Kalabalık ailelere bayılırım. Güzel ailenizle mutlu hayırlı ömürler dilerim. Hep 3 çocuğum olsun istemişimdir. 2.5 yıllık evliyim. Yaşım artık 37 ilk hamileliğim. 3 çocuk için biraz geç kaldım :) Rabbim herkesin gönlünden geçeni hayırlı eylesin.Azin bal yesin kuşum ne guzel dedin insallah oyle olur
Bizde yeni evli sayiliriz canim 5 yil oldu daha 26 yasindayim kocam 31 4cu gebelik ama ilk gebeligim 5 ay urastirmisti birturlu gebe kalamamistim sonra gerisi geldi vallahi ikinci istemeden oldu ucuncuyu istedik hemen oldu bu 4cude bilmeden oldu hala saskiniz kocamlasuphemiz var tabi ama bir aksamlada tuttuysa ne bileyim ben 5 6 cocuk daha yapacak gibiyim kocam bu cocuk sag saglim dogusun kendimi kisirlastiricam dedi
Aynen canım bende o yüzden sana birEvett canım ilk mesajım yanlış olmuş şuan Okuyunca bende anladım tabiki üzülmek ne demek Rabbım layık görüp verdiyse ne haddime üzülmek
Nasip diyelim Allah Salih sağlıklı evlat nasip etsin hepimize.
Aç gitmene gerek yok. Dün yaptırdım bende ikili testi. Uyuyordu bebiş bir çikolata ye 10 dk sonra tekrar bakalım dedi. 10dk sonra gittiğimde kıpır kıpırdı. Aklında olsun çikolata ye mutlaka. 20dk detaylıca inceledi ense kalınlığı vs. hepsini o an söyledi. cinsiyetine bakmaya çalıştı ama göstermedi. Bu arada ben her ihtimale karşılık o gün hiç ilaç kullanmadım. Doktor kan sulandırıcı vs etkiler sonucu dedi sadece ama ben yine de içmedim hiç ilaç. 10 gün sonra kan tahlili sonuçları çıkacak. Özel bir hastane gittiğim. Sonuç beklemek bana da zor gelecek diye düşündüm ama inan ultrasonda doktor baktı her şey yolunda sıkıntı görünmüyor dedi rahatladım şuan hiç aklıma gelmiyor bile tahlil sonucu. İnşallah güzel haberleri verirsin sendeKızlar ikili tarama için aç mı gitmek gerekiyor birde kaç günde çıkıyor sonuç acaba bu bekleme olayı çok zorUltrasonda bakıp hemen söylüyor mu ense kalınlığı vs ?
Kayıpların için üzgünüm, benimde 4.gebeliğim,geçen yıl kızımı kaybettimAzin bal yesin kuşum ne guzel dedin insallah oyle olur
Bizde yeni evli sayiliriz canim 5 yil oldu daha 26 yasindayim kocam 31 4cu gebelik ama ilk gebeligim 5 ay urastirmisti birturlu gebe kalamamistim sonra gerisi geldi vallahi ikinci istemeden oldu ucuncuyu istedik hemen oldu bu 4cude bilmeden oldu hala saskiniz kocamlasuphemiz var tabi ama bir aksamlada tuttuysa ne bileyim ben 5 6 cocuk daha yapacak gibiyim kocam bu cocuk sag saglim dogusun kendimi kisirlastiricam dedi
Kayıplarınız için Allah rahmet eylesinKayıpların için üzgünüm, benimde 4.gebeliğim,geçen yıl kızımı kaybettimiki oğlum var, şimdi Rabbim sağlıkla hayırla bunları da doğurmamızı nasip eder inşallah
Allah razı olsun, amin amin hepimiz bebeğine sağlıklı hayırlı ömürler versinKayıplarınız için Allah rahmet eylesinAllah bu bebeğinize uzun sağlıklı ömürler versin.
Senin düşük mü tsh değerin benimde yüksek, ilaç kullanıyorum, geçen yıl ki hamileliğimden beri kullanıyorum, doktor kontrolüyle değerime göre dozu değişiyor, her ay tahlil yaptırıyorum doktora gönderiyorum ona göre ilaç dozunu ayarlıyor banaArkadaşlar, başıma geldiği için belki dikkat etmeyen vardır, uyarmak istedim. Kalp çarpıntılarınız nefes almakta zorlanmalarınız varsa Hipertiroidiniz olabilir. TSH ınıza baktırın. Ben bu şikayetlerim varken çok anlamamıştım, TSH yerlerdeydi, 2 gündür ilaç kullanmaya başladım, doktor tavsiyesi ile daha rahatım sanki.
Çok geçmiş olsunKızlar çok acil. Apandisitim patladı 17 haftalık gebeyim. Dün açık ameliyat oldum. Şimdilik bebeğim durumu iyi. Ama çok şiddetli ağrım var. Bilen duyan yaşayan var mı?
Amin teşekkür ederim arkadaşım. İnan oğlum oldu diye bende gururlanmazdim Allah veriyor benim ne haddime gururlanmak elim ile mi yaptım haşa.Aslında artık konuştuğumuz sizden bağımsız, ben dediğim gibi sizinle alakalı erkek çocuğunun peşine düşmeyi söylemedim ailemde sülalemde hatta şu an yakın çevremde de benzer inanışlı insanlar vardı, onu örnek olarak düşünüp tepki verdim. Dediğim gibi sizden bağımsız konuşmam. Sonrasında da kapadım konuyu. Ben erkek annesi olacağım ve inanın ki erkek olmasıyla gururlanmayan bir çocuk yetiştirmeyi planlıyorum, çünkü toplumun bu algısından sıkıldım. Sizinle alakalı değildi benim tepkim. Dediğim gibi Allah kalbinizdekini size nasip etsin
Canım hayalimiz hep kız, erkek kızdı.. Rabbim böyle yazmış. Salih evlat olsun.Aynen canım bende o yüzden sana bir
Şey yazmadım ilk mesaj tepkinden oda eşinin öyle bir insan olduğunu düşndü sen sevinsemmi üzülsemmi diyince boşverin olur yanlış anlaşılmalar sonunda yazışıyoruz yazım dili yüzünden oluyor bunlar
Evet benim de yerlerde şu an, her zaman biraz normalden düşüktü ama hamilelikte resmen yerlerde artık. Beni aslında çok etkiliyormuş yeni yeni anlıyorum. Çok çok geçmiş olsun senin de.Senin düşük mü tsh değerin benimde yüksek, ilaç kullanıyorum, geçen yıl ki hamileliğimden beri kullanıyorum, doktor kontrolüyle değerime göre dozu değişiyor, her ay tahlil yaptırıyorum doktora gönderiyorum ona göre ilaç dozunu ayarlıyor bana
O sakasina demisti onu canim hani genelde erken cocuk icin derler ya eski kafalilar oda saka olsun diye senin kizin olmuyor demistiSenin kıızn olmuyor demesine bozuldum açıkçasıbebekte cinsiyetin anne ile hiçbir şekilde bağlantısı yoktur. Cinsiyeti belirleyen tamamen erkekten gelen kromozomdur. erkek x kromozomu gönderirse kız olur, y kromozomu gönderirse erkek olur. Annenin bu konuda hiçbir rolü yoktur.
Bende nane yağı hayat kurtarıyor burun bandı aklıma gelmedi denemek lazım2 gece önce başıma geldi burun bandıyla uyudum sabaha kadar. Artık evde hep bulunduracağım burun bandını kötü bir histi
Ah canim benim rabbim oyle mucizelerle dolu ki aklin almaz rabbim seni 3 evlat anasi olmani isterse ol der oluverir bu bebekten 2 yil sonra hamile kalsan onlarda ikiz olsa al sana 3 cocuk hayirli ugurlu olsun rabbim gonlunden geceni bilir sen yeterki inan canim onun gucunun yetemeyecegi hic bir sey yokKalabalık ailelere bayılırım. Güzel ailenizle mutlu hayırlı ömürler dilerim. Hep 3 çocuğum olsun istemişimdir. 2.5 yıllık evliyim. Yaşım artık 37 ilk hamileliğim. 3 çocuk için biraz geç kaldım :) Rabbim herkesin gönlünden geçeni hayırlı eylesin.
Amin canim benim allah sanada sabir versin rabbim gelecekteki ve var olan cocuklarimiza omur versin insallah alicagiz bu bebisleri kucagimizaKayıpların için üzgünüm, benimde 4.gebeliğim,geçen yıl kızımı kaybettimiki oğlum var, şimdi Rabbim sağlıkla hayırla bunları da doğurmamızı nasip eder inşallah
Normaldir diye düşünüyorum, buradaki arkadaşlardan da yaşayan çok bel ağrısı. Bende de var ama dün akşama kadar olan ağrılar hiçmiş onu anladım. Uzandığım yerden kalkamadım resmen eşimin yardımıyla kalktım belim odun gibi kesildi kıpırdayamadım. Akşam yatarken de sağımdan soluma dönemedim ağrısından kaç defa uyandım sayısını bilmiyorum. Hemen sabah ofise gelince hamile destek yastığı siparişi verdim e bebekten. Umarım işe yarar. Yoksa karınlarımız daha da büyüdükçe halimiz ne olurKızlar bel ağrısı normal mi ?
Şifa olsun ilaç inşallahEvet benim de yerlerde şu an, her zaman biraz normalden düşüktü ama hamilelikte resmen yerlerde artık. Beni aslında çok etkiliyormuş yeni yeni anlıyorum. Çok çok geçmiş olsun senin de.
Amin canım inşallah, hepimiz sağlıkla ve hayırla vaktinde alalım kucaklarımızaAmin canim benim allah sanada sabir versin rabbim gelecekteki ve var olan cocuklarimiza omur versin insallah alicagiz bu bebisleri kucagimiza
AMİNNNNNNŞifa olsun ilaç inşallah
Amin canım inşallah, hepimiz sağlıkla ve hayırla vaktinde alalım kucaklarımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?