Benim bazen elim ayağım titrer gibi oluyor direkt tuz yerine ayran yapıp içiyorum en azından vücuda sıvı takviyesi vermiş oluyorsun Sık sık az az seklinde beslenmene dikkat et gebelikte zaten düşükse tansiyon daha sık oynayabilir
Çılgınsın ya korkunç deme duymasın bebe ben yakışıklı bi oğlan çociği görüyorum
Kızlar bu bizim bacak arası fotoğrafımız ama ben hiç anlamıyorum ya dünden beri bakıyorum yanında yabancı stajyerler vardı bunu işaret içine alıp ıts a boy dedi anlayan var mı merak ettim
Korkmuyorum yavrum, anlık duygu değişimleri yaşıyorum, yatarken de sağa sola dönemiyorum çok canım yanıyor, kasıktaki fıtıktan kaynaklı diye düşündüm. Sana da geçmiş olsun papatyam, dikkat et kendine.
Ya canım önceden incitmistim ben hormonlar vücudun neresinde bı hassaslık varsa orda ağrı yaparmış ya ondan dolayı başlarda aşırı kimildayamadim.
Benim bu aralar dün kalktım bı tatlı yemek yaptım bugün sanki iğne batırıyorlar
Sağolasıın canımm. Bitecek bitecek inanıyorum bende bizim bebişler birazcık nazlı çıktıı haftaya kendi doktoruma gitcem inşallah daha detaylı bir bilgi alırım ondan. Ona gidene kadar da yatmaya devam ederim geçer gider inşallah
Valla soyadınız uzunsa kısa isimler seç derim. Ege Efe can Ali isimleri de güzel ama dersen ki sen neden düşünmedin eşim beğenmedi cins Demir ismini de düşünebilirsin doruk zaten sen de sevmişsin isim erkekte daha kısıtlı sanki kızda baya seçenek var.
merhabalar kızlar bir şey soracağım. 3 aydır hiçbir iş yapmıyordum annemlerde kalıyordum zaten daha 2 gün önce geldim evime dün biraz temizlik yaptım fazla ayakta durunca belim ağrıdı sonra yattım sağ kasığıma şiddetli olmayan bir ağrı girdi çıktı girdi çıktı korktum yattım uyuya kalmışım uyandığımda geçmişti. normal midir acaba çok endişelendim bugün tekrar bi ağrı yokladı sağ kasıktan?
merhabalar kızlar bir şey soracağım. 3 aydır hiçbir iş yapmıyordum annemlerde kalıyordum zaten daha 2 gün önce geldim evime dün biraz temizlik yaptım fazla ayakta durunca belim ağrıdı sonra yattım sağ kasığıma şiddetli olmayan bir ağrı girdi çıktı girdi çıktı korktum yattım uyuya kalmışım uyandığımda geçmişti. normal midir acaba çok endişelendim bugün tekrar bi ağrı yokladı sağ kasıktan?
Ben de sürekli yattığım için arada bir hareket edince hemen belim sırtım bir yerlerim ağrıyor. Tembelleştik galiba korkma bir şey yoktur. Çok fazla yorma kendini alıştıra alıştıra yap
O bende de var canım artık hareketlerimizi kısıtladık ben 3+4 filandı gebeliğimi öğrendiğimde 7 haftadır temizlik dışarda uzın süre hareketler gün boyu aktif olmak vs yapmıyorum böyle temizlik yapayım ucundan hemen bi ağrım sızım oluyor hamlamısız sanırım yavaş yavaş hareket etmeye başlıycaz bir anda yüklenmeden vücudumuza Allahın izniyle 2-3 hafta sonra kendine gelir vücut