2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Sağlıklı günlerde giysin
1 ay sonra cinsiyetimiz daha net olur bizim, anca o zamana bakabilirim

Sağlıklı olması her şeyden önemli bizde 12+3 te erkek olduğunu öğrendik uyuyordu belki rahat gördük o yüzden bazen göstermiyorlar

Sağlıklı olması her şeyden önemli bizde 12+3 te erkek olduğunu öğrendik uyuyordu belki rahat gördük o yüzden bazen göstermiyorlar
Benimde iki oğlum var, 12.hafta da dediği gibi çıkmıştı doktorun, birazcık sırtını döndü bebiş biraz bakmaya çalıştı, sağlıklı ve hayırlı olması tek dileğim
Aynen mutlaka yine indirim olur zaten takip etmek lazım
Benim zaten alacağım bir kıyafet birde bebek arabası diğer büyükler var

İndirim 15 dk ya bitiyor canım almadıysan tamamla işlemi Akşam 22 de başlıyor sabah 9 a kadar indirimler :)
Bunun pembesini ben de fava attım çocuğa 6 ay full uyku tulumu giydireceğim
Gözün Aydın canım rabbim daim etsin güzel haberleri
Listeye ekleyebilirim prensesi

Ay 9 kadarmıymış ben sandım sahura kadar yok aşkım ben bi tulum aldım bıraktım bu ay cok fazla harcama yaptım kendimi bir sonraki aya saklıyorum

Amiiinnnhepimiz iyi haberler getirelim hep bir dahaki gittiğimizde kesinleşsin de öyle ekleyelim olur mu, burada kızlar sonradan erkeklere döndü ya cihaz iyiydi aslında perinotolog baktı, hayırlısı bakalım
Çok şanslı o zaman bebişşşş
Abileri bir bilse çok sevinecek henüz söylemedik onlara biraz daha zaman geçsinde

Benim görümcem uzakta yılda 2-3 kere gelebiliyorlar ama onun yaşadığı yerde benim işim olsa bile arkadaşımda değil onda kalıyorum düşün eşide aynı. Kayınvalidem maalesef yok vefat etmiş ama daha kimse hakkında kötü bir şey dediğini duymadım kayınpederim üstümde oturuyor birkere gelmez karışmaz dilimi ısırıyımda çok şükür bizim aile ile ilgili bir sıkıntımız olmadı biz isteme nişan bile yapmadık pandemiydi dedik biz 34-40 yaşlarındayız taktık yüzükleri sadece nikah missss

Çok teşekkürler benim için asıl önemli olan ikili testte daha sağlıklı sonuç almak olmadı 12+ larda falan bidaha gitcez artık gösterir belki sıpa
Bana 14. Haftada bile net demedi 16. Hafta da gel kesin konuşuruz ona göre kıyafet alırsın dedi ümidini kırmak istemem canım ama

Ay 9 kadarmıymış ben sandım sahura kadar yok aşkım ben bi tulum aldım bıraktım bu ay cok fazla harcama yaptım kendimi bir sonraki aya saklıyorum
Ben de almadım bi şey bu indirimden.
Bu ay beşiği testleri filan harcama yaptık bayaa. 1 ay bir şey almayalım eksideyiz dedik ama nasıl dayanıcam bilmiyorum kalbim pırpır ediyor çok güzel şeyler denk geliyor
Amin kuzucum Olur tabi ama perinatolog baktıysa doğrudur bence cihazları cidden iyi oluyor haberin olsuuun

Gerçekten Maşallah Allah bozmasın ben böyle güzel ilişkileri de Allah’ın bi lütfu olarak görüyorum rabbim denk getiriyor İşte :)
Ah ben de böyle hayal etmezdim dayımın eşleriyle annem kardeş gibidir. Bi kaç eltisiyle de öyle. ben şok oldum böyle insanlarla karşılaşınca hiç böyle hayal etmemiştim. :)

Siz nişanlıyken filanda böyleler miydi?

Siz nişanlıyken filanda böyleler miydi?
Bizimkilerde karışık Kv kp ayrılar. Kv ile hiç tanışmadım. Görüşmüyor eşim. Görümce ile düğünden sonra tanıştım. Son davranıştan sonra eşim onla da görüşmeme kararı aldı. Elti nişana geldi orda tanıştık konuşmadı bile merhaba sadece. Zaten isteme nişan bir aradaydı 3 ay sonra da düğün yaptık. Yasaklar başladı 3 gün sonra yeniden
Yani insan anlamıyor önce tanışsan sevmesen başka şeyler konuşulur da. Bu kadar davranıştan sonra canım kaynım ile de pek görüşmüyor eşim. Kurban bayramında akrabaların içinde kendi kardeşi el gibi davrandıktan sonra gözü açılabildi canım kocamın Bi de yeni bebeleri olmuş hediyeler almış gitmişiz, ortamda başka akrabalar da var. Soğuk yapıyorlar hala. Elti takmış Kv nin hediye altın lirasını nispet yapıyorlar akıllarınca da bizim umrumuzda mi asla eşimden parayla satın alınmışlar damgasını yedikleriyle kaldılar.çünkü önceden onlar da görüşmüyorlardı kv ile. Ha o bayram 300 mt ötedeki görümce yine gelmedi

Ben normalde de çok içen biri değildim günde maksimum 6-7
Yok içmicem ya kıyamam ona doğunca da içemem heralde nasıl içip gelip emzireyim o kokuyla

eşim içip yanıma geliyor ya sanki ömrümde hiç içmemişim gibi o koku çok kötü midemi bulandırıyor. Sigara içmeyene içenin kokusunu anladım yani

En son ne zaman evi sildim toz aldım bilmiyorum
Beyaz sirke kullanıyorum ben güzel temizliyor

Ben dün o haltı yedim gene öyle abartmadım tabi kapı pencereye girmedim de. Detaylı toz alma vs akşam kanamam oldu o yüzden merhaba kirli ev moduna geri dönüyorum. Bayramdan sonra kadın alcam artık her yeri ozonlasın güzelce temizlesin idare eder bir süre daha o

Evet ya cidden o kadar o güzel fırsatlar oluyor ki bazen kendini tutmakta güçlük çekiyosun artık bir sonraki fırsatlara odaklanacağız nasıl beşik aldınız bende anne yanı alacağım ama henüz karar veremedim

Daha vakit var gönlümüze göre buluruz alacak şeyler :) canım kanz with me anne yanı park yatak aldım ben. E bebekte Hediye çeki kampanyası varken kullanalım dedik. Güzel biz beğendik ama kapılarınız geniş değilse odadan odaya taşınmaz. Ayaklardan dolayı geçmiyor bizim kapıdan. Gerçi çok da odadan odaya taşımaya gerek varmı bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…