2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kızlar nette böyle yazıyor. Ben 4. Aydayim diye sanıyordum valla bunları görünce kafam karışıyor doktor da laf arasında 4. Aya gireceksin gibi dedi biseyler dedi ama o ara karıştı arada

Eklentiler

• Screenshot_20220419-235247_Samsung Internet.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 73
İnşallah Diloşuuuum.

Benimki pantolonluydu senin dediğin etekli salopet mi kız?

Yaa bende anlamadım kuzum 17. Hafta bitince 5. Aya giriyoruz sanıyordum ben nette de öyle yazıyor çoğu yerde. Ama mesela kağan kocatepenin bir videosunu gördüm 20 haftalık gebelik detaylı ultrason için bakıyor iste 4 buçuk aylık gebelik yazıyordu başlıkta
Zaman atlasın ilerlesin istiyorum

Ben 16 bitecek direkt 5.aya gireceğiz diye kendimi motive ediyordum aşırı moralim bozuldu.

Ben de bir an önce geçsin istiyorum, 3.ay bitti diye de seviniyordum ya.

Ya içinde bir insan büyüyor çok farklı bir şey ne biliyim her gün ayrı bir organı ayrı bir uzvu oluşup büyüyor gerçekten çok çok farklı ve özel bir şey

Arkadaşlar göbeğim değil ama her yerim kaşınıyor başına gelen varmı

Benim hamileliğim ilk basında olmustu o ara koranadan cıktım ondan da olabilir cigerden de olabilir demişti. Bi krem verdi geçmezse gel test yapalım dedş kremi kullanınca geçti bir doktora görünün isterseniz

40 Haftadan sayın temiz olsun ben mesela 38 den sayıyorum. Benim için kaç aylık olduğum değil ne kadar kaldığı önemli 15+4 olduk yolu yarılamaya az kaldı

40 tan sayıyorum ben ay bide arada kalan haftaları hesaplıyorum. Üçte biri bitti de işte darısı kalan ikilik kısma insallah

Kızlar nette böyle yazıyor. Ben 4. Aydayim diye sanıyordum valla bunları görünce kafam karışıyor doktor da laf arasında 4. Aya gireceksin gibi dedi biseyler dedi ama o ara karıştı arada

Evet ya bunlar çok karışık. Mesela burda ki günlükte 13. Haftanın içindesiniz dediğinizde tebrikler 1. Trimester bitti diyordu. Happy momda 13+2 olduk bugün hala 1. Trimester yazıyor

Canım daha iyi fikrin olsun olur mu mayısa geldik
18. Haftaya girdiğimizde 5. Aya giriyoruz yani mayısta

Eklentiler

• 85A504D1-97B1-4B57-8AAA-AADD0E141D1B.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 64
Kızlar çok korkuyorum, bugün uyandım, giyindim, işe giderken yolda baygınlık geçirdim, kollarım halen tutmuyor tansiyona baktı eczacı normal. Neden böyle olmuş olabilir. Müthiş bir halsizlik var, ayağa kalkamıyorum

Benim hamileliğim ilk basında olmustu o ara koranadan cıktım ondan da olabilir cigerden de olabilir demişti. Bi krem verdi geçmezse gel test yapalım dedş kremi kullanınca geçti bir doktora görünün isterseniz
Bugun gideceğim, bu gece pek kaşınmadim ama bir haftadır sırtım kolum ve bacağım kaşındı inşallah banada krem verir adı neydi Dr a danışym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…