2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Benim sorunda var ama normalde çözeceğim şeyi çözesim gelmiyor demekki hormonlarmış bukadar ağladığım bir dönemi yani boşa ağladığımı hatırlamıyorum
Ben haftada bi kez evi terketmeyi düşünüyorum bugün de arabayı yanlış yere park etmişim diye kızdı bana ben de hamile kadına böyle kızılır mı diye ağladım umarım hormonlardandır gerçi benimkinin her zamanki kazmalığı :/

Ben haftada bi kez evi terketmeyi düşünüyorum bugün de arabayı yanlış yere park etmişim diye kızdı bana ben de hamile kadına böyle kızılır mı diye ağladım umarım hormonlardandır gerçi benimkinin her zamanki kazmalığı :/
Ben hamilelik doneminde cok da hassaslastigimi dusunmemekle birlikte haftada 2 3 mutlaka bi aglama tutuyor. Insan istiyor ki karsimdaki hamile oldugumu goz onune alarak konussun. Ya da onceden de sinir oldugum ama dile getirmedigim seyleri artik tolere edemedigimi farkediyorum. Tolere edememek de degil etmek istemiyorum. Bazen kendimi 9 ay biyerlere kacmak isterken buluyorum. Bebegim ve ben cok sakin ve mutluyuz

Ben hamilelik doneminde cok da hassaslastigimi dusunmemekle birlikte haftada 2 3 mutlaka bi aglama tutuyor. Insan istiyor ki karsimdaki hamile oldugumu goz onune alarak konussun. Ya da onceden de sinir oldugum ama dile getirmedigim seyleri artik tolere edemedigimi farkediyorum. Tolere edememek de degil etmek istemiyorum. Bazen kendimi 9 ay biyerlere kacmak isterken buluyorum. Bebegim ve ben cok sakin ve mutluyuz
Hepinizin dediğini ben yaşıyorum uzaklara gidesim vardı bugün ya hamile olduğumun farkında değil halen idrak edemedi çıldırcam her zaman nasıl kazmaysa üstüne koyarak ilerliyor

Eklentiler

• C91B5C27-4E23-4C19-9C3F-133E0BFCE587.webp
    C91B5C27-4E23-4C19-9C3F-133E0BFCE587.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 127
İnsanlar 5 senelik evliliğine yeni diyolar ben bi an evvel yaşlanmak istiyorum sürekli bi eleştiri hali bunu buraya koymuşsun bunu böyle yapmışsın şahsıma etmese de öfke patlamalarında ortaya küfür savurmalar ben nasıl okumuş etmiş insanın böyle maganda hale gelebildiğini anlamıyorum tek neşe kaynağım evlatlarım her şeye rağmen kendime kurduğum dünyada mutluyum

Kızlar göbüşler ne durumda ben 3 hafta önce çekmiştim bunu 3. Ayın bitiminde yine çekeceğim iç karnım dar sanırım büyüdü hemen 🥰😍

biri göbüş mü dedi😬😬😬

Bende de durumlar aynı. Daha onceden göbeğim vardi ama hamile kaldiktan sonra 4 kilo verdim gitmişti. Galiba bu bebek 👶
Valla 3 mesajı da hayranlıkla alıntıladım 🧿 hey maşallah 3ünüzün de kızı olacak değil mi? İç karın olayı biraz da sanırım. Benim karnımda hafif alt karında sivrileşme ve kalçada genişleme var. Onun dışında değişmedim pek. Ama siz 3ünüz de çok güzelsiniz 🧿

İnsanlar 5 senelik evliliğine yeni diyolar ben bi an evvel yaşlanmak istiyorum sürekli bi eleştiri hali bunu buraya koymuşsun bunu böyle yapmışsın şahsıma etmese de öfke patlamalarında ortaya küfür savurmalar ben nasıl okumuş etmiş insanın böyle maganda hale gelebildiğini anlamıyorum tek neşe kaynağım evlatlarım her şeye rağmen kendime kurduğum dünyada mutluyum
Yaşadıklarına üzüldüm, bu hayatta en kötü şeylerden biri aynı evde iki yabancı haline dönüşmek. İnşallah bir an önce sorunlarınızı çözer ve çok mutlu olursunuz 🙏

Kaçıncı senen canım?

Yaşadıklarına üzüldüm, bu hayatta en kötü şeylerden biri aynı evde iki yabancı haline dönüşmek. İnşallah bir an önce sorunlarınızı çözer ve çok mutlu olursunuz 🙏
Açıkçası belli zaman sonra çocuklar için huzurlu ortam olsun başka beklentin kalmıyor canın umarım inş..
Kaçıncı senen canım?
6.senemiz ilk seneden beri eleştiriler söylenmeler hep vardı benim hatam susmak oluyor pasif agresif tavır sergiliyorum halbuki yaptırımı olması lazım bazı şeylerin şimdiki aklım olsa ilk bağırdığı gün tepkimi koyardım ..öyle işte

maşallah canım senin bebişin de büyümüş bile inşallah her şey yolundadır güzel haberlerle gel inşallah 🥰
Büyüyoruz gün gün canım çok şükür ☺️😇inşallah canım 🤲🏻 İnşallah bi sıkıntı yoktur yarın yine yazarım ☺️🥰
Sen nasılsın bebiş nasıl kocaman olmuşsunuz ♥️

merhaba kızlar
deniz ben. 37 yaşındayım. 27 aylık bir kızım var.
12+1 deyim. 22 ekim görünüyor doğum bakalım. ekim annesi olucam inş. ara ara bakıyorum buraya. zor geçiyor benim hamilelik. baş dönmesi mide bulantısı. folik asiti bile nerdeyse hiç içmedim ondan pay biçin. umarım attık azalır şikayetlerim. mal gibiyim çünkü😂

Hayatımda ilk defa bitki ektim, çeri domates.😍 İnşallah filizlenir çok heyecanlıyım.:rolleyes:

Başakcım ben de bayılırım cok güzel bir duygu bu ya 🤩

Nereye ektin bunları ? Ben anca balkonda saksıdır büyük yoğurt kabıdır büyütebiliyorum çileklerim ve kayısı fidem var, son zamlardan sonra göbek marul büyütmeyi deneyeceğim 🤣 ufak kafa göbeğe 20 TL verdik bugün 🥲

Başakcım ben de bayılırım cok güzel bir duygu bu ya 🤩

Nereye ektin bunları ? Ben anca balkonda saksıdır büyük yoğurt kabıdır büyütebiliyorum çileklerim ve kayısı fidem var, son zamlardan sonra göbek marul büyütmeyi deneyeceğim 🤣 ufak kafa göbeğe 20 TL verdik bugün 🥲
Sorma bebeğim bana çok iyi geldi, salon bitkilerim vardı ama sebze ekmek istiyordum bununla başlayalım dedik.😍
Önce viyollere ektim fotoğraftaki gibi, filizlenirlerse çıkarıp geniş bir saksıya geçeceğim.:dua: Balkona koyamadım kapalı ve ışık alan yerde durmalıymış, odada pencere önüne koydum, sıradaaa maydanoz varr.😍

Sorma bebeğim bana çok iyi geldi, salon bitkilerim vardı ama sebze ekmek istiyordum bununla başlayalım dedik.😍
Önce viyollere ektim fotoğraftaki gibi, filizlenirlerse çıkarıp geniş bir saksıya geçeceğim.:dua: Balkona koyamadım kapalı ve ışık alan yerde durmalıymış, odada pencere önüne koydum, sıradaaa maydanoz varr.😍
Ay maydonoz maceram cok komikti benim. Nasıl çıktığını bilmiyordum başta böyle otcuklar vardı ben de koparıyorum yabani ot diye 🤣 meğer maydanoz Muş🤣🤣 iyi hatırlattın bu sene ben de deneyeyim yeniden maydanozu 🤤
Mahsulleri ne zaman alacaksıııın yaa niye bu kadar heyecanlandım.😍:rolleyes: -Sunshine -Sunshine
Çilekler kışın balkonda hiçbir zarara uğramadı valla. Kayısı ekmiştik o kurumuş bi sopacık kalmıştı. Kayısılar şimdi yeşil muhteşem yapraklar açtı, görsen sanki 30 cm lik ağaç 🤣
Çilekler de yeni yeni yeşil yapraklar vermeye başladı bakalım ne zaman verecek çilekleri. Geçen sene kasımda bile çilek verdi hava iyiysen 🤩5 ay önce oluyor🤣

Beybisi folik asit 12.hafta kesiliyor zaten, doktorun kesmeni söylemedi mi? Hepimiz bıraktık çünkü, takviyelere başladık.
Nelere başladınız ben gitmedim 12de işte yarın gidicem bakalım banada verir yarın eminim siz neler içiyorsunuz demir falan başladınız mi

merhaba kızlar
deniz ben. 37 yaşındayım. 27 aylık bir kızım var.
12+1 deyim. 22 ekim görünüyor doğum bakalım. ekim annesi olucam inş. ara ara bakıyorum buraya. zor geçiyor benim hamilelik. baş dönmesi mide bulantısı. folik asiti bile nerdeyse hiç içmedim ondan pay biçin. umarım attık azalır şikayetlerim. mal gibiyim çünkü😂
Aramıza hoş geldiniz 🤩
Tabloya eklememi isterseniz son adet tarihi de alabilirim. Maşallah kızınızı da Allah bağışlasın 😍

Back
X