2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Aynen canım cumartesi tekrarlayayım inşallah vardır koyuda çıktı bir de biraz o da ümitlendirdi

Evet koyu cıkmıs bende farkettim inşallah vardır canımm İğnenin etkisi muhallak bir konu olunca işte kimi diyor 10 günde bitiyor kimi 8 hani 2 gün önceden yapsan negatif bir şey olsa elinde. İnşallah vardırr ama sağlıklı bir şekilde tutunuyordur sanada minik

Kızlar doktordan geliyorum bugün akşam kasığıma sancı girdi peşinede yoğun bir kırmızı kanamam oldu. 2 mm kanama alanım vardı 3 hafta önce 2 cm olmuş o alan ama 2 haftadır kahverengi lekelenmem yoktu. Bende artık yatış modundan çıkmıstım hareketsizlik vücudumu mahvetti cünkü haftalardır. Sırtım sivilcelenmeye bile başlamıştı kilo alma ağrı durumu onları saymıyorum artık. Yatmaya devam edeceksin progestanı kullanmaya devam et. Sağlıklıysa seninle kalır bebeğin dedi. Kalp atışımı gelişimi haftasıyla uyumlu o konuda sıkıntı yok dedi. Ben en son 7+4 te görmüştüm bugünde görünce çok heycanlandım resmen bir bebek formundaydıı ekranda görünce beni ağlama tuttu. Ay şu günleri hepimiz bir sağlıkla atlatsaydık inşallah rahat edeceğiz

Ah kuzucum çok geçmiş olsun hep konuştuk bunları biliyorsun.. istirahat et mecburen. bak riskli haftaların geçmesine de az kaldı maşallah Bebeğin gelişmeye devam ediyor, Allah’ın izniyle sağlıklı da Rabbim sana bağışlasın az daha sık dişini yatmaya devam et nolur

Teşekkür ederim canımm Aynen öyle dönüp dolaşıp aynı kelimelere geliyoruz işte insanın başına gelince korku sarıyor iyi bir şey değil de işte sonra hastaneye gittiğime pişman oldum ayakta 1 saat durdum yolda arabada sarsılmak vs de çapası. Evde ayakalarımı dikip yatsam daha sağlıklıydı Bitecek insallah bu günlerdee

Ah bak nasıl bilinçli benim canım
Çok büyük kramplar yoksa ilaç da kullanıyorsan zaten Başta biraz yatıp en azından kanamanın lekelenmeye dönmesini beklemek daha mantıklı bence de Neyse Allah tekrarını kimseciklere yaşatmasın inşallah Bitecek tabi bitmez mi? bak açtım önünüzü geçip gidiyor inşallah umut doluyum ben

Ay maşallah daim olsuun geliyoruz geliyoruz bizde peşindeen her şey güzel olacak inşallah

Canım beni de ekler misin?

Yaşım 30, kalp atışı ve keseyi 6+0, son regl tarihi de 15 ocak, beklenen doğum 24 ekim, İstanbul :)

Kizlar bugünkü ultrason 12+6. Doktor bir prenses gelebilir dedi. Nasil anladi bilmiyorum arkası dönük yatıyordu keyfi yerindeydi sanırım. Her gittiğimizde bize popo gosterisi yapıyor. Benimde icime hep kiz doğuyordu. Eşimde kız istiyor hatta rüyasında bile görmüş. İsim olarak LİYA düşünüyoruz. Sizce guzel mi

Duha
Hüma düşündüğüm diğer isimler

Erkek ismi hic bulamadım

Eklentiler

• 8CE16C99-4EF6-4517-A225-DCED157BD7AC.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 65
Merhabalar, 12 haftadan sonra hangi multivitamini tavsiye etti doktorlarınız?
Bana bunlari yazmış canım. Yatmadan ic dedi cok mide bulantısı yapiyormus. Sagolsun benim midemde cok müsait. Birde kabizlik yapıyormuş

Eklentiler

• 46DC430D-B15F-4D34-87F6-365CE3EA81E5.webp
    58,8 KB · Görüntüleme: 68
Benimde bugün ikili testim yapıldi ama bana 3 hafta sonra sonucu cikacak dedi doktor neden o kadar geç. Sizin bir haftada çıkmış

Canım beni de ekler misin?

Yaşım 30, kalp atışı ve keseyi 6+0, son regl tarihi de 15 ocak, beklenen doğum 24 ekim, İstanbul :)
Eklemişiz ama farklı tarihler eklemişiz :) diğer bilgiler ile birlikte ekledim bu arada 15 ocak için doğum tarihi 22 ekim olmuyor mu? İmzanızda da öyle yazıyor
Canım hayırlı olsun:) listeye eklememi ister misin kızımızı
Ya ben eskiden kızımın adını hüma koyarım diyordum şimdi sen yazınca hatırladım:) cok güzel bi isim güneş hüma olur mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…