2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Canim hamiş arkadaşlarim ben galiba dayanamiycam bugun gidicem kontrole yarin gidicektik normalde ama eşim akşam gidelim dedi bende artik dayanamiyorum en son 1 martta gittim dun sabah cok kotu bir ruya gordum kizlar dudagimda uçuk çikti hemde iki tane bir alt bir ust dudakta nasil felaket anlatamam ruyadan cok etkilendim hala aklimdan cikmiyor ruya tabirlerine baktim anlami cok guzel ama iste ucuklari ne yapacagim bilmiyorum sabah kahvemi zor ictim sistiler cok

Ah arkadaşım bunu bilen kaç kişiyiz? Erkek olduğunu duyunca eşime döndüm yaptın erkeği dedim güldüm. Bizim cinsiyet tayinine hiç faydamız yok kadınlar olarak.
Hatta bence komple hiçbir etkimiz yok ya Allah veriyormuş gerçekten biz kim çocuk yapmak kim y a
sağlıklı bahtı güzel evlatlar nasip etsin rabbim. Yokluklarını göstermesin inşallah
Ekleyeyim canım

Allah şifa versin canım

Orası öyle tabii Allah veriyor biz de nasipleniyoruz amin amin inşallah
Teşekkür ederim canım

Zofran’ın zararlı olduğunu doktor mu söyledi? Bana zofran yazdı doktorum.

İlk gittiğim Dr yaşlı bir hekim doçentti o yazmam dedi o Dr um hastaneden ayrıldı o nedenle devam etmedim. İkinci Dr um sorun olmaz dedi ama kemoterapi sonrası kanser hastalarına veriliyor dedi ama zararı yok dedi inan bende çok zor şeyle yaşadım dayandım üstelik evde kızım vardı onu okula getirip götürmek zorunda idim.
Prilam denen hapı içtim.
Bir haftadır dramamine içiyorum çok iyi geldi bunuda Dr um yazdı ve ilk gebelikte De kadın bir dr yazmıştı bende bunu kullandım diye. Öyle yani dramimene yi kullan derim tabi Dr un en iyisini bilir

Herşey yolundadır merak etme canımm hamilelikte gerçekten değişik rüyalar görüyormussun artık psikolojik mi yoksa başka bir etken mi bilmiyorum. Bende sürekli çocugum doğuyor ama bana göstermiyorlar, hamileyim şiddetli kanamalar yasıyorum elime çocugum düşüyor, eşim sürekli aldatıyor başka birisinden cocugu oluyor filan. Her gün saçma sapan rüyalarla uğrasıyorum ama bugün güzel haberler alacaksın inşallah bizlere de haber ver

Canim ben zofran muadili onzyd diye bir ilac kullaniyorum. Recetesinde kemoterapi gorenler icin yaziyor evet, benim doktorumda docent ve gittigimde direkt sordum bir zarari olur mu ben ilacin prospektusunu okuyunca korktum diye hicbir zarari yok senin gibi agir bulanti geciren hamilelere veriyoruz dedi hatta korkma senin uzerinde deney yapmiyoruz dedi guldu zaten eczacida alirken esime ya kemoterapi hastalarina ya da hamilelere verilir bu ilac demis. Acikcasi ben doktorlarin zarari olacak bir sey verecegini asla dusunmuyorum. Insan hamileyken ictigi her seye tedirgin oluyor bende ayni sekilde ama inan ben sabah onzyd+gece prilam ancak gunduzleri daha rahat etmeye basladim aksamlari hafif bir bulanti mide rahatsizligi yasiyorum ama kusmam durdu cok sukur.

Çok haklısın canım hayalim hep kızım oğlum kızım olması idi rabbim Bizden iyi bilir. Mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler
Canım hayırlısı olsun benin De kızım var konuştuk hatta burada gönül değişik tatmak tabiki istiyor erkek çocuğu olan kız ister kız olan erkek.Allah hayırlı evlat nasip etsin.benimki göstermedi dün gittim heralde kız sklıyor dye düşünmeye başladım sağlıkla kucağımıza alalım inşallh

Göstermedi ise umut vardır canım benimki AP açık ortada idi bom boş çok istedim ne yalan söyleyeyim olmadı hayırla sağlıkla gelsin prenses. Benimki değişmez galiba

Eklentiler

• Screenshot_2022-04-07-12-06-34-519_com.whatsapp.webp
    15 KB · Görüntüleme: 72
Beyin bilinçaltına kaydedermiş böyle şeyleri, kalkınca hemen 'bu durum bana ait değil' diyerek vesveseyi uzaklaştır kendinden canım.

Inslh canim yazarim

Beyin bilinçaltına kaydedermiş böyle şeyleri, kalkınca hemen 'bu durum bana ait değil' diyerek vesveseyi uzaklaştır kendinden canım.

Kafamı boşaltmaya çalısıyorum sürekli bende hamilelikte biz neyi nasıl düşünürsek yaparsak bebeğe yansırmış o durum video izlemiştim bu konuda onu öğrendiğimden beri pozitif olup enerjili olmaya çalışıyorum bebişim gerginlik miskinlik hissetmesin diye. Yaparıım söylediğini de teşekkür ederiim

Sürekli pozitif olmaya çalışmak kolay değil, fakat vesveseleri iptal etmek elimizde. Annelik zor cidden, % 100 sorumluluğun sende olması hele...

İşte analık motivasyonu bu olmalı

Hem biz çok güçlüyüz her sıkıntının altından kalkarız evelallah. Rabbim dermansız dert vermesin. O rüyalar hep endişelerimizin yansıması
Her şey güzel olacak Allah’ın izniyle. Havalar da ısınıyor yavaştan. Güneşler açacak.
Ay Güneş’im doğacak konuyu benimkine getirdim kendi kendime

Kızlar bir şey sormak istiyorum kalp atışını duyduktan sonra ve atış normal ise bir daha gittiğimizde duymama ihtimalimiz var mıdır sizce böyle bir şey başına gelen var mı

Sürekli pozitif olmaya çalışmak kolay değil, fakat vesveseleri iptal etmek elimizde. Annelik zor cidden, % 100 sorumluluğun sende olması hele...

Evet farklı bir süreçmiş ya gerçekten. Hatalarda yapacaz yeri gelecek inşallah bebeklerimizle birlikte bu süreci en güzel şekilde atlatacağız doğduklarında da öyle biz nasılsak onlarda öyle olacak bir insan ailesinden çokta farklı olmuyor sonucta. Hayırlı düzgün kişilikli evlatlar insanlar yetiştirecek gücü hassasiyeti verir bizlere

Evet her şeyi yoluna koyacağız inşallah yolunda gidecek bende yazı çok bekliyorumm sanki güneşli havalarıı hani bide tam haziranda vs hareketlerini hissetmeye başlarız göbüşlerimiz büyür tatlı telaşlarımız başlayacak zamanları beynimde o günlere kodladım Yaa sağlıklıı gelsiin Güneş hanımm

Kızlar bir şey sormak istiyorum kalp atışını duyduktan sonra ve atış normal ise bir daha gittiğimizde duymama ihtimalimiz var mıdır sizce böyle bir şey başına gelen var mı

Kalp durması yaşayanlar oluyor evet ve hani annede bir belirti olmuyormuş. Üzücü bir durum aklına bile getirme derim. Cuma günü gideceğin doktora söylersin ben 12. Haftaya gelene kadar 2 haftada bir muayane plmak istiyorum diye seni o şekilde çağırsın aklın kalacaksa eğer. Ben en son 7. Haftada gitmiştim kendi doktorum 1 ay sonra çağırdı. Uzun bir süre 2 gün önce kanamam olunca acilde gördüm hani o durum olmasaydı doktoruma gideceğim zamanı bekleyecektim. Sen 2 haftada bir git için rahatlar hem kafanda kurup durmazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…