2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Her iş sonrası banada oluyor cnm aslında bi anda yapmamak lazım

Ayyy tabii ki sevin kız kardeş çok güzel bir şey ne demek üzülsem mi. Lütfen böyle düşünme lütfen
Bilmiyorum canım herşey erkeği gösteriyordu bir kızım var birde oğlum olmasını istedim olmadı eşimin ailesi ve akrabaları yüzünden erkek istedim şuan bi kötü oldum ama suçluluk duygusu hissediyorum

Yaaa bebeğin sağlıklı ya lütfen şükret. Toplum baskısından akraba zorbalığından nefret ediyorum. Bir kızın varmış evet gönül ikisini de tatmak istiyor. Fakat olmadı diye moralini bozma bebeğini de üzme boş ver sen başkalarını bu hayat bizim

Evlat ikiside hem ikisininde huyu suyu farklı olacak sevinmelisiniz bence Allah kayıp vermesin

Haklısınz kızlar sağlıkla gelsin inşallah heralde bu haftadan sonra değişmez diye düşünüyorum

Benimde bugün ikili testim yapıldi ama bana 3 hafta sonra sonucu cikacak dedi doktor neden o kadar geç. Sizin bir haftada çıkmış
Canim e nabizdan kontrol edebilirsin bana da iki hafta dediler üç gün içinde çıkmıştım bir hafta sonra gidip aldım bilerek öyle diyorlar yoğunluk vs olursa diye

İkinci kızım geliyor sevinsemmi üzülsem mi bilemedim kızlar karmaşık duygular içerisindeyim
Hayat o kadar garip ki seni çok iyi anlıyorum canim kız evlat cennettir sevin insanın icinde bir burukluk oluyor ister istemez benim de oğlum vardı ikinciye oğlum oluyor gönül isterdi ki iki evlat tan da olsun ama bazı şeyler nasip kısmet kaderdasim Allah'ın hakkı üçtür 3.de bulacağız gönlümüzden geçeni

İkinci kızım geliyor sevinsemmi üzülsem mi bilemedim kızlar karmaşık duygular içerisindeyim
Bence sevin, iki kız harika
Benimde iki oğlum var, 3.ye hamileyim yeter ki sağlıklı hayırlı evlat olsunlar hepimiz ortak dileği

Canım evladın kız erkeğimi
Olur hem kız daha hayırlı emin ol erkek evlenir bidaha kopar gider kız candır arkadaş sırdaştır ben anneme hep öyle oldum ve iyi ki ablam varrr

Öylemi diyorsun canım 3.ye cesaret edebilir miyim ne kadar zor şeyler yaşadım Allah biliyor yeni yeni kendime geliyorum ama bir tuhaf oldum ramzi, nub, Çin, Rus herşey erkek diyordu sağlıklı olsunda napiym

Kaç haftaliksinz kesin mi dedi
14+1 canım evet yüzde yüz dedi %70 falan deseydi bir umudum olurdu

Bence sevin, iki kız harika

Benimde iki oğlum var, 3.ye hamileyim yeter ki sağlıklı hayırlı evlat olsunlar hepimiz ortak dileği

cinsiyeti bellimi canım hamilelgim zor geçtiği için çocuk defterini kapatırım diye düşünmüştüm ama eşim şimidedin 3.yu istiyor

Canım evladın kız erkeğimi
Olur hem kız daha hayırlı emin ol erkek evlenir bidaha kopar gider kız candır arkadaş sırdaştır ben anneme hep öyle oldum ve iyi ki ablam varrr
Haklısın canım o kadar haklısın ki inan sırf eşim için erkek istemiştim o istiyor diye birde bir kızım var ya buda erkek olursa daha çocuk yapmam diyordum

Henüz belli değil cinsiyeti, geçen yıl da bir kaybım oldu, inşallah bunu sağlıkla kucağıma alırım, benimde eşim çok istedi ama ben hemen cesaret edemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…