Canım cok gecmis olsun. Korkulacak birşey yokmuş işte gelişimi kalbi maşallah güzelmiş.. zaten 12. Haftaya geldin.. hic telaş yapma.. sen bence bebegini görmek için artik sabirsizlaniyordun vücut da bir bahane üretti yalandan doktora git diye :) sakin ol hic korkma bebeğin seninle olacak Allahin izniyle.. Hepimize sağlıkla kucagimiza almayi nasip etssin Rabbim.. cinsiyet konusuna hic girmediniz mi :)
Teşekkür ederiim Yaa demii olabiliir uzun zamandır görmeyince özlemiştiim minnoşumu acile gitmiştim zaten kalabalık oluyor ya hiç girmedi o konulara. Haftaya kendi doktoruma gitcem ona sorarıım artık tahmin yapar sanırım
Sen tuz yeme yine de gebelikte düşük tansiyon iyidir benim de 9/5 çıkıyor normalde de sürekli iyidir iyidir diyorlar senin normalinin aşırı altına düşmemesine dikkat et tabi ki
Teşekkür ederiim Yaa demii olabiliir uzun zamandır görmeyince özlemiştiim minnoşumu acile gitmiştim zaten kalabalık oluyor ya hiç girmedi o konulara. Haftaya kendi doktoruma gitcem ona sorarıım artık tahmin yapar sanırım
Sen tuz yeme yine de gebelikte düşük tansiyon iyidir benim de 9/5 çıkıyor normalde de sürekli iyidir iyidir diyorlar senin normalinin aşırı altına düşmemesine dikkat et tabi ki
Vallahi Allah'ın o yüzden bana erkek nasip ettiğini düşünüyorum. İnşallah o hayal ettiğim merhametli kaynana ben olabilirim. Gerçekten çok isterim.
Bizde de ne tarafa çeksen o tarafa gidecek bir soyad var ki, istesen sahne adı olur yani o derece ama o şekilde isim soy isim tamlamaları sevmiyorum.
Sag ol canim iyim valla her gun takibteyim aslinda sabirsizlikla cuma gununu bekliyorum zaman gecmiyor resmen bu sabahta felaket bir ruya gordum kalkinca hemen anlamina baktim cok guzel seyler yaziyordu ayyy insallah bu kez alicam kucagima bebegimi diye dusunmeye basladim
Sen nasil oldun canim dikkat ediyorsun dimi kendine ilaclarini saatinde al ihmal etme umarim cok ciddi bir sey deildir ben konuyu cok anlayamadim zaten
Kızlar bu bizim bacak arası fotoğrafımız ama ben hiç anlamıyorum ya dünden beri bakıyorum yanında yabancı stajyerler vardı bunu işaret içine alıp ıts a boy dedi anlayan var mı merak ettim
Benim bazen elim ayağım titrer gibi oluyor direkt tuz yerine ayran yapıp içiyorum en azından vücuda sıvı takviyesi vermiş oluyorsun Sık sık az az seklinde beslenmene dikkat et gebelikte zaten düşükse tansiyon daha sık oynayabilir
Vallahi Allah'ın o yüzden bana erkek nasip ettiğini düşünüyorum. İnşallah o hayal ettiğim merhametli kaynana ben olabilirim. Gerçekten çok isterim.
Bizde de ne tarafa çeksen o tarafa gidecek bir soyad var ki, istesen sahne adı olur yani o derece ama o şekilde isim soy isim tamlamaları sevmiyorum.
Birbasak
canım yorumlarda gördüm senin de ağrıların varmış korkma benim de var dün yoktu iş yaptım bugün yine başladı malesef. Hiç ayağa kalkmasam iyiyim
Korkmuyorum yavrum, anlık duygu değişimleri yaşıyorum, yatarken de sağa sola dönemiyorum çok canım yanıyor, kasıktaki fıtıktan kaynaklı diye düşündüm. Sana da geçmiş olsun papatyam, dikkat et kendine.
Ben 13. haftanın içindeyim dün yaptırdım.Cinsiyet konusuna gelince ailelere bilgi verilmesi yasak dedi doktor talep ederse ona söyleniyormuş o da uygun görürse aileye bilgi veriyormuş.