Kızlar nette böyle yazıyor. Ben 4. Aydayim diye sanıyordum valla bunları görünce kafam karışıyor doktor da laf arasında 4. Aya gireceksin gibi dedi biseyler dedi ama o ara karıştı arada
Valla yok mu bunun bi caresi yavrum anlamadım gitti ya.
Aynen yavrum bi yandan telaş oluyor bi yandan heyecan inşallah bi sıkıntı görmeyiz, onda da bi sıkıntı çıkmazsa artık değmeyin keyfimize
Ben bir salopet gördüm orda ama kısa gelir diye düşünmüştüm iyice göbekte çıkınca kilo da var yukarı toplar
Kızlar nette böyle yazıyor. Ben 4. Aydayim diye sanıyordum valla bunları görünce kafam karışıyor doktor da laf arasında 4. Aya gireceksin gibi dedi biseyler dedi ama o ara karıştı arada
Yaa bende anlamadım kuzum 17. Hafta bitince 5. Aya giriyoruz sanıyordum ben nette de öyle yazıyor çoğu yerde. Ama mesela kağan kocatepenin bir videosunu gördüm 20 haftalık gebelik detaylı ultrason için bakıyor iste 4 buçuk aylık gebelik yazıyordu başlıkta
Zaman atlasın ilerlesin istiyorum
Yaa bende anlamadım kuzum 17. Hafta bitince 5. Aya giriyoruz sanıyordum ben nette de öyle yazıyor çoğu yerde. Ama mesela kağan kocatepenin bir videosunu gördüm 20 haftalık gebelik detaylı ultrason için bakıyor iste 4 buçuk aylık gebelik yazıyordu başlıkta
Zaman atlasın ilerlesin istiyorum
40 Haftadan sayın temiz olsun ben mesela 38 den sayıyorum. Benim için kaç aylık olduğum değil ne kadar kaldığı önemli 15+4 olduk yolu yarılamaya az kaldı
Evet canım damar atması gibi Herkes bıraktı demek ki, bize has değilmiş :)
Gelişim kitapları da okumuyorum hamilelik adına. Saldım çayıra formundayım.
Ben de doğunca ne olacağı kısmına endekslendim ama şu dönemlerimiz de çok özel aslında düşününce...
Ya içinde bir insan büyüyor çok farklı bir şey ne biliyim her gün ayrı bir organı ayrı bir uzvu oluşup büyüyor gerçekten çok çok farklı ve özel bir şey
Benim hamileliğim ilk basında olmustu o ara koranadan cıktım ondan da olabilir cigerden de olabilir demişti. Bi krem verdi geçmezse gel test yapalım dedş kremi kullanınca geçti bir doktora görünün isterseniz
40 Haftadan sayın temiz olsun ben mesela 38 den sayıyorum. Benim için kaç aylık olduğum değil ne kadar kaldığı önemli 15+4 olduk yolu yarılamaya az kaldı
Evet ya bunlar çok karışık. Mesela burda ki günlükte 13. Haftanın içindesiniz dediğinizde tebrikler 1. Trimester bitti diyordu. Happy momda 13+2 olduk bugün hala 1. Trimester yazıyor
Evet ya bunlar çok karışık. Mesela burda ki günlükte 13. Haftanın içindesiniz dediğinizde tebrikler 1. Trimester bitti diyordu. Happy momda 13+2 olduk bugün hala 1. Trimester yazıyor
Kızlar çok korkuyorum, bugün uyandım, giyindim, işe giderken yolda baygınlık geçirdim, kollarım halen tutmuyor tansiyona baktı eczacı normal. Neden böyle olmuş olabilir. Müthiş bir halsizlik var, ayağa kalkamıyorum
Benim hamileliğim ilk basında olmustu o ara koranadan cıktım ondan da olabilir cigerden de olabilir demişti. Bi krem verdi geçmezse gel test yapalım dedş kremi kullanınca geçti bir doktora görünün isterseniz