2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

Oda olabilir doğru dedin anasın sen moduda olabiliir bence bizim hamilelik haberimizle birlikte babalara buhran geliyoor

Azaleaa senin cinsiyet belli oldu muu merak ettim
Kuzum pazartesi aldım randevuyu aslında bu hafta 13. Haftayım gitmem lazım ama bilerek haftaya aldım bari cinsiyeti daha net görebilir diye , inşallah görür hepinizi okuyorum maşallah cinsiyetler geliyor bende heyecanlandım bakalım ne olucak

Canım koku devam ama kusma bitti

Ay çok şükür en azından bir tanesinden kurtulmuşsun Koku konusunda da bulundurdugun ortamı yada ne biliyim yemek vs yaparken camı açıp filan yaparsan faydalı oluyor. Bende de yemek pişirirken soğanı yapda öldürmek kısmı kötü geliyor ondan kapı pencere açık o kısmı öyle atlatıyorum

Ayy hadi bakalıım belli eder kendinii benim tahminim senin erkekte o yüzden merak ediyorum senii

Aynen canım buna şükür hamd olsun

Kolayy gelsin çok yorma kendinii o yoğunlukta. Ayy hadi bakalıım hem cinsiyette söyler bende 7 gün sonra doktoruma gitceem
Ayy inşallah hangisi olursa kabul tabii ama bakalım sürpriz öğreneceğiz hepimiz aynı anda zarfa koyun demem gerekiyor sanırım doktoruma hayırlısıyla kavuşun sizdee

Benim hiç kanamam olmadı başından beri ama doktorum şimdilik ilişki yasak olsun bir süre dedi son kontrolde sormadım heyecandan dolayı aklıma bile gelmedi
Benimki hemen işaret ediyor sor sor diye bizde bir sefer kanama oldu o zaman yasaklamıştı bir hafta sonra serbest bıraktı o zamandan beri devam ediyoruz

Kızlar ikili tarama için aç mı gitmek gerekiyor birde kaç günde çıkıyor sonuç acaba bu bekleme olayı çok zor Ultrasonda bakıp hemen söylüyor mu ense kalınlığı vs ?

Ayy inşallah hangisi olursa kabul tabii ama bakalım sürpriz öğreneceğiz hepimiz aynı anda zarfa koyun demem gerekiyor sanırım doktoruma hayırlısıyla kavuşun sizdee

Benimde kardeşiim istiyor abla parti yapalım diye de parti için 16. Haftayo beklemek lazıım kesinleşsin diye o kadar da ben bekleyemem

Bizim bir hintli tanigimiz aile var . 2. bebekleri kiz , gecen hafta dogdu. Simdiden erkek olmasi istegiyle 3. kesin yapicaz diyorlar .

Hatta bizde abimlerle gecen gun ayni konuyu konustuk . erkek pesine dusen ailelerde genelinde o evlattan ne kadar cektiklerini her ailede benzer seyler var demekki

Ayy doğru önden yapıcaz artık değişirse yapacak birşey yok bizimkide beklemez
Benimde arkadasim yapmak istiyor bizim icin . Iki hafta sonra genetik teste gidicem cinsiyeti de ozaman ogrenicez . “ beni arasinlar “
diyor bende pazarlik yapiyorum “ o zaman ogrendigin gun partiyi yapiyoruz , bekleyemem “ diye

Benimde arkadasim yapmak istiyor bizim icin . Iki hafta sonra genetik teste gidicem cinsiyeti de ozaman ogrenicez . “ beni arasinlar “
diyor bende pazarlik yapiyorum “ o zaman ogrendigin gun partiyi yapiyoruz , bekleyemem “ diye
Kıyamam ya ne düşünceliler benimde kuzenim organizasyon işleriyle uğraşıyor o ısrar etti yoksa ben sevmiyorum mavi pembe falan silver veya beyaz ile öğrensek olmuyor mu diyorum oldu canımm diyor Eşimde aynı gün yapmazsa açar bakarım ben zarfı dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…