2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ben artık çorba içmeyi düşünüyorum 2 3 saatte bir onu içsem ya da sarma filan olsa evde sürekli ekşili onları atıştırsak ne güzel olur ama yapacak kimse yok sürekli yapamıyoruz da 😒
Evet canım bende yoğurt yiyorum ekmek le ekmek yeyince iki dilim tok tutuyor

Canım suanlik Doruk ismindeyiz eşimle. Dış baskılara karşı daha bisey demedim🤦🏻‍♀️
Aşırı bi baskı oldu en son, sağlıklı mi değil mi o merak edilmedi de ismi sorun oldu
Kim sorun ediyor ismi ? Ne değişik ya
Boşver takılma eşin de yok tek seni bulunca yüklenmisler

Aa ben telefonla konuştuğunda bile kinleniyorum, kafasını koparasım geliyor.😂
Benimki çok konuşmuyor sürekli gidip geldiği için😒
Genelde yanımda değilken konuşuyor çünkü konuşunca hep odadan çıkarım farketti de artık yanımda pek aramaz😂

Kızlar çatlaklarınız oluştu mu?
Benim 2-3 gün önce karnımda kaşıntı başladı içten çatlamaya başladım sanırım kremi sürünce geçti kaşıntı. Bir de göbüşleriniz çıktı mı benim sanki belli oluyor artık😍 alt karnım öne doğru uzuyor 😂

Benimki çok konuşmuyor sürekli gidip geldiği için😒
Genelde yanımda değilken konuşuyor çünkü konuşunca hep odadan çıkarım farketti de artık yanımda pek aramaz😂
Allah sana sabır versin bebitom.😂 Bizimki görüşseydi o kadın yuvamızı çoktan yıkmıştı, ilk zamanlar çok denedi çünkü. Kenafir. Ne yine konuyu bu kadına getirdin bak sinir vurdu tepeme.😂😂

Allah sana sabır versin bebitom.😂 Bizimki görüşseydi o kadın yuvamızı çoktan yıkmıştı, ilk zamanlar çok denedi çünkü. Kenafir. Ne yine konuyu bu kadına getirdin bak sinir vurdu tepeme.😂😂
Koca ve boşanmak deyince direkt konu annelerine geliyor 😂
Benimki ayırmaz seviyor beni ama gıcık kadın hazetmiyorum cimri ve cahil 😂

Anladım canım bende diyorum yanlış mı görüyorum dedim 😂 kızlar şimdi soruyorum detaylı ultrason kaçıncı hafta oluyor ?
20ci haftaya kadar canim genelde 18de yapiyorlar onceki gebeliklerimden biliyorum ama ben turkiyede deilim yurt disi ama fark olacagini sanmiyorum

Back
X