isim erkekte daha kısıtlı sanki kızda baya seçenek var.
Cumartesi günü doktor ile randevum, telefon görüşmemizde de bu durum için yalnızca folik asit ilacını değiştirdi. Başka herhangi bir bilgi vermedi maalesef.
Kızlar doktordan geliyorum bugün akşam kasığıma sancı girdi peşinede yoğun bir kırmızı kanamam oldu. 2 mm kanama alanım vardı 3 hafta önce 2 cm olmuş o alan ama 2 haftadır kahverengi lekelenmem yoktu. Bende artık yatış modundan çıkmıstım hareketsizlik vücudumu mahvetti cünkü haftalardır. Sırtım sivilcelenmeye bile başlamıştı kilo alma ağrı durumu onları saymıyorum artık. Yatmaya devam edeceksin progestanı kullanmaya devam et. Sağlıklıysa seninle kalır bebeğin dedi. Kalp atışımı gelişimi haftasıyla uyumlu o konuda sıkıntı yok dedi. Ben en son 7+4 te görmüştüm bugünde görünce çok heycanlandım resmen bir bebek formundaydıı ekranda görünce beni ağlama tuttu. Ay şu günleri hepimiz bir sağlıkla atlatsaydık inşallah rahat edeceğiz
Geçmiş ollsun Cnm Bebeğin Durumu İyiymiş Şükür İnşallah Şu Sıkıntılı Günleri Atlatalım Herşey Daha Güzel Olucak Biraz Daha Sabır.. İlaçlarına ve Dinlenmene Dikkat Et Düzelir Herşey Allah'ın izniyle. Dinlenmek Çok Önemli Gerçekten Rabbim Sağlık versin.
Tatlım vallahi eşine katılıyorum ben de hüma ismini pek sevmedim ama güneşin anlamı bile güzel, hayatımıza güneş gibi doğdun der gibi bir anlamı var :) Soyadınla da uyumluysa daha ne olsun :)
Haha o kadar kaynanalara laf ettikten sonra ben de bir kaynana olacağım aklıma gelmezdi.
Geçmiş ollsun Cnm Bebeğin Durumu İyiymiş Şükür İnşallah Şu Sıkıntılı Günleri Atlatalım Herşey Daha Güzel Olucak Biraz Daha Sabır.. İlaçlarına ve Dinlenmene Dikkat Et Düzelir Herşey Allah'ın izniyle. Dinlenmek Çok Önemli Gerçekten Rabbim Sağlık versin.
Merhaba. Cevap yazmamak için direndim aslında. Felaket tellalı olup burda sizi üzmek istemediğim için. Ama bir umut bir şeyler duymak istiyorsunuz. Birebir yaşadığım bir olay yok. Duyduğum bir olayı aktaracağım. Hamileliğini 5.ayında öğrenmiş bir komşu. Folik asiti düşükmüş. Haliyle hamile olduğunu bilmediğinden folik asit kullanmamış. Bebeğin beyni gelişmemiş sonlandırabilirsiniz demiş doktor. Başınıza bu gelecek diye bir şey yok erken haftada öğrendiniz siz. Bunu folik asitin önemini anlatmak için yazdım. Bana doktor gebelik planlamadan 1 ay önce başla demişti folik asite. Doktorunuz en iyisini bilir. eskiden annelerimiz folik asit ne bilmiyorlar kullanmamışlar bile. Diyorum ya sadece anlatmak istedim. Doktorunuzla detaylı konuşun diye.
Kızlar hamilelikte okunacak dualar ile ilgili şu videoyu izleyin. Çok güzel tesbihatlar söylemiş hoca. Not da aldım. Size yazayım dua etmek isterseniz yardımcı olur. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.
99 kez
*Korku için: El Mübdi(c.c)
*Kolay hamilelik için: El Rakib(c.c)
*İyi huylu güzel yüzlü evlat için: El Musavvır(c.c)
*Sıkıntısız ve ferah doğum için: Abese Suresi 20. Ayet ( Besmele + Tsummessebiyle yesserah )
Kızlar doktordan geliyorum bugün akşam kasığıma sancı girdi peşinede yoğun bir kırmızı kanamam oldu. 2 mm kanama alanım vardı 3 hafta önce 2 cm olmuş o alan ama 2 haftadır kahverengi lekelenmem yoktu. Bende artık yatış modundan çıkmıstım hareketsizlik vücudumu mahvetti cünkü haftalardır. Sırtım sivilcelenmeye bile başlamıştı kilo alma ağrı durumu onları saymıyorum artık. Yatmaya devam edeceksin progestanı kullanmaya devam et. Sağlıklıysa seninle kalır bebeğin dedi. Kalp atışımı gelişimi haftasıyla uyumlu o konuda sıkıntı yok dedi. Ben en son 7+4 te görmüştüm bugünde görünce çok heycanlandım resmen bir bebek formundaydıı ekranda görünce beni ağlama tuttu. Ay şu günleri hepimiz bir sağlıkla atlatsaydık inşallah rahat edeceğiz
Canım cok gecmis olsun. Korkulacak birşey yokmuş işte gelişimi kalbi maşallah güzelmiş.. zaten 12. Haftaya geldin.. hic telaş yapma.. sen bence bebegini görmek için artik sabirsizlaniyordun vücut da bir bahane üretti yalandan doktora git diye :) sakin ol hic korkma bebeğin seninle olacak Allahin izniyle.. Hepimize sağlıkla kucagimiza almayi nasip etssin Rabbim.. cinsiyet konusuna hic girmediniz mi :)