Arada oluyor yorulum uzandigimda genelde ama bir rahatsizligim yok diye cokta onemsemiyorum zaten anlik bir carpintim oluyor allah sifa versin canimKızlar bugün acayip kalp çarpıntım var neden olur ya tansiyonum 11/5 tuz yedim ama hiç kalp çarpıntısı olan oluyor mu? Hiç rahatsızlığım yok kronik
Canım cok gecmis olsun. Korkulacak birşey yokmuş işte gelişimi kalbi maşallah güzelmiş.. zaten 12. Haftaya geldin.. hic telaş yapma.. sen bence bebegini görmek için artik sabirsizlaniyordun vücut da bir bahane üretti yalandan doktora git diye :) sakin ol hic korkma bebeğin seninle olacak Allahin izniyle.. Hepimize sağlıkla kucagimiza almayi nasip etssin Rabbim.. cinsiyet konusuna hic girmediniz mi :)
Geçmiş olsun kuzum giremedim ben birkaç gün kanamam olmuş anladığım kadarıyla güzelce dinlen kendine iyi bak hemencik geçsin
Sen tuz yeme yine de gebelikte düşük tansiyon iyidirKızlar bugün acayip kalp çarpıntım var neden olur ya tansiyonum 11/5 tuz yedim ama hiç kalp çarpıntısı olan oluyor mu? Hiç rahatsızlığım yok kronik
Kuş var sanki uzandım şimdi amin canım benim hepimizeArada oluyor yorulum uzandigimda genelde ama bir rahatsizligim yok diye cokta onemsemiyorum zaten anlik bir carpintim oluyor allah sifa versin canim
12. haftada yaptırdım ben, cuma günü nasipse belli olacak. Ama cinsiyeti size söylemezler, doktordan ancak öğrenebilirsiniz.Kızlar Nifty testini kaçıncı haftada yaptırdınız? Cinsiyetini de öğrenebildiniz mi acaba? Kimi yer yasak yazmış kimisi öğrendik demiş.
Kuşum gecmis olsun insallah cabucak duzelir bu durumTeşekkür ederiimYaa demii olabiliir uzun zamandır görmeyince özlemiştiim minnoşumu acile gitmiştim zaten kalabalık oluyor ya hiç girmedi o konulara. Haftaya kendi doktoruma gitcem ona sorarıım artık tahmin yapar sanırım
Benim hep düşük zatenSen tuz yeme yine de gebelikte düşük tansiyon iyidirbenim de 9/5 çıkıyor normalde de sürekli iyidir iyidir diyorlar senin normalinin aşırı altına düşmemesine dikkat et tabi ki
12. haftada yaptırdım ben, cuma günü nasipse belli olacak. Ama cinsiyeti size söylemezler, doktordan ancak öğrenebilirsiniz.
Vallahi Allah'ın o yüzden bana erkek nasip ettiğini düşünüyorum. İnşallah o hayal ettiğim merhametli kaynana ben olabilirim. Gerçekten çok isterim.kaynana oluyosun kaynana ama sen merhametli bir kaynana olursun
soyadımızla uyumlu duruyor valla söyleye söyleye alıştım ben
Teşekkür ederiimSen nasılsın nasıl gidiyor görünmüyorsuun hiç buralarda
Unabuna aynen ben yaptırdım 11+4 dü sanırsam 10 iş gününde çıktı doktoruma sölediler cinsiyeti
Bizde öğrendik kızımı
Hayırlı olsun canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin :)Unabuna aynen ben yaptırdım 11+4 dü sanırsam 10 iş gününde çıktı doktoruma sölediler cinsiyeti
Bizde öğrendik kızımı
Amin canım hepimiz inşallahHayırlı olsun canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin :)
Çok teşekkürler.12. haftada yaptırdım ben, cuma günü nasipse belli olacak. Ama cinsiyeti size söylemezler, doktordan ancak öğrenebilirsiniz.
Benim bazen elim ayağım titrer gibi oluyor direkt tuz yerine ayran yapıp içiyorum en azından vücuda sıvı takviyesi vermiş oluyorsunBenim hep düşük zatenbanada sağlık ocağında süper iyidir hamilelikte dediler
Çılgınsın ya korkunç deme duymasın bebeBebişte büyümüş azcık korkunç gözüküyorlar demi
Güneşe uyuyo mu sizin soyad onu de bakim heleVallahi Allah'ın o yüzden bana erkek nasip ettiğini düşünüyorum. İnşallah o hayal ettiğim merhametli kaynana ben olabilirim. Gerçekten çok isterim.
Bizde de ne tarafa çeksen o tarafa gidecek bir soyad var ki, istesen sahne adı olur yani o derece ama o şekilde isim soy isim tamlamaları sevmiyorum.
Korkmuyorum yavrum, anlık duygu değişimleri yaşıyorum, yatarken de sağa sola dönemiyorum çok canım yanıyor, kasıktaki fıtıktan kaynaklı diye düşündüm. Sana da geçmiş olsun papatyam, dikkat et kendine.Birbasak canım yorumlarda gördüm senin de ağrıların varmış korkma benim de var dün yoktu iş yaptım bugün yine başladı malesef. Hiç ayağa kalkmasam iyiyim
Ben 13. haftanın içindeyim dün yaptırdım.Cinsiyet konusuna gelince ailelere bilgi verilmesi yasak dedi doktor talep ederse ona söyleniyormuş o da uygun görürse aileye bilgi veriyormuş.Kızlar Nifty testini kaçıncı haftada yaptırdınız? Cinsiyetini de öğrenebildiniz mi acaba? Kimi yer yasak yazmış kimisi öğrendik demiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?