2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
E bebekte bir sürü indirim varmış kızlar, ama cinsiyetim belli olmayınca almadım, hata mı yaptım ki eşim de önceki düşüğümden dolayı tedbirli, 6-7 aylık olmadan almayalım diyor

Evet evet biliyorum o beşikleride çok kullanışlı ama bizim odaya büyük birazcık onada bakmıştık biz bakalım biraz daha araştıracağız

E bebekte bir sürü indirim varmış kızlar, ama cinsiyetim belli olmayınca almadım, hata mı yaptım ki eşim de önceki düşüğümden dolayı tedbirli, 6-7 aylık olmadan almayalım diyor
Canım olumlu düşünmek en güzeli 6-7 aylıkta biraz geç olmaz mı ? Fiyatlar çok artıyor şimdi devir stok devri Hiç olumsuz düşünmeyin derim ben cinsiyet en azından belli olsun ilk 3 ayı atlatın sonra başlayın yavaş yavaş

Valla doğru diyosun ama ben de bişey alamadım. Benim ailemdeki herkes uzun, bebekler de 1 yaşken 2 yaş filan giyiyorlardı. Bizimki de uzun olacak anne baba uzun, neyi kaç aylık alacağım zerre bilmiyorum. Bakıp bakıp kapatıyorum

Aynı durum benim için de geçerli. Cinsiyet belli ama alsam da boyutunu ne alcam kaç tane alcam zerre bilmiyorum.
Alırız deyip geçiyorlar çevremdekiler de, şevkim de kırıldı o yüzden.

Keşke Ramazan’dan önce alsaydık biraz temiz nefes alırdık

Benim kanamam olmuyor ama yine de korkuyorum çok ağır iş yapmaya

Aynı durum benim için de geçerli. Cinsiyet belli ama alsam da boyutunu ne alcam kaç tane alcam zerre bilmiyorum.
Şttt şevkin kırılmasın alırız hallederiz dün gördüm 4 buçuk aylık bebişe 9-12 filan giydiriliyor mesela. Lcw kalıpları boyu normalken enden geniş oluyor daha çok. E bebek daha minyatür. Biz 10 aylık bebeyi ziyarete gideceğiz haftaya. 12-18 aylık aldık bayramlığını mesela inşallah olur
He sizin bebenin boyu normalden uzun olma ihtimali varsa patiksiz tulumlar alırsın en kötü daha uzun süre giydirebilirsin. Ben de kışlık uyku tulumlarını 6 ve 9-12 aydan alacağım

Kuzuum azıcıkta olsa kendini zorlamaya başla bence haftalarımız ilerliyor vitaminli şeyler yiyip besin alamadığın için sen güçsüz düşersin
Zorluyorum kusuyorum. Süt yumurta zaten normalde de tüketemez kusardım şimdi yanına yaklaşamıyorum, ne olacak bilmiyorum canım sıkılıyor.

Bizimkileri tanısan, iyi ki yok derdin.

Canım 6 aylık 9 aylık falan alabilirsin ne kadar uzun olabilir ki bebek 0-3 aylık olanlar belki küçük gelebilir çok kısa kullanır ama 6 aylıktan sonrasını rahat giydirirsin

Canım 6 aylık 9 aylık falan alabilirsin ne kadar uzun olabilir ki bebek 0-3 aylık olanlar belki küçük gelebilir çok kısa kullanır ama 6 aylıktan sonrasını rahat giydirirsin
Bak burada ölçümlere göre ayları var bunuda buraya bırakıyorum

Eklentiler

• 7AB2BEC5-7D82-41F7-A6B5-C951C561EC32.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 47
Öyle mi dersin :)
Ben 175, babası 180. Dedeleri daha uzun eşimden, amcası keza öyle. Bari havlu filan alayım zıbın vs En iyisi mi 6 aylıktan itibaren almak her şeyi. Büyüğün çaresi var da küçük sıkıntı.

İlk başta çok uzun olmaz elbette, standarttır ama büyüme hızı ne olabilir bilemiyorum :)
6 aylık, 9 aylık falan bakayım bari dediğiniz gibi.

Canım ilk etapta 2-3 yenidoğan al 15 gün onları giyiyorlarmış ben çok araştırdım tabi genlerde 5 kilo sürekli doğmadıysa sizin ben 0-3 ay 3-6 ay eşit aldım sürekli kusma alt değiştirme nedeniyle ama ben çok ucuz olmazsa almıyorum yazık ilk zamanlar okadar az giycekler ki çıtçıtlı body al bol bol 3-6 ay iri bebek olursa ilk 3 ay giydirirsin

Bizde de durumlar aynı ben 1.76 eşim 1.93 kaç cm çıkacak çocuk herkeste merak konusu yenidoğan takımlarını ilk bir hafta giyebiliyorlar zaten belki o kadar bile giyemezler çoğunluk 3-6 alırım gibi bende ilk zamanlar İçin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…