Sağlıklı günlerde giysinKızlar e bebekte sahura özel indirim var indirim sahura kadar sürecekmiş koşun değerlendirin fiyatlar baya dip fiyattaben ilk kıyafetimi almış bulunmaktayım ama keşke 6 ayı tükenmeseydi 3 aylık aldım dayanamadım sonbahar akşamları giyilebilir şunun güzelliğine bakın eriyorum
Sağlıklı olması her şeyden önemliKızlar merhaba herkese, 12+2 den selamlar, 12.haftada gittik ölçümlerimizi yaptık şükür sonuçlar güzelcinsiyeti de kıza benzetti, değişir mi bilmem birdahaki aya daha kesinleşir artık,sağlıklı olsunda
Aynen mutlaka yine indirim olur zaten takip etmek lazımSağlıklı günlerde giysin
1 ay sonra cinsiyetimiz daha net olur bizim, anca o zamana bakabilirim
Benimde iki oğlum var, 12.hafta da dediği gibi çıkmıştı doktorun, birazcık sırtını döndü bebiş biraz bakmaya çalıştı, sağlıklı ve hayırlı olması tek dileğimSağlıklı olması her şeyden önemlibizde 12+3 te erkek olduğunu öğrendik uyuyordu belki rahat gördük o yüzden bazen göstermiyorlar
Benim zaten alacağım bir kıyafet birde bebek arabası diğer büyükler varAynen mutlaka yine indirim olur zaten takip etmek lazım
İndirim 15 dk ya bitiyor canım almadıysan tamamla işlemiKızlar e bebekte sahura özel indirim var indirim sahura kadar sürecekmiş koşun değerlendirin fiyatlar baya dip fiyattaben ilk kıyafetimi almış bulunmaktayım ama keşke 6 ayı tükenmeseydi 3 aylık aldım dayanamadım sonbahar akşamları giyilebilir şunun güzelliğine bakın eriyorum
Gözün Aydın canım rabbim daim etsin güzel haberleriKızlar merhaba herkese, 12+2 den selamlar, 12.haftada gittik ölçümlerimizi yaptık şükür sonuçlar güzelcinsiyeti de kıza benzetti, değişir mi bilmem birdahaki aya daha kesinleşir artık,sağlıklı olsunda
Çok şanslı o zaman bebişşşşBenimde iki oğlum var, 12.hafta da dediği gibi çıkmıştı doktorun, birazcık sırtını döndü bebiş biraz bakmaya çalıştı, sağlıklı ve hayırlı olması tek dileğim
Benim zaten alacağım bir kıyafet birde bebek arabası diğer büyükler var
Ay 9 kadarmıymış ben sandım sahura kadarİndirim 15 dk ya bitiyor canım almadıysan tamamla işlemiAkşam 22 de başlıyor sabah 9 a kadar indirimler :)
Bunun pembesini ben de fava attım çocuğa 6 ay full uyku tulumu giydireceğim
Gözün Aydın canım rabbim daim etsin güzel haberleri
Listeye ekleyebilirim prensesi
Bayıldım yaaaaa harikalar
Amiiinnnİndirim 15 dk ya bitiyor canım almadıysan tamamla işlemiAkşam 22 de başlıyor sabah 9 a kadar indirimler :)
Bunun pembesini ben de fava attım çocuğa 6 ay full uyku tulumu giydireceğim
Gözün Aydın canım rabbim daim etsin güzel haberleri
Listeye ekleyebilirim prensesi
Abileri bir bilse çok sevinecek henüz söylemedik onlara biraz daha zaman geçsindeÇok şanslı o zaman bebişşşş
Benim görümcem uzakta yılda 2-3 kere gelebiliyorlar ama onun yaşadığı yerde benim işim olsa bile arkadaşımda değil onda kalıyorum düşün eşide aynı. Kayınvalidem maalesef yok vefat etmiş ama daha kimse hakkında kötü bir şey dediğini duymadım kayınpederim üstümde oturuyor birkere gelmez karışmaz dilimi ısırıyımda çok şükür bizim aile ile ilgili bir sıkıntımız olmadı biz isteme nişan bile yapmadık pandemiydi dedik biz 34-40 yaşlarındayız taktık yüzükleriGene beleşe gitti bu bilgi de ya hoooff
Kuzum az az sık sık yemeyi dener misin ? Mesela akşam yemeği porsiyonunu ufalt çorba ile yemek peşpeşe tüketme biraz bekle.
Hazımsızlık gibi problemler başlar yemeğin mideyi terketme süresi kısalıyor kaslar gevşiyor.
Bir de yemek sonrası hemen sıvı tüketme sıvı ile katıyı birlikte tüketmek de besinlerin sindirim sürecini negatif etkiliyor.
Ah ah zaten eltiye ne ben gittim ne o geldi, görümceyi de bi kere çağırdık hanfendiye hiçbir iş yaptırmadık 2 gün yedi içti gitti, elden daha el gibi gibi davranınca eşim onu da bi daha çağırmayacağız dedi. Bazen insanı evlendiğine bile pişman ediyorlar
Bana 14. Haftada bile net demedi 16. Hafta da gel kesin konuşuruz ona göre kıyafet alırsın dedi ümidini kırmak istemem canım amaÇok teşekkürler benim için asıl önemli olan ikili testte daha sağlıklı sonuç almak olmadı 12+ larda falan bidaha gitcez artık gösterir belki sıpa
Ben de almadım bi şey bu indirimdenAy 9 kadarmıymış ben sandım sahura kadaryok aşkım ben bi tulum aldım bıraktım bu ay cok fazla harcama yaptım kendimi bir sonraki aya saklıyorum
Amin kuzucumAmiiinnnhepimiz iyi haberler getirelim hep bir dahaki gittiğimizde kesinleşsin de öyle ekleyelim olur mu, burada kızlar sonradan erkeklere döndü ya cihaz iyiydi aslında perinotolog baktı, hayırlısı bakalım
Abileri bir bilse çok sevinecek henüz söylemedik onlara biraz daha zaman geçsinde
Gerçekten Maşallah Allah bozmasınBenim görümcem uzakta yılda 2-3 kere gelebiliyorlar ama onun yaşadığı yerde benim işim olsa bile arkadaşımda değil onda kalıyorum düşün eşide aynı. Kayınvalidem maalesef yok vefat etmiş ama daha kimse hakkında kötü bir şey dediğini duymadım kayınpederim üstümde oturuyor birkere gelmez karışmaz dilimi ısırıyımda çok şükür bizim aile ile ilgili bir sıkıntımız olmadı biz isteme nişan bile yapmadık pandemiydi dedik biz 34-40 yaşlarındayız taktık yüzüklerisadece nikah missss
Siz nişanlıyken filanda böyleler miydi?Ben de almadım bi şey bu indirimden.
Bu ay beşiği testleri filan harcama yaptık bayaa. 1 ay bir şey almayalım eksideyiz dedik ama nasıl dayanıcam bilmiyorum kalbim pırpır ediyor çok güzel şeyler denk geliyor
Amin kuzucumOlur tabi ama perinatolog baktıysa doğrudur bence cihazları cidden iyi oluyor haberin olsuuun
Gerçekten Maşallah Allah bozmasınben böyle güzel ilişkileri de Allah’ın bi lütfu olarak görüyorum rabbim denk getiriyor İşte :)
Ah ben de böyle hayal etmezdim dayımın eşleriyle annem kardeş gibidir. Bi kaç eltisiyle de öyle. ben şok oldum böyle insanlarla karşılaşınca hiç böyle hayal etmemiştim. :)
Bizimkilerde karışık Kv kp ayrılar. Kv ile hiç tanışmadım. Görüşmüyor eşim. Görümce ile düğünden sonra tanıştım. Son davranıştan sonra eşim onla da görüşmeme kararı aldı. Elti nişana geldi orda tanıştık konuşmadı bile merhaba sadece. Zaten isteme nişan bir aradaydı 3 ay sonra da düğün yaptık. Yasaklar başladı 3 gün sonra yenidenSiz nişanlıyken filanda böyleler miydi?
Ben normalde de çok içen biri değildim günde maksimum 6-7
Yok içmicem ya kıyamam ona doğunca da içemem heralde nasıl içip gelip emzireyim o kokuyla
Bir de şu ilbays ve Pella bezleri hayat kurtarıyor tavsiye ederim toz almada mikemmel
En son ne zaman evi sildim toz aldım bilmiyorum
Beyaz sirke kullanıyorum ben güzel temizliyor
Oğlumda da bulantı kusma yoktuhayırlısı olur inşallah oğluna hamileliğinde bulantı varmıydı
Evet ya cidden o kadar o güzel fırsatlar oluyor ki bazen kendini tutmakta güçlük çekiyosunBen de almadım bi şey bu indirimden.
Bu ay beşiği testleri filan harcama yaptık bayaa. 1 ay bir şey almayalım eksideyiz dedik ama nasıl dayanıcam bilmiyorum kalbim pırpır ediyor çok güzel şeyler denk geliyor
Amin kuzucumOlur tabi ama perinatolog baktıysa doğrudur bence cihazları cidden iyi oluyor haberin olsuuun
Gerçekten Maşallah Allah bozmasınben böyle güzel ilişkileri de Allah’ın bi lütfu olarak görüyorum rabbim denk getiriyor İşte :)
Ah ben de böyle hayal etmezdim dayımın eşleriyle annem kardeş gibidir. Bi kaç eltisiyle de öyle. ben şok oldum böyle insanlarla karşılaşınca hiç böyle hayal etmemiştim. :)
Daha vakit var gönlümüze göre buluruz alacak şeyler :) canım kanz with me anne yanı park yatak aldım ben. E bebekte Hediye çeki kampanyası varken kullanalım dedik. Güzel biz beğendik ama kapılarınız geniş değilse odadan odaya taşınmaz. Ayaklardan dolayı geçmiyor bizim kapıdan.Evet ya cidden o kadar o güzel fırsatlar oluyor ki bazen kendini tutmakta güçlük çekiyosunartık bir sonraki fırsatlara odaklanacağız nasıl beşik aldınız bende anne yanı alacağım ama henüz karar veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?