merhabalar kızlar bir şey soracağım. 3 aydır hiçbir iş yapmıyordum annemlerde kalıyordum zaten daha 2 gün önce geldim evime dün biraz temizlik yaptım fazla ayakta durunca belim ağrıdı sonra yattım sağ kasığıma şiddetli olmayan bir ağrı girdi çıktı girdi çıktı korktum yattım uyuya kalmışım uyandığımda geçmişti. normal midir acaba çok endişelendim bugün tekrar bi ağrı yokladı sağ kasıktan?
Bilmiyorum canım herşey erkeği gösteriyordu bir kızım var birde oğlum olmasını istedim olmadı eşimin ailesi ve akrabaları yüzünden erkek istedim şuan bi kötü oldum ama suçluluk duygusu hissediyorum
Bilmiyorum canım herşey erkeği gösteriyordu bir kızım var birde oğlum olmasını istedim olmadı eşimin ailesi ve akrabaları yüzünden erkek istedim şuan bi kötü oldum ama suçluluk duygusu hissediyorum
Yaaa bebeğin sağlıklı ya lütfen şükret. Toplum baskısından akraba zorbalığından nefret ediyorum. Bir kızın varmış evet gönül ikisini de tatmak istiyor. Fakat olmadı diye moralini bozma bebeğini de üzme boş ver sen başkalarını bu hayat bizim
Yaaa bebeğin sağlıklı ya lütfen şükret. Toplum baskısından akraba zorbalığından nefret ediyorum. Bir kızın varmış evet gönül ikisini de tatmak istiyor. Fakat olmadı diye moralini bozma bebeğini de üzme boş ver sen başkalarını bu hayat bizim
Kızlar randevum vardı bugün herşey yolunda Allaha şükürler olsun. İki test için kan verdim 2 haftaya çıkarmış 1 ay sonra kontrole çağırdı. Erkek galiba benim bebeğim de 14 hafta tekrar gidicem kesinleşir inşallah
Canim e nabizdan kontrol edebilirsin bana da iki hafta dediler üç gün içinde çıkmıştım bir hafta sonra gidip aldım bilerek öyle diyorlar yoğunluk vs olursa diye
Hayat o kadar garip ki seni çok iyi anlıyorum canim kız evlat cennettir sevin insanın icinde bir burukluk oluyor ister istemez benim de oğlum vardı ikinciye oğlum oluyor gönül isterdi ki iki evlat tan da olsun ama bazı şeyler nasip kısmet kaderdasim Allah'ın hakkı üçtür 3.de bulacağız gönlümüzden geçeni
Hayat o kadar garip ki seni çok iyi anlıyorum canim kız evlat cennettir sevin insanın icinde bir burukluk oluyor ister istemez benim de oğlum vardı ikinciye oğlum oluyor gönül isterdi ki iki evlat tan da olsun ama bazı şeyler nasip kısmet kaderdasim Allah'ın hakkı üçtür 3.de bulacağız gönlümüzden geçeni
Canım evladın kız erkeğimi
Olur hem kız daha hayırlı emin ol erkek evlenir bidaha kopar gider kız candır arkadaş sırdaştır ben anneme hep öyle oldum ve iyi ki ablam varrr
Öylemi diyorsun canım 3.ye cesaret edebilir miyim ne kadar zor şeyler yaşadım Allah biliyor yeni yeni kendime geliyorum ama bir tuhaf oldum ramzi, nub, Çin, Rus herşey erkek diyordu sağlıklı olsunda napiym
Canım evladın kız erkeğimi
Olur hem kız daha hayırlı emin ol erkek evlenir bidaha kopar gider kız candır arkadaş sırdaştır ben anneme hep öyle oldum ve iyi ki ablam varrr
Haklısın canım o kadar haklısın ki inan sırf eşim için erkek istemiştim o istiyor diye birde bir kızım var ya buda erkek olursa daha çocuk yapmam diyordum
Öylemi diyorsun canım 3.ye cesaret edebilir miyim ne kadar zor şeyler yaşadım Allah biliyor yeni yeni kendime geliyorum ama bir tuhaf oldum ramzi, nub, Çin, Rus herşey erkek diyordu sağlıklı olsunda napiym
14+1 canım evet yüzde yüz dedi %70 falan deseydi bir umudum olurdu
cinsiyeti bellimi canım hamilelgim zor geçtiği için çocuk defterini kapatırım diye düşünmüştüm ama eşim şimidedin 3.yu istiyor
Henüz belli değil cinsiyeti, geçen yıl da bir kaybım oldu, inşallah bunu sağlıkla kucağıma alırım, benimde eşim çok istedi ama ben hemen cesaret edemedim