2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Öyle yapıcam canım kanama alanı olmasa bu kadar korkmazdım sanırım o beni tedirgin ediyor çok şükür kanamam olmuyor ama bir farkı yok sonuçta bir yer kanıyor

Eveeet güzel günler bizi bekliyor çok sıkıntılar yaşadık bazılarımız ama geçecek hepsi
Hareketleri düşünmek bile heyecanlandırıyor
Muhteşem havalarda da çocuklarımızı kucağımıza alacağız ne çöl sıcağı ne de serin olacak tam Eylül sonu Ekim ayı cok güzel olacak her şey. Eylül sonunda tatile gitmiştik geçen yaz. Antalya bile nasıl güzeldi sıcağı yakmıyordu.
Çok güzel havalarda doğacak bebeklerimiz inşallah. ilk günleri, o adaptasyonu kolay atlatmamızı sağlar hep
Sağlıkla kolaylıkla gelsin tüm çocuklarımız

Benim de tsh yuksek çıktı doktor bı hap verdi levotiron diye 3.kusurlerde bı oran çıktı inşallah sorun yaşamayız

Öyle yapıcam canım kanama alanı olmasa bu kadar korkmazdım sanırım o beni tedirgin ediyor çok şükür kanamam olmuyor ama bir farkı yok sonuçta bir yer kanıyor

Cuma günü git bakalım doktoruna ne diyecek içine sinsinde inşallah tüm sorularının cevabını alırsın ondan Korkutma kendini böyle şeyler düşünüp

Amiin amiin heycanlandıım umutlandım

Kızlar bir şey sormak istiyorum kalp atışını duyduktan sonra ve atış normal ise bir daha gittiğimizde duymama ihtimalimiz var mıdır sizce böyle bir şey başına gelen var mı
Bu vesveselerden uzak tutmaya bak kendini canım, bebeği de kendini de kötü etkilersin. Allah'a teslim olmak en güzeli. Herşeyde bir hayır vardır.

Cuma günü git bakalım doktoruna ne diyecek içine sinsinde inşallah tüm sorularının cevabını alırsın ondan Korkutma kendini böyle şeyler düşünüp
Dün ağladım kafama göre bir doktor bulamayacak mıyım diye niye ağladım bilmiyorum hormonlar sanırım bir de adet dönemimdi sanırım kime neye inanacağım bilmiyorum

Kızlar progestan kullanıyorum. Başım çatlıyor. Hamilelikte mi yoksa ilaçtanmı bilmiyorum. Varmı bu şekilde olan

Sağol canım bilgiler için çok sevindim umarım benimde böyle çıkar

Amin canım çok teşekkür ederim. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah

İnşallah bir doktora inanıp ona güvenebilsem 3 doktor değiştirdim şimdiden hiçbiri mi kafama uymaz
Yok mu çevrende doğum yapan biri, güvendiği bir doktor? Vallahi üzülüyorum bu haline. Kkdan da olduğun şehirde doktor araştırabilirsin. İlla birisi çıkacaktır gönlüne göre.

Yok mu çevrende doğum yapan biri, güvendiği bir doktor? Vallahi üzülüyorum bu haline. Kkdan da olduğun şehirde doktor araştırabilirsin. İlla birisi çıkacaktır gönlüne göre.
Hepsine baktım bi tane buluyorum tamam bu iyi diyorum sonra biri o doktor şöyle kötü böyle kötü diyorlar çok yoruldum buna rağmen gidiyorum yine kafama yatmıyor ablamlar var onların gittiği doktora gidiyordum artık ona da güvenemiyorum çok yoğun sürekli randevu erteliyor dua edin yarın gideceğim aklıma yatsın ve bebeğim büyümüş olsun en azından 13 mm olduğunu görebileyim yarın 8+3 oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…