Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben artık çorba içmeyi düşünüyorum 2 3 saatte bir onu içsem ya da sarma filan olsa evde sürekli ekşili onları atıştırsak ne güzel olur ama yapacak kimse yok sürekli yapamıyoruz da
Canım suanlik Doruk ismindeyiz eşimle. Dış baskılara karşı daha bisey demedim
Aşırı bi baskı oldu en son, sağlıklı mi değil mi o merak edilmedi de ismi sorun oldu
Canım suanlik Doruk ismindeyiz eşimle. Dış baskılara karşı daha bisey demedim
Aşırı bi baskı oldu en son, sağlıklı mi değil mi o merak edilmedi de ismi sorun oldu
Benimki çok konuşmuyor sürekli gidip geldiği için
Genelde yanımda değilken konuşuyor çünkü konuşunca hep odadan çıkarım farketti de artık yanımda pek aramaz
Kızlar çatlaklarınız oluştu mu?
Benim 2-3 gün önce karnımda kaşıntı başladı içten çatlamaya başladım sanırım kremi sürünce geçti kaşıntı. Bir de göbüşleriniz çıktı mı benim sanki belli oluyor artık alt karnım öne doğru uzuyor
Benimki çok konuşmuyor sürekli gidip geldiği için
Genelde yanımda değilken konuşuyor çünkü konuşunca hep odadan çıkarım farketti de artık yanımda pek aramaz
Allah sana sabır versin bebitom. Bizimki görüşseydi o kadın yuvamızı çoktan yıkmıştı, ilk zamanlar çok denedi çünkü. Kenafir. Ne yine konuyu bu kadına getirdin bak sinir vurdu tepeme.
Allah sana sabır versin bebitom. Bizimki görüşseydi o kadın yuvamızı çoktan yıkmıştı, ilk zamanlar çok denedi çünkü. Kenafir. Ne yine konuyu bu kadına getirdin bak sinir vurdu tepeme.