2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Hahahah dünden beri yakınlaştırıp bakıyorum azcık korktum ama bu haftalar böyle çıkıyorlar

Kızlar bu bizim bacak arası fotoğrafımız ama ben hiç anlamıyorum ya dünden beri bakıyorum yanında yabancı stajyerler vardı bunu işaret içine alıp ıts a boy dedi anlayan var mı merak ettim
Hayırlı olsun canım bir şeyler görünüyor da ben de hiç anlamadım. Erkektir yoksa niye desinler :)

O çok kötü oluyor çok iyi biliyorum ya ayy benim belim de böyle kolay ağrı yaşar bı ara otururken dönemiyordun Allah yardımcın olsun cnaim

Amin bebeğim hepimizin.. Bebitolar ağırlaşınca ne olacak bakalım. Senin de bel fıtığın mı var yoksa?
Ya canım önceden incitmistim ben hormonlar vücudun neresinde bı hassaslık varsa orda ağrı yaparmış ya ondan dolayı başlarda aşırı kimildayamadim.
Benim bu aralar dün kalktım bı tatlı yemek yaptım bugün sanki iğne batırıyorlar

Evet canım ama sonu güzel olacak inşallah. Kendi doktorunun bilgilendirmesi tabi daha iyi olur. Bir an önce gelsin geçsin insallah

Bana fikir kalırsa seçerim insallah..
Aynen gerçekten kısıtlı isimler bakıyorum hep ayni

merhabalar kızlar bir şey soracağım. 3 aydır hiçbir iş yapmıyordum annemlerde kalıyordum zaten daha 2 gün önce geldim evime dün biraz temizlik yaptım fazla ayakta durunca belim ağrıdı sonra yattım sağ kasığıma şiddetli olmayan bir ağrı girdi çıktı girdi çıktı korktum yattım uyuya kalmışım uyandığımda geçmişti. normal midir acaba çok endişelendim bugün tekrar bi ağrı yokladı sağ kasıktan?

Ben de sürekli yattığım için arada bir hareket edince hemen belim sırtım bir yerlerim ağrıyor. Tembelleştik galiba korkma bir şey yoktur. Çok fazla yorma kendini alıştıra alıştıra yap

O bende de var canım artık hareketlerimizi kısıtladık ben 3+4 filandı gebeliğimi öğrendiğimde 7 haftadır temizlik dışarda uzın süre hareketler gün boyu aktif olmak vs yapmıyorum böyle temizlik yapayım ucundan hemen bi ağrım sızım oluyor hamlamısız sanırım yavaş yavaş hareket etmeye başlıycaz bir anda yüklenmeden vücudumuza Allahın izniyle 2-3 hafta sonra kendine gelir vücut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…