bende yaAynı durumdayıızalt karnım birazcık daha büyüdü ama hanii dışardan hamile sayılmıyoruum
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende yaAynı durumdayıızalt karnım birazcık daha büyüdü ama hanii dışardan hamile sayılmıyoruum
![]()
Ben haftada bi kez evi terketmeyi düşünüyorum bugün de arabayı yanlış yere park etmişim diye kızdı bana ben de hamile kadına böyle kızılır mı diye ağladım umarım hormonlardandır gerçi benimkinin her zamanki kazmalığı :/Benim sorunda var ama normalde çözeceğim şeyi çözesim gelmiyor demekki hormonlarmış bukadar ağladığım bir dönemi yani boşa ağladığımı hatırlamıyorum
Ben hamilelik doneminde cok da hassaslastigimi dusunmemekle birlikte haftada 2 3 mutlaka bi aglama tutuyor. Insan istiyor ki karsimdaki hamile oldugumu goz onune alarak konussun. Ya da onceden de sinir oldugum ama dile getirmedigim seyleri artik tolere edemedigimi farkediyorum. Tolere edememek de degil etmek istemiyorum. Bazen kendimi 9 ay biyerlere kacmak isterken buluyorum. Bebegim ve ben cok sakin ve mutluyuzBen haftada bi kez evi terketmeyi düşünüyorum bugün de arabayı yanlış yere park etmişim diye kızdı bana ben de hamile kadına böyle kızılır mı diye ağladım umarım hormonlardandır gerçi benimkinin her zamanki kazmalığı :/
Ben haftada bi kez evi terketmeyi düşünüyorum bugün de arabayı yanlış yere park etmişim diye kızdı bana ben de hamile kadına böyle kızılır mı diye ağladım umarım hormonlardandır gerçi benimkinin her zamanki kazmalığı :/
Hepinizin dediğini ben yaşıyorum uzaklara gidesim vardı bugün ya hamile olduğumun farkında değil halen idrak edemedi çıldırcam her zaman nasıl kazmaysa üstüne koyarak ilerliyorBen hamilelik doneminde cok da hassaslastigimi dusunmemekle birlikte haftada 2 3 mutlaka bi aglama tutuyor. Insan istiyor ki karsimdaki hamile oldugumu goz onune alarak konussun. Ya da onceden de sinir oldugum ama dile getirmedigim seyleri artik tolere edemedigimi farkediyorum. Tolere edememek de degil etmek istemiyorum. Bazen kendimi 9 ay biyerlere kacmak isterken buluyorum. Bebegim ve ben cok sakin ve mutluyuz
Bende de durumlar aynı. Daha onceden göbeğim vardi ama hamile kaldiktan sonra 4 kilo verdim gitmişti. Galiba bu bebekbiri göbüş mü dedi![]()
Kızlar göbüşler ne durumda ben 3 hafta önce çekmiştim bunu 3. Ayın bitiminde yine çekeceğim iç karnım dar sanırım büyüdü hemen![]()
biri göbüş mü dedi![]()
Valla 3 mesajı da hayranlıkla alıntıladımBende de durumlar aynı. Daha onceden göbeğim vardi ama hamile kaldiktan sonra 4 kilo verdim gitmişti. Galiba bu bebek![]()
Yaşadıklarına üzüldüm, bu hayatta en kötü şeylerden biri aynı evde iki yabancı haline dönüşmek. İnşallah bir an önce sorunlarınızı çözer ve çok mutlu olursunuzİnsanlar 5 senelik evliliğine yeni diyolar ben bi an evvel yaşlanmak istiyorum sürekli bi eleştiri hali bunu buraya koymuşsun bunu böyle yapmışsın şahsıma etmese de öfke patlamalarında ortaya küfür savurmalar ben nasıl okumuş etmiş insanın böyle maganda hale gelebildiğini anlamıyorum tek neşe kaynağım evlatlarım her şeye rağmen kendime kurduğum dünyada mutluyum
Kaçıncı senen canım?İnsanlar 5 senelik evliliğine yeni diyolar ben bi an evvel yaşlanmak istiyorum sürekli bi eleştiri hali bunu buraya koymuşsun bunu böyle yapmışsın şahsıma etmese de öfke patlamalarında ortaya küfür savurmalar ben nasıl okumuş etmiş insanın böyle maganda hale gelebildiğini anlamıyorum tek neşe kaynağım evlatlarım her şeye rağmen kendime kurduğum dünyada mutluyum
Açıkçası belli zaman sonra çocuklar için huzurlu ortam olsun başka beklentin kalmıyor canın umarım inş..Yaşadıklarına üzüldüm, bu hayatta en kötü şeylerden biri aynı evde iki yabancı haline dönüşmek. İnşallah bir an önce sorunlarınızı çözer ve çok mutlu olursunuz![]()
6.senemiz ilk seneden beri eleştiriler söylenmeler hep vardı benim hatam susmak oluyor pasif agresif tavır sergiliyorum halbuki yaptırımı olması lazım bazı şeylerin şimdiki aklım olsa ilk bağırdığı gün tepkimi koyardım ..öyle işteKaçıncı senen canım?
haftamız aynı göbekler de aynı evet bende kilo aldım ondan sanıyordum ama birkaç haftadır almamışım bizim göbişler erken çıkmışBende de durumlar aynı. Daha onceden göbeğim vardi ama hamile kaldiktan sonra 4 kilo verdim gitmişti. Galiba bu bebek![]()
Büyüyoruz gün gün canım çok şükürmaşallah canım senin bebişin de büyümüş bile inşallah her şey yolundadır güzel haberlerle gel inşallah![]()
merhaba kızlar
deniz ben. 37 yaşındayım. 27 aylık bir kızım var.
12+1 deyim. 22 ekim görünüyor doğum bakalım. ekim annesi olucam inş. ara ara bakıyorum buraya. zor geçiyor benim hamilelik. baş dönmesi mide bulantısı. folik asiti bile nerdeyse hiç içmedim ondan pay biçin. umarım attık azalır şikayetlerim. mal gibiyim çünkü![]()
Hayatımda ilk defa bitki ektim, çeri domates.İnşallah filizlenir çok heyecanlıyım.
![]()
Başakcım ben de bayılırım cok güzel bir duygu bu ya
Sorma bebeğim bana çok iyi geldi, salon bitkilerim vardı ama sebze ekmek istiyordum bununla başlayalım dedik.Başakcım ben de bayılırım cok güzel bir duygu bu ya
Nereye ektin bunları ? Ben anca balkonda saksıdır büyük yoğurt kabıdır büyütebiliyorum çileklerim ve kayısı fidem var, son zamlardan sonra göbek marul büyütmeyi deneyeceğimufak kafa göbeğe 20 TL verdik bugün
![]()
Ay maydonoz maceram cok komikti benim. Nasıl çıktığını bilmiyordum başta böyle otcuklar vardı ben de koparıyorum yabani ot diyeSorma bebeğim bana çok iyi geldi, salon bitkilerim vardı ama sebze ekmek istiyordum bununla başlayalım dedik.
Önce viyollere ektim fotoğraftaki gibi, filizlenirlerse çıkarıp geniş bir saksıya geçeceğim.Balkona koyamadım kapalı ve ışık alan yerde durmalıymış, odada pencere önüne koydum, sıradaaa maydanoz varr.
![]()
Çilekler kışın balkonda hiçbir zarara uğramadı valla. Kayısı ekmiştik o kurumuş bi sopacık kalmıştı. Kayısılar şimdi yeşil muhteşem yapraklar açtı, görsen sanki 30 cm lik ağaç
Nelere başladınız ben gitmedim 12de işte yarın gidicem bakalım banada verir yarın eminim siz neler içiyorsunuz demir falan başladınız miBeybisi folik asit 12.hafta kesiliyor zaten, doktorun kesmeni söylemedi mi? Hepimiz bıraktık çünkü, takviyelere başladık.
Aramıza hoş geldinizmerhaba kızlar
deniz ben. 37 yaşındayım. 27 aylık bir kızım var.
12+1 deyim. 22 ekim görünüyor doğum bakalım. ekim annesi olucam inş. ara ara bakıyorum buraya. zor geçiyor benim hamilelik. baş dönmesi mide bulantısı. folik asiti bile nerdeyse hiç içmedim ondan pay biçin. umarım attık azalır şikayetlerim. mal gibiyim çünkü![]()
hoşbuldumAramıza hoş geldiniz
Tabloya eklememi isterseniz son adet tarihi de alabilirim. Maşallah kızınızı da Allah bağışlasın![]()