Ben de bayramda Balıkesire gideceğim Konya'dan ama biz kendi aracımizla gideceğiz İnşallah. doktora sordum. Muayene de rahim ağzı filan kontrol etti. Gidebilirsin bir sıkıntı olmaz dedi.
Canım ben geçen hafta Karadeniz turu yaptım doktoruma yazdım, çok yürüyorum bir şey olur mu diye. Kasık ağrısı olursa haberleşelim dedi. 10 saat gidiş, 10 saat dönüş yaptım.
Kızlar dayanamadim aldim cok tatlilardi e bebek tekstilde indirim var. Cinsiyeti belli olanlar bir iki de kiyafet atabilirler sepete kullanislilar bence
Biz Kocaeli’den bursaya gidecektik. Ya benim durumları biliyorsun zaten riskli de. Şansımızı denedik. Başta bi düşündü doktor sonra başımıza iş açmayalım dedi kısaca. Kurban bayramına bakarız durumlara dedi biz evdeyiz mecburen ama size izin verir diye tahmin ediyorum.
Mesela Bu akşam bi markete uğradık ordan acile iğneye gittik geldik. hala alt karnım ağrıyor doktor bence doğru teşhiste bulunmuş benim için
Şunun yastığını ben de aldım geçen gün. Çok minnoş ya
Biz Kocaeli’den bursaya gidecektik. Ya benim durumları biliyorsun zaten riskli de. Şansımızı denedik. Başta bi düşündü doktor sonra başımıza iş açmayalım dedi kısaca. Kurban bayramına bakarız durumlara dedi biz evdeyiz mecburen ama size izin verir diye tahmin ediyorum.
Mesela Bu akşam bi markete uğradık ordan acile iğneye gittik geldik. hala alt karnım ağrıyor doktor bence doğru teşhiste bulunmuş benim için
Şöyle bi uzaklaşmak hepimize iyi gelirdi aslında ama zaten anca toparladık ben de korkuyorum içten içe riske atmaya az kaldı 5 aya aydınlığa çıkıyoruz inşallah :)
Şöyle bi uzaklaşmak hepimize iyi gelirdi aslında ama zaten anca toparladık ben de korkuyorum içten içe riske atmaya az kaldı 5 aya aydınlığa çıkıyoruz inşallah :)
Düzenli kullandığında geçiyor mu bir dikkat et bakalım minnoşum, reflü işini ben de soracağım unutmazsam, tamam bütün gün bulanıyor da geceleri canımdan can alıyor. Bana da iyi gelir belki.
Ben en son adetten önce hamileliği daha öğrenmemistim yani. Catlatma iğnesi atmıştım onun 4. Günüydü. Yemekte acili bişey yemiştim o gece acillik oldum kusmaktan midem hem yanıyordu hem kusma durduramiyordum. O yüzden de dedim acaba şuanda da olan bulantilar yemekten sonra vs. Oluyor mesela refluden mı oluyor diye çünkü midemde yanma da oluyor, sen de öyle bisey var mı canim gerçi çok yiyemiyorsun ama agri yanma gaz gibi
Hiç olmadı canım kahvaltı da yedin diyelim ekmek, gün içinde arada galeta atıştırırsın mideni tutar mesela akşama da ekmeksiz yemek yersin, sadece kahvaltı da yemiş olursun mesela
Çünkü bende özellikle kahvaltıyı ekmeksiz yiyemiyorum
Ben en son adetten önce hamileliği daha öğrenmemistim yani. Catlatma iğnesi atmıştım onun 4. Günüydü. Yemekte acili bişey yemiştim o gece acillik oldum kusmaktan midem hem yanıyordu hem kusma durduramiyordum. O yüzden de dedim acaba şuanda da olan bulantilar yemekten sonra vs. Oluyor mesela refluden mı oluyor diye çünkü midemde yanma da oluyor, sen de öyle bisey var mı canim gerçi çok yiyemiyorsun ama agri yanma gaz gibi
Minnoşum olabilir bak sen bir düzenli kullan onu, benim bulantım o kadar yoğun ki ağrı ve yanma varsa da bulantı dışında bir şey hissedemiyorum bebeğim.
Salata yemeyi çok özlemiştim bugün yiyeyim dedim, demez olaydım ofofofooffofff
Minnoşum olabilir bak sen bir düzenli kullan onu, benim bulantım o kadar yoğun ki ağrı ve yanma varsa da bulantı dışında bir şey hissedemiyorum bebeğim.
Salata yemeyi çok özlemiştim bugün yiyeyim dedim, demez olaydım ofofofooffofff
Doktorun ne diyor bu duruma? Sen prilam kullanıyor muydun?
Kullanicam kuzum her yemekten sonra daha da rahatsız etmeye başladı bebekte zaten iyice yukarı çıkıyormuş ya baskı yapıyor işte
Doktorun ne diyor bu duruma? Sen prilam kullanıyor muydun?
Kullanicam kuzum her yemekten sonra daha da rahatsız etmeye başladı bebekte zaten iyice yukarı çıkıyormuş ya baskı yapıyor işte
Bi konuş yavrum bakalim, yoksa böyle nasıl gidecek vallahi perisan oldun kaç zamandır.
Detaylı ultrasonda artık iyice yukarılara dogru çıkar renkli de açarız güzel görüntüler yakalarız, suan göbeğin tam altındaymış herhalde öyle demişti doktor kuzum
Bi konuş yavrum bakalim, yoksa böyle nasıl gidecek vallahi perisan oldun kaç zamandır.
Detaylı ultrasonda artık iyice yukarılara dogru çıkar renkli de açarız güzel görüntüler yakalarız, suan göbeğin tam altındaymış herhalde öyle demişti doktor kuzum
Valla yok mu bunun bi caresi yavrum anlamadım gitti ya.
Aynen yavrum bi yandan telaş oluyor bi yandan heyecan inşallah bi sıkıntı görmeyiz, onda da bi sıkıntı çıkmazsa artık değmeyin keyfimize
Ben bir salopet gördüm orda ama kısa gelir diye düşünmüştüm iyice göbekte çıkınca kilo da var yukarı toplar