2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kalabalık ailelere bayılırım. Güzel ailenizle mutlu hayırlı ömürler dilerim. Hep 3 çocuğum olsun istemişimdir. 2.5 yıllık evliyim. Yaşım artık 37 ilk hamileliğim. 3 çocuk için biraz geç kaldım :) Rabbim herkesin gönlünden geçeni hayırlı eylesin.

Aynen canım bende o yüzden sana bir
Şey yazmadım ilk mesaj tepkinden oda eşinin öyle bir insan olduğunu düşndü sen sevinsemmi üzülsemmi diyince boşverin olur yanlış anlaşılmalar sonunda yazışıyoruz yazım dili yüzünden oluyor bunlar

Kızlar ikili tarama için aç mı gitmek gerekiyor birde kaç günde çıkıyor sonuç acaba bu bekleme olayı çok zor Ultrasonda bakıp hemen söylüyor mu ense kalınlığı vs ?
Aç gitmene gerek yok. Dün yaptırdım bende ikili testi. Uyuyordu bebiş bir çikolata ye 10 dk sonra tekrar bakalım dedi. 10dk sonra gittiğimde kıpır kıpırdı. Aklında olsun çikolata ye mutlaka. 20dk detaylıca inceledi ense kalınlığı vs. hepsini o an söyledi. cinsiyetine bakmaya çalıştı ama göstermedi. Bu arada ben her ihtimale karşılık o gün hiç ilaç kullanmadım. Doktor kan sulandırıcı vs etkiler sonucu dedi sadece ama ben yine de içmedim hiç ilaç. 10 gün sonra kan tahlili sonuçları çıkacak. Özel bir hastane gittiğim. Sonuç beklemek bana da zor gelecek diye düşündüm ama inan ultrasonda doktor baktı her şey yolunda sıkıntı görünmüyor dedi rahatladım şuan hiç aklıma gelmiyor bile tahlil sonucu. İnşallah güzel haberleri verirsin sende

Kayıpların için üzgünüm, benimde 4.gebeliğim,geçen yıl kızımı kaybettim iki oğlum var, şimdi Rabbim sağlıkla hayırla bunları da doğurmamızı nasip eder inşallah

Kızlar mesajlarınızı tek tek okuyorum biraz geriden geliyorum ve uzun zamandır giremedim farkındayım ama daha aktif olucam inşallah
güzel gelişmelerinizi , cinsiyeti belli olanları tebrik ediyor darısı bizlere diyorum
Herkesin keyfi yerindedir umarım
-Sunshine canım boşluklarımı doldurayım
Kese görme tarihim 4.03.22
İlk kalp atışı duyma tarihim : 7.03.22 (kanamadan ötürü öyle olmuştu )
Cinsiyete de az kalmıştır umarım
Bi heyecan kapladı sizlerin mesajlarını okuyunca içimi

Arkadaşlar, başıma geldiği için belki dikkat etmeyen vardır, uyarmak istedim. Kalp çarpıntılarınız nefes almakta zorlanmalarınız varsa Hipertiroidiniz olabilir. TSH ınıza baktırın. Ben bu şikayetlerim varken çok anlamamıştım, TSH yerlerdeydi, 2 gündür ilaç kullanmaya başladım, doktor tavsiyesi ile daha rahatım sanki.

Senin düşük mü tsh değerin benimde yüksek, ilaç kullanıyorum, geçen yıl ki hamileliğimden beri kullanıyorum, doktor kontrolüyle değerime göre dozu değişiyor, her ay tahlil yaptırıyorum doktora gönderiyorum ona göre ilaç dozunu ayarlıyor bana

Amin teşekkür ederim arkadaşım. İnan oğlum oldu diye bende gururlanmazdim Allah veriyor benim ne haddime gururlanmak elim ile mi yaptım haşa.
Ancak merhametli vicdanlı kendi ayakları üzerinde duran mutlu bireyler yetiştirirsem onlar adına gurur duyarım. O gururlanan kişiler hem eğitim öğretim hemde dini açıdan cahildir dediğim gibi yolluyorsun bir sperm Allah ne dilerse o oluyor. Ama inkar edemiyorum kalbime söz geçmiyorum bende isterdim hayalim kız, erkek, kızdı.. Nasip böyleymis. Hepimize hayırlı Salih sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim

Canım hayalimiz hep kız, erkek kızdı.. Rabbim böyle yazmış. Salih evlat olsun.

Evet benim de yerlerde şu an, her zaman biraz normalden düşüktü ama hamilelikte resmen yerlerde artık. Beni aslında çok etkiliyormuş yeni yeni anlıyorum. Çok çok geçmiş olsun senin de.

O sakasina demisti onu canim hani genelde erken cocuk icin derler ya eski kafalilar oda saka olsun diye senin kizin olmuyor demisti bozulma benim kocama o dunyanin en iyi babasi ve eşi

Ah canim benim rabbim oyle mucizelerle dolu ki aklin almaz rabbim seni 3 evlat anasi olmani isterse ol der oluverir bu bebekten 2 yil sonra hamile kalsan onlarda ikiz olsa al sana 3 cocuk hayirli ugurlu olsun rabbim gonlunden geceni bilir sen yeterki inan canim onun gucunun yetemeyecegi hic bir sey yok ama tabi ilk once bu bebegi sag salim kolayca kucagina al canim rabbim sana anne olmayi nasip etsin

Kayıpların için üzgünüm, benimde 4.gebeliğim,geçen yıl kızımı kaybettim iki oğlum var, şimdi Rabbim sağlıkla hayırla bunları da doğurmamızı nasip eder inşallah
Amin canim benim allah sanada sabir versin rabbim gelecekteki ve var olan cocuklarimiza omur versin insallah alicagiz bu bebisleri kucagimiza

Kızlar bel ağrısı normal mi ?
Normaldir diye düşünüyorum, buradaki arkadaşlardan da yaşayan çok bel ağrısı. Bende de var ama dün akşama kadar olan ağrılar hiçmiş onu anladım. Uzandığım yerden kalkamadım resmen eşimin yardımıyla kalktım belim odun gibi kesildi kıpırdayamadım. Akşam yatarken de sağımdan soluma dönemedim ağrısından kaç defa uyandım sayısını bilmiyorum. Hemen sabah ofise gelince hamile destek yastığı siparişi verdim e bebekten. Umarım işe yarar. Yoksa karınlarımız daha da büyüdükçe halimiz ne olur

Evet benim de yerlerde şu an, her zaman biraz normalden düşüktü ama hamilelikte resmen yerlerde artık. Beni aslında çok etkiliyormuş yeni yeni anlıyorum. Çok çok geçmiş olsun senin de.
Şifa olsun ilaç inşallah
Amin canim benim allah sanada sabir versin rabbim gelecekteki ve var olan cocuklarimiza omur versin insallah alicagiz bu bebisleri kucagimiza
Amin canım inşallah, hepimiz sağlıkla ve hayırla vaktinde alalım kucaklarımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…